9 upeaa lastenlukkoa Design Ideat Tyylit elämässä

Lapset eivät yleensä pidä suunnittelija-tyyppisiä tai herkkiä riipusmalleja. Pojat kuten karkea ja kova malli riipus ja tytöt mieluummin pehmeät mallit. Lapset näyttävät olevan upeita, kun heillä on riipus. Pieni pääntie näyttää kauniilta. Lapset yleensä rakastavat sarjakuvaeläinten, supersankarihahmojen, satujen jne. Malleja. He valitsevat aina tällaisia ​​asioita heille.

Paras ja söpö lastenlukko:

Löydämme täältä näytetyt erilaiset lukot lapsiisi saamaan mahtavaa ulkoasua.

1. Lasten kukkalaatikko:

lasten Flower Locket

Nämä lasten lukot ovat hämmästyttäviä söpöille tytöille. On lajikkeita kukka kuvioita yli kultakolikoita. Helmimassa on kiinnitetty tämän riipus. Jotkut riipukset ovat kuvassa kohokuvioituina, kun taas jotkut ovat keraamisen kanssa tehtyjä malleja.

2. Elephant Style Lasten lukot:

Norsu Style Children's Lockets

Tämä on miellyttävän lapsen lukko Elephant-mallista. Se on suunniteltu niin luovasti ja se näyttää myös hyvin pieneltä. Siinä on suuret korvat ja ihanat silmät. Tämä riipus voi olla hyvä lahja pojallesi. Tämä riipus on kulta ja se näyttää lelulta.

3. Nalle tyyliin Lasten lukot:

Nalle Bear Style Children's Lockets

Tämä suloinen lasten lukko on nallekarhun muotoilu. Yksi iso nalle on sijoitettu pitämään sydämenmuotoisen sinisen kiven. Nallen jalkoihin on kierretty yksi pyöreä valkoinen kivi. Nämä kivet lisäävät hohdokkaasti tätä nallea ja tekevät houkuttelevammaksi.

4. Angel-lasten lukot:

Enkeli Children's Lockets
Se on yksilöllinen lasten hopeinen lukko Angelin kanssa. Siellä on ihana enkeli-olento-riipus. Yli-enkeli, rajat muotoilu on luotu valkoisten timanttien avulla. Tämä enkeli riipus on siunaus lapsille. Se suojaa aina lapsesi pahilta.

Katso lisää: Owl Locket

5. Barbie-figuuri lapsille:

Barbie Figure Lockets for Children

Tämä lumoava lapsen lukko on kaiverrettu Barbie-hahmolla. Ovalisessa muodossa, yksi Barbie-kuva piirretään ja ympärillä on punainen väri kivi. Lapset ovat iso hullu takana Barbie-nukkeja. Tämä Barbie-kuva on piirretty hyvin hienoksi.

6. Kukka prinsessa lasten lukot:

Kukka Princess Children's Lockets
Tämä on hämmästyttävä lukko lapsille, joissa on kukka. Välissä on hymiö ja puoli osa on peitetty ruusu terälehtiä. Muussa puolessa valmistetaan keula kuten muotoilu, jotka yhdessä näyttävät kukka prinsessa. Se näyttää todella hyvältä pienien tyttöjen pääntieltä.

Katso lisää: Photo Locket Avaimenperä

7. Tiara Cut-out Style Lasten lukot:

otsaripa Cut-out Style Children's Lockets

Tämä lapsen lukko on tiara-muotoinen riipus. Tämä on riipus tehty puoli-tiara-leikattu muotoilu. Tiara on jokainen tyttö joka rakastaa pukeutua. Joten se on kiehtova muoto on annettu tähän riipukseen. Tähän muotoon tehdään neljä pientä pyöreää salia, ja yksi suorakulma on myös.

8. Pikku prinsessa riipus:

vähän princess pendent
Se voi olla paras riipus, jonka isä voi antaa tyttärelleen. Tämä lasten lukko on valokuvakehys, jossa lapset voivat lisätä perheensa valokuva. Yksi kiva linja on kirjoitettu riipuksen päälle, että tytöt ovat prinsessa Isälleen ja se on totta.

Katso lisää: Gold Cross Locket

9. Cartoon Tigerin lasten lukot:

Sarjakuva Tiger Children's Lockets

Tämä hilpeä lapsilukko on vihainen eläinpiirustus, kuten Tiger. Pyöreä hopeinen riipus, jossa on mustat taustat, ja tiikerin kuva heiluttaa sen päälle. Oranssi tiikeri näyttää niin viattomalta ja rauhalliselta.

Näiden ihastuttavien kuvioiden näkemisen lisäksi minäkin haluan käyttää sitä ja olla lapsi taas. Lapset voivat saada sellaisia ​​funky-tyyppisiä malleja, jotka merkitsevät heille paljon. Nämä mallit ovat arvokkaita lapsille ja he rakastavat niitä. Lasten lukot on suunniteltu huolehtimaan siitä, että heidän mielestään valitaan.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 60 = 70