18 Kaunis helmi-kullan kaulakoru mallit Tyylit elämässä

Choker on nauha tai kaulakoru, joka sopii hyvin kaulan ympärille. Muina aikoina sitten se oli muotia, joka näkyy kiinalaisilla, alkuperäisamerikkalaisilla, intialaisilla ja egyptiläisillä kulttuureilla. Nyt se on palannut entistä ainutlaatuisimpiin tyyleihin, joita voimme käyttää puolueissa ja arjessa. Ne saattavat tuntua epämiellyttäviltä kulumista, mutta ne eivät ole niin ja ovat mukavia, koska ne ovat kevyitä. Niitä voidaan koristella paljetilla, nastilla tai riippuvalla.

Yleinen tyyppi choker sisältää vintage, avoin kaulus, tatuointi ja tietenkin helmet, joka on paras kaikkien joukossa. Pearl-tuulettimet antavat erittäin lumoavan ulkoasun, joka tekee yhdestä näyttävästä graceful. Pearl Choker kaulakoru mallit ovat erittäin suosittuja tyttöjen ja naisten keskuudessa.

Mallit Choker kaulakoru helmiä:

Tässä on 9 parasta mallia helmi-tuulettimista, joita olet ehkä hakenut tähän asti.

1. Single Pearl Choker:

helmi- choker

Yksinkertainen helmi-choker on kookokeri, johon on lisätty helmiä. Se on hyvin yksinkertainen, mutta ainutlaatuinen muotoilu päivittäin. Korkeakoulu voi lisätä tämän toivelistaan. Tämä voi mennä minkä tahansa mekon ja kampauksen.

2. Double Strand Pearl Choker:

kaksisnauhaiselle helmi-kaulanauha-2

Tämä muotoilu on kaksi kerros täynnä helmiä sopii parhaiten vauvan kehon. Se voi olla yhdistelmä kahdesta säikeestä yhdellä suurella helmi, joka tekee siitä näyttävän upealta.

3. Nahka Pearl Choker:

nahka-helmi-kaulanauha-3

Se on nahkahelmi, kun bändi on helmi kiinni. Se voi olla sekä kapea että leveä. Ne lisäävät glamouria ja näyttävät hyvin tyylikkäiltä tytöille. Sitä voidaan pukeutua mihin tahansa asuun.

4. Black Pearl Choker:

musta helmi-kaulanauha-4

Kuninkaallinen musta on myös helmeissä ja antaa kuninkaallisen ilmeen sille, joka käyttää sitä. Tämä musta helmi choker voidaan koristaa erityisen vaalea väriä mekko, joka keskittyy enemmän choker.

5. Chain Choker helmet:

helmi-ketjun kaulanauha-5

Jos jokin on epämiellyttävä muuntyyppisten karmien kanssa, helmi ketjun kääpiö on yksi parhaista vaihtoehdoista, jotka haluavat vaalean korkin kulumista pöytään häikäisevän ilmeen avulla. Se on erittäin tyylikäs ja kaunis koru koristeltu.

6. Multi Pearls Strand Choker:

monisäikeinen helmi-kaulanauha-6

Monisäikeinen helmi-keräilijä on useita eri helmiä sisältäviä helmiä, jotka näyttävät tyylikkäältä. Se sopii parhaiten sadonpäiden kanssa ja pullaa tehty kampauksen.

Katso lisää: Lace Choker kaulakoru

7. Velvet Choker Pearl:

Velvet-kaulanauha-with-helmi-7

90-luvun innoittamana oleva samettikakkari helmi on ainutlaatuinen sinänsä. Velvet voi olla mikä tahansa väri, kuten musta, vaaleanpunainen jne., Jotka sopivat asuun ja siihen kiinnitetty helmi tekee siitä näkyvän.

8. Pearl kundan Choker:

Pearl-Kundan-kaulanauha-8

Pearl kundan choker kaulakoru on morsiamen koruja tai koruja perinteisiin tilaisuuksiin niin, että se näyttää yhdeltä kauniilta ja upealta perinteiseltä pukulta. Se on helmi ja kundan yhdistelmä kultaa.

9. Vintage Hopea Pearl Choker:

vintage-hopea-helmi-kaulanauha-9

Vintage ei aina tarkoita vanhaa, vanha tulee uudeksi trendiksi tyylikkään version kanssa. Vintage hopea helminauha choker on luokka itsensä kanssa mitään muuta koskettaa sen rajoja. Se antaa hieman varjoisaa ulkoasua ja voi kulkea sekä perinteisten että länsimaisten asujen kanssa.

10. Vintage Style häät helmi Choker kaulakoru:

vuosikerta Style Wedding Pearl Choker Necklace

Tämä on tyylikäs ja tyylikäs morsiamen kokoelma, joka on valmistettu pienistä norsunluusta Swarovski-helmet, jotka on yhdistetty Luke-rhinestone-vintage-riipukseen. Riipuksen keskellä on taas sormilla norsunluun varjostettu helmi. Tämä helmi choker kaulakoru on täydellinen vintage sopiva morsiamet häät.

11. Kundan Bridal Pearl Choker Set:

Kundan Bridal Pearl Choker Set

Tee kokeilu tämän Bollywood-tyylin Intian etnisen kundan-helmi-choker-sarjan kanssa. Sillä on yhteensopivat mega-korvakorut tämän kauniisti sisustetun helmi-choker-kaulakoru-asetelman kanssa. Kuninkaallisen helmen ja timanttien yhdistelmä tuo upean hehkun ja juhlaisen ilon lempikuvaasi.

12. Musta Velvet Choker Pearl Drops:

Musta Velvet Choker with Pearl Drops

Voit pukeutua parhaaseen mahdollisuutesi joka kerta, kun valitset tämän mustan chokerin asetettuna näihin houkuttimisiin. Se on musta kookospähkinä, jossa on helmi-pisaroita keskellä, jossa on riipus. Se on saatavana hyvällä soinnillisella viimeistelyllä, hummerikynällä ja säädettävällä pituudella.

Katso lisää: Kulta Choker kaulakoru mallit

13. Yksinkertainen Pearl Choker kaulakoru:

Yksittäinen Pearl Choker Necklace

Se on upea kokoelma käsintehtyjä makeanveden helmi choker kaulakoru asetettu 14 karaatin ruusu kultaa täynnä. Tämä yksittäinen helmihelmi on helmi leveys 0,4 cm ja kokonaispituus on 39 cm. Tämä olisi täydellinen lahja tyttöystävälle hänen syntymäpäivänään.

14. Punainen Pearl Choker Set:

Punainen Single Pearl Choker Set

Tee itsellesi kaunein tämän kokoelman punaisen yksittäisen helmi-choker kaulakoru ja korvatulpat asetettu. Tämä on yksinkertainen kullanvärinen choker tytöille ja naisille, jotka on valmistettu käsin. Tässä käytetty helmi on punainen merikuoren kolminkertainen AAA-luokiteltu helmi, jolla on ylivoimainen loisto.

15. Muoti DIY Musta Pearl Choker kaulakoru:

Muoti DIY Black Pearl Choker Necklace

Tämä on ainutlaatuinen luokka musta helmi kaulakoru choker asetettu musta kristalli siinä riipus. Tämä sarja on käsin tehty muotikuvulla vääriä kaulusmalleja. Tämä yksinkertainen, mutta silmiinpistävä, muodikas valikoima helmi-setti on uusi asia, joka tekee hahmosi houkuttelevaksi.

16. Simple White Pearl Bridal kaulakoru:

Yksinkertainen White Pearl Bridal Necklace

Täältä saat mahdollisuuden laittaa silmäyksesi yli valkoinen helmi choker kaulakoru, joka on muotoiltu gotiikan koruja. Se tulee yksisäikeinen helmet käsin räätälöityjä kuvioita. Helmityyppi on kuori ja kaulakorun kokonaispituus on täsmälleen 16,5 cm.

17. Modish One Pearl Choker:

Muodikas One Pearl Choker

Tartu tähän upeaan tyylikkääseen ja tyylikkään helmirakenteeseen, joka sopii kaikkiin moderniin vaatteisiisi. Se on käsintehty ja helmen koko on halkaisijaltaan 9-10 mm. Epäilemättä tämä olisi upea lisävarusteiden joukossa.

18. Kolme helmiä Nahka Choker kaulakoru:

Kolme Pearls Leather Choker Necklace

Tämä helmi-choker-kaulakoru on käsin solmittu aitoa nahkaa, jotta sen hieno viimeistely. Chokerissa on pyöreä musta nahka, jossa on kolme helmeä, jotka on kerätty makeasta vedestä. Tämä nahkaranneke on ainutlaatuinen.

Nykypäivän muotimaailmaa rajaavat trendit ja tyylit. Mutta villitys tällaisista luonnollisista helmi-choker-setteistä ei ole koskaan ollut vanhanaikainen. Naisilla on lajikkeiden vaihtoehtoja helmiä sävyinä. Choker setit ovat saatavana myös erilaisissa materiaaleissa, kuten helmi-nauha, nahka, myös metallit kuten kulta ja hopea. Jokaisen mallin tyyli perustuu parhaisiin käsin poimittuihin.

Katso lisää: Naisten timanttikeskukset

Leave A Comment

80 + = 90