Mitä se tarkoittaa kun unelmoitat vedestä?

Uudet vettä ovat uskomattoman yleisiä. Vesi on yksi harvoista luonnonolosuhteista, jotka ovat kokeneet kaikkialla maailmassa. Jotta ihmiset voisivat selviytyä, heillä on oltava pääsy veteen. Tämä yhteinen yhteys muodostaa unelmansa juomaveden, uimisen tai veden ympäröimänä. Vesi, joka on läsnä unelmissasi, on merkki mielentilasta ja siitä, miten asiat menevät nykyisessä elämässäsi. Riippuen siitä, miten se näkyy unessa, se voi osoittaa jotain positiivista tai negatiivista. Tämän vuoksi sinun on pohdittava tarkasti tapaa, jolla vesi näkyy ja tilan tyyppi.

vesi 1

Veteen liittyvän unen analysointi

Aluksi ensimmäinen tavoite on pohtia, miten vesi ilmestyi unessa. Mikä oli veden väri? Kun olit veteen, olitte varmoja, yksin vai masentuneita? Oliko kenenkään kanssasi? Tuntuiko sinusta vaarassa vai tunsitko sinut lämpimänä ja suojeltuna?

Kysymällä näistä kysymyksistä voit alkaa selvittää, mitä unelmasi merkitsee sinulle nimenomaan. Vaikka on olemassa yleisiä tulkintoja veden unelmille, jokainen unelma on hyvin yksilöllistä. Heti kun sinulla on unelma, kirjoita se niin, että et unohda mitä tapahtuu. Jälkeenpäin, yritä lukea mahdollisia tulkintoja ja lukea sitä.

vesi 2

Veden tulkinnat

Vesi kuunteleminen: Jos vain kuuntelet vettä unessa, se osoittaa, että haluat kokea harkinta-ajan. Saatat myös jo kokea rauhan ja rauhallisuuden tunteen elämässäsi.

Kiehutus tai kuuma vesi: Tämä on osoitus siitä, että annat tunteitasi hallitsemattomaksi ja tarvitset keinon päästää höyryä. Jos poltat itseäsi vedessä, se on osoitus siitä, että sinusta tuntuu, että kärsit kouristuneista tunteistasi. Tässä tilanteessa sinun täytyy rentoutua, ottaa aikaa ja antaa tunteiden jäähtyä.

tsunami: Tsunami voi olla erittäin pelottava kokemus. Kun sinulla on unelma tsunami, se on merkki siitä, että sinusta tuntuu, että jotain, joka ei ole sinun hallussasi, on hallussaan valtaa elämäsi aikana. Se voi myös osoittaa, että et voi hallita tunteitasi, ja osa teistä rikkoa pitkään.

Sinä olet haalistanut vesi: Tämä on merkki siitä, että sinun on herätä ja elettävä elämäsi. Älä lopeta kaiken syrjäyttämistä ja keskitä siihen, mitä sinun pitäisi tehdä.

Kävely veteen: Tämäntyyppinen unelma osoittaa, että hallitset tunteitasi ja että sinulla on piileviä taitoja, jotka auttavat sinua ulos, kun tarvitset niitä.

vesiputouksia: Vesiputous on positiivinen merkki unessa. Se voi tarkoittaa, että aiot saada uutta alkua tai että sinut puhdistetaan menneisyydestänne.

jokia: Joet ovat osoitus matkasta, jonka sinun on otettava elämässäsi. Nopeasti liikkuva joki osoittaa, että äkilliset muutokset tapahtuvat. Kun nopea joki pelottaa sinua, se voi osoittaa, että asiat liikkuvat liian nopeasti ja haluat, että kaikki hidastuu. Rauhalliset, hidas jokit osoittavat, että tunnet olosi mukavaksi ja rauhassa kaikissa elämässäsi tapahtuvissa muutoksissa.

Laivanhylyt: Jos olet hajaantunut, haaksirikko tarkoittaa, että haluat tukea ja joku puhuu. Jos joku siellä on jo apua, se osoittaa, että tunnet olevasi oikea emotionaalinen tuki ohjaamaan vaikeita aikoja.

vesi 3

Mutainen vesi: Likainen tai mutainen vesi on osoitus siitä, että sinusta tuntuu, että olet juuttunut negatiiviseen tilanteeseen. Sinun on selvitettävä itsesi pilvistä ja puhdistettava sielusi ennen kuin voit siirtyä eteenpäin. Erittäin mutainen vesi on harvoin hyvä merkki, koska se tarkoittaa, että sinun on poistettava raskaus elämästäsi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Merivesi: Kun meret merestä, se osoittaa, että yhdistät tajuton ja tietoiset mielet. Jos satut menettää meressä, se osoittaa, että tuntuu puutteellisuutesi päivittäisessä elämässäsi. Syvä tai tumma valtameri osoittaa, että mielesi on tumma ja pilvinen. Samaan aikaan myrskyisä valtameri voi osoittaa, että valmistaudut vaikeaan kokemukseen tulevaisuudessa. Kun olet ylittänyt valtameren unelmissasi, se osoittaa, että olet itsevarma itsenäisyydestänne ja kyvyistänne.

Vesimyrskyjä: Unelmien uhat voivat edustaa menneiden kokemusten tai suhteiden heikkenemistä. Myrskyt ovat huono tilanne, jossa olemme emotionaalisesti. Se ei ole välttämätöntä, että se on huono symboli, koska jokainen myrsky kulkee ja auringonpaistetta tulee eteenpäin.

Pyhä vesi: Pyhän veden läsnäolo on usein merkki siitä, että tunnet tarvetta puhdistaa itseäsi henkisesti. Se voi myös osoittaa, että tunnet tarvetta hakea siunausta suuremmalta voimalta tai joku ympärilläsi, ennen kuin jatkat.

Juomavesi: Juomavesi on usein vain merkki siitä, että olet kuivattu.

Uima: Jos uit, se tarkoittaa, että haluat rentoutua. Jos olet meressä tai uima-altaassa, se saattaa osoittautua, että yrität muodostaa yhteyden maailmaan itsestään.

Leave A Comment

+ 21 = 23