Top 15 Viimeisimmät Designer Bangles | Tyylit elämässä

Bangles ovat yleensä yksi huomaamattomista koristeista, nainen käyttää, mutta silti itsessään on vielä paljon täydentävää kauneutta. Pyöreä koristeena, joka on tarkoitettu käytettäväksi ranteessa ja joka antaa tyylikkään ilmeen persoonallisuudelle, erityisesti niille, jotka seuraavat muotisuuntauksia.

designer-rannekorut

Bangles, viimeisimmällä aikakaudella on monimutkaisesti suunniteltu monilla luovilla tavoilla ja ne ovat yksi komeista koruista naimisissa oleville naisille.

Erilaisia ​​Designer Bangles:

Seuraavassa on uusin suunnittelija kultakoru muotoilu, joka auttaa sinua valitsemaan parhaiten sopii sinulle, niiden joukossa.

1. Suunnittelija kullan rannerenkaita, joissa on timantteja:

kulta-rannekorut vilisevä-with-timantteja1

Olkoon se kitten-juhla tai tilaisuus, kukaan nainen ei pääse kalliiksi, joka ei ole kääntynyt pukeutumaan kaunein. Virkistävä tai henkilökohtainen ihmisten eliitin kokoaminen on paras tilaisuus valita tämä rannerengas. Kallis, ulkonäöltään, antaisi varmasti arvosanan kaikille. Ei ole kovin laaja ja selkeä kulumista, kultaketju on timantti ja smaragdi, antaen sille etnisen ilmeen, tarpeeksi hyvä, että sitä voidaan käyttää saree tai puku.

2. Kukat suunniteltu timantti Bangles:

kukka suunniteltu timantti-rannekorut-2

Leveä musta rintaneula, joka on koristeltu timantteja kukkasuunnittelussa, on yksi uusimmista suunnittelija-rannekkeista. Hämmästyttävä ornamentti, joka ei vain menisi etniseen kulumiseen vaan täydentäisi yhtä länsimaista mekkoa.

Katso lisää: Miesten Bangles

3. Laaja Diamond Bangles:

laaja-timantti-bangles3

Suunnittelija timantti rintaneula epätavallisen laaja mutta viimeisin muotivirta. Se ei edes maksaisi paljon, kun yllään vain yksi tee hyvää työtä! Smaragdit, jotka on rakennettu kukkien muotoilemien timanttien väliin, antavat sille tyylikkään ilmeen.

4. Hartsi rannerengas kultahiutaleilla:

hartsi-rannerengas-with-kulta-flakes4

Uusin suunnittelija rannerengas, jossa eksoottinen ilme, houkuttelee koruja teini-ikäisille. Värillinen hartsi antaa sille ylimääräisen tavallisen ilmeen ja varmasti tekisi sinut erottumaan joukosta.

5. Kultaiset käsivarret:

kulta-arm-cuffs5

Viimeisin suunnittelija kultakoru, käsivarsi, on koriste, joka sopii sekä vanhimmille että nuorille naisille. Ohut raja, jossa molemmilla sivuilla on runsaasti suunnitellut lehdet, antaa sille tyylikkään ulkonäön, ja se kuluu sekä minkälaista pukeutumista.

6. Ohut kultaiset rannerenkaat:

ohut kulta-bangles6

Uusimmat muotitrendit, joissa kurta ja anarkalis ovat kuluneet yli naisten, nämä ohuet rannekkeet irtotavarana käytettäväksi sellaisen etnisen kulumisen varmasti mennä mekko.

Katso lisää: Kultainen rannerenkaita

7. Rannekoru, jossa kaikki näyttää:

kierre-tavalla, bangle7

Tämä on vihreän värinen kultainen suunnittelija rannerengas, jossa on timantteja, emeraldia ja vaaleanpunaisia ​​safiirikiviä. Erittäin suunniteltu kääpiö spiraalimaisella tavalla, se olisi outoa koristeena, jota käytit harvoin jonkun toisen käden kädessä. Spiraalimaisesti kiertyneet timantit antavat myös sille erilainen ilme.

8. Peacock Kada:

the-riikinkukko-kada-bangales

Kultainen rannerengas, jossa on timantteja, antiikki, joka on vielä uusinta tyyliä, on eliitti koru, joka kuluu osapuolten ja tilaisuuksien aikana. Kaulakoru, joka on muotoiltu peacock-muotoon kivien ja timanttikerroksen välillä kulmissa, antaa houkuttelevan ulkonäön. Tämä on laaja rintaneula ja täydentää avoimesti pukeutunutta naista etnisesti.

9. Valkokulta rannerengas:

the-valko-kulta-bangle9

Harvinainen kullanväriset kullatut ruby-kivihelmet ovat jalokivi, joka on ostettava ja kulunut. Siveltimillä olevat timantit antavat tyylikkään ilmeen, ja tämä voi olla mieluummin naisia, jotka kaipaavat harvinaisia ​​kappaleita. Rannekkeen laaja pohja täydentää myös sen muotoilua.

10. Perinteinen intialainen rannerengas:

the-perinteisen Intian bangle10

Intia tunnetaan omasta tapastaan ​​ja perinteistään. Voit lahjaksi vasta naimisissa olevan naisen, tämä rannerengas olisi paras vaihtoehto. Lyhyt kultakulmio, jossa on lapiohihnat ja timanttien välissä on koruja, jotka kukaan olisi mielellään oma.

11. Big Diamond Bangles:

the-iso-timantti-bangles11

Tyylikkäät ja raikas timanttiketjut, joissa on voimakkaasti narutut kivet, jotka on kerrostettu kulmiin, ja neliönmuotoiset timantit, jotka on suunniteltu portaiden muodossa, on siunaus olla. Nämä ovat voimakkaasti suunniteltuja rannekkeita, joissa timantit soveltuvat yksinomaan juhliin ja rentoihin sareereihin tai pukuihin.

12. Keltainen kultainen timantti rannerengas:

the-kelta-kulta-timantti-bangle12

Hieno näköinen kultainen rannerengas, jossa on yksinkertainen, mutta selkeä muotoilu, sopii sekä teini-ikäisille että vanhimmille. Olkoon se länsi tai perinteinen kuluminen, rintaneula menisi mihinkään tähän. Paksu linjat keskellä antavat myös kangaspalan, joka nousee yksinkertaisuuden luokasta, johon rannerengas kuuluu.

13. Rose Gold Diamond rannekello:

the-ruusukullan timantti-wristwatch13

Kouran ydinideasta irrottautuvat, tämä ei ole niin helposti löydetty koriste, jota kukaan nainen haluaa. Rannekellon ja rintaneulan yhdistelmä on täydellinen koriste käytettäväksi. Ajatus yllään kaksi koristea yhdessä, ehkä. Käärmekuvio, jossa timanteilla on niin voimakkaasti pinnoitettu kerroksissa ja kellon välissä muodostuvat, ovat erittäin houkutteleva ulkoasu silmän katsojalle.

14. Pearl and White Gold Rannekoru:

the-helmi-valkoinen-kulta-bracelet14

Rannekoru, jossa on länsimaisen metallisen ulkonäkö roikkuvalla helmellä, voi olla vaihtoehto naiselle päivittäiselle kulumiselle. Kullanvärinen kultainen rannerengas, jossa on käyrät välissä ja narutut kiviä, antavat sille etnisen ja länsimaisen seoksen, joka kutsuu sitä etnisten länsirannekkeiden, ehkä.

15. Sterling Keltainen Kulta Timantti Rannekoru:

the-punta-kelta-kulta-timantti-bracelet15

Viimeisin suunnittelija timantti rannekoru kulta solmu yläosassa on ohut rannerengas ja tarttuva muotoilu, toivottavaa teini-ikäiset sekä naiset.

Kuten edellä mainittiin, kaikkein huomaamaton ornamentti tulee huomaamaan, jos haluat edellä lueteltujen Bangles. Menemällä johonkin tehtävään, menemällä rento puolueeseen tai kokoontumaan yhteen, kaikki tilaisuudet voidaan helposti osallistua nyt vähemmän painostuksella valitsemaan mitä käyttää. Ne kaikki, jotka eroavat toisistaan, antavat houkuttelevan ja voit valita minkä tahansa niistä.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 2