Mitä se tarkoittaa kun unelmoitat kissoista?

Vaikka et ole kissan rakastaja, sinulla voi joskus olla haaveita kissoista. Kauan sitten näitä olentoja palvottiin muinaisessa Egyptissä. Vaikka niitä ei enää pidetä naispuolisiksi jumalattariksi, heillä on yhä taiteellisia motiiveja, myyttisiä merkityksiä ja muita tulkintoja. Perusasulla voi olla haaveita kissoista, koska näet niitä niin usein päivittäisessä elämässäsi. Joskus voi olla joskus syvempi merkitys kissaan liittyville unelmille.

Mitä se tarkoittaa kun unelmoitat kissoista?

Kun haluat selvittää, mitä unelmasi tarkoittaa, sinun on tarkasteltava syvempää tulkintaa. Sinun pitäisi selvittää, onko niihin liittynyt henkilökohtaisia ​​tunteita. Lisäksi voit analysoida näitä unia täsmälleen, mitä niistä tapahtuu. Tarkastelemme joitain yleisimpiä kissan unia ja niiden tulkintoja.

1. Vain kissa

Yksinkertaisimmalla tasolla kissa voi edustaa voimaa, seksuaalisuutta tai luovuutta. Negatiivisissa tulkinnoissa se voi kuvata kaaosta, huonoa onnea tai epäonnistumista. Jotta voimme todella selvittää, mikä tämä unelma tarkoittaa, sinun täytyy miettiä, kuinka tunsit unesta ja miten tunnet kissojen todellisesta elämästä. Jos vihaat kissoja tosielämässä ja unelmasi ympärillä oli salaperäinen kissa, se ei todennäköisesti ole myönteinen merkki. Samoin jokainen, joka rakastaa kissoja todellisessa elämässä, voi olla positiivisia unelmointia kissoista.

2. Missing Cat

Unessa tiedät, että on kissa, mutta et löydä sitä. Tällainen unelma yleensä tarkoittaa sitä, että haluat vapautta ja kykyä esiintyä olematta sidottu. Saatat tuntea, että joku tai jotain pitää sinut takaisin todelliseen elämään, joten haluat olla vapaasti vain itsesi.

3. Kissanhiekkalaatikko

Tämä ei ole erityisen hauska unelma, varsinkin jos kissaastie on melko likainen. Usein tämä unelma edustaa sitä, että sinä tunnet häpeää herätessä elämässäsi tai kärsit häpeällisistä ajatuksista. Vain sinä voit päättää, mitä nämä ajatukset voivat olla, joten sinun on ehkä lisättävä tulkinta unelmasi.

4. Kissat Play-pelissä

Kun kissat tai kissanpennut soittavat yhdessä, on ihastuttava näky katsomaan. Tämä unelma tyypillisesti edustaa leikkisyysvoimaa. Voit halutessasi päästää sisäpennun todelliseen elämään ja vain nauttia pelaamisesta. Tällainen unelma on erityisen yleinen, jos olet ollut stressaantyössä ja tarvitset pistorasiaa leikkisä luontoasi varten.

5. Vihainen kissat

Vaikka kissat voivat edustaa naisen voimaa tai naiseutta, tämä ei aina ole, miten ne näkyvät unessa. Jos kissa on vihainen unelmissasi, se voi tarkoittaa, että haluat vapauttaa naisellisi voimasi. Jos kissa puree, raaputtaa tai hyökkää sinut uneen, se voi osoittaa, että tuntuu, että asiat eivät mene suunnitelmien mukaan todellisessa elämässäsi. Pelkäätte, että annat liikaa ihmisille, jotka eivät koskaan maksa takaisin apua tai ystävällisyyttäsi. Jos kissa naarmuttaa sinut unessa, se voi tarkoittaa, että tunnet itsesi uhattuna jollain tavalla.

6. Mustat kissat

Mustat kissat tyypillisesti pidetään huonoa onnea taikauskoisia ihmisiä. Jos uskot, että he ovat huonoa onnea, he luultavasti edustavat pelkoa epäonnistumisesta nykyisessä elämässäsi. Samaan aikaan ei ole mitään luontaista epäonnistumista huono kissa. Ellei kiinnität tätä taikauskoa uneen, se tarkoittaa sitä, että pelkäät luottamusta intuitiosi ja kuuntelette sisäisiä ajatuksiasi tai tunteitasi.

7. Cat-ryhmä

On olemassa kaksi mahdollista merkitystä unen takana suuresta kissaryhmästä. Se voi tarkoittaa, että elämässäsi on liikaa, ja et voi keskittyä todella tärkeisiin asioihin. Se voi myös tarkoittaa, että haluat kehittää syvempää painopistettä heräämisessäsi.

8. Pennut

Pennut ovat ehdottoman ihastuttavia, ja ne ovat viattomuuden, puhtauden ja leikkisyyden symboli. Unelmissasi pennut voivat tarkoittaa, että haluat itsenäisyyttä. Haluat, että ihmiset lopettavat kouristelun ja salailevat sinua niin, että voit tutustua muuhun maailmaan.

9. Valkoiset kissat

Valkoiset kissat saattavat kuulostaa puhtaudelta ja viattomuudelta, mutta niillä on tummempi merkitys. Valkoinen kissa merkitsee sitä, että vaikeat ajat ovat ennen sinua. Ole varovainen, koska nurkan takana voi olla mahdollisia haasteita.

10. Kissa on vaarassa

Kissa on juuttunut puuhun tai hukkuu. Sinulla on hetkiä selvittää, miten pelastaa kissa. Kun unelmoitat, että kissa on vaarassa, se tarkoittaa, että haluatte palauttaa valta ja itsenäisyys. Jos kissa on kadonnut vaarallisella moottoritiellä, se voi edustaa halu auttaa muita ihmisiä elämään oikealla tiellä.

11. Twin Cats

Jos unelmasi sisälsi kaksi identtistä kissaa, se pyrkii edustamaan tasapainonhalua. Sinun tuntuu, että omat tarpeesi, ystävyytesi, työsi ja perheesi ovat tasapainossa. Jossain vaiheessa sinun täytyy tehdä aikaa itsellesi ja ladata. Voit tasapainottaa kaiken, kun olet hyvällä henkisellä paikalla, joten keskity itse ja loput seuraa.

12. Sick Cats

Sairas kissa merkitsee sitä, että sinun pitäisi kuunnella intuitiota useammin. Se on indikaattori, että sinun pitäisi luottaa älykkyytesi vähäisemmäksi ja mennä suolistasi vaistoon.

Kissojen Dream Symbolism

Unet ovat hyvin subjektiivisia. Tapa, jolla olet kasvanut, lukemasi kirjat ja kulttuurisi vaikuttavat kaikkiin tapoihin, joilla katsot eri olentoja. Ennen kuin voit todella tulkita unelmasi, sinun on selvitettävä, mitä kissat tarkoittavat sinulle. Kissat voivat edustaa pehmeyttä, voimaa, haavoittuvuutta, petosta, itsenäisyyttä, naisellisuutta, epäonnistumista, luovuutta tai huonoa onnea. Kaikki riippuu siitä tulkinnasta, että annat unelmasi, joten käytä aikaa analysoimaan tarkasti mitä tapahtui, miten tunsit ja miten se liittyy nykyiseen elämäänne.

Leave A Comment

93 − = 85