15 eri tyyppisiä hopea Bangles naisten Tyylit elämässä

Hopeiset rannekkeet ovat tyylin epitomeja. Hopeiset rannekkeet ovat houkuttelevia rannerenkaita, jotka tuovat mukavasti ranteesi ja korostavat persoonallista tunnetta. Jos olet todennäköisesti etsimässä upeita koruja, joita voit käyttää milloin tahansa, valitsemalla hopea-rintaneula ehkä paras valinta, joka sopii helposti kaikkiin asuihin, joko muodollisiin tai rentoihin. Yksi parhaista vaihtoehdoista, kun tarkastelet sopivaa koruja vaatteesi kanssa, on hopeakoruja.

hopea-rannerengas-malleja

Jos etsit miellyttävämpää vaihtoehtoa, voit mennä hopeisten rannekkeiden kanssa. Yksi suurimmista asioista hopeaketjuilla on, että he voivat parantaa persoonallisuutesi kauneutta mikään muu. Ne ovat positiivisia, antavat sinulle itsetuntoa, joka asettaa sinut pois muista.

Hopea Bangles mallit naisille:

Tässä on lukuisia hopea-rannerenkaita, jotka on suunniteltu saamaan omia ideoita hopeaketjuista. Kokeile tätä hopearanssimallia naiselliselta ulkoasulta!

1. Marcasite hopea rannerengas:

hopea-rannerengas-mallit-marcasite-hopea-rannerengas

Tämä Marcasite-hopeaketju, joka on valmistettu kauniilla pyöristetyillä lyönneillä ja kivillä ylhäältä, antaa perinteen etsiä käsiäsi. Nämä rannekkeet ovat saatavilla eri muodoissa, tyyleissä ja malleissa. Hopearanssimallien sisällä voi olla kierrettyjä Bangles, siksak-Bangles, paksu ja ohut Bangles, saranoitu rannerengas ja Bangles kanssa kivet ja jalokivet. Tämä rannerengas on yhdistetty toisiinsa, ja se on hyvin valmistettu vintage-kokoelman sovittamiseksi, mikä antaa tyylikkään hauskaa kuluneille ihmisille.

2. Kaiverrettu Sterling hopea rannerengas:

hopea-rannerengas-malleja kaiverrettu-Sterling-hopea-rannerengas

Kaiverrettu sterlinghopea, jossa on tyylikäs lehti ja kukka kuvio, voidaan suunnitella ja kiillottaa hopeamateriaalilla, joka on kiiltävä ja hapettunut antamaan suuren ja rikas ilme käsillesi. Tämä on käsityönä muotoiltu suuri käsityö, joka sopii kaikenlaisiin tilanteisiin. Tämä hieno käsin muotoiltu lehti- ja kukkakuvioinen rannerengas antaa upean ulkonäön käyttäjille.

3. Heart Charming rannerengas Design Made Of Silver:

hopea-rannerengas-mallit-sydän-viehättävä-rannerengas suunnittelun-made-of-hopea

Upea ja yksinkertainen sterlinghopea rannerengas on käsintehty. Voit rohkeasti näyttää viihtyisäsi hajuvesien kanssa tämän upean sydämen hurmaavilla Bangleilla. Muinaisissa päivinä kansat ovat toivossa, että yllään Bangles tuo heille onnekas viehätys ja vauraus. Tämä sydän hurmaava rannerengas antaa yksinkertaisen ja modernin ilmeen kaiken ikäisille naisille.

Katso lisää: Rannekoru rannerengas mallit

4. Nykyinen hopea rannerengas:

hopea-rannerengas-mallit-nykyaikaiset hopea rannerengas

Tämä nykyaikainen hopeinen rannerengas on moderni lisävaruste jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi rentoon tai muodolliseen. Tämä on eräänlainen rannekoru, joka on käsityönä ja koristeltu hopeamateriaalilla. Tämä hopeaketju tuo ainutlaatuisen kosketuksen asuun, ja se voidaan myös tehdä hopeaketjun avulla, joka on langallinen verkkoutetuilla tekniikoilla. Tämän rintaneulan rakenne sopii arkipäiväiseen kulumiseen.

5. Jeep-hopea rannerengas:

hopea-rannerengas-mallit-Jeep-hopea-rannerengas

Jeep kiivetä mäkeä on keskeinen viehätys tällä kauniilla rannekoru. Tämä hopealla tehty rannerengas voi olla hieno käsityönä pieninä pieninä malleina ja pienikokoinen jeeppi antaa kaikkein kimmoisimmaksi. Hopeiset rannekkeet naisille ovat ensisijainen valinta, sillä se antaa yksinkertaisen ulkoasun, joka sopii minkäänlaiseen pukeutumistasi. Jeep-rannerengas on räätälöity design, koska se kiinnitettiin raskailla sangoilla ja hopeametalli päällystettiin rannerenkaan keskelle.

6. Hopea rannerengas lainausten kanssa:

hopea-rannerengas-mallit-hopea-rannerengas-with-lainauksia

Tämä räätälöity rannerengas on suunniteltu upealla teemalla ja se sopii lahjaksi parhaisiin ystäviin ja rakkaaseen. Tämä rannerengas on varustettu ruostumattomalla hopealla ja se on täydellinen lahja ystäville, ystäville, jotka antavat sinulle uuden ja tuoreen ilmeen.

7. Hevosenkenkä Design hopea rannerengas:

hopea-rannerengas-mallit-hevosenkengän suunnittelu-hopea-rannerengas

Horseshoe-rintaneula on täydellinen valinta naisten lisävarusteena, joka antaa estetiikan ja modernin ulkoasun käyttäjän käsiin. Se voidaan tehdä huolellisesti suunnitellulla tavalla, joka sopii kauniisti ranteeseen ja käsiisi. Tämä rannekoru, jossa on heijastavat pinnat ja puhtaat linjat, antaa käyttäjille yksinkertaisen, modernin ja tyylikkään haun.

8. Turquoise hopea rannerengas:

hopea-rannerengas-mallit-turkoosi-hopea-rannerengas

Turkoosi hopeinen rannerengas on ominaisuuksiltaan kauniisti suunniteltu hopea-antiikkinen muotoilu, joka antaa perinteisen ilmeen ja se on täydellinen valinta käytettäväksi millaisissa tilanteissa, kuten häät seremonioita ja muita toimintoja. Ranneke on koristeltu pehmeällä sinisellä enameloitulla lyönnillä, jotka antavat kontrastin näytön hopeapohjaiselle rannerenkaalle.

9. Geometrinen rannerengas:

hopea bangles

Geometrinen rannerengas on erityisesti tehty geometrisella muotoilulla, joka antaa erilaisen ulkoasun muista rintareunoista. Tämä rannerengas on ylellinen muotoilu, joka korjaa ranteesi ja käyttää tätä kaikenlaisia ​​asusteita. Ne antavat todella hienon ulkoasun, ja ne sisältävät kolmion, ympyrän, suorakaiteen ja neliön muotoiset mallit.

Katso lisää: Pearl Bangles kuvio

10. Silver Blossom Bangle:

hopea-rannerengas-mallit-hopea-kukka-rannerengas

Sterling kukka rannerengas on erittäin herkkä ja romanttinen ja tämä on täydellinen lisävaruste tyttö ranne! Siinä on 3 viehättävää kirsikkaa, jotka ovat mukana kukkien kanssa tämän rannerenkaan etupuolella. Rannekorvien kukkien keskellä on lihavoitua hopeaa.

11. Perinteinen Meenakari Design Bangle:

hopea-rannerengas-malleja perinteisistä-meenakari-suunnittelu-rannerengas

Perinteiset hopeiset rannekkeet on erityisesti tehty häät tehtäville ja muille tilaisuuksille. Upea muotoiltu Intian rannerengas, jossa perinteinen intialainen taideteos nimeltään "Meenakari" antaa royalin, rikkauden merkityksen ja unohtaa perinteisen ilmeen ansiosta. Se voidaan yksinkertaisesti tehdä mestarillinen käsityötaito, joka näyttää kauniita värejä ja taideteoksia. Naisten hopeiset rannekkeet ovat saatavilla eri verkkokaupoissa Intiassa. Käyttämällä oikeita verkkosivustoja rannekkeillesi ja voit valita parhaiten.

12. Rajasthan hopea rannerengas Design:

hopea-rannerengas-mallit-Rajasthanin-hopea-rannerengas suunnittelun

Rajasthan hopea rannerengas on antiikki malli saatavilla todennäköisesti myöhään 19th century. Tämä rannerengas on korkealuokkainen hopeamateriaalilla ja normaalisti kulunut hieman kyynärpäätä pitkin ja on peräisin Rajasthanista, Pohjois-Intiasta. Joustava hopeaketju on vanha tyyli, joka yhdistää toisiinsa ja ylhäältä ja alhaalta kulkevan silmukan, joka antaa upean ulkonäön verrattuna muihin malleihin.

13. Vintage Sterling Hopea Bangle Design:

hopea-rannerengas-malleja vintage-Sterling-hopea-rannerengas suunnittelun

Vintage sterlinghopea rannerenka antaa upean ulkoasun ranteisiin. Kullanvärinen rannekoru, joka on suunniteltu sterlinghopealla ja koristeltu pienillä lyönneillä kolminkertaisella puolella, mikä antaa yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen. Hopea rannerengas rannekoru myös saatavilla muoti maailmassa otteluissa rannekkeet. Hopeinen rannerengas on täydellinen sarja kaikenlaisille asuille, jotka antavat tyylikkään ja modernin ulkonäön.

Katso lisää: Uusimmat timanttisormukset mallit

14. Stone kanssa hopea rannerengas:

hopea-rannerengas-malleja kivi-with-hopea-rannerengas

Hopean rannerenkaassa on erilaisia ​​malleja, joilla on erilaisia ​​muotoja, ja ne ovat saatavana myös kivillä ja jalokiviä. Nämä rannekorut on koristeltu monivärisistä kivistä, jotka sopivat erinomaisesti häät ja muut occasion.it voidaan koristella moniväristen kivien, joka antaa perinteisen ulkoasun muista malleista.

15. Aaltopahvi hopea rannekoru:

hopea-rannerengas-mallit-aaltoilevat-hopea-rannekkeen

Kaareva hopea pinottava rannerengas on loistava valinta, sillä jokapäiväinen lisävaruste, joka näyttää upealta ja jos olet kiinnostunut käyttämään tätä tyylikästä ja yksinkertaista ranneketta, tämä on oikea valinta ranteillesi. Hopeiset rannekkeet on tehty kiinteällä langalla, jota on manipuloitu, juotettu ja kiillotettu. Tämän rannerenkaan epäsäännölliset ainutlaatuiset käyrät antavat dynaamisen ulkonäön.

Säilyttämällä Bangles oikein tekee investoinnit aarre hyvin sen arvoista. Voit säilyttää Bangles sisällä erillinen muovipussi, jotta ne eivät naarmuuntu toisiinsa. Kun altistat hopeaketjusi hikoiluun ja kosteisiin olosuhteisiin, käsittele niitä huolellisesti, koska ihana hopeanhunaja vaikuttaa hapettumiseen. Sinun on päästävä eroon hopeaketjun lisävarusteesta siinä vaiheessa.

Nämä puhdas hopeiset rannekkeet ovat saatavilla useissa myymälöissä Intiassa. Sinun on vain varmistettava, että nämä hopeiset Bangles tuli hyvämaineinen myymälä. Näin voit saada, mikä on rahasumman arvoinen arvo, jota käytät näihin jalokiviin. Käytä näitä hopeaketjuja ja muuta vanhaa ulkoasua uuteen.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

96 − 90 =