9 parasta Caterpillar-sandaalia miehille ja naisille Intiassa

Caterpillar on kansainvälinen brändi Yhdysvalloista, jotka tunnetaan samalla nimellä maailmanlaajuisesti. Osoitettiin myös Caterpillar Caterpillarille, joka määrittelee logonsa. Caterpillar Inc. on pääasiassa suunnittelu- ja konepajayhtiö, joka on nyt monipuolistunut monenlaisiin tuotteisiin, jalkineet ovat yksi niistä. Caterpillar-kengät ovat nyt saatavilla useissa maissa ja niillä on maailmanlaajuinen valitus. Nämä sandaalit ovat helposti saatavilla kaikissa suurissa merkkituotteissa ja kauppapaikoissa. Valmistettu laadukkaasta nahasta ja kumista, nämä ovat vahvoja sandaaleja ja jalkineita, jotka ovat hyvin kestäviä.

Casual ja muodolliset Caterpillar-sandaalit:

Täällä tarkastellaan 9 eri tyyppisiä Caterpillar Sandal -malleja Intiassa 2017.

1. Caterpillar Zenith miesten sandaalit:

toukka-sandaalit

Säännöllinen vaatimus miehille sandaalissa on mukavuus ja pitkäikäisyys. Caterpillar-sandaalit sopivat erinomaisesti tämän miehen vaatimukseen. Näitä sandaaleja voidaan käyttää päivittäin karkea ja kova käyttö. Valmistettu aitoa kumia ja nahkaa sekä hihnoja, ne tekevät täydellisen parin sandaaleista ja niiden on oltava jokaisen jalkineiden vaatekaapissa.

2. Caterpillar Giles Sandals for Boys:

toukka-Giles-sandals2

Nämä Giles-sandaalit on suunniteltu yksinomaan kesällä tuotettavalla merkillä. Ne ovat erittäin kestäviä siinä mielessä, että ne on tehty mukavalla pohjalla ja ylimääräisellä otteella hihnoilla ja täysjyvällä nahkalla. Ne sopivat sekä ulkoiluun että päivittäiseen toimintaan, joka antaa tarvittavan määrän vetovoimaa miehen jalkoihin. Yleensä saatavilla ruskean ja vaaleanruskean sävyin.

3. Caterpillar-saappaat miehille:

toukka-saappaat-for-men3

Nämä ovat todella tyylikkäitä saappaita miehille, joissa on maalaistyylinen, karu tuntu, mutta silti tyylikäs ulkonäkö. Ne on valmistettu hienoista nahasta ja kumipohjista, jotka sopivat täydellisesti ulkoiluun, kuten pyöräilyyn, vaellukseen, retkeilyyn jne..

4. Miesten Tumut Caterpillar:

toukka-slippers4

Tossut ovat miesten miellyttäviä jalkineita kaikissa ikäryhmissä. Ne ovat helppokäyttöisiä ja ylläpitäviä. Valmistettu hienosta nahasta, jossa on tukevat pohjat, ne antavat tarvittavan pidon ja kestävyyden päivittäiseen toimintaan ja ovat paras jalkine päivittäiseen kulutukseen. Nämä Caterpillar-tossut mukavissa sävyissä sopivat kaikille teini-ikäisistä, nuorista vanhimmille.

5. Caterpillar Beach Tossut lapsille:

toukka-ranta-tossut-for-kids5

Voiko lapsia jättää jälkeensä, kun kyseessä on söpö tossut erityisesti rannalle? Lapset rakastavat leikkiä vedessä ja rannat ovat paras vaihtoehto, jos lapset rakastavat pelata pitkiä tunteja. Nämä söpö näköinen värikäs Caterpillar tossut ovat erityisen lapsille, jotka rakastavat sinua osuma rannalle. Nämä ovat värikkäiden Caterpillars-mallien muodossa, jotka tulevat välittömään osuuteen lasten ja pikkulapsien kanssa. Nämä ovat sekä pojille että tytöille.

6. CAT Crisscross naisille:

cat-ristikkäin-for-women6

Juuri tästä modernista, itsenäisestä naisesta, nämä Caterpillar Crisscross -sukat ovat täydellisiä. Korkea muoti ja tyyli, nämä ovat tyylikkäitä kanssa crisscross kuvio muodossa balerina. Ne voidaan yhdistää kaikkiin moderneihin asuihin helposti.

7. Caterpillar Worksongin kengät naisille:

toukka-worksong-shoes7

Nämä Caterpillar-laulun kengät ovat naisille. Ne ovat todella tyylikkäitä ja ovat erittäin mukavia leikattu kenkiä ihastuttavissa värisävyissä. Naiset voivat yhdistää sen mukaviin söpöihin swing hameihin tai tyyliteltyihin pikkutakkiin, jotka ovat tyylikkäästi vielä rentoja. Nämä näyttävät lumoavilta ja ylivertaisilta.

8. Naisten Caterpillar Black Gladiators:

toukka-musta-gladiators8

Mustat gladiatoriot ovat jalkineita kaikille naisille. Gladiaattorit ovat tyylikkäitä sandaaleja ja gladiaattori tyylitelty ulkoasu voi olla osuma aina. Jopa kuuluisuuksia urheilu gladiaattoreita punaisella matolla. Nämä jet musta gladiaattorit kuuluisasta brändistä, kuten CAT, ovat juuri sitä, mitä naisen on oltava diva!

9. Caterpillar tuulen snap sandaalit tytöille:

toukka-windsnap-sandals9

Nämä kauniit hopeiset tuulen snap-sandaalit Caterpillarilta näyttävät tyylikkäältä naiselle. Nämä ovat avoimia sandaaleja, joissa hihnat pitävät jalat tiukasti. Koska nämä sandaalit ovat tasainen ilman kantapäätä, ne sopivat hyvin myös päivittäiseen kulutukseen. Korkealaatuiset, sandaalit tarjoavat mukavuutta ja ovat sen arvoisia.

Harvoista tuotemerkkeistä, jotka eivät tarvitse sanoja ja ihmisiä, puhuvat heitä. Tuote puhuu puolestaan. Caterpillar-jalkineet ovat tällaisia. Jalkineiden laatu ja tyyli, muotoilu ja kuvio kaikki on täydellinen, ja jokaiselle tämän merkille on jotain pikkulapsista ikääntyneille. Parhaimmillaan klassisissa Zenith-sandaaleissaan he ovat monipuolistaneet ja ottaneet käyttöön erilaisia ​​vaihtoehtoja miehille ja naisille.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 51 = 61