Onko joku jättänyt sinut, jos haaveat heistä?

Kun haaveilet tietyn henkilön unelmistasi, on tavallista soveltaa mitä tahansa unessa tapahtuneesta, "todellisesta elämästä". Jos esimerkiksi joudut hajottamaan poikaystäväsi ja sitten unelmoimaan palata takaisin hänen kanssaan, olisi helppoa uskoa, että palaaminen hänen kanssaan on oikea tapa ... paitsi että näin ei aina tapahdu. 

Dreams esitetään meille koodilla ja symboleilla, jotka meidän on sitten itse tulkittava. Yksi henkilö voi olla unelma, joka tarkoittaa heille jotain, mutta sama unelma voi tarkoittaa jotain aivan muuta kuin joku muu. Ei vain, unet harvoin tarkoittavat sitä, mitä he todella näyttävät sinulle. 

On vanha sanonta, joka menee jotain seuraavaa: 

"Kun haaveit jonkun, se tarkoittaa, että sinut puuttuvat."

Vaikka kiva tunne, se ei ole aivan todellinen. On mahdollista, että henkilö, jonka olette juuri haaveillut, ikävä sinua, mutta on suurempi mahdollisuus, että henkilö heijastelee jotain omassa elämässäsi. Minulla oli unelma Tom Hardy'ta viime yönä, mutta hän ei edes tiedä, että olen olemassa, joten ei ole mitään keinoa, että hän voisi kaipaa läsnäoloani. 

Onko Someone Missing You If You Dream About Them 1

Haaveileminen joltakulta, kuten ystävä tai sukulainen, voi olla mielesi tapa sanoa, että on jotain, mitä sinun tarvitsee nähdä tai ymmärtää. Ehkä et saa suurempaa kuvaa kyseisestä henkilöstä, tai sinulla on jotain mielessäsi, joka ei toimi oikein. Ehkä luulet, että täti saattaa olla näyttämässä outoa, kun näit hänet viime viikolla? Unelma hänestä, joka sitten seuraa tästä kokouksesta ja toteutuksesta voi olla merkki siitä, että tiedät jotain olevan väärä, mutta sitä ei ole vielä käsitelty ... mutta tarvitsee. Mielesi kertoo, että jotain ei ole täysin valmis tai oikea. 

Jos haaveisit ystäväsi, joita sinulla oli koulussa, se voi johtua siitä, että he kaipaavat sinua tai että menetät niitä. Tai, todennäköisemmin, menetät osan tuosta ajasta. Kiinnitykset, avioliitot, lääkkeet ... Aikuisten elämä on kovaa ja niin monta päivittäistä estettä. Jos sinulla on ollut vaikea hetki, haaveilee vanhoista koululaisista, on luultavasti mielesi tapa sanoa, että sinä kaipaa tuona aikana, etkä nimenomaan kyseisen ajan ihmisiä. 

Sanotaan, että haaveilet päällesi. Pomosi ei luultavasti kaipaa sinua, kun et ole toimistossa. Ei pomo tykkää työntekijöiltään paljon (tai päinvastoin). Toisaalta se voi tarkoittaa, että sinulla on risti, joka vastaa sinun pomoasi, tai että puuttuu jotain sellaista, joka muistuttaa itseäsi. Ehkä sinun täytyy työskennellä luottamustasolla, jotta saisit vihdoinkin sen ylennyksen, jota olet yrittänyt saada jo useita vuosia? Ehkä voisit kääntyä vallanpiiriin ja katsoa, ​​sopiiko se paremmin työn rooliin? 

Jos pomo haastaa jatkuvasti sinut ja tekee sinusta tuntemasi epämukavaksi tai surulliseksi unelmissasi, on olemassa mahdollisuus, että sinulla on itsessään ongelma viranomaisen kanssa. Ehkä et ole samaa mieltä kaikesta, jonka pomo on joutunut sanomaan viime aikoina, tai ajattelevat, että hanke toimisi paremmin, jos teet tapaasi, eikä heidän? 

Saattaa olla aika kohdata pedon tai oppia elämään sen kanssa hieman paremmin. Unelmasi ovat usein sivuvaikutus siitä, mitä olet jo tunne - nykyiset tunteet ja kavennetut turhautuneisuus. Ainoa tapa antaa heidän mennä on käsitellä niitä. Kysy, miksi pidät ylennystä tämän suuren myynninedistämisen puolesta tai puhukaa pomoasi uusista ja innovatiivisista ideoista. Istuminen alas ja odottaa jotain tapahtuu ei ole paras toimintatapa. Valitettavasti kaikki hyvät asiat eivät tule niille, jotka odottavat. 

Jos haaveilet ex, älä mene menemään takaisin siellä. Se ei ole aina mitä unelmasi merkitse, vaikka ne ovat juuri ne, mitä he kuvaavat. Katso, mitä tapahtuu unessa - kun tulet takaisin yhteen, elätkö iloisesti onnellisina? Tai ovat asioita aivan sama kuin aiemmin. Se voisi olla mielesi tapa kertoa teille, että mikään ei muutu, jos tulet takaisin yhteen - tiedät jo sen, joten menemällä sitä vasten, menet itseäsi vastaan. 

Onko Someone Missing You If You Dream About Them 2

On vaikea päästä irti jostakin, josta todella välität, varsinkin kun kaikki, mitä teet, on unelma, että he kaipaavat sinua. Valitettavasti haaveilla joku ei aina tarkoita sitä, että he kaipaavat sinua. Se on yleensä merkki siitä, että sinun on tehtävä jotain itsellesi. 

Leave A Comment

78 + = 83