15 Kaunis Golden Anklet mallit Tyylit elämässä

Muutamat asiat tekevät tytöstä onnellisempaa kuin omistavat omat kultaiset nilkkaketjunsa ja jos haluat tehdä päiväsi, antaisit hänelle tyylikkäät kultaketjut. Tällä planeetalla ei ole ketään, joka ei pidä houkuttelevana ja hyvin pukeutuneena ympäröiville muille.

Tämä on juuri se, että naiset käyttävät eri tyyppisiä koristeita, jotka korostavat ulkonäköään. Nilkkakoru saa nimen, koska, missä sitä kuluu, nilkan ympärillä. Riippumatta siitä missä olet menossa ja mitä sinulla on, jos nilkanne osoittavat, on täysin sopivaa käyttää myös nilkkakoita. Nykyään on olemassa myös kultahalkot saatavilla Intiassa eri malleja ja voi myös olla charmia liitetty. Itse asiassa nilkkakoru lisää tiettyä tyylikkyyttä ilmaiseen muodolliseen ulkoasuun, varsinkin jos se on valmistettu kulta.

Nilkkakoruissa kultaiset mallit:

On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita oman ainutlaatuisen nilkkaremallisuunnitelmasi kultaan tämän artikkelin avulla.

1. Kulta-helmillä kaulakoru:

kulta- anklets

Houkutteleva kultahelmi ketjutettu hanskat, joissa on helmiä, korostaa muodin tuntua. Tämä nilkkarengas on koristeltu pienillä pehmeillä sinisillä helmet kultaisella nilkkaketjulla, sinisten helmiä pitkin, mukana ovat pienet kultahelmet, jotka antavat upean, tyylikkään ja yksinkertaisen ilmeen. Tämän nilkkakorenkaan rakenne soveltuu kaikenlaisiin tapahtumiin, jotka antavat viileän ulkonäön.

2. Bell Suunniteltu Nilkkakoru Made Of Gold:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-bell suunniteltu-nilkkarengas-made-of-kulta

Tämä nilkkaremmi on valmistettu kulta, koralli puoli jalokivi helmiä, messinki kelloja ja messinki helmiä on kudottu yhdessä tummanruskea vaha johto, joka antaa perinteisen ilmeen ja mukavuutta kyky kulumista. Tämä on räätälöity design ja täydellinen nilkkaremmi jokapäiväiseen käyttöön. Nämä nilkkaremallit käyttävät laajalti tyttöjä ja kaiken ikäisiä naisia.

3. Avojaloin hihnan suunnittelu:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-avojaloin-nilkkaremmi suunnittelun

Moderneina päivinä Gold anklets käytetään koristella jalat. Nämä ovat kauniisti suunniteltu pieniä charmia, helmiä ja myös erilaisia ​​symboleja, kuten eläimiä, kukkia ja sydämiä voidaan lisätä. Joskus nilkkakoruita annetaan erityisille ystäville symbolisoida ystävyyttään. Nämä nilkkakoruissa on kultaa ja pieniä mustia helmiä, ja se voi olla avohihan malli, jota käytetään enimmäkseen hääjuhliin.

4. Sydän suunniteltu hihnapyörä:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-sydän suunniteltu-nilkkaremmi

Yksi kultaisen nilkkakorenkaiden koruja tärkeimmistä eduista on, että he todella tekevät jalat näyttävät hyvin seksikkäältä ja hyvältä. Näin voit tuntea parhaani lisäämällä kipinä kaikkiin asuihin, joita sinulla on. Sydämen muotoinen nilkkaremmi koostuu pienestä sydämenmuotoisesta dollarista nilkan keskellä, joka antaa yksinkertaiset esiintymät.

5. Evil Eye Anklets Charming Gold-ketju:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-paha-silmä-nilkkakorut-with-viehättävä-gold-ketju

Tämä ihastuttava paha silmä silmäripsi on hienosti muotoiltu kultaketjulla, joka sisältää kahta kerroksellista ketjua. Yksi ketjuista oli sininen kivi ja toinen on vihitty sinisellä kristallisella pahalla silmähelmillä. Paha silmä on erittäin kiillotettu ja antaa kiiltävän ulkoasun. Paha silmä, jossa on vaalea aqua blue, antaa tyylikästä ja yksinkertaista ulkoasua.

Katso lisää: Viimeisimmät nilkkurit mallit

6. Kultakolikkokengät:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-kulta-kolikon-anklets

Kullatut nilkkaketjut ovat niin kauniita ja herkkiä, koska ne koostuvat lukuisista kultakolikoista nilkkaketjussa. Muinaisina päivinä kansoilla on toivoa, että tällaisten kultakolikoiden käyttäminen nilkkakoruissa antaa lupaavan tunteen kotiin. Intialaiset kultaketjut antavat perinteisemman ulkonäön verrattuna toiseen muotoiluun.

7. Kukkahenkinen kullanharmaa:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-kukka-suunnittelu-kulta-anklets

Blossom-suunniteltu nilkkaremmi on suunniteltu seitsemällä kirsikankerroksella, ja se on liitetty lihavoituun kultamateriaaliin, joka antaa yksinkertaisen ja leikattimen tarkan nilkan. Voit käyttää tällaisia ​​nilkkareita, koska se antaa viileän ulkonäön, joka liittyy ohuempaan ketjuun.

8. Käsintehdyt kullatut ankput:

kulta-nilkkakoruissa-malleja-käsintehtyjä-kulta-nilkkaremmi

Käsintehdyt kultaketjut ovat käsityönä suurella ammattitaidolla ja ne sisältävät monimutkaisia ​​mutta täydellisiä malleja. Kaunis joukko näitä käsityönä kultaisia ​​sormuksia on valmistettu sekoitetuista kultaisista materiaaleista, jotka on koristeltu valkoisilla kivillä ja joissa on pieniä kelloja. Se tuo elämän tasapainoa, itseluottamusta ja hyvää terveyttä, omaisuutta ja mielenrauhaa kuluneille henkilöille.

9. Gold-Turquoise Anklet:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-kulta-turkoosi-nilkkaremmi

Kulta-turkoosi nilkkakoru, joka on suunniteltu kultaisella kilvellä ja korostettu pehmeillä sinisillä turkoosihelmillä, on kaksi kerrosta ketjua, pieniä moninkertaisia ​​helmiä, jotka antavat uskomattomuuden ja kipinän. Se sopii erinomaisesti mihin tahansa aikaan ja sopii kaikkiin asuihin, jotka antavat sinulle perinteisen ja lupaavan ilmeen.

10. Shell koristeet kultainen nilkkakoru:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-shell-koristeltu-kulta-nilkkaremmi

Aikaisempina päivinä kuorihippiä käytetään elämän vaaroilta suojautumisena tai rangaistustilan merkkinä. Nykyään tytöt käyttävät enemmän tällaisia ​​kuorellisia nilkkaketjuja nilkoissaan, koska ne antavat yksinkertaisen ja kauniin ulkonäön naisille kaikenikäisille.

Katso lisää: Anklets Silver mallit

11. Alkuperäinen Gold Design Anklet:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-alku--kulta-suunnittelu-nilkkaremmi

Nilkkamallin kullan muotoilu on tulossa eri muodoissa ja tyylejä tytöille ja myös kaikkien ikäihmisten todennäköisesti kuluvat. Kultaiset nilkkakoruet näyttävät hyviltä, ​​kun ne kuluvat jalokivillä ja ylimääräiset charmit kiinnitetään. Nämä alkuperäiset nilkkaketjut voidaan tehdä ohut kultaketjulla, ja voit lisätä omat alkuperäiset ja rakastettusi alkuperäiseen nilkkakseesi.

12. Kulta Pearl Ankletilla:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-kulta-with-helmi-nilkkaremmi

Kultainen muotoilu nilkkaketju on paras tapa niille, jotka näyttävät näyttävän heille korkealaatuisiksi ja rakkauden ylellisiksi osoittaakseen sen ilman, että ne tulevat pompona. Se on tapana pukeutua polvien alle ja vain innokas silmä todella huomaa sen kauneuden ja arvon. Nämä kultahalkot ovat värjätty pienillä helmeillä ja niihin liittyy onnekas viehätys. Tämä käsityönä oleva nilkkarunko antaa ainutlaatuisen ilmeen.

13. Dainty Gold Anklet:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-hieno-kulta-nilkkaremmi

Nilkkakoruissa on upea ulkoasu, joka voi auttaa sinua parhaiten päivittäin. Tämä komea kultainen nilkkakoru koristeltu hihnapyörän ketjun keskellä pienillä helmoilla, ja tämä komea kultaketju sopii täydellisesti nilkkasi joka sopii kaikkiin tilanteisiin.

14. Perinteinen kynsi:

kulta-nilkkakoruissa-malleja perinteisistä-nilkkaremmi

Jokainen nainen rakastuu tällaisiin perinteisiin nilkkakoruihin, joita voi käyttää hääjuhlien ja muiden toimintojen aikana. Tämä on ehdottomasti upea käsityönä kultamateriaalilla ja on varmasti hämmästyttää morsiamen, joka odottaa tätä erityistä "wow" lisävarustetta hänen häät. Se antaa perinteisen ja ainutlaatuisen ulkoasun muista malleista.

Katso lisää: Diamond Anklet Korut

15. Kulta Jade Design:

kulta-nilkkakoruissa-mallit-kulta-with-jade-suunnittelu

Tämä kultainen sormus tehty jade soraa laadukkaita läpinäkyviä linja ja jades käyttää antaa upea ilme nilkkakoruissa. Helmien välissä on pieniä kukkia, jotka antavat nykyaikaisen nilkkojen etsimisen. Jos etsit modernia ja eleganttia nilkkaremppua, kultainen jade-nilkkakoru on täydellinen valinta, joka sopii makuun.

Nykyään tarjolla on erilaisia ​​kultahalkojen malleja, jotka sopivat kaikkiin asuihin, jotka vaihtelevat rentoon muodolliseen muodollisuuteen, vastaamaan henkilön pukua. Lähellä on erilaisia ​​tapoja käyttää nilkan. Kultaisen nilkkakorenkaiden kuluminen ei ole loukkaavaa, vaan sen sijaan lisää kauneutta omaperäisyyteen ja muotiin. Jotkut naiset käyttävät yksinkertaisia ​​kultaisia ​​sormuksia työpaikallaan ja suurempia nilkkaketjuja rennolle, jokapäiväiseen käyttöön tai erityisiin hetkiin.

Tämä moderni ja viljelty kultainen nilkkaremmi antaa sinulle parhaan idean omille nilkkoille.

Leave A Comment

52 − 42 =