9 Intialaisten mielialan rengaskivien eri värejä Tyylit elämässä

Tunnelin rengas on sellainen, joka sisältää jotain lämpökromaattista elementtiä, joka muuttaa sen väriä sen henkilön sormen lämpötilan mukaan, joka käyttää sitä. Nämä tulevat yhdessä värikartan kanssa, joka näyttää tunnelman, joka vastaa rengasta ilmoitettua väriä. Mood rings ovat hauskoja koruja, jotka ovat kiehtoneet ihmisiä jo vuosia.

mieliala ring

Mood Stone Rings Korut:

Monet ihmiset haluavat tuntea mielialaa, jonka mielialan rengas värit osoittavat. Tässä on muutamia parhaita mielialan renkaita:

1. Luxury Mood Stone Ring naisten:

luxury-mieliala-kivi-rengas

Tämä mielialan rengas on vintage ja muodikas ulkoasu kuohuviini strassit. Se on mukava päivittäiseen kulutukseen. Kiiltävät kivet näyttävät kauniilta ja näyttävät hyvältä neliön muotoiselta renkaalta.

2. Yksinkertainen Band Mood Ring Design:

band-mieliala-rengas

Band-tunnelirenkaat ovat yksinkertaisimmat renkaat. Tämä on klassinen värinvaihtelevuusilmoitus. Rengas koostuu yhdestä kaistasta, joka muuttaa värinsä käyttäjän mielialan mukaan. Se on kevyt ja sitä voi käyttää myös lapsilla. Se näyttää yksinkertaiselta ja söpöltä sormilla.

3. Sterling hopea Mood Ring Girls:

Sterling-hopea-mieliala-rengas

Tämä design-sormus on yksi kaikkien aikojen parhaista tunnelmista. Se on valmistettu sterlinghopeasta ja siinä on kaunis muotoilu, joka sulkee kristallin. Kruunun kaltainen kruunun muoto näyttää erittäin kauniilta. Tällainen mielialan rengas kivi on rakastettu teini-ikäiset.

4. Antiikkihuutomerkki Sormus:

antiikki-mieliala-rengas

Tämä antiikkinen mielialan rengas, joka on valmistettu messingistä, on erittäin kaunis ja antaa hurmaavan ulkoasun sormiin. Se on kukka, jolla on tunnelurenkaan kivi keskellä. Kivi on täysin sijoitettu siihen ja siinä on rauhoittava ulkoasu.

Katso lisää: Antique Ring mallit.

5. Gold Mood Stone Ring:

kulta-mieliala-rengas

Tämä rengas on todella maaginen. Se on kullattu ja siinä on kruunun muotoinen muoto, joka pitää kuun rengaskiven. Se on tyylikäs ja näyttää koruilta. Se eroaa tavallisista tunnelmista.

6. Marmori Intia Mood Ring:

marmorin mieliala-rengas

Tämä lausuma rengas on tehty selkeästä marmorista on tyylikäs ilme. Sitä voidaan käyttää päivittäin. Se on säädettävissä, joten sitä voidaan säätää sormen koon mukaan. Se voidaan käyttää myös teini-ikäisiä. Se on saatavana verkossa myös, ja sitä voi etsiä tunnelmallisen rengas Intiassa.

Katso lisää: Gemstone Ring Design.

7. Mood Ring for Kids:

mood-rengas-for-kids

Lapset ovat usein kiehtoi ajatus tunnelmista ja rakkaus nähdä sen värin muuttuessa. Tämä kuu ja tähtisormus on täydellinen lapsille. Kuu on valmistettu marmorista ja on maaginen ulkoasu.

8. Soikea mielialan rengas teini-ikäisille:

ovaalin mieliala-rengas

Tämä trendikäs rengas on kultainen värjäys ja siinä on rohkea ulkoasu. Se on normaalia suurempi. Se on tyylikäs ulkoasu ja sitä voi käyttää sekä teini-ikäiset että naiset. Se ei ole vain mielialan rengas, vaan myös hieno koru. Se löytyy mielialan rengas Intiassa. Sitä voidaan käyttää juhliin ja erityisiin tilaisuuksiin.

9. Antiikki Bohemian Mood Ring naisten:

Sterling-hopea-mieliala-rengas

Tämä mielialan rengas on pronssi ja siinä on filigraaninen muotoilu. Se on ainutlaatuinen muotoilukappale ja siinä on saksalainen look. Suunnittelu rengas näyttää todella kaunis ja on antiikki näyttää. Tämä rengas näyttää hyvältä naisille, koska se on tyylikäs ulkoasu.

Katso lisää: Kultaiset Promise Sormukset.

Mood rings ovat kuuluisia 70-luvun innoittamia koruja. Ihmiset haluavat tuntea nykyisen tilansa ja rakastavat sitä, kun mielialan rengasvärit osoittavat sen. Mood-renkaat ovat edelleen suosittuja ja ne ovat saatavilla verkossa sekä eksklusiivisissa kaupoissa.

Kuvat Lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 75 = 76