Mitä se tarkoittaa kun haaveile jotakuta?

Unet ovat salaperäisiä. Ne avaavat äärimmäisen uteliaisuuden ja epämuodostumien valtakunnan, jota me ihminen yrittää aina purkaa. Ja kun heität tiettyjä ihmisiä ja tapahtumia sekaan, unelmat muuttuvat hämmästyttävämmiksi ja kyseenalaisiksi. Mitä nämä sanat piiloutuvat unelmissamme yrittäen kertoa meille, muuten? Jos mietit mitä se tarkoittaa, kun haaveit jonkun, tässä on muutamia vastauksia:

2b193f051640a0fce35da3d62ae16842

Dreaming About Someone:

Dreaming About Someone

On monia syitä, miksi olet mahti haaveilla jonkun erityisesti. Mikä on alitajuntasi mieli yrittää kertoa sinulle? Yksinkertaisin syy voisi olla, että olet yksinkertaisesti nukahtanut, kun ajatellut tätä tiettyä henkilöä. On luonnollista, että ajattelit heitä, kun nukaitte, ja he löysivät tavan unelmakuvastasi. Toinen yksinkertainen syy on, että olet ajatellut tätä henkilöä paljon- ehkä jopa enemmän kuin sinun pitäisi. He ovat olleet mieltäsi jonkin aikaa koko päivän ajan, joten tietysti he olisivat ajatuksissasi myös alitajuntaan.

Toisaalta unelmasi ei edes ole kyse tästä henkilöstä. Se voi olla jotain syvemmälle. Esimerkiksi saatat haaveilla tietyistä ominaisuuksista tämän henkilön persoonallisuudelle: olet menossa läpi stressaavan ajan elämässäsi, ja tämä henkilö oli stressaavaa vaikutusta elämässäsi. Siksi haaveilet tämän stressaavan yksilön seurauksena siitä, mitä elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä. Unelmasi voi myös edustaa suhteita, joita sinulla oli jonkun kanssa. Esimerkiksi: ehkä sinulla oli erittäin miellyttävä suhde tähän yksilöön, joka voi ilmetä, jos olet tehnyt toisen hyvän suhteen toisen henkilön kanssa tai olet vain rauhassa rauhassa elämässäsi.

Dreaming noin joku haluat:

Dreaming about someone you like

Ei ole harvinaista unelmoida joku, johon olet kiinnostunut. Kaikesta huolimatta olet luultavasti ajattelemassa niitä voimakkaasti päivällä, joten tietenkin he tulevat unelmien maailmaan. Kuitenkin kiinnitä huomiota siihen, mitä unessa tapahtuu. Esimerkiksi: pitäkö heidät sinusta takaisin? Tämä tarkoittaa, että olet turvassa itsellesi ja luottaa siihen. Saatat jopa luottaa siihen, että he pitävät sinusta takaisin, mikä tarkoittaa, että olet valmis ottamaan seuraavan askeleen etenemään molempia suhteitasi.

Toisaalta, jos he eivät pidä sinusta takaisin, tämä voi olla merkki siitä, että olet epävarma ja usko, että tämä tietty henkilö hylkää sinut.

Dreaming noin joku rakastat:

Dreaming about someone you love

Kun haaveit jonkun, jota rakastat, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota siihen, mitä unelmissasi tapahtuu. Haaveillut joku rakastat, useammin kuin ei, näyttää kuinka syvä rakkautesi ja intohimosi ovat tämän yksilön kanssa. Esimerkiksi: jos olet unelma, ei ole muuta kuin onnellisuutta ja iloa, molemmat käsi kädessäsi romanttisessa päivämääränä, silloin on reilua sanoa, että sinulla on syvä yhteys kumppanisi kanssa. Toisaalta, jos on olemassa paljon taisteluja ja epävakautta, se voi olla merkki siitä, että menetät yhteyden tähän tiettyyn jokuin. Jos haaveilet, että kumppanisi on jonkun muun kanssa, se voi tarkoittaa, että et tunne niin intohimoisaa kuin sinä kerran tämän henkilön kanssa. Vaikka tällainen unelma on varmasti herättänyt joitain onnettomia tunteita, on tärkeää muistaa, että se on vain unelma, ei väliä kuinka eloisa se oli. Katso löytääksesi juuri, miksi unelmoit rakastajanne toisen henkilön kanssa ja rakenna siitä.

Dreaming noin joku, joka on kulunut:

Dreaming about someone who has passed

Nämä unet voivat joko olla jotain hyvin myönteistä tai jotain negatiivista. Kaikki riippuu siitä, mitä unessa tapahtui. Aloittelijoille, kuolleen henkilön, jonka kanssa olet lähellä, voi käydä sinut unessa tarjotakseen sinulle mukavuutta ja sulkemista. Oliko sinulla ongelmia tämän henkilön kanssa ennenkuin he kuolivat? Ehkä tämä kysymys ratkaistiin jossain vaiheessa unelmasi aikana. Oletko menossa läpi karkea laastari elämässäsi? Ehkä tämä henkilö on palannut antamaan sinulle suurta mukavuutta ja antaa sinulle ohjeita siitä, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi.

On joitain henkisiä teorioita, jotka viittaavat siihen, että jotkut kuolleet henkilöt palaavat paljastamaan kuolemansa sijainnin ja syyn niihin lähimpään. Esimerkiksi: oliko tämä yksilö löydetty kuolleena, mutta tappajaa ei koskaan löydetty? He voivat paljastaa sinulle, kuka teki sen. Oliko heidän ruumiinsa koskaan löydetty? He voivat kertoa, missä ruumis on piilotettu. Olosuhteista riippuen voi olla sellainen oivallus, jota on seurattava viranomaisten kanssa.

Dreaming noin joku seksuaalisella tavalla:

Dreaming about someone in a sexual way

Tällainen unelma, jollekin yksilöille muutoin tiedetään "märkäinä unelmina", on ilmeinen syy: yksilö on kääntynyt jossain määrin ja tarvitsee pätevyytensä heidän toiveistaan ​​ja toiveistaan. Nyt on tärkeää tietää, että seksuaalinen unelma erityisesti jollakulla ei aina tarkoita sitä, että olet kiinnostunut tai edes halua harjoittaa kyseistä käyttäytymistä kyseisen henkilön kanssa. Se on yksinkertaisesti tapa, jolla seksuaaliset tunteet tulevat ulos ja henkilö voi vaihdella. Esimerkiksi: vain siksi, että sinulla on seksuaalinen unelma, johon kuuluu pomo, ei tarkoita, että olet seksuaalisesti kiinnostunut tai kiinnostunut hänestä. Olet ollut hänen ympärillään koko päivän, joten tietenkin hän on tietyssä määrin mielessäsi. Alitajunta yhdisti kaksi ja jätti sinut tällaisella unella. (Mutta tietenkin, jos haaveilet jonkun, josta olet kiinnostunut, se voi hyvin tarkoittaa, että olet kiinnostunut heistä ja täytät intohimosi ja lievittelet seksuaalista jännitystä unen kautta).

Dreaming noin Jotkut kuuluisia:

Dreaming about someone famous

On olemassa muutamia syitä, miksi saatat olla unelma, johon kuuluisi joku. Ensimmäinen yleisin tulkinta on, että haluat paremmin itse tai tehdä, mitä tämä henkilö tekee. Esimerkiksi: jos haaveilet suosikkijoukkueesi jalkapalloseosta, kannattaa tulla jalkapalloilijaksi ja yrittää päästä alkuun (tai pelata vain hauskaa). Toisaalta haaveillut joku kuuluisasta on myös tapa voittaa pettymykset elämässämme: jotain suurta tapahtui, joka päästää sinut alas, mutta haaveilee tätä kuuluisaa joku, joka on tehnyt jotain uskompaa, antaa meille toivoa ja onnellisuutta tulevaisuudelle.

Muita syitä voit uneksia joku

muut Reasons You Might Dream About Someone

Joskus kun haaveit jonkun - ei ole väliä kuka se on - sillä ei ole mitään korrelaatiota tosiasiallisesti yksilön kanssa. Joskus nämä ihmiset ovat siellä symbolisoimaan asioita, joita tunnet tai asioita, jotka tapahtuvat elämässäsi. Joskus nämä unelmat auttavat sinua näkemään läpi ongelmat, saamaan huonoja kokemuksia tai tuomaan toivoa ja iloa. Älä koskaan lue liian syvälle todelliseen henkilöön - kiinnitä enemmän huomiota siihen, mitä unessa tapahtuu ja miten unelma teki sinusta. Kuten kaikki tiedämme, unet voivat olla uskomattoman todellisia joskus - ja joskus tämä on juuri se mitä meidän on nähtävä tilanteissa tai tunne nykyisessä elämässämme.

Mikä on hulluin, kummallinen tai ihmeellinen unelma, johon sinulla on ollut tietty joku? Mitä mieltä olette unelmasta ja miten se tuntui sinulta?

Leave A Comment

+ 18 = 22