9 Suositut Intian Antiikki Kultakorut mallit Tyylit elämässä

Kulta on yksi harvinaisimmista ja siten kalleimmista metalleista. Noin 50% kullasta kaivataan käytetään koruina. Se on seostettu metallien kanssa käytettäväksi koruissa.

Kulta-antiikkikoruja on käytetty ikuisesti. Tässä on joitain viimeisimpiä antiikkiesineitä.

Kultakorut Antiikkiset mallit:

1. Antiikkinen kultakerho:

antiikki-kulta-choker1

Chokers ovat takaisin muodissa. Nykyään kullankaivajat ovat myös suosittuja. Tämä antiikki kultakoru on yksinkertaisesti virheetön. Se menee niskan ympärille täydellisesti ja näyttää hyvältä sareeiltä. Vastaavat rannekkeet täydentävät ulkoasua. Se ei ole liian raskas, joten se näyttää hyvältä myös nuorilta naisilta.

2. Antiikki kulta Intian Bangles Korut:

antiikki-kulta-bangles2

Nämä kultaketjut, jotka tunnetaan myös nimellä kadas, ovat suosittuja intiaanien keskuudessa. Jos ne sopivat täydellisesti käsiisi, ne näyttävät upealta. Monimutkainen muotoilu rannekkeilla tekee tyylikkäistä. Nämä ovat yksi parhaista Intian antiikki kultakorut.

3. Antiikkinen kulta-nenän rengasketju:

antiikki-kulta-nenä-ring-chain3

Nainenrenkaat, jota intiaanit kutsutaan nimellä "natha", viettää morsiamen hääpäivänään. Tämä natha on kevyt ja mukava ja samalla antaa raskas ilme johtuen siihen kiinnitetyistä kolmesta ketjusta. Se on kauniisti suunniteltu, ja se on viimeisin antiikki kultakorutarjonta.

4. Antiikki Jhumka naisille:

antiikki-jhumka4

Jhumka on erityinen intialaista korvakorusta, joka on pyöreä ja roikkuu korvista. Ne näyttävät todella tyylikkäiltä, ​​koska ne parantavat korvien kauneutta. Nämä ovat kultaisia ​​antiikkikoruja jhumkas, jotka ovat isompia kuin tavalliset korvakorut ja jotka näyttävät erittäin kauniilta, kun ne kuluvat sareeilla tai ghagrasilla.

Katso lisää: Intian kulta korut

5. Perinteinen antiikki riikinkukko riipus:

antiikki-riikinkukko-pendant5

Tämä on yksi kauneimmista kulta-korusta antiikkiesineistä. Kahdella ulkona olevilla riikinkukilla on kauniita silmukoita eri ketjuihin. Keskellä riipuva riipus täydentää ulkoasua. Koko riipus on rikas ja raskas. Se voidaan kiinnittää kultaketjuun ja kuluttaa perinteisen asun.

6. Kulta ja helmi korvakorut Korut:

kulta-ja-helmi-earrings6

Nämä melko heiluttavat korvakorut ovat eräänlaisia. Niissä on nastat, jotka kiinnittyvät helmiä sisältäviin kultahiuksiin. Pohjalla olevat suuret helmet viimeistelevät ulkoasua ja tekevät asetelmasta tyylikkään. Nämä korvakorut voidaan yhdistää myös länsimaiseen kulumiseen, kuten iltapuku. Nämä ovat Intian antiikki kultakorut.

Katso lisää: Valkokulta korut miehille

7. Antiikki kultainen rannerengas:

DSC_0828

Tämä monisäikeinen kulta ja turkoosi helmi rannekoru on yksi uusimmista antiikkikaupoista. Se on erilainen kuin tavallinen, koska se antaa kulta aivan uudelle merkitykselle. Rannekorussa on useita kultaisia ​​säikeitä, joiden väreinä on turkoosi helmiä. Tämä hämmästyttävä kulta-antiikkihopeaa voi käyttää länsimaissa ja intialaisissa kulumuksissa.

8. Antiikki Kulta Maang Tikka:

kulta-maang-tikka8

Maang-tikka on pala Intian antiikkikorusta, jonka morsiamet kuluvat otsaansa häissä. Tämä maang tikka on yksinkertainen ja virheetön. Se on kevyt, mikä on tärkein koru-kriteeri, ja silti antaa raskas ilme.

Katso lisää: Rose kultaa koruja naisille

9. Antiikki kultakoru-sarja:

kulta-antiikki-koru-set9

Tämä kaulakoru ja korvakorut ovat yksinkertaisesti kauniita. Siinä on kultainen riipus, jossa rubiinin keskellä. Sitä voidaan käyttää vastaavia punaisia ​​saree ja antaa täydellisen osapuolen näyttää.

Nykyään on paljon vaihtoehtoja kultakorujen antiikkimalleille. Jokainen, joka haluaa koruja, on epätäydellinen vaatekaappi ilman kultaa. Lisäksi ne ovat hieno investointi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

44 + = 49