Top 9 Miesten hopeakorut Tyylit elämässä

Historiallisesti kaikkialla maailmassa miesten ja naisten molemmilla on kuluneet kaulakorut, korvakorut, rannekkeet, ketjut, amuletit, riipukset, renkaat ja paljon muuta. Kuitenkin pidettiin miesten haureina käyttää koruja 1800- ja 1900-luvuilla. He rajoittuvat kalvosinnappeihin, timepieces ja tiepins. Kuitenkin 21. vuosisata toi vallankumouksellisen muutoksen, ja miehet kokeilevat koristeita, joita pidettiin yksinomaan naisellisina.

Miesten hopeakorut:

Miehet haluavat käyttää kultaa ja miesten hopeakoruja. Tässä on hopean miesten korumallit.

1. Miesten Silver Curb kaulakoru Design:

Mens-hopea-reunakiven necklace1

Tämä hopea ketjun kaulakoru on ihanteellinen miehille, jotka haluavat pitää sen yksinkertaisena. Sitä voidaan käyttää myös virallisessa univormussa, ja se on selkeä ulkoasu. Se on kevyt paino ja sitä voidaan käyttää säännöllisesti. Tämä on yleisimpiä miesten hopeakoruja.

2. Phoenix Rising hopea rengas miehille:

Phoenix-nouseva-ring2

Feeniks on kreikkalainen mytologinen lintu, jonka uskotaan nousevan edeltäjänsä tuhasta ja hajoaa sitten kuolemaan. Tämä Phoenix-rengas on valmistettu sterlinghopeasta ja siinä on lasitus. Se on monimutkainen lintujen muotoilu ja näyttää tyyliltään. Miehet rakastavat sitä, jos he tuntevat myytin.

3. Yksinkertainen Hopeasormus Rannekoru miehille:

hopea-ranneke-bracelet3

Tämä hopea hopea rannekoru on raskas ja yksinkertainen ulkoasu. Sitä voidaan käyttää miehillä, jotka etsivät yksinkertaisia ​​hopeakoruja miehille, joilla on vähäinen muotoilu. Se näyttää hyvältä kädestä ja antaa sinulle tyylikkään ilmeen.

4. Hopea Miesten korut korvakorut:

hopea-mens koruja-earrings4

Monet miehet haluavat käyttää korvakoruja näinä päivinä. Jos joku voi kantaa sitä hyvin, se näyttää todella älyltä ja tyylikkäältä. Tämä yksinkertainen hopeakorun korvakoru on metallinen ja antaa viileän kosketuksen korviin. Nuoret voivat käyttää niitä.

Katso lisää: Sterling hopea koruja

5. Yksinkertainen miesten nenärengas hopeassa:

yksinkertainen-Miesten-nenä-ring5

Nenärenkailla on erittäin hauska ulkonäkö, jos niitä kuljetetaan hyvin. Nuoria miehiä tai nuoria käyttää niitä yleensä. Tätä yksinkertaista nenärenkaa ei ole kulunut toisella puolella, vaan keskellä. Se on yksinkertainen hopea miesten koruja ja sitä voi käyttää joskus.

6. Hopea Miesten korut Kalvosinnapit:

hopea-Miesten-korujen-cufflinks6

Kalvosinnappeja käyvät miesten paitoilla ja heillä on virallinen ilme. Ne ovat yleisimpiä hopeakorujen miehiä. Tämä hopeinen ranneke on kiiltävä ja on neliön muotoinen. Se on karkea ja tuntuu tyylikkääksi paidoilla. Kalvosinninkin väri sopii kaikille värillisille paitoille.

Katso lisää: Hopea Korut Intia

7. Uskonnollinen hopeakorut miehille:

uskonnollis-hopea-koruja-for-men7

Tämä hopeaketju on riipus timanttikoristeinen hakaristi symboli. Selkasten symboli pidetään pyhänä hinduista. Tämä kaulakoru on uskonnollinen ilme ja sitä voi käyttää säännöllisesti. Se on yksinkertainen ja viehättävä ja sitä rakastavat ne miehet, jotka uskovat siihen.

8. Miesten hopeakalan rengas:

hopea-kallo-ring8

Kallon renkailla on trendikäs ulkonäkö, ja nuoret sukupolvi rakastavat niitä. Tämä antiikkinen kallon rengas on röyhkeä ilme, jossa on pilottikukka. Se näyttää todella fiksuilta sormista ja häntä rakastavat.

Katso lisää: Sterling hopea Antiikki

9. Antiikki miesten hopea rannerenkaat:

hopea jewellery for men

Nämä rannekkeet ovat erilaisia ​​kuin yleiset rannekkeet miehille, sillä se on omituinen ulkoasu. Ohuet antiikkiset rannekkeet seuraa raskas leveä rannekoru, jossa on turkoosia. Se on yleisesti ottaen loistava, ja se sopii hyvin epäviralliseen kulumiseen.

Hopeakorut miehelle on tullut erittäin suosittuja muuttuvina aikoina. Monet mallit ovat käytettävissä miesten valita. Hopeakorut miehet ovat erittäin tyylikäs ja rikas ilme, joka tekee heidän yksinkertainen puku näyttää upealta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 7 =