Mitä tarkoittaa kun unet jonkun kuolemasta?

Kuolema on valitettavasti vain toinen osa elämää. Syntymän tavoin se on vaihe, joka tapahtuu kaikkien elämässä. Lisäksi kaikilla on yhteinen ilmiöiden ilme. Unelmien uskotaan osoittavan, että mieli on terve ja vuorovaikutuksessa ympärilläsi. Kun saat tarpeeksi nukkua yöllä, haaveilet, vaikka et muista unia. Joidenkin näiden unelmien aikana saatat kokea rakastetun tai jonkun muun kuolemaa. Vaikka tämä voi olla hirveä kokemus unen aikana, se ei yleensä ole merkki siitä, että joku kuolee. Sen sijaan kuolemaa tavallisesti tulkitaan yhtenä seuraavista unelmoi- tuksista.

kuolema 1

Mitä tarkoittaa kun unet jonkun kuolemasta?

Kuolemaan liittyvät unelmat voivat olla erittäin voimakkaita ja traumaattisia. Voit herätä tunne panikoitua tai huolestua rakastetulta, joka kuoli unessa. Vaikka tämä voi olla stressaavaa kokea, se ei yleensä ole merkki siitä, että sinun pitäisi paniikkia. On monia mahdollisia syitä, miksi saatat haaveilla kuolemasta yöllä.

Sinä pelkäät

Pelko ja tunteet pelkäävät ovat äärimmäisen tavallisia teemoja unelmillesi. Saatat tuntea pelkää menettää joku, ja se voi olla syy, miksi haaveilet kuolemaa. Samoin kuolemaan liittyviä unia voivat olla hirvittävät lapsuuden muistot tai veden fobioita, julkisia puheita, korkeuksia tai vastaavia. Mielesi on painettu pelkillä, joita sinulla on, ja alitajunta tuo tämän pelon tunteen unelmiesi aikana.

kuolema 3

Tunne syyllisyydestä

Kauhean kokemuksen jälkeen saatat tuntea syyllisyytesi roolistaan ​​tai roolisi puuttumisesta. Vaikka et olisikaan mukana tilanteessa, saatat tuntea syyllisyytesi siitä, ettei hän voi auttaa. Tämä pätee erityisesti rakkaimman kuoleman jälkeen. Vaikka sinulla ei ole syytä tuntea syyllisyyttä, on yleistä, että tällaiset tunteet kehittyvät. Kun näin tapahtuu, voit jatkaa haaveita kuolemasta.

Sinusta tuntuu olevan kaveri

Yksi yleisimmistä syistä kuoleman näkemiseen unessa on se, että sinusta tuntuu pettyneen. Voit uneksia, että henkilö tai ihmiset, jotka olette pettäneet, kuolet heidän petoksestaan. Tässä tapauksessa unelma on merkki siitä, että haluat kostoa ja pysyt järkyttyneenä heidän toimintansa vuoksi.

Persoonallisuutesi on epätäydellinen

Joskus on ihmisiä, joilla on liikaa valvontaa elämässäsi. Jos rakastettu on hallitseva ja tekee päätöksiä puolestasi, saatat tuntea, että he kuolevat keinona, jolla alitajuntaan pääsee eroon heidän hallinnastaan.

On psyykkinen häiriö

Mielesi ei ole tarkoitus olla jatkuvassa stressitilanteessa. Kun havaitset traumaattista tilannetta, voit kokea psykologisia ja emotionaalisia häiriöitä pitkään. Pitkän aikavälin psykologiset häiriöt voivat päätyä juurtumaan alitajuntaan. Kun nukahtaa yöllä, nämä negatiiviset tunteet sekoittuvat unelmiesi kanssa luomaan ajatuksia kuolemasta tai muista traumaattisista tilanteista.

muunnokset

Unelma kuolemasta voi olla merkki muutoksista normaalissa elämässäsi. Joka tapauksessa kuolema on uudestisyntymisen tyyppi, joten se on usein merkki kuolemasta tai kirjaimellisesta uudestisyntymisestä todellisessa elämässä. Kuten feeniks, uudet tottumukset, suhteet ja tavoitteet nousevat menneisyytenne tuhkasta. Tämän seurauksena saatat kokea unelmia kuolemasta, kun yhtäkkiä kokee merkittäviä muutoksia ja muutoksia todellisessa elämässäsi.

Pelko tappiosta

Vaikka sinulla ei olisi traumaattista tapahtumaa tai negatiivisia tunteita nykyisessä elämässäsi, se ei estä sinua pelkäämättä menetystä. Kun rakastat jonkun, on normaalia pelätä menettää heidät. Tämä pelko toistuu unelmissasi henkilö, rakastettu yksi tai perheenjäsen todella kuolevat. Älä huolestu - se ei ole merkki tulevaisuudesta eikä siitä, mitä heille tällä hetkellä tapahtuu.

Voisit olla raskaana

Vaikka ei ole todisteita tästä ajatuksesta, monet ihmiset ovat kertoneet, että haaveilevat kuolemaa ennen tai heti kun he tulevat raskaaksi. Tämä voi johtua siitä, että kirjaimellisesti tulkitaan kuolemaa uudelleensyntymisen tyypiksi.

Sinä et elää sinun mahdollisuutesi mukaan

Kun et täytä unelmiesi ja elät mahdollisuuksiasi, saatat tuntea syyllisyyttä tai onneton. Nämä tunteet saattavat johtaa siihen, että haaveilet, että sinä tai joku toinen kuolee unessa.

negatiivisuus

Hyvin perustasolla kuoleman unelmat voivat olla merkki siitä, että sinusta tuntuu arvoton, onnettomalta tai poikkeuksellisen negatiiviseksi. Nämä tunteet aiheuttavat unelmiesi kääntyvän negatiiviseen suuntaan, kunnes olette varmoja ja onnellisempia normaalissa elämässäsi.

Sen sijaan, että haaveilee jonkun kuolemisesta, voit uneksella jonkun, joka on jo kuollut. Yksi tulkinta tästä unelmasta on se, että sinusta tuntuu, että sinua ympäröi ihmiset, jotka eivät oikeasti ymmärrä sinua. Se voi myös tarkoittaa, että olet kokenut materiaalisen tai henkilökohtaisen menetyksen, joka vaikuttaa maailman näkymiinne.

Kuolleet sisarukset unessa ovat tyypillisesti merkki siitä, että kaipaat viettää aikaa sisarusten kanssa. Samaan aikaan haaveileminen kuolleesta vanhemmasta tai rakastetusta puhujasta on usein merkki siitä, että yrität työskennellä heidän kuolemansa kautta ja sovitella sen kanssa. Unet ovat usein osoitus siitä, mitä mieltäsi on, joten he osoittavat, että olet tietoisesti tai alitajuisesti huolissaan rakastetusta, joka äskettäin kuoli.

Jos näet jonkun, joka on jo kuollut, se on tavallisesti merkkinä siitä, että sinä huomaat tämän henkilön. Nämä unet usein esiintyvät tärkeiden merkkipäivien ympärillä tai aikoina, jolloin olet todennäköisemmin ajatellut henkilöä. Vanhemmat voivat myös uneksia kadonneesta lapsesta, koska he haluavat pitää heidät sydämessään. He voivat myös uneksia lapsesta aikuisiksi tai valmistuneiksi lukioksi, koska he haluavat, että he näkevät heidän kasvavan ja onnellisen elämän.

Leave A Comment

9 + 1 =