9 kaunista Armlet-mallistoa Tyylit elämässä

Armlet on eräänlainen koru, jota naiset käyttävät aseissa. Tämäntyyppisiä koruja on kulunut naisista muinaisista ajoista lähtien. Se tunnetaan myös nimellä Vanki Etelä-Intiassa. Muut tämäntyyppisten korujen nimet ovat patti ja bajubandin asentaminen. Ihmiset ostavat armletin Intiassa häät tai juhla-kausi.

rannerenkaita

Armlet-mallit:

Yksi suosituista käsivarsikoruista on käsivarsi rannekoru. Se on häikäisevä ja voi näyttää sinusta upealta. On vaikea valita suosikkihihnapyörää eri koruompelumuotojen välillä.

1. Perinteinen varsi:

lahdelma-mallit-perinteisiä lahdelma

Perinteinen käsiosa kannattaa olla naisten omistuksessa. Raskas kiven koristelu perinteisellä kädellä voi lisätä kädensijan kauneutta. Nämä armlet-mallit kannattaa kokeilla ainakin kerran.

2. Nakshi Armlet:

lahdelma-mallit-nakshi-lahdelma

Nakshi Armlets on valmistettu hyvin kulttuurisista ja kuninkaallisista temppelikoruista. Heillä on kauniita kaiverruksia, jotka on tehty kulta. Tämä käsivarsikoru voi tehdä naisten häät mieleenpainuvaksi. Joululahjan lakshmi-luku tuo lisää kauneutta Nakshi-käsivarsiin.

3. Timantti / jalokivet Jumdess Lakshmi Armlet:

lahdelma-malleja timantti-jalokivi-kivet-jumalatar-Lakshmi-lahdelma

Timantti-jalokivet käsivarsi on jo ainutlaatuinen kauneudessaan. Lakshmi-jumalattaren ja kiven pudotuksen lisääminen tähän käsivarren koruihin on kuin kakkuja. Nämä käsivarsien mallit lisäävät pyhyyttä teidän ulkoasua jumalattaren lakshmi-kaiverruksilla.

4. Kytkimen varsi / varsi Patti:

kytkin-armletarm-Patti

Yksinkertainen kytkinvarsi / käsivarsipari, joka sopii yhteen naisten saree-värin kanssa, on hyvä vaihtoehto yllään naisille esihäät tapahtumissa. Kytkinvarsiin tulee myös temppelityyppisiä koruja, joissa on kaiverruksia. Ottamalla kaiverruksia kytkinvarsiin on muinainen tapa saada käsivarsisi suunniteltu. Voit lisätä suuruutesi kytkinkaulakorin koruihin, joissa on kivipeittoja, jotta voit mennä sareeesi värin kanssa.

Katso lisää: Miesten rintaneula

5. Kierteitys:

lahdelma-mallit-kierre-lahdelma

Tällaiset käsivarret tulevat kierteillä, jotta naiset voivat sitoa ne käsiinsä. Tämä on vanhanaikaiseen trendiin, joka on jälleen syntynyt. Nämä käsivarret kuten muutkin käsivarsit lisäävät kauneutta ulkoasuun.

6. Chain Style Armlet / Bajuband:

lahdelma-malleja ketjun-style-lahdelma-bajuband

Tämäntyyppinen käsivarsi korvaa lankahihnan, koska kultaketjua käytetään kierteiden sijasta. Kultaiset kädensijat ovat erittäin majesteettisia ja hyvännäköisiä. Tämä on yksi kauneimmista kultaiset käsivarsisuojat. Voit myös käyttää hopeisia käsivarsia, joissa on hopeaketjuja kultaketjun sijaan.

Katso lisää: Käsintehty paperi korut

7. Peacock Armlet mallit:

lahdelma-mallit-Peacock-lahdelma-malleja

Tällä tyyppisellä käsivarrella on samankaltaisia ​​rakenteita kuin riikinkukon muoto. Tämän tyyppinen käsivarsi käsivarsi on yksi rakastetuimmista käsivarsisuojista sen ainutlaatuisuuden ja kauneuden ansiosta.

8. Pearl Armlet:

lahdelma-mallit-helmi-lahdelma

Tämä käsivarsi lisää upeuden morsiamen koruihin. Jos koruissa on helmiä, niin myös kädet on tehtävä lukuisista helmiä.

Katso lisää: Häät korut

9. Bangle Style Armlet mallit:

lahdelma-mallit-rannerengas-style-lahdelma-malleja

Nämä käsivarret lisäävät tyylikkyyttä naisten kauneuteen. Kuten voimme nähdä kuvassa, on erilaisia ​​malleja eri rannerenkaistyyliin. Ensimmäinen rannerengas tyyli käsivarsi on lehtien muotoilu, kun taas toinen rannerengas style armlet on riikinkukon muotoilu sitä. Kolmannella rannerenkaan tyylillä on myös kaunis ja ainutlaatuinen muotoilu. Neljäs rumpusormetissa annettu kuva on jälleen lehtiartikkeli. Nämä häikäisevät ja upeat rannekorut ovat jokaisen naisen tarpeita.

Kuten voimme lukea, on olemassa erilaisia ​​tyyppisiä armlet-malleja, jotka vaihtelevat Nakshi-käsivarret, timantti jumalatar lakshmi käsivarret ja helmi käsivarret. Nämä käsivarret voivat helposti varastaa naisen sydämen, kun ne lisäävät naisen kauneutta. Armletit lisäävät loistoa morsiamen miehille pukeutuneille käsille. Voit valita tarpeidesi mukaisen kädensijan, kuten jos nainen haluaa lankaa käsivarsiin, jota hän voi käyttää langanvarsiin. Ja jos nainen haluaa, että jumalatar liittyy hänen käsiinsä, hän voi valita timantti jalokivet jumalatar lakshmi armlet.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

66 − 64 =