9 Intian kultaa ja timantti Emerald kaulakoru Setin mallit

Koska Emerald on kivi, joka tunnetaan kiviä ja ihmisiä, joissa heidät menestyvät rakkaudessa ja nämä kivi edes ravitsevat sydäntä, tuovat tuoreutta ja elinvoimaa henkiin. Tämä kivi on väriltään vihreä ja se on totuuden etsijä. Tämä jalokivi oli jopa ihastunut monien kuninkaiden ja kuninkaallisten perheiden ja tämä kallis oli jopa osa niiden kruunu. Muotia ja koruja maailmassa on paljon arvostettu, koska sen loistava ilme ja houkutteleva väri.

smaragdi necklace

Erilaisia ​​Emerald kaulakoru Intian koruja:

Emerald kaulakoru on ihastunut ympäri maailmaa, koska tämä jalokivi on ihmeellinen ulkoasu ja se voidaan sekoittaa ja sovittaa minkä tahansa metallin kanssa. Katsotaan nyt katsoa eri malleja Emerald kaulakoru.

1. Perinteinen Gold Emerald kaulakoru Set:

perinteinen-kulta-Emerald-kaulakoru-with-earrings1

Kultaa pidetään lupaavana metallina, ja jos smaragdeja on nappillaan sen päälle, niin kauniimpi ei voi olla kuin tämä kaulakoru. Kaulakoru on tehty kelloja ja reunat smaragdeja jalokivi parantaa kauneutta kaulakoru. Se on yksi perinteinen kaulakoru ja se voi olla kulunut häät sekä milloin tahansa tehdä niin näytät kaunis ja viehättävä.

2. Emerald Bead kaulakoru Design:

Emerald-helmet-necklace2

Tämä kaulakoru on valmistettu smaragdeista helmillä kaulakoruihin. Se näyttää hyvin muodikas ja voidaan yhdistää aitoja kulumista sekä casuals myös ja tehdä sinusta näyttää kuuma ja viehättävä. Kuten emerald jalokivi on vihreää väriä se menee hyvin muiden värien asuja myös.

3. Ruby, Emerald ja One Gram Gold kaulakoru:

Ruby-smaragdi ja yhden gramman-kulta-necklace3

Kun rubiinin ja smaragdin yhdistelmällä yhdistyy upea kaulakoru, sinut näyttävät kuninkaallisilta ja ainutlaatuisilta väkijoukosta. Smaragdit ovat kaulakoru kaulakorun keskellä, mikä lisää näyttä koko sarjaa. Tämän tyyppinen kaulakoru voidaan jopa tehdä yhden gramman kultaa myös, joten se on taloudellista ja ei lävistää taskut pahasti myös.

4. Pearl ja Emerald kaulakoru Set:

helmi-ja-Emerald-necklace4

Pearl antaa sinulle ainutlaatuisen ilmeen, mutta kun helmi sekoitetaan smaragdin kanssa, sen kauneus lisää monta taitetta, jolloin kaulakoru näyttää upealta. Helmenä asetettu setti on 22 karaattia. Koko kaulakoru on veistetty terälehdet ja reunat kohokuvioidut helmet parantavat kaulakorun sekä pääntieasi myös.

Katso lisää: Ruby Emerald kaulakoru mallit

5. Sydämen muotoinen Emerald kaulakoru timantteja:

sydän-muodon Emerald-necklace5

Kuten emerald osoittaa rakkautta, ja tämä arvokas jalokivi auttaa tasapainottamaan suhdetta. Sydämenmuotoinen kaulakoru on oikea muoto, jossa smaragdeja voidaan napata, kun jokainen suhde on liitetty toisiinsa. Kaulakoru näyttää mahtavaa, kun puolet on valmistettu kulta ja toinen puoli koostuu timantti, jossa smaragdit ovat nastat, jolloin se kimmoisa näyttää.

6. Crystal Emerald syntymäkivi kaulakoru:

birthstone-kide-Emerald-necklace6

Smaragdeja voidaan käyttää kahdella tavalla, yksi kuin viehättävä kaulakoru. Ihmiset, joiden syntymäkivi on smaragdi, voivat käyttää sitä kaulanauhana, ja he voivat käyttää syntymästään tyylikkäästi. Voit jopa ripustaa sen kristalliketjussa, mikä lisää kaulakorun visioita ja näyttää ihmeelliseltä.

Katso lisää: Helmet kaulakoru tekeminen

7. Tyylikäs kulta ja timantti Emerald kaulakoru:

Tyylikäs-Emerald-kaulakoru-set7

Täältä tulee tyylikäs ja muodikas smaragdi setti tytöille sekä keski-ikäisille naisille. Smaragdi on veistetty timanttien muodossa lehtiä ja timantit ovat stubbed nurkkaan siten antaa sille tyylikäs ja houkutteleva ulkonäkö. Tämäntyyppisiä kaulakoruja voi käyttää kaikissa tilanteissa, ja se sopii myös viihdyttämään hangoutia.

8. 18 senttiä timantti keltaisella kullalla Emerald Set:

18-senttiä-timantti-with-kelta-kulta-Emerald-set8

Näissä kaulakorun smaragdeissa on kohokuvioita arvokkaiden timanttien välillä. Kaksi jalokiviä käytetään koristelemaan tätä kaulakorua. Mikä kaunokainen? Timantit on kohokuvioitu eri kuvioihin, jolloin koko kaulakoru näyttää mahtavilta ja voit käyttää tällaista kaulakorua morsiamen kulumiseen tai mihin hyväntahtoiseen tilaisuuteen myös.

Katso lisää: Jalokivi kaulakorut

9. Kaunis Vintage Emerald kaulakoru Design:

vintage-Emerald-necklace9

Kuten nimi välittää vintage tämä emerald kaulakoru on siirretty sukupolville ja voi olla eräänlainen siunaus vanhimmilta. Kaulakoru tehty käsityö on sanatonta ja tekee siitä näin hämmästyttävän ja antaa sinulle kuninkaallisen kosketuksen ja tekee siitä ainutlaatuisen tyylikkyyden.

Kaulakoru kuluu tytöistä ja naisista, koska se parantaa heidän kauneuttaan ja tekee heistä näyttäviä. Jos kaulakoru on tehty Emeraldista, niin mitä sanoa! Se parantaa kauniutta monta taittumista ja tekee sinusta sekä pääntiedestäsi upean. Et voi estää itsesi näyttämään hyvältä ja voi muotoilla omia muotisi ja luoda kuvan ystävien, kollegoidesi edessä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 42 = 45