Yhteiset unet ja niiden merkitykset

Jokainen haaveilee yöllä, vaikka et muista unelmasi. On arvioitu, että useimmat ihmiset viettävät tunteja ja puoli kahteen tuntiin haaveillen joka ilta. Vaikka jotkut näistä unelmista tietenkin vain toistavat ajatuksiasi ja tunteitasi päivästä, on olemassa psykologisia syitä, joiden vuoksi muut unelmat tapahtuvat. Eri kulttuureissa on monia erilaisia ​​yhteisiä unia, jotka tapahtuvat. Näistä unelmiin merkityistä merkityksistä ja tulkinnoista johtuen hukkaan menetyksestä.

Aiemmin Freud kirjoitti kerran, että unet olivat alitajuntaamme. Unet eivät ole suoraviivaisia, koska ne ovat olennaisesti koodattuja viestejä, joita alitajunta on lähettänyt siitä, miten ajattelemme, tunsimme tai uskoimme. Muinaisissa kulttuureissa unelmia pidettiin merkkejä tulevaisuudesta, syvemmästä tietoisuuttamme tai merkkejämme. Enimmäkseen unelmat eivät ennusta tulevaisuutta tai osoittavat, miten joku muu tuntee. Sen sijaan unelma näyttää vain haaveilijan ajatukset, tunteet, huolet, muistot ja toiveet. Ellei jo tiedetä, miten joku muu tuntee, unelmasi ei ole mitään keinoa osoittaa muuta kuin alitajuntaan.

1. olet haaveillut, että lentäisit

Lentävät unet ovat joitain yleisimpiä. Kun haaveilet, että lentäisit, se on yleensä hyvä merkki. Lentävä unelma osoittaa, että tunnet olevasi varma siitä, että voit saavuttaa tavoitteesi - ainakin, kunhan voit lentää onnistuneesti unelmissasi. Jos lentää korkealla ja tuntuu euforisilta unissasi, se on merkki siitä, että sinusta tuntuu olevan lähellä saavuttamaan tavoitteesi todellisessa elämässä. Samoin matalat lentävät unet, jotka ovat täynnä esteitä, osoittavat, että sinusta tuntuu turhautuneelta unelmiesi saavuttamisessa.

2. olet haaveillut, että menetät hampaasi

Haaveillut hampaasi menettämisestä voi osoittaa, että sinusta tuntuu houkuttelevalta tai pelkää vanhenemista. Freud uskoi itseensä, että unta, että hampaat putoavat, tarkoittaa seksuaalista sortoa, mutta se on yleensä merkki siitä, että sinusta tuntuu epävarmalta jotain tai on liian huolestunut. Häiden menettäminen unessa voi osoittaa äkillinen elämänmuutos, jota et ole tyytyväinen.

3. Sinä haaveit ristiltä

Ristejä on yhdistetty eri uskontoihin vuosisatojen ajan. Aiemmin rikolliset usein ripustettiin ristillä kuolemaan, joten se voi olla merkki kuolemasta. Olosuhteista riippuen se voi myös olla merkki uudestisyntymisestä, koska Kristus palasi ristillä kuolemisen jälkeen. Se on usein merkki siitä, että tietty osa elämästäsi on päättynyt, ja olet jälleen luomassa uutta tasapainoa elämässäsi.

4. Voit uneksia ihmisistä

Useimmat unet todella osallistuvat ihmisiin, ja heillä saattaa olla tai ei ole syvämpää merkitystä unelmillesi. Jos mitään merkittävää ei tapahdu, henkilö voi olla juuri ilmestynyt, koska sinulla on muistoja niistä tai näet heitä paljon normaalissa elämässä. Usein joku jonkun unelmassa on tietty tunne. Jos esimerkiksi tavallisesti tuntuu epämukavalta tai kiihtyvä isoäidesi ympärillä, isoäitesi läsnäolo unissasi voisi symboloida, että sinusta tuntuu epämukavalta todellisessa elämässä. Jos haaveilet rakastajanne, se voi olla merkki siitä, että sinä keskityit niihin juuri nyt. Unen tarkka seikka määrittää tarkalleen, mitä henkilö tarkoittaa.

5. Sinulla on univormuja

Alastomuus liittyy tavallisesti siihen, että se on haavoittuvainen jollain tavalla. Jos näytät alastomana ennen yleisöä, se voi osoittaa, että sinusta tuntuu hämmentyneeltä ja emotionaalisesti haavoittuvaksi. Joskus vain osa kehosta näyttää olevan alastomia. Tämä voisi antaa lisätietoa siitä, miltä tuntuu tai mitä ymmärrät.

6. Olet haaveillut kuolemasta

Jos vain haaveit, että sinä tai joku toinen kuoli, älä paniikki vielä. Yleensä kuolema on merkki uudestisyntymisestä tai siirtymisestä. Jos esimerkiksi saat uuden työpaikan, vanha työtoveri tai vanha pomo saattaa kuolla unelmissasi. Voit myös uneksia, että entinen poikaystävä tai tyttöystävä kuolee, kun teet siirtymisen yhdeksi elämäksi. Vaikka kuolema voisi symboloida, että olet huolissasi tietylle henkilölle, se on aivan yhtä todennäköistä osoittamaan siirtymistä kohti jotain uutta.

7. Olet haaveillut, että kumppanisi huijasi

Älä pani, jos haaveit, että kumppanisi huijaa! On epätodennäköistä, että he huijaavat todellisessa elämässä, koska unet eivät yleensä ole selvänäköisiä. Sen sijaan se voi tarkoittaa, että tuntuu, että kumppanisi ei vietä tarpeeksi aikaa kanssasi tai että et ole täysin luottamassa heihin. Tällaiset unet ovat äärimmäisen yleisiä, jos olet hiljattain ajatellut, että kumppanisi flirttaisi jonkun toisen kanssa tai jos sinulla ei ole aikaa viettää tarpeeksi aikaa heidän ympärillään.

8. Sinä haaveit sen, että sinut oli ajautunut

Yksi tavallisimmista unelmista haetaan. Tällainen unelma osoittaa normaalisti, että olet ahdistunut tai jännittynyt. Se on poikkeuksellisen symbolinen, koska olet todella kauhistunut jotain unessa, ja tämä usein korreloi ongelman kanssa, josta olet poissa todellisesta elämästä. Kun haaveilet, että sinua etsitään, se osoittaa, että et ole tekemisissä ongelman kanssa päällä ja voi yrittää välttää sitä.

9. Olet haaveillut demonit

Hyviä uutisia: Sinä et ole hallussa tai pahassa. Huono uutinen on se, että haaveilevat pahat ja demonit osoittavat, että painat joitain tunteitasi. Se on yleensä merkki alitajuntasi, että sinun on muutettava elämäntapasi ja otettava toinen polku.

10. Olet haaveillut ajoneuvoista tai kuljetuksista

Haaveilu liikenteestä voi tulla monissa lajikkeissa: lentokoneet, laivat, autot, junat tai polkupyörät. Usein tällainen unelma on osoitus siitä, mihin suuntaan elämäsi on menossa. Ajoneuvon ajaminen antaa sinulle voimaa, joten se osoittaa, että sinusta tuntuu, että voit hallita kohtaloasi. Jos reiteillä on esteitä, se voi osoittaa, että tuntuu siltä, ​​että sinä saavuttaa tavoitteesi tai kohtalosi.

11. Olet haaveillut sukupuolesta

Sukupuolen unet ovat joitain yleisimpiä haaveita. Se osoittaa yleensä, että sinusta tuntuu intiimi yhteys henkilön kanssa. Jos unelmoit ex-poikaystävästä tai ex-tyttöystävästä, se on merkki siitä, että menetät jonkin verran suhdetta tai että olet ikävöity nykyisessä suhteessasi. Satunnaisen henkilön unelma voisi symboloida, että olet fyysisesti houkutteleva kyseiselle henkilölle tai uneksit heistä satunnaisesti paikanvaraajana jollekulle, jota et vielä ole tavannut. Normaalisti sukupuoli-unelma tarkoittaa sitä, että haluat intimiteettiä tosielämässäsi.

12. Olet haaveillut ottaa vauvan

Tällainen unelma usein symboloi luovaa kasvua elämässäsi. Vaikka jotkut kulttuurit, kuten taiwanilaiset, uskovat, että haaveilemalla lapsi tarkoittaa, että sinulla on pian, se on yleensä vain merkki siitä, että sinulla on idea tai työ, joka kehittyy elämässäsi.

13. Haaveit hiustesi

Hiusten kasvun lisääntyminen unelmissasi saattaa merkitä seksuaalisuutesi ja libidin kasvua. Hiusten menettäminen on usein merkki libidin heikkenemisestä tai pelkää, että menetät hiuksesi.

14. Olet haaveillut talosta

Tämä unelma kertoo elämän eri osista ja nykyisestä olemassaolosta. Jokainen huone edustaa jotain, joten on äärimmäisen tärkeää, että muistat missä huoneessa olet ollut. Kellari symboloi elämäsi laiminlyötyä osaa, kun taas keittiössä tai olohuoneessa voi olla lämpöä ja ihmissuhteiden kasvua.

15. Olet haaveillut siitä, että olet paralyoitu

Aina, nukkuminen on tapa lamaantua. Et yleensä liikkua unissasi ja useimmat fyysiset toimet pysähtyvät. Tästä johtuen on äärimmäisen tavallista, että se tuntuu halvaantuneelta unissasi - varsinkin REM-unen ja heräämisen välillä. Joskus halvaus unissasi on myös merkki siitä, että sinusta tuntuu, että sinulla ei ole valvontaa elämässäsi.

16. Olet haaveillut vaatteista

Vaatetus on yksi tärkeimmistä tavoista, joilla näytät maailmalle, kuka olet ja hallitset käsitystäsi. Jos unohdat, että olet eri tyyliin vaatteita, se voi osoittaa, että tuntuu, että elämäntapamuutos on tulossa voimaan. Väsyneiden vanhojen vaatteiden unelma voisi myös olla merkki, joka tuntuu tuntemattomalta eikä parin.

17. Olet haaveillut vuorten

Yläreunalla oleminen on yleensä merkki siitä, että olet tehnyt jotain vakavaa tai olet objektiivisesti tarkastellut elämääsi. Sillä välin haaveilee, että sinun täytyy kiivetä vuori osoittaa, että elämässäsi on este, jota sinun on kohdattava.

18. Olet haaveillut, että olet pudonnut

Falling dreams voi olla epämiellyttävä ja pelottava kokemus. Jos putoat hallitsemattomasti unelmissasi, se osoittaa, että tuntuu, että osa elämästäsi on hallinnassa ja et voi tehdä mitään estääkseen sitä. Jos sinulla on hidas, rauhallinen syksy, se osoittaa, että olet päästää irti jostakin osasta elämääsi ja antamalla kohtalon ottamaan sen kurssin.

19. Olet haaveillut ruokaa

Ruoka on yksi tärkeimmistä tavoista yhdistää ihmiset yhteen. Riippuen olosuhteista ja elintarviketyypistä, se voi osoittaa nälän uuden tiedon tai kehityksen. Mukavuusruoat saattavat osoittaa, että mielesi haluaa olla korkeampi ihmissuhteiden ja tuen taso päivittäisessä elämässäsi.

20. Olet haaveillut televisiosta tai radiosta

Television, radio tai jopa puhelun unelma on yleensä merkki siitä, että alitajunta on yrittänyt kommunikoida selkeästi tietoisen mielen kanssa.

21. Olet haaveillut murhasta

Jos olet murhaaja, se voi osoittaa, että haluat päästä eroon joltain tai jotain ongelmasta elämässäsi. Usein tämä osoittaa, että syvästi ette pidä henkilöä ja haluat heitä kärsivän. Jos unohdat, että sinä tai rakastettu on murhannut ulkopuolinen, se osoittaa ulkoisen uhkauksen tai pelon, että vahinko tulee sinun läheisiisi.

22. Olet haaveillut, että olette loukussa

Unet, että olet loukussa, osoittaa, että sinusta tuntuu olevan normaalia elämääsi. Saatat tuntua, että on mahdotonta vapauttaa teidät ja että teidän on pakko tehdä tärkeä valinta.

23. Olet haaveillut käärmeistä

Useimmissa kulttuureissa käärmeet ovat kauhistuttava symboli ja merkki pahuudesta. Käärmeiden unelma voi tarkoittaa, että olet haastava tai pelottava kokemus. Riippuen unen olosuhteista, se voi myös osoittaa, että olet menossa läpi muutoksen ajan - tämä johtuu käärmeiden kyvystä murskata ja vuodattaa ihonsa uudelle.

24. Olet haaveillut käsistä

Kun haaveilet käsien pesemisestä unessa, se usein osoittaa, että tunnet syyllisyyttä. Liitetyt kädet osoittavat, että et kykene tekemään siirtoja tai askeleita, joita haluat ja kaikki elämässä on turhaa. Jos yrität kuitenkin saada selkeitä unia, sinun pitäisi yrittää käydä katsomassa käsiäsi, koska se auttaa sinua saamaan voimaa, jota tarvitset hallitsemaan unelmasi.

25. Haaveit rahaa

Haaveilla rahaa tai arvokkaita esineitä, joita hallussasi hallussaan, osoittaa usein, että sinulla on lisääntynyt itsetuntemus. Rahan tai arvoesineiden vaihto osoittaa, että odotat uuden muutoksen tapahtuvan.

26. Olet haaveillut luokkahuoneesta tai koulusta

Kun olet valmis jotain elämässä, voit uneksia, että olet kokeillut unelmasi. Lisäksi luokkahuoneen unelma voi olla vain menneisyydessä toistuva muisti. Jos tunnet olosi mukavaksi koulussa, alitajunta saattaa yrittää tarjota sinulle turvallisuuden, joka puuttuu todellisessa elämässä.

27. Haaveit sen, että olit tien päällä

Haaveilemalla, että aja tai matkalla, näyttää, että käytät uutta polkua elämässä. Jos et ole tehnyt päätöstä siitä, mistä tavasta mennä todelliseen elämään, alitajunta saattaa yrittää kertoa teille, että sinun on noustava esiin ja tehtävä päätös.

28. Olet haaveillut naimisiin

Kun haaveilet, että olet naimisissa, se tyypillisesti symboloi, että haluat lähempää sidosta nykyiseen kumppaniisi tai että haluat mennä naimisiin. Jos olet tällä hetkellä yksinäinen, haaveillut avioliitosta voi olla merkki siitä, että haluat olla suhteellinen ja läheinen tunneyhteys.

29. Olet haaveillut vettä

Vesi on usein epävirallisen mielen symboli. Tästä johtuen veden tyyppi tai sen liikerata voi näyttää, miltä tuntuu. Pilvinen vesi osoittaa, että tunteitasi on vaikea lukea, kun taas selkeä vesi osoittaa, että kaikki menee hyvin ja ymmärrät kaikki motiivisi.

30. Olet haaveillut rikkinäisistä koneista

Jos unelmissasi on viallisia koneita, tämä osoittaa, että saatat tuntea suorituskyvyn ahdistusta. On myös mahdollista, että se tapahtui siksi, miten unelmointi toimii. Osa mieleistasi suljetaan, kun olet nukkunut, joten tämä voi vaikeuttaa koneen käyttämistä tai jopa soittaa puhelinnumeroon haaveillessasi.

Leave A Comment

5 + 2 =