Top 9 Uskonnollinen Cross Locket mallit Tyylit elämässä

Locketit ovat olleet suosittuja antiikin ajoista lähtien. Korvakoruilla riipus tai amuletti on ollut paras tapa pitää muistoja hengissä vielä vuosia. Riippumatta materiaalista, mistä he ovat tehneet, he ovat antaneet uuden tyylilajin koruille, jotka on nimetty kremmeja koruiksi.

Paras ja tyylikäs Cross Locket mallit:

Tässä on muutamia remontoituja ristiluvun malleja koristella kaulaasi funky-ilmeen avulla.

1. Yksinkertainen Stainless Silver Cross Locket:

Yksinkertainen Stainless Silver Cross Locket

Runsas yksinkertaistettu ristikkoketjun kaulakoru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Riipus on valmistettu kolmella kerroksella korottamalla korkeutta ketjulla punottu muotoilu kaulakoru. Riipus on laajasti kuljetettu säännöllisesti.

2. Valokuvamuisti Cross Locket:

Kuva Memory Cross Locket

Valokuvaketju ristillä on paras tapa käsitellä läheisten, kuten äidin, isän tai vaimon muistoja. Kuljetettaessa hopeaa tai kultaa, lukko antaa sinun säilyttää kaksi kuvaa siinä.

3. Jesus Charm Cross Locket:

Jeesus Charm Cross Locket

Jeesuksen ristikon lukko saa uuden ilmeen houkuttelevilla kirjasimilla. Ruostumattomasta teräksestä viehätys on enimmäkseen rakastettu miesten keskuudessa rentoa varten hämmästyttävä ulkoasu osapuolten. Ne, joilla on S alkukirjaimena, voivat myös käyttää tätä riipua.

4. Magic Heart Cross Locket:

Taika Heart Cross Locket

Ystäville, rajat lukko kuvat tulevat uuden kuvio. Hopeassa oleva sydämen muotoinen lukko saa verkkokipeän, jossa on kohokuvioitu ristikko. Charmin tai lukon avulla voit myös tallentaa rakastajan kuvan sisäpuolella sydänleikkauksella.

Katso lisää: Owl Clock kaulakoru

5. Citrine Cross Locket:

citrine Cross Locket

Tässä on lumoava muotoilu timanttisormuksista. Soikea muotoinen sitryn kivi on kultainen rajat ristin muotoilu koristeltu pieniä timantteja siinä. Ovalisen lukon reunalla on myös samanlainen valkoinen timanttisuunnittelu.

6. Kaiverrettu ristikkotuki:

syöpynyt Cross Locket

Etsitkö yksilöllistä kristillistä ristinlukkoa! Ristitön ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukko tuo mukanaan rakkaiden tai käyttäjän kullekin kaiverrettua nimeä henkilökohtaiseen kosketukseen riipukseen. Nimet voidaan myös antaa mustalle musteelle, mikä tekee siitä katseen.

Katso lisää: Lompakot ystäville

7. Antique Cross Locket:

Antiikki Cross Locket

Yhdistelmä kultainen ristikkopetsi, jossa on pieniä valkoisia helmiä, on ehdottomasti rakastettu muotoilu. Lukkoissa oleva risti on hohtavan muotoinen, jossa on neljä helmiä keskiliitoksissa ja helmi keskellä ristiä.

8. Treasure Box Cross Locket:

Aarre Box Cross Locket

Aarrettalaatikko ristiin suunnitellulla silmukkakokoelmalla valmistetaan jäljitelmämetallilla. Hopeakotelossa on kaarevat mallit, jotka muodostavat ristikkorakenteen kaikilla neljällä sivulla. Laatikko pystyy tallentamaan pieniä muistoja ja on saatavana eri muodoissa.

Katso lisää: Lasten lukko

9. Relic Cross Locket:

Jäänne Cross Locket

Ristikkäinen lukko, joka antaa sekä antiikkimallin että kultauksen, on valmistettu reliikka-koristeet. Lukko kantaa kukka- tai Heena-malleja. Lisäämällä sen kauneutta voit myös kuvata rakkaasi kuvioitua kasvotekstiä siinä.

Cross-locket on pohjimmiltaan kaunis uskonnollinen asusteiden lisävaruste Christianille koko elämässään. Se on saatavana useissa erilaisten ihmisten ja harrastusten kannalta suotuisissa malleissa. Lukitukset antavat mahdollisuuden esitellä muotisuunnittelua uskonnollisella kosketuksella korukokoelmaan. Erilaisten metallien, kuten kulta ja hopea, se antaa sinulle erilaisia ​​positiivisia viestejä terveelle ja turvalliselle huomenna rakkauden ja siunausten vanhimmat tai rakkaansa. Voidaan valita useista cross-locket-kuvista, jotka ovat saatavilla internetissä niiden valinnan mukaan, jotka voivat muuttaa elämäntyyliään ja intohimoaan.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

44 + = 52