15 beste små innendørs hunder

Det er ikke nektet at små hunder er bare super søte, og når det gjelder små innendørs hunder, er disse 15 noen av de beste. Disse diminutive pooches elsker å tilbringe dagene sine innendørs med sine menneskelige familier. Det er ikke å si at noen hunder holder godt ute og vi anbefaler at alle hundene tilbringer mesteparten av dagen og natten i hjemmet. Imidlertid er disse små valpene så søte at deres eiere aldri vil være langt fra deres side. Hvis du tenker på å bringe en ny hundekammerat inn i huset ditt, vil vi gjerne minne om at det er mange fantastiske hunder i husleier som venter på boliger, og du kan til og med finne en stamtavle-redningspupp, hvis det er det du vil. Sjekk ut denne listen over de 15 beste små innendørshunder.

1. Chihuahua

chihuahua
Chihuahua er 6 til 10 inches høy og veier 4 til 6 pounds, noe som gjør den til verdens minste hundeslag. Disse hundene har eksistert fra Chihuahua-området i Mexico, og har vært trofaste følgesvenner i tusenvis av år. Disse hundene er veldig kloge og raske til å lære, så eiere bør sørge for at de gjør noen form for trick eller lydighetstrening for å holde deres sinn engasjert og stoppe dem fra å bli kjedelig. Det er avgjørende at eiere ikke ødelegger disse hundene (folk som bærer Chihuahua rundt i en clutch hele dagen, vi ser på dere!) Da de kan hente opp en hel rekke atferdsrelaterte problemer.

2. maltesisk

maltese
Maltesiske hunder kaste ikke så mye som noen, så de er en ideell innendørs rase for folk som lider av allergi for kjæledyrhår. Disse alltid vennlige hundene er generelt enkle å introdusere til et hushold som allerede har kjæledyr, som de pleier å fortsette med både hunder og katter. De elsker mennesker og liker å slappe av med menneskene deres så mye som mulig, så en maltesisk er ikke for deg hvis du ikke er hjemme mesteparten av tiden og ikke kan ta din pup med deg. Disse nydelige hundene har ikoniske lange hvite strøk som trenger mye grooming for å holde seg i god stand. Selv om du kan velge å få sin pels klippet inn i en valp kutt for enklere vedlikehold.

3. Mops

mops
Pugs er hundens verden, deres små rynkede ansikter stjeler hjerter hvor de går. Alle vet at pugs gjør gode følgesvenner, men eiere bør være oppmerksomme på at de kan være uavhengige og liker å gjøre som de ønsker. Disse hundene trenger ikke for mye trening, men de liker fortsatt å bli underholdt med lekene, trick trening og korte turer. En undergang av denne rasen er at over-avl og deres flate hodeform betyr at de har en tendens til å ha en rekke helseproblemer.

4. Papillon

papillon

Selv om du ikke ser mange papilloner rundt, gjør disse små hundene gode husdyr. De står på bare 8 tommer til 11 tommer høye på skulderen og veier omtrent mellom 4 og 9 pund. Fordi de er svært intelligente og sensitive mot mennesker, blir de ofte brukt som terapihunder og assistansehunder. De elsker menneskelig oppmerksomhet og trives når de lærer og blir mentalt stimulert, for eksempel å delta i smidighet. Dessuten gjør de lange, silkefulle strøk og spisse ører dem så søte som en knapp.

5. Boston Terrier

boston terrier
Deres søte natur og tilhørighet for barn betyr at Boston terrier gjør gode familie kjæledyr. Kjent som "amerikanske herrer", på grunn av deres smoking-lignende markeringer, er disse små hundene umulig å ikke elske. Disse ekstremt intelligente hundene er fulle av bønner, så eiere må sørge for at de beholder sine Boston-terrier opptatt, eller de kan lage sin egen moro, noe som sannsynligvis innebærer mer tygging av personlige eiendeler enn du vil!

6. Fransk Bulldog

fransk bulldog
Den franske bulldog er også kjent som "Frenchie", og er en ekstremt populær rase av liten hund. De gjør det bra som innendørs hunder, selv i leiligheter, da de er små, vennlige og ikke trenger en overflod av trening. Disse kjærlige hundene liker å tilbringe tid med sine menneskelige venner og er den kjærlige hunden. På grunn av sine korte, flate neser, gjør de ikke bra i veldig varme klimaer og må holdes kule i de varmeste delene av dagen.

7. Yorkshire Terrier

yorkshire terrier
Hunting fra Yorkshire, England, Yorkshire Terrier er en søt og kjærlig liten rasehund. Faktisk er de blant de mest populære små hundene som skal holdes som kjæledyr. Mens de elsker kjærligheten, kan disse hundene være vanskelige med fremmede, så de kan ikke være den beste hunden hvis du har mange gjester som kommer inn og ut av huset. Mens de bare er små, var de opprinnelig arbeidshunder, brukt til jakt gnagere, så de krever en anstendig mengde mosjon. De trenger også mye mental stimulering, da borgerne Yorkies ofte bjeffer på hver liten ting.

8. Pomeranian

pomeranian
Disse små ballene med fluff er fantastiske kjæledyr og sinnsykt søte, for å starte opp. Ingen kan motstå sine søte øyne og søte, rev-lignende funksjoner. Dette betyr at noen eiere lar dem komme unna med mer enn de burde, så de kan være ganske bortskjemt. Imidlertid er disse hundene svært intelligente og elsker å lære, så eiere som jobber med å trene deres Pomeranianer, vil sannsynligvis ende opp med et godt trent og lydig pooch. Måler bare 7 til 12 inches høy og veier 3 til 7 pounds, disse diminutive hundene kan gjøre det bra selv i mindre hus eller leiligheter, så lenge de blir tatt for regelmessige turer.

9. Pekingese

Peking
Pekingese hunder elsker venner til deres menneskelige familie og gjør gode hundesvin. Da de ikke trenger mye trening, er de gode innendørs kjæledyr. Dette betyr imidlertid ikke at de ikke liker å gå på vanlige korte turer og blir holdt opptatt med lydighetstrening og morsomme spill. På grunn av de midterste kappene trenger de ganske regelmessig grooming, så eiere må være forberedt på å holde opp med å pusse hundens kappe. I det hele tatt er disse hundene ganske avslappet og kjempefint familie kjæledyr.

10. Engelsk Toy Spaniel

leketøy spaniel
Den engelske leketøyspanielen - også kjent som King Charles Spaniel - er en søt og jevnlig hund som er utmerket med mennesker unge og gamle. Denne lille spaniel gjør et utmerket tillegg til ethvert hjem og elsker bare å tilbringe tid med sitt folk. De var faktisk avlet som lapdogs og har ikke spesielt høye energinivåer, noe som betyr at de er ideelle for eiere som ikke kan eller ikke vil gå på lange turer med hunden sin. Deres silkeaktig strøk trenger semi-regular grooming, men generelt er dette en relativt lav vedlikeholdsavdeling.

11. Miniatyr Dachshund

mini dachshund
Dachshunds blir ofte referert til som "pølse hunder," på grunn av deres lange kropper, som er lengre enn de er høye. Miniatyrhunder er en rase i sin egen rett, veier bare 8 til 11 pund og står mellom 5 og 7 tommer høy på skulderen. Mens de gjør gode familiedyr, anbefales de ikke for familier med svært små barn, da deres lange rygg gjør dem mer utsatt for skade fra småbarn som ennå ikke forstår hvordan de skal samhandle med hundens familiemedlemmer. Disse hundene var opprinnelig oppdrettet for jakt og trenger derfor mer trening enn andre hunder av tilsvarende størrelse.

12. Shih Tzu

shih tzu
Shih Tzu ble avlet som en følgesvenn og har derfor søte, milde natur. De er flotte med barn, og så blir de ofte hjem som familie kjæledyr. Mens de ikke kaster en ekstremt stor mengde, har de ganske lange strøk som trenger regelmessig børsting for å unngå matting. De trenger ikke tonnevis av trening, men krever korte daglige turer, pluss mange energiske leksessioner for å holde dem både fysisk og mentalt stimulert og stoppe dem fra å opptre.

13. Miniatyrpuddel

miniatyr poodle
Miniatyrpudler ser ofte ut til å være prissy og snooty, men er egentlig bare misforstått. Disse valpene er ofte avskilt med fremmede, men binder seg tett med sine eiere og er vennlige med andre når de blir kjent med dem. Selv om disse hundene er lette å se etter på mange måter, er ikke grooming noe av dem. Hvis deres strøk holdes i sin naturlig krøllete tilstand, trenger de daglige børster for å forhindre mat og tangles. Noen eiere foretrekker imidlertid å ha pelsen trimmet kort for lett vedlikehold, eller liker å ha den klassiske poofy puddelhåringen. Opprinnelig oppdrettet som en arbeidshund, disse pooches trenger en anstendig mengde mosjon hver dag.

14. American Hairless Terrier

amerikansk hairless
Mens de kanskje ser litt uvanlige ut, er amerikanske hårløse terrier ekstremt elskelige scamps og er fantastiske kjæledyr. De er søte, kjærlige og har store personligheter. Som terrier har disse hundene store mengder energi og krever mye mosjon for deres størrelse. De er veldig lekne hunder og elsker å spille spill, for eksempel hente eller slepe, hjemme. Disse hundene er ikke egnet for eiere som vil ha en enkel tur, men er utrolig givende følgesvenner hvis du gir dem en sjanse.

15. Shetland Sheepdog

sheltie
The Shetland Sheepdog, eller Sheltie, ser ut som en miniatyr Lassie hund. Disse nydelige pooches er søte natured og meget vennlig, så de er ideelle for å holde i familiens hjem. En ting som eierne er veldig oppmerksomme på, er at deres lange kappe trenger daglig grooming for å holde den i god stand, noe som noen mennesker kan synes å være for mye arbeid. Disse hundene er veldig intelligente, så de er enkle å trene og raske til å lære nye ting. De ble opprinnelig brukt som herding hunder, så de er energiske og trenger eiere som kan ta dem på lange daglige turer.

Bilder med rettigheter til Pinterest.com

Leave A Comment

67 − = 60