Top 10 Dream Mood tulkinnat

Me unelmoimme keskimäärin seitsemän kertaa joka ilta, vaikka emme muista niitä lainkaan. Vaikka monet unelmistamme voivat olla oudoja ja ihmeellisiä tai jotain aivan yksinkertaisesti selittämättömiä, on olemassa unelmia, joita meillä on kollektiivisesti uudestaan ​​ja uudestaan. Se voi tai ei saa yllättää sinua tietämään, että kaikki, mitä uniimme, on myös merkitys ja se voidaan yhdistää johonkin elämäämme. Tietenkään emme kaikki usko, että nämä merkitykset ovat todellisia, unelmamme voivat hyvin olla täysin satunnaisia, mutta se ei tarkoita, ettei ole mitään syytä kouluttaa itseäsi aiheesta. Se sanoi, että tässä on kymmenen uskomattoman yhteisten unelmien merkityksiä - näet, liittyvätkö he sinua!

1. Vikaantunut yhteys

7a96786d191b2d65e391f25b368dba7c

Jos unohdat, että yrität ottaa yhteyttä jokuin, mutta yhteys ei ole onnistunut, tämä voi olla merkki siitä, että olet tajuton tunne, ettet ole yhteydessä toisiinsa todellisessa elämässä. Ehkä sinun tarvitsee epätoivoisesti puhua jonkun kanssa vain tiedä, miten tai tuntuu, että menetät yhteyttä jokuin. Kiinnitä tämä unelma ja arvioi, mikä on aiheuttanut sen.

2. Kadonnut tai laskeva

40b34644ef763cee05c2ea212096c985

Kuinka monta kertaa olet juuri nukahtanut ja sitten BAM - olet putoamassa kalliolta ja istunut penkillä pystyssä sängyssä, hereillä hereillä. Se on yleinen unta unta ja me kaikki saamme ne. Sama pätee unelmista, jotka hukkuvat. Valitettavasti nämä unelmat merkitsevät hieman enemmän kuin se, että meillä on ehkä paljon olkapäitä juuri nyt ja tuntuu epävarmalta. Ehkä meistä tuntuu, että elämä on ohi nyt tai jopa että me hukkumme.

Tietenkin tämä on yksi tulkinta. Toinen on yksinkertaisesti se, että putoaminen on yksi niistä kahdesta pelosta, joista olemme synnyttäneet, ja mielemme pelataan yksinkertaisesti tämän asian kanssa.

3. Testin puuttuminen

8ba16d892adab74037f63b5f4fa91199

Jos olet opiskelija, sinun on tiedettävä, että testin tai tentin unelma ei onnistu. Olet todennäköisesti myös tietoinen siitä, että ne ilmestyvät niinä päivinä ennen kuin istut tentissä - turhauttavaa, eikö? Älä kuitenkaan paniikki, vaikka nämä unelmat eivät tarkoita sitä, että olet todennäköisesti epäonnistunut tulevassa tentissä tai kurssissasi yleisesti, ne ovat vain edustus stressistä, joka tuntee sen kohti sitä. Lyhyesti sanottuna, jos tarkistat kovaa, älä hikoile sitä.

Nämä unelmat voivat tapahtua myös vuosien kuluttua, kun opiskelijaelämäsi on ohi, jolloin he joko edustavat koulupäivän kokemaa traumaa tai voivat olla merkki siitä, että tunnet olevasi testattu elämässäsi nyt.

4. Auton Troubles / Car Crash

ccb83a799939f549334f8960abfca9a4

Haaveilla auto-ongelmista tai auto-onnettomuudesta voi tarkoittaa, että sinusta tuntuu epävarmalta jotain elämässäsi ja että menetät sen hallinnan. Tämä voi hyvin olla ajo, mutta kuten ei, se voisi olla mikä tahansa. Tällainen unelma voi myös olla merkki siitä, että olet menossa fyysiseen tai emotionaaliseen hajoamiseen ja saatat joutua muuttamaan jotain elämässäsi tämän välttämiseksi.

5. Muiden sairaus tai kuolema

0a244af8d8b9e52a11fe1301e9bb3c12

Jossakin vaiheessa me kaikki luultavasti haaveilemme joku, jonka tiedämme olevan sairas tai kuolema. Älä paniikki, tämä ei tarkoita sitä, että tämä henkilö kuolee, olipa kyse todellisesta unesta. Se voidaan tulkita useilla tavoilla, joista yleisimpiä ovat pelkäät menettää joku, haluat että joku poistuu elämästäsi tai ehkä tiedät jo, että kyseinen henkilö on todella tosissaan ja mieli vain ilmaisee sen olevan tunne siitä.

Vaikka tämä ei todellisuudessa ole tosiasia, mielestäni on hauskaa todeta, että taikausko todetaan, että haaveillaan jonkun kuolemisesta tarkoittaa, että he elävät pitkiä elämiä. Toki se ei ehkä ole tieteellinen, mutta tämä ajatus aina saa minut paremmin kun unelmoin kuolemasta.

6. Puuttuvat hampaat

f4c2507f7dc210468ba46b8be4bf70e8

Unet, että sinulla on puuttuvia hampaita, viittaa siihen, että pelkäät muiden ihmisten näkevän sinua ja että pelkäät, ettet näytä täydelliseltä. Tietenkin voisi olla vain, että sinulla on hammassärky ja aivot tulkitsevat tätä unelmissasi kun nukut ...

7. Missään Ride

b5ca8a5c549b994a6bd741ddc63578cb

Olen varma, että jossakin vaiheessa olemme kaikki uneksineet kadonneen, eikö? Ei ole väliä, onko se bussi, juna, lentokone tai jokin muu, tämä unelma on edelleen uskomattoman turhauttavaa. Se voi tarkoittaa joko kahta asiaa, joista tuntuu, että olet unohtanut tärkeän tilaisuuden elämässäsi tai sinulla on suuria päätöksiä tehdä ja tuntea, että saatat hyvinkin menettää suuren mahdollisuuden, jos valitset väärin tai asut se on liian pitkä. Tietenkin nämä ovat tärkein syy tähän uneen, mutta olen kuullut monta henkilöä, joka sanoo, että tunsivat tämän unelman merkityksen, vaikka elämä jättäisi heidät taakse. Tämä kuulostaa sinusta?

8. Loukkuun tai menettämiseen

d8ad53cb197ecb80c73b95cd8f754312

Yksi tavallisimmista unelmista ihmisistä on loukkuun tai menettää jonnekin. Tiedät ne - käytät ympäröimättömästi rakennusta ja ei näytä olevan mitään ulosmenoa tai jäät kiinni huoneeseen tai häkkiin, jossa ei ole ovia. Nämä unet ovat kauheita, mutta jos otat vähän aikaa ymmärtää niitä, ne eivät ehkä ole niin pelottavia. Tämäntyyppinen unelma tarkoittaa yleensä, että olet hämmentynyt jotain tai haet ongelman ratkaisemiseksi. Ehkä sinun on tehtävä päätös, mutta eivät ole varmoja, mitä tehdä. Kun olet ratkaissut ongelman, olet todennäköisesti lopettaa näiden unelmien.

9. Naked

7ebd06443de351043a72d754db000a94

Älä paniikkia, kun taas taikausko voi sanoa tämän unelman, että sinä hämää itsesi, on todennäköisempää, että tunnet itsesi haavoittuvaksi tilanteessasi herätessäsi. Se voi myös tarkoittaa, että sinusta tuntuu, että olet kertonut liian paljon itsestäsi jollekin, jolloin sinusta tuntuu myös haavoittuvaiselta.

Oletko menestys suunnitella häät? Jos niin voi olla, miksi haaveilet olemasta alastomia. Tilastot osoittavat, että tämä unelma on uskomattoman tavallinen morsiamen keskuudessa.

10. Purkautumista

4c609ee47c7203dfe7a136568bccd6b6

Seurattu on todennäköisesti tavallisin unelma siellä. Vaikka taikausko sanoo, että joku huusitsee sinusta, asiantuntijat sanovat sen keinoin, että sinulla on ongelmia elämässäsi, että haluaisit päästä eroon. Ehkä se on henkilö, ehkä se on tilanne, mutta kumpaa tahansa tapaa haluat paeta.

Leave A Comment

85 − = 75