Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Kukat voivat auttaa lisäämään iloa ja kauneutta elämääsi. Elävien kukkien, kuten kasveja, voi jopa auttaa fyysistä terveyttäsi. Talonrakennusten on osoitettu vähentävän pölyn määrää ilmassa ja parantavan ilmanlaatua.

Terveydellisistä syistä puutarhaviljely ja kasvitieteet voivat auttaa kotisi kasvua. On upea symboliikka kukkia, joita voit käyttää ilmaisemaan erilaisia ​​merkityksiä. Kun punainen ruusu tarkoittaa romantiikkaa, vauvan hengitys tarkoittaa ihailua. Tämäntyyppistä symbolismia on käytetty vuosien ajan lahjoissa, jotka ovat täynnä onnellisuutta, lämpöä ja myötätuntoa.

Keltaisia ​​kukkia pidetään tyypillisesti onnellisuuden ja lämmön symbolina. Jotkut keltaiset kukat näyttävät myös ystävyyttä ja empatiaa. Tämä väri tunnetaan iloisena ja onnellisena, joten keltainen on hyvä väri valita, jos haluat piristää jonkun, joka on sairas tai masentunut. Se edustaa uusia alkuja, henkistä energiaa, iloa, puhtautta ja onnea. Jos haluat palkita työntekijöitänne hyvää työtä varten, tämä on myös hyvä valinta. Jotta voisit valita täydellisen kukan, meillä on luettelo 25 parhaan kauneimman keltaisen kukan joukosta.

1. Black Eyed Susan

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Pidämme ehdottomasti tätä kukkia. Kouluttamattomalle silmälle ne yleensä näyttävät paljon kuin auringonkukat. Tärkein ero on, että terälehdet ovat kauemmas toisistaan. Se on suuri, silmän muotoinen keskusta suklaan väri keskellä, minkä vuoksi sitä kutsutaan mustan silmän Susan. Tämä kaunis keltainen kukka on suosittu valmistumisen seremonioita. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että keltaisen kukan sanotaan symboloivan rohkaisua, mikä on hieno viesti lähteville jatko-opiskelijoille.

2. Freesia

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Freesia on keltainen kukka vaihtoehto, mutta voit itse löytää sen lähes kaikki värit sateenkaaren. Vaikka se on aika tarkastella, tämä on myös yksi tämän listan kukoista, jolla on myös kauniin haju. Sanotaan symboloivan luottamusta, joka on yksi syy siihen, että sitä käytetään häissä. Se on myös perinteinen valinta seitsemättä hääpäivääsi varten. Freesia on myös tarkoitus edustaa viattomuutta ja ystävyyttä.

3. Coreopsis

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Jos haluat tuoda pienen onnenne elämääsi, kokeile ydintutkimuksia. Tämä kukka ilmentää iloa, toivoa ja omistautumista. Koska se merkitsee toivoa ja iloa, se annetaan usein ihmisille, jotka kärsivät tai jotka sairastavat sairaalassa. Sen elinvoimainen keltainen väri voi helposti piristää pimeimpien huoneiden.

4. Graham Thomas Rose

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Ruusut ovat saatavilla lähes kaikissa väreissä, joita voit kuvitella. Monista keltaisista ruusuista on yksi kauneimmista. Tämä kukka on kaksinkertainen kukintoja, jotka ovat syvällä kullankeltainen väri. Iäntyessä väri muuttuu entistä kevyemmäksi. Se tuoksuu paljon tuoreita tee-ruusuja, joten se on epätavallisen tuoksuva, taivaallinen tuoksu.

5. krysanteemi

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Krysanteemi on yksi tämän luettelon tummista vaihtoehdoista. Sen tumman keltainen väri on poikkeuksellisen kaunis. Tätä kukkia sanotaan symboloivan toivoa ja optimismia. Perinteisen symbolismin mukaan krysanteemien takana tämä lahja osoittaa, että olet hänen salaisen ihailijansa - vaikken kuvitella, että salaisuutesi ei ole kovinkaan salaisuus enää!

6. Keltainen hydrangea

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Pidämme ehdottomasti tätä kukkia. Vaikka harvat ihmiset ymmärtävät sen, hydrangea on kotoisin Aasian maista, kuten Indonesiasta, Koreasta ja Kiinasta sekä Pohjois-Amerikasta. Keltainen väri osoittaa kiitollisuutta, ja se on suosittu valinta hääjuhliin. Rakastamme myös tätä kukkia, koska voit helposti antaa jollekulle ruukkukasvit, joita he voivat istuttaa. Näin he voivat nauttia iloisia kukintoja vuosi toisensa jälkeen eikä vain yhden viikon.

7. Keltainen Primrose

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Primrose on tyypillinen pieni kukka, joka on kotoisin Pohjois-Amerikasta ja suurimmasta osasta pohjoisen pallonpuoliskon. Tämä kaunis kukka kukkii kevättalvella, vaikka usein voi ostaa sen ulkopuolelta kasvihuoneesta. Tämä kasvi on osa Primulaceae-perhettä ja primula-sukua. Kun näet sen, pohjalevyt näyttävät ruusukkeilta, jotka tavallisesti löytyisitte salaatista. Tämä on ihana lahja jollekin rakastat, koska primussien sanotaan tarkoittavan: "En voi elää ilman sinua." Kukkien kielen mukaan sen on myös tarkoitus edustaa nuorekasta rakkautta.

8. Ranunculus

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Vaikka latinalaista nimeä on vaikea loitsata, tämä kukka tunnetaan myös yleisesti nimellä buttercup. Vaikka voin nimi, se on saatavana useissa eri väreissä. Sen lisäksi, että se on kauneutta, se tunnetaan myös monista lääketieteellisistä ominaisuuksista. Kun ostat keltaisen voikukan, se tulee rikas keltainen väri keltainen. Keltaiset buttercups tarkoittavat erityisesti sormusta. Kun annat sen jollekin, se voi tarkoittaa sitä, että olet jumittunut.

9. Keltaiset tulppaanit

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Tulppaanit ovat olleet jo vuosia. Ne ovat tällä hetkellä Turkin ja Iranin kansalliskukka. Satoja vuosia sitten alankomaalaiset tulivat tulivat tulella. Heidän lumouksensa johtivat kysynnän nopeaan kasvuun, joka aiheutti tulppien hinnan voimakkaan kasvun. Sanottiin, että muutama tulppilamppu voisi maksaa yhtä paljon kuin vaunu. Tämä kaunis kukka symboloi hellyyttä ja rakkautta. Keltaiset tulppaanit voivat myös edustaa edustamatonta rakkautta, vaikka ajattelemme myös auringonpaistetta, onnea ja lämpöä. Jos todella rakastat tulppaania, Skagit Valley Washingtonin osavaltiossa järjestää vuosittain tulppaani festivaalin keväällä. Kaikki kentät tulevat peittämään tulppaanien sateenkaaren, kun turisteja parvelee laaksoon.

10. Akaasia

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Akaasia on kukka, joka symboloi ystävyyttä ja salaista rakkautta. Jos haluat näyttää jonkun, jota ihailette heitä ilman sanoa, anna heille keltainen akaasia. Muuta kuin sen luonnon kauneutta, tämä kukka on suosittu valinta eteerisille öljyille ja kauniille tuoksuille.

11. Kynsilakka

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Marigold on suosittu kukka, jonka voit helposti kasvaa puutarhassasi. Vaikka kukka on melko kaunis, se on harvoin valittu kukka-asetelmista sen merkityksen vuoksi. Kukkien kielen mukaan tämä keltainen kukka edustaa negatiivisia ominaisuuksia, kuten julmuutta, surua tai mustasukkaisuutta. Jotkut kulttuurit yhdistävät sen jopa kuolemaan, minkä vuoksi sitä käytetään kuolleiden päivänä. Samaan aikaan, intiaanit uskovat, että se on lupaava kukka. Tämän vuoksi he käyttävät usein kääpiöitä hääkoristeissa ja seppeleissä.

12. Strelitzia

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Tämän keltaisen kukan oikeinkirjoitus ei ole helppoa, joten voit käyttää yleistä nimeä: paratiisin lintu. Kuten nimi kertoo, tämä kukka todella näyttää todelliselta paratiisin linnulta. Se on niin epätavallinen muoto, että se on tullut suosittu suunnittelijoiden ja taiteilijoiden keskuudessa. Löydät sen monessa eri värissä, mutta todella rakastelemme keltaista Strelitziaa.

13. Keltainen Hibiscus

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Varmista, mistä kukista valita? Jos haluat olla trooppinen, eksoottinen kukka, katsele keltaista hibiskota. Tämä on kukka tyyppi, jonka ihmiset tyypillisesti liittyvät Hawaii. Sanotaan, että niissä on ominaisuuksia, kuten kauneus, ystävyys, eksoottinen viehätys ja platoninen rakkaus. Riippumatta, olemme varmoja, että rakastettasi nauttia tästä kukka-vaihtoehdosta.

14. Narsissit

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Narsissit ovat rauhallinen, pehmeä kukka. Ne voidaan helposti lisätä kukkakimppuihin. Kukin sanotaan tarkoittavan myötätuntoa ja kunnioitusta. Tämän kukan tieteellinen nimi on luonteeltaan kreikkalaisesta myytistä, joka oli niin narsistinen, että hän muuttui kukaksi, jotta hän voi vain tuijottaa hänen pohdintaa vesimuodossa ikuisesti.

15. Calla Lilies

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Vaikka he saattavat olla nimeltään Calla lily, he eivät ole todellinen lilja. Sen sijaan nämä kukat ovat osa Araceae-perhettä. Tämä perhe sisältää kukkia, kuten kaladiumia ja anthuriumia. Rakastamme tapaa, jolla tämä kukka näyttää trumpetilta, joka on kääritty paperille. Se on paksu pää, joka muuttuu melko keltaiseksi kukaksi. Vaikka ne ovat suuri lahja ja niitä voidaan käyttää sisustukseen talossa, myös mielestämme Calla lily olisi hieno lisä kotiisi puutarhaan. Sitten voit ottaa pistokkaita aina, kun haluat antaa joku kukkia lahjaksi.

16. Keltainen karnatiini

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Neilikat ovat suosittuja kukkia, ja uskomme, että keltaisilla neilikoilla on varmasti lisää elämää. Vaikka kukka on aurinkoinen laatu ja tuoksuva tuoksu, kukinnan merkitys ei ole aivan niin hauska. Perinteen mukaan keltaisen neilikan on tarkoitus olla pettymys ja hylkääminen. Ennen kuin lähetät jonkun tämän kukan, sinun on varmistettava, että he eivät ole tietoisia kukka merkityksiä. Muussa tapauksessa voit vahingossa kääntää ystävän viholliseksi.

17. Golden Columbine

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Tämä on hyvin kaunis kukkala, joka näyttää ilon ja rakkauden fyysisestä inkarnaatiosta. Ne voivat kasvaa villinä, mikä tekee niistä halvan, helppokäyttöisen vaihtoehdon kimppuille. Koska kukka näyttää tuomioistuimen jesterin hattana, sen sanotaan edustavan tyhmyyttä. Kauan sitten ajateltiin olevan huonoa onnea, jos nainen sai tämän kukan lahjaksi. Samalla kukkien terälehdet edustavat edes seitsemän hengen lahjaa. Sen on myös tarkoitus symboloida Neitsyt Marian viattomuutta.

18. Keltaiset orkideat

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Orkideat ovat tunnetusti vaikea kukka kasvaa, ja ne voivat olla melko rikkaita ympäristöstä. Jos annat jonkun orkideat lahjaksi, varmista, että he tietävät, miten huolehditaan heistä. Muussa tapauksessa ne saattavat olla yllättävää, kun heidän lahjansa kuolee muutaman viikon kuluttua.

Tätä kukkia käytetään usein seremoniallisiin kukkajärjestelyihin ja häätkoristeisiin. Kaikista kukista tämä on yksi suosituimmista koristeet. Sen lisäksi, että se on saatavana useina kokoina, se tulee myös väreissä, kuten violetti, keltainen, punainen ja sininen. Keltaiset orkideat edustavat erityisesti rojaltia, hedelmällisyyttä ja huippuosaamista. Heillä on melko tyylikäs muotoilu, joka helpottaa niiden sisällyttämistä muodikkaisiin kukka-asetelmiin.

19. Peonies

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Peonies on kukka, joka on syntyperäinen Amerikan luoteeseen, Aasiaan ja Etelä-Eurooppaan. Nämä kukat ovat yksinkertaisia ​​elegansseja ja ovat melko suosittuja. Peonien sanotaan edustavan ominaisuuksia, kuten onnea, eleganssia, rikkautta, tasapainoa ja onnellisuutta. Ne ovat saatavilla monissa väreissä, vaikka uskomme, että keltainen vaihtoehto tuo lisää iloa.

20. Keltaiset ruusut

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Ruusut ovat ylivoimaisesti yksi suosituimmista kukoista lahjaksi. Punaisia ​​ruusuja valitaan tyypillisesti rakkauden, romantiikan ja intohimon symbolina. Jokaisella ruusuväreillä on tosiasiallisesti eri merkitys, ja jopa yksittäisten ruusujen vaihteluilla on ainutlaatuinen merkitys. Keltaiset ruusut tarkoittavat yleensä ystävyyttä, omistautumista, keväästä ja arvostusta. Tämän merkityksen vuoksi ruusut ovat yleensä suosittu lahjavaihtoehto juhlatilojen, kuten vauvojen suihkut ja asteikot.

21. Stella d 'Oro päivä Lily

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Tämä kukka on sekä eksoottinen nimeään että tapaan, jolla se näyttää. Nimi tarkoittaa kullan tähtiä, ja se on voittanut palkintoja sen kauneudesta. Ihmeet keltaiset kukat ovat varsin houkuttelevia ja tekevät erinomaisen kimpun.

22. Compass-kukka

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Tämä kukka on osa Asteraceae-perhettä. Sen kasvitieteellinen nimi on Silphium. Myyttien mukaan Jumalan sormi keskeytettiin hauran varren kautta osoittaakseen matkailijoille, mihin heidän pitäisi mennä. Vaikka myytti on luultavasti epätosi, Compass kukka todella on useita lääketieteellisiä etuja. Perinteisesti sitä on käytetty hoidettaessa olosuhteita, kuten rauhasen laajentumista ja reumaa.

23. Keltainen Dahlia

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Elokuvan Black Dahlia-elokuvan jälkeen tämä kukka-tyyppi tuli yhä suosittu. Mielestämme se ansaitsee pysyä suosittuna lahjavaihtoehtona. Voit saada dahliaa monissa muodoissa, kooissa ja väreissä. Lehdet voivat näyttää pyöreältä tai olla pyöreitä ja ohutta. Kun annat keltaisen dahliaa lahjaksi, se symboloi ihmisarvoa ja tyylikkyyttä. Kukkien kielellä keltainen dahlia edustaa ikuista sidosta ja syvää sitoutumista.

24. Auringonkukat

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Auringonkukat ovat ylivoimaisesti yksi tunnetuimmista keltaisista kukista. Se edustaa auringonpaistetta ja onnea. Auringonkukkien lisääminen huoneeseesi tekee heti näyttävän onnellisemmalta ja kirkkaammalta. Tämän vuoksi auringonkukat ovat ihana vaihtoehto kesän häät. Jos kasvatat auringonkukkia kotona, voit myös nauttia auringonkukansiemenistä sadonkorjuun jälkeen!

25. Iris

Top 25 Kauneimmat keltaiset kukat

Kurpitsat ovat edelleen erittäin suosittu kukka. Kauan sitten iris nimettiin sateenkaaren jumalatareksi. Tämä oli sopiva nimi, koska iiris on saatavilla lähes kaikissa väreissä. On olemassa vain 100 erilaista keltaisen iiriksen lajiketta. Tätä väriä käyttävät viktoriaaniset suitors osoittavat intohimonsa syvyyden.

Tämä luettelo 25 parhaan kauneimman keltaisen kukan on vain alkutila. Kuten juuri mainitsimme, yksinään irista on 100 eri vaihtoehtoa keltaisia ​​kukkia. Ei ole mitään syytä rajoittaa vain näitä vaihtoehtoja. Jos haluat olla auringonvalolta täytetty, voi-värinen puutarha, voit käyttää kaikkia näitä eri keltaisia ​​kukkia täyttämään kukkapuutesi. Jokainen kukka kohottaa aistit luonnon kauneutta, rauhoittavaa väriä ja ihanaa tuoksua. Jos unohdimme jonkin suosikki keltaisen kukan, muista jättää kommentti kukka-nimen kanssa tämän luettelon alareunasta 25 parhaan kauneimman keltaisen kukan.

Leave A Comment

68 − = 63