Taikauskoista Itchy Feetista

Taikauskoja, myyttejä ja legendoja ympäröi melko paljon kaikkea ja mitä tahansa, mitä voisitte ajatella tämän päivän ja iän mukaan, vanhan vaimojen tarinoiden kautta sukupolvien läpi. Särkyvät jalat eivät ole poikkeus tästä, kun taikauskoista on kulunut jo 1930-luvulta ja sen jälkeen, ja näyttää siltä, ​​että kaukana olemisesta vain ärsyttävistä, kutiaisista jalat saattavat merkitä jotain elämässäsi. 

Jos sinä olemme tietenkin taikauskoinen. 

Kun se tulee määrittämään, mitä kutsuva jalat todella tarkoittaa, kaikki sanotaan olevan alas, jolle jalat aiheuttavat epämukavuutta. Katsotaanpa tarkemmin ...

taikausko About Itchy Feet 1

Taikauskoista Itchy Left Feetista

Särkivien jalkojen sanotaan olevan merkki siitä, että aiot aloittaa upouuden seikkailun tai matkan, ja tämä koskee sekä vasenta jalkaa että oikeaa jalkaa. Monet soittokappaleet ovat todella kuvittaneet tämän olevan tapaus, jossa Paul Weller-laulu sanoo "I'm itchy feet", Bastillen kanssa Lethargyn rinnalla, "Saa nämä kutisevat jalat vaihtaa kohtausta". 

Vasen jalka näyttää kuitenkin osoittavan, että sinulla ei ole miellyttävää päätä matkalle. Tämä voi tarkoittaa, että et halua saavuttaa haluamaasi lopputulosta tai että asiat eivät tule noudattamaan parasta tapaa. Ehkä paljon asioita menee pieleen? 

Matka ei aina tarkoita myös fyysistä matkaa; se on jotain, että sinun on pidettävä mielessä, kun tarkastellaan taikauskoja kutiava jalat. Matka voi olla loma tai matka eri paikkaan, mutta se voi olla myös matka, jota aiot itse. Painonlasku, ehkä? Ehkä jopa matka oppia jotain - aloittaa ajo tai uusi ammatti / asiantuntemus? 

Taikauskoista Itchy oikeasta jalasta

Kun sinulla on kutina oleva oikea jalka, toisaalta legenda ja taikauskoiset sanovat, että matkan lopussa tulee olemaan hieman miellyttävämpi - sinut tervetulleeksi sinne missä pääset loppuun ja lopputulos tulee laskemaan enemmän sinun hyväksi. 

Jotkut taikauskoista jopa viittaavat siihen, että oikean jalkaherän kutina voi olla myös merkki siitä, että matka - fyysinen tai muu - voisi olla kannattava. Palaan aikaisemmin mainitsemiimme ehdotuksiin, tämä voi tarkoittaa sitä, että uusi ammatti tai asiantuntemus, jota oppitit, saattaisi päätyä sinulle erittäin kannattavaan. Ehkä loma tai loma menee täsmälleen siihen, miten olet suunnitellut myös? (Se tekisi muutosta, eikö?). onko olet menossa todellinen matka tai ei, kutiseva oikea jalka voisi olla vain merkki siitä, että kaikki menossa ihania sinulle. 

taikausko About Itchy Feet 2

Taikauskoista Itchy Feetista

Jos sinulla on kutina yhden tai molempien jalkojen pohjalla, sanotaan merkitsevän samaa kuin silloin, kun tuntuu korvanne palavan - joku puhuu sinusta. Tämä ei tarkoita sitä, että he sanovat joko hyviä tai huonoja asioita (vaikkakin se voisi), mutta enemmän kuin nimesi on tulossa keskustelussa. 

Jos sinulla on kutinaa jalkojesi pohjalle jälleen kerran, joka liittyy joko vasempaan tai oikeaan jalkaan, sinulla on tulevaisuutesi kannattavia aikoja ja ehkä jopa matkanne, josta aloitat. 

taikausko About Itchy Feet 3

Taikauskoista Itchy nilkista

Taipumuskelvottomat kutiavaiset jalat eivät pysähtyvät jaloissa itseensä - on myös taikauskoja, jotka liittyvät kutiaviin nilkkoihin. Kutina nilkko on myös sanottu olevan taikauskoinen linkkejä vaurautta. Älä huolestu, vaikka; sinun on sanottava lisäävän vaurautta, kun sinulla on kutina nilkan, ei menetä joitakin. (Hyvä uutinen, eikö?)

Toinen asia, jolla on kutina nilkka voi tarkoittaa sitä, että horisontissa on häät. Valitettavasti se ei aina tarkoita oman häätesi; sinun ei pitäisi olla liian innoissaan mahdollisista tulevista sitoumuksista. Se voi tarkoittaa sitä, että joku ympärilläsi on menossa naimisiin ja että luultavasti odottaa kutsun. 

Onko sinulla äskettäin kutia? Kumpi jalka oli se? Muistatko? Kuka tiesi, että se saattaa olla niin tärkeä?! 

Leave A Comment

+ 9 = 13