25 Yksinkertaiset ja raskaat Intian kultahelmet mallit

Kaunein elementti sekä miehille että naisille on kullan kulta ja sävyt. Kaikki kultaiset ja kultaiset lisäävät ihmisen ulkoasua kokonaan. Hyvin sana kulta tarkoittaa puhtautta, lupaavia tilaisuuksia, festivaaleja jne. Kulta käytetään laajasti ja yksinomaan kaikkien korusuunnitelmien tekemiseen, joita ovat ketjut, renkaat, korvakorut, kaulakorut jne..

kulta- jewellery

Kulta pidetään lupaavana, ja siksi sitä käytetään häät ja erityiset tilaisuudet. Yksi voi olla turvassa kultaisia ​​koruja varten väri, kiilto, säteily ja arvo. Arvo vain kasvaa. Kulta kuluminen on myös erittäin hyvä terveyssyistä.

Viimeisimmät kultahelmet mallit:

On lukemattomia innovatiivisia malleja kultakorujen ja voi todella hullu vaihtoehtoja koruja yksi saa. Täällä meillä on katsaus 25 parhaan perinteisen kultakorutuksen malliin.

1. Muodikkaat kultaketjut:

kulta-chains1

Kultaketjut ovat hyvin yleisiä ja kaiken ikäryhmän ja sukupuolen ihmisiä riippumatta eroista. Koska kulta pidetään turvallisimpana metallina, jota molemmat naiset käyttävät ja tekee päivittäin ilman mitään pelkoa, koska se on vaikeinta metallia. Ketjut löytyvät monista malleista ja kuvioista, ja voit valita sen, joka sopii tilaisuuteen ja festivaaliin. Kulta on metalli, joka ei koskaan vanhene ja pysyy aina muodissa.

2. Uusi muoti kultaa kaulakoru Korut:

yksinkertainen-gold-necklaces2

Kultaisen eleganssin ja ulkonäön voi helposti kiinni yksinkertaisessa kultaisessa kaulakorussa. Kauluksen ei tarvitse olla tässä tapauksessa hyvin suunniteltu. Se voi olla yksinkertainen kuvio, kuten lehti, kukka, abstrakti muotoilu jne. Ketju voi olla hieman paksu kultaisen kaulakorun, joka tekee kuvasta erottuvan.

3. Yksinkertaiset kultaiset koruvalikoimat:

yksinkertainen-gold-sets3

Kultaketjussa on yleensä yksinkertainen kultainen kaulakoru ja pari korvakorusta. Riipus kaulakoru ja korvakorut on sama muotoilu. Sarja tavallisesti kuluu yksinkertaisiin toimintoihin, toimistoihin tai se voi olla myös päivittäistä kulumista. Riipus ja korvakorut eivät välttämättä ole kovin raskaita. Ne voivat olla herkkiä, kevyitä tai ne voivat olla myös timantteja tai muutamia jalokiviä.

4. Kundan koruvalikoima Kulta:

Kundan-kulta-sets4

Kundan on erittäin suosittu ja tärkeä koru kultaisissa malleissa häät ja muut perinteiset tilaisuudet. Kundan-korut ovat kalliiden kivien kaltaisia ​​vihreitä, kastanjoja tai punaisia ​​ja valkoisia kiviä. Kundan-kultakorut täydentävät morsiamen ulkoasua ketjuilla, kaulakoruilla, käsiketjulla, rannekkeilla, korvakoruilla, päähineellä jne. Ne näyttävät hyvin upealta ja kauniilta henkilöiltä. Ne ovat ainutlaatuisia, käsityönä koruja ja näyttävät upealta yksinkertaisella tavalla kuten saree myös.

5. Royal Gold kaulakorut Set:

Royal-kulta-necklaces5

Oikeudet ja korut kulkevat käsi kädessä. Royal korut heijastavat luokkaa, perintöä ja ovat valtavia ja suuria. Kuninkaalliset kaulakorut kulta, Kundan työ kalliilla kivillä, timantteja jne. Ovat ne, jotka tekevät niistä erottuvan ja erottavat ne massasta. Nämä kultaiset kaulakorut ovat raskaita ja ne kerääntyvät kaulaan.

6. Korut Kulta Korvakorut:

kulta-earrings6

Tärkein asia, joka tulee mieleen, kun ajatellaan trendikkäitä koruja ovat korvakorut. Käytä korvakoru, joka on bang muotiin ja sinun on hyvä mennä. Kultaiset korvakorut menevät melkein mihin tahansa kulumiseen. Ne voivat olla napit, rintaneulat, ripustimet, pitkät, suunnittelija, kuvioilla kivet jne. Korvakorut voidaan räätälöidä ja suunnitella valintasi mukaan. Nämä upeat kokoelmat kultaiset korvakorut voidaan flaunted yksi ja kaikki.

7. Viimeisimmät Gold Jhumkas:

kulta-jhumkas7

Jhumkas on yksi kauneimmista ja tyylikkäimmistä kultaisista koruista, kun on kyse korvakoruista. Jhumkas kulta, työ, kivet, kuviot jne. Sopivat täydellisesti perinteiseen ulkoasuun. Ne muodostavat tärkeän osan jalokivikokoelmasta ja jhumkas ovat tuohon koruosastoon, joka ei koskaan mene muotiin.

8. Heavy Gold Bridal Kaulakorut:

raskas kulta-necklaces8

Ajattelemisen kulta ja jokin kultainen, voidaan puhdas kulta kaulakorut jättää jälkeensä? Heavy kultaiset kaulakorut ovat välttämättömiä festivaaleille, häät jne. Puhdas loisto ja kiilto tässä kultakorut suunnitella erottaa ja antaa sille suuren ilmeen. Kaulakorut kaunista kaunista kaunistaa. Koska nämä ovat raskaita ja suuria järjestyksessä, he voivat viimeistellä morsiamen lopullisen ilmeen olevan liian.

9. Kulta Chokers korut:

kulta-chokers9

Yksi kalleimmista ja suurimmista kultaisista koruista on Chokers. Choker kultaa kaulakorut ja korut ovat suuria ja näyttävät loistavasti upealta kenelle tahansa. Tämä kultainen koru on upein näköinen sen kultaelementtien ja myös leikkaamattomien arvokkaiden ja puolijalokivien takia, jos niitä käytetään tähän ylimääräiseen loistoon.

10. Queen Pearl Gold Korut:

Queen-helmi-gold-jewellery10

Helmet ovat kauniita naiselle. Helmet kultainen koru on royal-ja kauneuden symboli. Helmet ja kultaiset korut ovat olleet siellä muinaisina aikoina, kun ne koristelevat kuningattaret ja prinsessa. Ne ovat olleet osa kultakoruja, jotka tunnetaan nykyään nimellä Queen Pearl Gold korut.

Katso lisää: Valkokulta korut naisille

11. Kulta Anklets korut:

kulta-anklets11

Nilkkakoruissa on yksi trendiest korut. Nilkkakorut ovat myös osa kultakorutusta. Nilkkaketjut muissa metalleissa ovat suosittuja, mutta kulta on myös erittäin muodikasta näinä päivinä. Kultaiset nilkkaketjut eri malleissa, malleissa, kerroksissa ovat hyvin kysyttyjä, kun ihmiset haluavat käyttää näitä enemmän.

12. Kultakorut Sormukset:

kulta-finger-rings12

Tärkein lisävaruste koristella sormet ovat sormi renkaat. Juuri kun lapsi on taapero, meille on asetettu sormirenkaita ja olemme käyttäneet tätä tyylikkäässä yhteisessä kultarahassa monin tavoin. Syntymäpäivät, juhlat, häät, päivittäinen käyttö, muotitodistus jne. Käytetään sormirenkaita melkein joka kerta. Ne tulevat lukemattomia kuvioita, malleja, lajikkeita ja yksi voi olla yksi tai monta mukaan valinnan.

13. Etelä-Intian kultahelmet mallit:

etelä-Intian-kulta-jewellery13

Etelä-Intian kultakorut ovat uniikkeja ja hyvin erilaisia ​​kuin muut kultakorut. Leikkaukset, malleja, tekstejä ja kuviot ovat hyvin erillisiä ja upeita, ja niistä saa ihailua yhdellä silmäyksellä korukappaleessa. Kulta, kiilto, kiilto ja muotoilun ja korujen laatu ovat vain henkeäsalpaavia ja henkilö, joka käyttää näitä koruosastoja, on vain pudota kuollut upea.

14. Perinteiset Gold Kangans Design:

kulta-kangans14

Kulta Kangaanit ovat paksuja kultaisia ​​rannerenkaita, jotka ovat kahdessa sarjassa, kuluneet kummallakin kädellä. Kultakorut kuten kangaaneilla ovat lupaavia häissä ja tärkeissä tehtävissä. Nämä ovat rikkaampia ja kauniimpia perinteisten rannekkeiden versioita. Kangaanit on paritettu rannerenkailla rikkaaseen katsomiseen käsiin.

15. Kullan rannerenkaat Korut:

kulta-bangles15

Tärkeimmät ja tyylikkäät korut kädestä ovat rannerengas. Tämä karkea ja tyylikäs kädensija on vain rannerengas. Bangles ovat tärkeimmät kultakorut. Niillä on monipuolinen vaihtoehto valinnalle, malleille, malleille ja hinnoille. Bangles voi olla jokapäiväiseen kulutukseen, satunnaisiin kulutukseen, juhlakäyttöön, juhlavaatteisiin jne.

Katso lisää: Suunnittelija kultakorut

16. Kultakorut höyhenetyt ketjut:

höyhenpeitteinen-kulta-chains16

Höystetyt kultaketjut näyttävät tyylikkäiltä naaristoilta, koska ne eroavat yksinkertaisista kultaketjuista. Nämä ketjut tekevät sinusta näyttävän hyvältä ja niitä voi käyttää missä tahansa haluamassasi tilaisuudessa. Kaksi kynsistä kultaa muodostavat höyhenet antavat tyylikkään ilmeen käyttäjälle ja sopivat mainiosti puolueiden kanssa, hengailevat ystävien kanssa.

17. Gold Toe Sings mallit:

kulta-toe-rings17

Toe renkaat ovat merkitys naimisissa. Hindu-kulttuurissa naimisissa olevat naiset käyttävät hopeasormuksia hopea ja kulta. Toe renkaat ovat nyt jopa kuluneet kuin muoti lisälaite myös nuorille ja nuorille. Kulta-toe-renkaat näyttävät kauniilta naisille kivoilla nauloilla. Flaunting nämä toe renkaat ovat in asia näinä päivinä.

18. Kauniit kultaiset vyötäröketjut:

kulta-vyötärö-chains18

Yksi muodin trendistä on vyötäröketjut, jotka tunnetaan paremmin kamarbandina. Naiset houkuttelevat vyötäröketjuja houkuttelemalla, juhliin, juhliin jne. He näyttävät todella kauniilta naisille vyötäröinä ja korostavat niitä. Heillä voi olla koristeita jalokiviä, timantteja, hurmaa, rihkamaa, ripustusketjuja jne.

19. Gold Armlets korut:

kulta-armlets19

Armlets ovat hyvin muodissa perinteisen kulumisen sekä hihaton etnisten topien farkkujen kanssa. Ne näyttävät todella hyvältä, kun ne kuluvat käsivarsissa ja voivat välittömästi muokata henkilön ulkoasua kokonaan ja myös parantaa vaatteen ulkonäköä.

20. Muoti kultaiset rannerenkaat:

kulta-bracelets20

Täydellinen ranteeseen ja herkkiin käsiin ovat kultaiset rannerenkaat eri muodoissa, malleissa ja kuvioissa. Ne ovat niin trendikkäitä, että niitä voidaan käyttää päivittäiseen kulutukseen, juhlien kulutukseen, juhlavaatteisiin, funky-kulutukseen jne. Tartu muutamiin kultaisiin ja yksi on hyvä rockin tyyliin. Kultaiset rannerenkaat eivät koskaan ole muotia.

Katso lisää: Intian antiikkikaulakorut

21. Temppelityylit kultakoruilla:

Temple-mallit-in-kulta-jewellery21

Temppelimalli kultakorut on uusin ja uusi tulokas kultakorutarhoissa, ja nämä taivaalliset näköiset korut ovat saaneet kaikki myrskyt. Ihmiset ovat flaunting temppelisuunnittelua kultaa koruja Bangles, kaulakorut, rannekkeet, ketjut jne. Ne ovat kauniisti tehty tarkasti, että jumalatar näyttää jokaisen naisen näiden pukeutunut.

22. Kultakorut mallit tanssiksi:

kulta-koruja-mallit-for-dance22

Tanssi, kulttuuri, perinteet, arvot ja perintö ovat kullan yhteisiä. Erilaiset tanssimuodot, kuten Bharatnatyam, Odissi, Kuchipudi, Kathak jne., Käyttävät runsaasti kultakoruja tansseja pukujen mukana. Näillä on monenlaisia ​​kultakoruja, jotka kuluvat päästä toiseen aina tanssin aikana.

23. Thali Design kulta korut:

thali-suunnittelu-kulta-jewellery23

Tämäntyyppinen kultaketju kuluu erityisesti naimisissa olevan naisen Intian eteläosassa. Nämä ketjut poikkeavat tavallisista, sillä vain naimisissa olevat naiset ja ketjun pienen jumalattaren välissä on ripustettu tapojen ja rituaalien mukaan. Nämä ketjut löytyvät monista malleista ja kuvioista, ja se valitaan kulttuurin mukaan. Thali on luotu vain keltaisella metallilla, koska sitä pidetään lupaavana ja se on merkki puhtaudesta.

24. Kulta Mangalsutra Korut:

kulta-mangalsutras24

Naimisissa asuvien naisten symboli yleensä ovat yleensä kultaketjuja, joissa on mustat helmet ja kultaiset helmet avioliiton jälkeen. Ne on myös yhdistetty suunnittelija timantti riipus tai yksinkertainen kultainen helmi kaulakoru. Yleensä mangalsutraa voidaan käyttää lyhyinä tai pitkiäkin. Mustat ja kultaiset helmet ovat tässä kultaisessa korussa. Mustat helmet suojaavat uutta morsiamia mistä tahansa pahasta silmästä ja suojaavat mahdollisia haittoja.

25. Cubic Zircon (CZ) Kultakorut:

kuutio-zirconcz-kulta-jewellery25

Viimeisin tulokas kulta-liigaan on CZ tai kuutioinen zirkoni kivet. Nämä ovat kirkkaita, teräviä leikattu kivet, jotka bling ja hämmästyttää niitä ja CZ kivet ovat tunnettuja niiden loistoa ja kiiltoa. Kullankorutarjonta CZ: n kanssa on itsessään tyyli, sillä kivet puhuvat koruista.

Muoti on tullut symbolinen sekä miesten että naisten kanssa, ja he pitävät aikakatkaisuaan pitääkseen muotilehdet aina ajan tasalla. Jokainen on varovainen flaunting uusia ilmeitä näinä päivinä. Joten flaunting että kaunis näköinen kulta korut voi olla paras ratkaisu muodin. Kokeile ja kokeile uusia vaihtoehtoja, jotka eivät koskaan ole pois muotikorujen suunnittelusta puhdasta kultaa ja kallista tyyliäsi. Tweakin tuossa tylsää vaatekaappi voi olla kokonainen uusi kultainen koru. Go Bling!!

Leave A Comment

+ 65 = 71