9 erilaista tyyliä temppeli korut riipus asetetaan

Temppelikorut ovat yksi vanhimmista Intian käsityöläisistä, jotka on esitelty taiteen maailmaan. Temppelikorut on suunniteltu hindujen jumalan tunnusmerkeillä, ja jumalattaret alettiin ensin tarjota temppelissä jumalan ja jumalattaren epäjumalia. Vähitellen siitä tuli koruja, joita tanssijat käyttävät. Ja vuosien kuluttua siitä tuli yleinen kaikille naisille.

temppeli jewellery pendant

Temppeli korut riipus mallit:

Taideteos, jota käytetään temppelikorujen tekemiseen, on erittäin aikaa vievää ja kallista ja kovaa. Täältä näet 9 upeaa riipuksia, joita voit käyttää Intian perinteissä.

1. Riipus Lord Ganeshan kanssa Emblem Embossed:

Temple-korut-riipukset-riipus-with-lord-Ganesha-tunnus-kohokuvioitu

Yllämainittu temppelirakenteinen riipus on tehty lord Ganeshan tulosta sen pääosasta. Riipus on houkutteleva, jossa on punaiset ja vihreät pienet helmet. Ja jopa ruplaa ja smaragdeja.

2. Lakshmi pronssi riipus:

Temple-korut-riipukset-Lakshmi-riipus

Tämä on perinteinen temppeliriipus. Voit käyttää sitä mangalsutra malalla ja myös yksinkertaisella kultaketjulla. Tämä malli on valmistettu pronssi-metallista.

3. Keinotekoinen temppeli Pendant:

Temple-korut-riipukset-keinotekoinen-temppeli-riipus

Tämä on hyvin silmäänsä kiinni riipus muotoilu. Se ei ole kulta vaan keinotekoinen metalli, joka muistuttaa kultaa. Tämän mallin valmistuksessa käytetty malli on muinainen temppelisuunnittelu. Voidaan käyttää tällaisia ​​koristeita sopivilla asuillaan.

4. Ruby And Emeralds Stud Riikassa Pendant:

Temple-korut-riipukset-Ruby-ja-smaragdeja-yo-in-Peacock-riipus

Katsokaa tätä ihastuttavaa temppelien riipusrakennetta. Riipus voidaan kulkea mistä tahansa ketjusta, onko se kultaketju vai ketju punaisia, valkoisia tai vihreitä helmiä. Suloinen riipus korostaa kaikilla silmillä. Riipukset riipaisevat kauniisti veistettyjä smaragdeja ja rubiinikiviä.

Katso lisää: Temppeli korut kaulakoru asetetaan

5. Coin Lakshmi Ginni riipus:

Temple-korut-riipukset kolikon-Lakshmi-Ginni-riipus

Tämä kaunis ginni-riipus on ikivanha muotoilu. Temppeli korut perustuvat enimmäkseen jumalattaren tulosteisiin, ja ginni on ihana muotoilu, jota kaikki silmät rakastavat suuresti.

6. Lord Krishna riipus hopea:

Temple-korut-riipukset-lord-Krishna-riipus-in-hop

Valmistettu hopeaa, tämä on muinaisen temppelikorujen riipus. Herra Krishna on kauniisti veistetty riipuksella, jota useimmat naiset ihailevat enimmäkseen. Nuoret tytöt olisivat myös halukkaita käyttämään tällaista ainutlaatuista kappaletta myös länsimaisiin asuihin.

Katso lisää: Temppeli korut Bangles mallit

7. Temple Design kultainen riipus kahdella linnulla:

Temple-riipus-with-kaksi-lintua

Kaksi lintua kauniisti piirretty kultaisen palan päälle ja värillinen meenakari-työ. Riipus on kaunis esimerkki temppelien riipuksesta.

8. Legendaarien piilotettua temppeliä Pendant:

Temple-korut-riipukset-Legends-of-piilotettu-temppeli-riipus

Tämä riipus on varmasti temppelikorujen antiikkiperinne, mutta sillä on erilainen moderni muutos riipuksen kasvojen ja mallin kanssa. Tämä riipus on rakastettu sekä miehillä että naisilla.

Katso lisää: Temple Jhumkas

9. Avattava Temple Pendant:

Temple-korut-riipukset avattavissa-temppeli-riipus

Taide on aina uusia. Tässä on avattava riipus kauniisti veistetty temppelisuunnittelulla molemmissa riipuksen osissa. Riipuksen työ on ihanaa. Riipus on kivitetty myös hienolla leikattu rubiinin timantilla. Kaksi riikinkukkaa avausalueen yläpuolella. Molemmat avautuvat kummallakin puolella. Yläpuoli rubiineilla ja kauniin jumalan ja jumalattujen veistämisen sisällä.

Nämä ovat upeita muotoiluja temppelikorujen riipuksia. Löydät lisää malleja haluamallasi tavalla. Temppelin vaikutus koruihin, joissa on luova kaiverrus ja jalokivien karhennus, lisää persoonallisuuden arvoa. Tällaiset riipukset tekevät sinusta näyttävän funktion show stopperin. Temppeli riipus mallit voi myös viimeistellä kastike seisomaan yksin ilman kaulanauhoja ja lasin koriste. Temppeli-koruompelukset tuovat ainutlaatuisen kosketuksen koristeellisiin koristeisiin. Sinussa pitäisi olla ainakin yksi suunniteltu temppeliharjoittelu teidän tapauksessanne.

Leave A Comment

2 + 7 =