Erilaisia ​​rannerenkaita vauvoille Tyylit elämässä

Rannekoruista on tullut muotitieto myöhään, ja se on suosittu sekä miesten että naisten kanssa. Nyt päivät myös lapsille kuluvat pienet söpöiset vauvan rannerenkaat, jotta ne näyttävät silmät. Se voi olla kultaa, hopeaa, kuparia, messinkiä, lasia ja jopa emali valmiita saviastioita, ja se voi olla monta mallia. Vauvan rannerenkaat ovat uusin muotivirta.

vauva bracelets

Rannekorut vauvojen ja vauvojen pojille:

Rannekorut näyttävät söpöiltä vauvojen pieniltä ranteilta. Täällä meillä on tarkastella erilaisia ​​vauvan rannekorun malleja.

1. Vauvan rannerenkaita kulta:

kultainen-vauva-bracelets1

Paras tapa koristella pieniä ranteita vauvoille on kauniita kultaisia ​​rannerenkaita. Kultaiset rannekorut näyttävät melkoisesti vauvojen virheettömästä pehmeästä ihosta. Kulta on lupaava metalli, joten uudestaan ​​syntyneet vauvat asetetaan kultaiset rannerenkaat, nilkkakorot, ketjut jne. Muutama päivä syntymän jälkeen. Nämä ihastuttavat kultaiset rannerenkaat näyttävät tyylikkäiltä sekä lahden pojilta että vauvojen tytöiltä. Se on myös yksi sopivimmista lahjoitusmahdollisuuksista.

2. Nimetty vauva rannerenkaita pojalle ja tytölle:

nimeltään-vauva-bracelets2

Nimi vauva rannerenkaita näyttää hyvin kaunis vauvojen käsissä. Ja se on aina erityinen vauvalle, kun kasvaa myös he hämmästyvät siitä, miten heidän nimensä on ilmoitettu maailmalle! Nimetyt vauvan rannerenkaat voivat olla sekä pojille että tytöille.

3. Intialaiset perinteiset vauvan rannerenkaat, joissa mustat helmet:

Intian vauva-rannekkeet-with-musta-beads3

Nämä rannekkeet ovat kultaisia ​​ja mustia helmiä. Nämä intialaiset rannekkeet ovat pareittain kuluneet. Ne on valmistettu kahdesta sarjasta ja ne asetetaan vauvojen kummallekin kädelle. Mustat helmet suojelevat heitä kaikenlaisilta pahoilta. Löydät nämä rannekkeet jokaisessa Baby kädessä Intiassa.

4. helmillä vauvan rannerenkaat:

helmillä-vauva-bracelets4

Vauva tyttöjen tyylikkäät rannekkeet ovat helmillä koristeltuja rannerenkaita, joissa on vaaleanpunaisia ​​tai valkoisia helmiä. Ne näyttävät kauniilta tyttöjen söpöin, pieniin käsiin. Helmet voidaan kiinnittää hopeisiin myös tehdäksesi siitä söpöä ja kaunista. Näin vauvat näyttävät kauniilta.

Katso lisää: Rannekorut miehille

5. Hopea Vauvan Rannekorut:

hopea-vauva-bracelets5

Seuraava rivi on suosittu, kun kultaiset rannekkeet ovat hopea vauvan rannerenkaita. Jotkut käyttävät kultaisia ​​rannerenkaita joskus, kun hopea rannerenkaita voidaan käyttää vauvan ranteessa päivittäin. Hopea elementti on myös erittäin lupaava ja hopea rannekkeet voivat olla myös lahja vauvoille. Hopeiset rannekorut näyttävät ihanilta sekä pojilta että vauvojen tytöiltä.

6. Vauvan Rannekorut Gold:

vauva-charmi-bracelets6

Värikäs rannekoru on yksi tämän päivän nopeimmin kiinnostavista korutrendeistä. Se voi olla myös yksi vauvojen tyylistä. Rannekoruilla voi olla tähdet, autot, kuu, ympyrät ja nallet jne. Ne näyttävät kauniilta vauvojen ranteilta ja viehätys rannerenkaita voidaan tehdä vauvojen miellyttävän esineiden lisäksi, koska he myös nauttivat viehätys rannekoru kädet.

Katso lisää: Kultakorut miehille

7. Vauvan rannerengas rannerenkaat Kulta:

vauva-rannerengas-bracelets7

Vauva näyttäisi olevan erittäin söpö, jos heillä on käsissä kädet. Se tekee heistä näyttävät enemmän söpö ja ihastuttava. Nämä pienet rannekkeet ovat saatavilla kulta, hopea ja jopa teräsmetallit myös ja voidaan käyttää päivittäin myös.

8. Kukkasivat vauvan rannerenkaat:

kukallinen-vauva-bracelets8

Nämä ovat hienoimmat rannekorut vauvantyylille, jolla on rannerenkaita, jotka ovat rannekellon tyylikkyyttä. Ne näyttävät hyvin vilkkaalta kukkien kanssa, ja ne voidaan valmistaa metalleista kuten kulta, hopea, platina tai helmet. Kukkia voidaan joko kohokuvioida rannerenkailla tavalla, että se ei vahingoita lapsia tai se voidaan muovata yhdessä rannekkeen kanssa. Nämä voivat olla varma muotitodistus kaikille söpöille tytöille pikkulapsille itsessään.

Katso lisää: Rannekorut miehille Silver

9. Chain Baby Rannekorut:

chain-vauva-bracelets9

Ketjun vauvan rannerenkaita voi olla sekä pojille että tytöille. Ketjukuvioon tehdyt rannekorut voivat helposti kulkea ranteesta ja näyttää hyvin kauniilta. Ketjun rannekoru antaa toisenlaisen näköisen kuin tavalliset rannekkeet ja voi olla myös erittäin kevyt paino.

Tärkeintä, joka voi olla osuma söpö vauva voi olla viehättävä ja tyylikäs rannekoru sen ranteessa. Rannekorut ovat tapa tehdä muoti-ilmoitus teidän cutie pie myös. Ne ovat nyt niin hyvin näinä päivinä, ja yhdessä nuorten, vanhimpien kanssa, pikkulapset voivat käyttää sitä tyylillä. Söpöjen pienen rannekkeen eri malleja, malleja ja muunnelmia voi olla instant hitti kaikkien pikkulapsilla.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

59 − = 49