9 eri tyyppisiä nahka rannerenkaita miehille ja naisille

Nahkatavarat ovat erityisen kysyntää, ja kun on kyse nahkarannekkeista, sen mallit ja kuvio on mahtava. Jos haluat luoda oman muodin ja haluaa erottua joukosta, niin rannekoru ovat ne, jotka voivat auttaa sinua. Ne näyttävät yksinkertaisilta, mutta niillä on erittäin tyylikäs ja muodikkain ilme. Nahkarannekkeet ovat kaikenlaisia ​​asusteita ja voit käyttää niitä milloin tahansa.

nahka-rannekkeet-mallit-nahka-rannekkeet-malleja

Nahkaranneke suunnittelee miehille ja naisille:

Nuoret poikien ja tyttöjen tyylikkäät nahkarannekkeet, jotka luovat omat tyylinsä ja näyttävät trendikkäitä, viileitä ystäviensä ja työtovereidensa edessä. Katsotaan Into rannerenkaita tehdä nahkaa.

1. Vintage nahkaketju sekä miehille että naisille:

nahka-rannekkeet-malleja vintage-nahka-rannekkeen-molemmat-for-miesten ja-naiset

Nahkarannekkeet ovat aina ainutlaatuisia ja jos rannekoru on vintage-mallisto, niin sinä vain tuntuu, että sinulla olisi oltava yksi niistä. Tämäntyyppiset rannekkeet voit käyttää sekä miehiä että naisia ​​ja jos haluat, voit jopa ripustaa pienen kolikon sinun horoskooppi tunnus. Se on hieno tapa ilmaista maailma, että tämä on sinun horoskooppi.

2. Nahkarannekoru:

nahka-rannekkeet-malleja nahka-helmet rannerengas

Koska nahalla on oma loisto ja se laittaa helmiä hihnan väliin, rannekkeen kauneus parantaa monta taitetta ja antaa sinulle mahtavaa ulkoasua ranteeseesi. Molemmat tytöt ja pojat voivat käyttää ranneketta ikäryhmittäin ja ne voidaan yhdistää farkkuihin ja rentoihin paitoihin. Voit luoda hyvän vaikutelman ystävillesi yllään tyylikäs rannekoru.

3. Tyylikäs nahkainen rannerengas:

nahka-rannekkeet-malleja tyylikäs-naisten nahka-rannekkeen

Naiset rakastavat lisävarusteet, jotka ovat tyylikkäitä ja parantavat persoonallisuutta. Vaikka nahkaranneke näyttää hyvin yksinkertaiselta, mutta luopuu tyylikkyydestä ja elävistä ilmeistä. Haluat, että voit ripustaa pienen miniatyyrin tai minkä tahansa dollarin yhdessä kauniin helmen muotoisen tyylin kanssa. Ranneketta voi käyttää myös rentoina ja hyvin tyylikkäinä.

4. Multi Gemstones Nahkaranneke:

nahka-rannekkeet-mallit-multi-jalokiviä-nahka-rannekkeen

Tässä on jotain ainutlaatuista ja esimerkillistä ranneketta sinulle. Värikäs jalokivi nastoitettu kerrosten välillä nahkarannekkeen. Voit lisätä syntymäkivi myös jalokiviin ja käyttää niitä ranteessasi. Ne ovat monivärisiä ja ovat kerroksittain, minkä tahansa ikäryhmän voi käyttää, ja voit jopa yhdistää kaikki asut hohdokkaalle ja viehättävälle ulkoasulle..

Katso lisää: Kalvosinnapit

5. Henkilökohtainen Nahkaranneke:

nahka-rannekkeet-mallit-henkilökohtaista-nahka-rannekkeen

Jotkut ihmiset ovat hyvin erityisiä ja haluavat aina antaa henkilökohtaisen kosketuksen kaikesta alkaen vaatteista jopa lisävarusteisiin. Nahkarannekkeita voi jopa räätälöidä lisäämällä nimesi tai ystäväsi myös. Voit jopa muotoilla lainauksen kuvaamaan persoonallisuuttasi palkkio-sanojen avulla, jolloin luodaan oman muodin.

6. Ankkuri muoto nahka rannerengas miesten:

nahka-rannekkeet-mallit-ankkuri-muoto-nahka-rannekkeen-for-Men

Koska miehet ovat ahkeria ja haluavat jotain, joka muistuttaa heidän persoonallisuuttaan. Ankkurimuotoiset nahkarannekkeet ovat täydellinen valinta miehille, koska se näyttää heidän persoonansa. Ankkurin reunat voidaan sitoa köysien muotoilla nahkoilla, jotka osoittavat miesten karkeaa ja kovaa luonnetta. Tämäntyyppiset rannekkeet näyttävät sinulta hienolta ja tyylikkäältä.

Katso lisää: Käsintehdyt rannerengas mallit

7. Laaja Nahkaranneke:

nahka-rannekkeet-malleja laajuinen-nahka-rannekkeen

Laaja nahkaranneke antaa sinulle tytön poikaa. Tämäntyyppiset rannekkeet ovat yleensä urheilullisia, ja rannekkeen laaja muoto kattaa koko ranneanne antaen sinulle trendikkään ja tyylikkään ilmeen. Rannekoru voidaan yhdistää farkkujen ja funky-t-paidan kanssa.

8. Couples Nahkaranneke:

nahka-rannekkeet-mallit-parit-nahka-rannekkeen

Ainutlaatuinen lahja, jota voidaan lahjoittaa pareittain, on nahkaranneke. Rannekorun väri ja kuvio ovat samat ja niiden päälle voit rakentaa rakastettasi nimen tyylikkäästi. Voit jopa suunnitella sydämen tai muodon tähden, nallekarhu tai kukka, jotta se näyttäisi erilaiselta kuin muut rannekkeet. Tämäntyyppinen rannekoru hiljaa viestii rakkautenne kaikille.

Katso lisää: Custom Rubber Bracelets

9. Teräsnahkaketju miehille:

nahka-rannekkeet-mallit-teräs-nahka-rannekkeen-for-Men

Nahahihnojen välissä voit lisätä pienen teräslevyn eri muodin luomiseen ja antaa maailman tietää, että olet yhtä terävä kuin teräs ja mikään ei voi murtaa tai sulata sinut alas. Nahkarannekkeet voivat olla Matt-viimeistelyä ja kiiltävää viimeistelyä. voit valita sen luomasi mukaan.

Rannekorut ovat eräänlainen lisävaruste, joka on sekä miesten että naisten tarpeita ja ilman sitä tuntuu olevan puutteellinen. Rannekoru auttaa luomaan tyylikkyyttä, unlatching-tyyliä ja erilaista käsitystäsi. On olemassa valtavia tyyppejä nahkaiset rannekorut suunnitelmat ja mallit ovat käytettävissä, jolla voit kokeilla ja näyttää viileä ja tyylikäs. Hanki yksi ja viihdele maailmaa, koska nahkakannat muoti ei voi koskaan päästä pois päivätty.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

53 + = 59