Top 9 titaani rannerenkaat miehille Tyylit elämässä

Kun ajattelet Titaania, mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mielessäsi? Ilma-alus? Lääketieteelliset laitteet? Entä Korut? Älä ole yllättynyt! Titanium on nopeasti tulossa yksi kuumimmista uusista materiaaleista, joita käytetään Korujen suunnittelussa. Titanium saa nimensä kreikkalaisilta jumalilta The Titans. Titaanirannekkeet ovat nopeasti saavuttaneet suosiota erinomaisen viimeistelyn, kestävyytensä ja kustannusetujen ansiosta. Tyypillisesti, kun meillä on epämukavuuksia tai loukkaantumisia, nämä pyrkivät usein etsimään helpotusta ylilääkärin kipulääkkeistä.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus nauttia tyylistä ja ylellisyydestä samalla kun teet oman henkilökohtaisen lausunnon. Tänään voit valita monien tyyppisten maskuliinisen ranneharran, joka on nopeasti tulossa on oltava kaikille miehille, jotka välittävät muoti ja tyyli.

Miesten Titanium Rannekorut:

Mielenkiintoisimmista korkealaatuisista miesten suunnittelun koruista on oltava titaanirannekkeita miehille, eikä ole epäilystäkään siitä. Hanki Top 9 -mallit Titanium-rannekkeista täältä!

1. Titanium tumma ja hopea ranneke:

titaani bracelets

Tämä titaaninen rannekoru, jossa on tumma ja hopeinen pisteviiva, oli käsintehty, joka sopii sekä miehille että naisille, integroitu titaanilla. Tämä on ainutlaatuinen malli, joka tukeutuu sekä voimaan että voimaan tiukasti ja tämä käsi näyttää todella hienolta, ettei kukaan voi sivuuttaa katsomassa niitä.

2. Nikkeli-vapaa titaani rannekorut:

titaani-ranneketta-nikkeli-free-titaani-ranneke-ranneketta

Titaaninen ranneke rannekoru edellä on nikkeli vapaa ja täydellinen ympäri titaani rannekoru, joka ei ole täydellinen jokaiseen asuun, mutta myös suuri korut vaihtoehto niille, jotka on nikkeli allergia.

3. Titanium Chain Link Rannekoru miehille:

titaani-ranneketta-titaani-chain-link-rannekkeen-for-Men

Ylhäältä kaikki titaanirannekkeet, tämä on kokonaisuus, jolla on monipuolinen versio ja tyyli, joka poikkeaa kaikista muista tyyleistä. Tämä rannekoru on varustettu ruostumattomalla teräksellä, ja tietysti se on todella kevyt ja kestävä.

4. Titanium Black Resin Fleur De Lis Miesten rannekoru:

titaani-ranneketta-musta-hartsi-fleur-de-lis-mens-ra

Resin Fleur de Lis Rannekoru, jossa on ristin innoittamana muotoiltu musta hartsi-inlay ja fleur de Lis on valmistettu erityisesti kevyestä titaanista valmistetuille miehille. Käytä tätä varmasti päivittää rento vaatekaappi rakennettu viimeiseen rannekoru.

Katso lisää: Platinum rannekoru miesten

5. Salaperäinen teatteri naamioitu titaani rannerenkaat vihreillä hiuksilla:

titaani-rannekkeet-a-salaperäinen-teattereissa naamioitu-titaani-rannekkeet-with-vihreä-tukka

Salaperäinen teatteri rannekoru titaani peitetty vihreillä hiuksilla on alunperin tehty titaania ja naamio 925 hopeaa. Maski on valmistettu erittäin vanha ja työläs tekniikka repousse ja hiukset on veistetty Titanium Oxide hattu antaa kestävyyttä ja uskomattomia väri vaikutuksia.

6. Druzy Matte Rainbow Titaani Rannekoru:

titaani-ranneketta-druzy matta-Rainbow-titaani-ranneke

Druzy Matte Rainbow on ehdottomasti näyttelytulppa, koska se kipää joka suuntaan, jossa upeat akaattihelmet sisältävät matta sateenkaaren titaanin viimeistelyn. Miesten titaanirannekkeita oli todella ponnahtaa helmiä, jotka ovat voimakkaasti Druzy.

Katso lisää: Helmarannekkeet naisille

7. Miesten Titanium Cubic Zirkonia Rannekoru Carbon Fiber ID:

titaani-ranneketta-kuutio-zirkoniumoksidi-rannekkeen-with-hiili-kuitu-id

Titanium kuutiometri Zirkonia rannerengas valmistettiin kevyt titaani on erityisesti tehty miesten oli mukana hiilikuitua inlay ja tasoittaa kuutio zirkonia. Tämä rannekoru päättyi kiillotettuun pintaan, jossa oli mustat päällystetyt satiinipinnoitteet.

8. Multi-Stranded titaani rannerenkaat:

titaani-ranneketta-monisäikeisen-titaani-ranneketta

Tämä monisäikeinen titaani-rannekoru valmistettiin kuudesta eri värisävystä, joissa oli kultainen magneettinen lukko ja 7 tuumaa pitkä. Tämä on käsintehty tuote eri materiaaleilla titaanista, kulta; nailonjohto näyttää kauniilta miehille, jotka käyttävät sitä.

Katso lisää: Diy Friendship Rannekorut Patterns

9. Titanium Chainmail rannekoru Persian kutoa:

titaani-ranneketta-rengaspanssaria-rannekkeen-with-persian kutoa

Tämä titaani-ketjun postikoru oli kauniisti tehty Persian kutoa tyyli, jossa kukin renkaista on 18 mittari titaani valmiiksi titaania hummeri lukko. Tämä on erittäin vahva ja korroosionkestävä ja myös erinomainen hypoallergeeninen materiaali, joka tekee turvallisemmaksi kenelle tahansa, jolla on metalliaallergia.

Miesten titaaniranneke on ehdottomasti erittäin täydentävä lisäys kaikille ihmisille, joilla on tyylikäs ja miellyttävä maku. Tämä maskuliininen miesten koru on eri tyyliä kuin silmiinpistävä silmiinpistävä silmiinpistävä silmänräpäys joka kerta, kun kädessänne ulotetaan tervehtimään tai ravistamalla toista henkilöä. Koska titaani on suhteellisen runsaasti luonteeltaan, se on huomattavasti halvempaa kuin kultakorut. Titaanirannekorut ovat korroosionkestäviä ja kestäviä, koska niillä on taipumus muodostaa hapettumakerros, toisin kuin kulta tai alumiini. Et voi koskaan mennä vikaan tämän titaanirannekkeen kanssa, joka näyttää upealta ehdottomalta mistä tahansa ihmisestä, joka haluaa korostaa hänen kuvansa.

Kokeile jotain erilaista ja luo kaunista ranneketta, joka on mestariteos kovasta titaanista, joka on niin erikoinen!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 1 =