8 Merkkejä, että sinulla on asenneongelma

Ollessakin jonkun kanssa asenne voi olla vakava haaste; heillä on aina ollut siru olkapääriinsä eikä näytä siltä, ​​että tunteet pysyisivät kauemmin kuin viisi sekuntia. Mutta entä jos sinulla on ongelma? Olemme luoneet listan kahdeksasta merkistä, joilla sinulla on todellakin asenne ongelma - ja voit tehdä jotain siitä.

36a7e5c630955efcc4c3d91a8741b19e

  1. Kaikki ympärilläsi sinut häiritsevät sinua

Tuntuuko sinusta, että ne ympäröivät sinua helposti? Kyllä, ymmärrän, että tietyt yksilöt voivat saada hermostasi, mutta jos olet enemmän vihainen kuin ei ihmiset, sinulla saattaa olla asenneongelma. Kiinnittäkää huomionne seuraavalla kerralla, kun lähdet ulos - onko henkilö vasemmalle, oikealle, takana ja edessäsi ärsyttää sinua edes avaamatta suunsa? Kyllä, iso asia juuri siellä.

  1. Luulet aina olevan oikeassa

Joten sinä löysit itsellesi argumentin jonkun kanssa - iso tai pieni - ja et vain myönnä, että olet väärässä. Hei, vaikka syvälle sisälle tiedät, että olet väärässä, et koskaan myönnä sitä. Pohjimmiltaan se on teidän tie tai moottoritie, eikä kukaan tiedä aivan väärästä kuin sinä. Olet aina oikeassa riippumatta tilanteesta ja tiedät sen ympärillä oleville. Halo, haluan kertoa teille, mutta olemme kaikki väärässä joskus - se on vain ihminen! Emme tiedä kaikkea, mutta jos ajattelet, niin se on toinen iso asia.

  1. Et kompromisseja

Kuten mainitsin aiemmin, se on teidän tiellemme tai valtatielle. Et kompromisseja mistään. Jos et pääse mukaan, poljetat asenne ja turhautuu, ja luultavasti peruuta koko asia. Elämä tarvitsee hieman kompromisseja täällä ja siellä, mutta jos et yksinkertaisesti kykene siihen, niin olet todennäköisesti kamppailee valtava asenne ongelma.

24a625a8db3bde4ad262a5ef893befd8

  1. Olet kateellinen muiden menestyksestä

Meidän on tarkoitus olla HAPPY, kun muut menestyvät - varsinkin kun se tapahtuu jonkun kanssa, joka on lähellä! Voi, että hieman kateellisuus on normaalia, mutta sinun onneesi on suurempi kuin sinusta tuntemasi mustasukkaisuus. Hmm, ei kuulosta sinua? Ajatus siskostasi saada päivämäärän kuumalla jalkapalloilijalla tai paras ystäväsi laskeutumaan ylimääräiseen paikkaan uudella hittelevyllä ajaa sinut hulluksi? Sinulla on yhtäkkiä halu olla haluttomia heitä kohtaan ja tuntea vain vihaa ja kateutta? Yhden, ei kylmää! Kaksi, saada apua asenne ongelma heti!

  1. Olet usein vihainen

Henkilö, joka kamppailee asennekysymyksen kanssa, joutuu vihaan. Paljon. Ja he ovat varmasti enemmän vihainen kuin he ovat onnellisia. Jos sinusta tuntuu siltä, ​​että vietät suurimman osan päivästäsi kauhistuneesta - siitä hetkestä hetkestä lähtien, kun heräät ja säähistoriasi tai muu pieni pieni dilemma - olet todennäköisesti taistelee asenneongelmalla. Muista hymyillä ja olla onnellinen! Se voi todella tehdä ihmeitä elämästänne ja sen pienen ongelman kanssa, johon olet kamppaillut.

  1. Aloit taisteluja

Saatat kuullut ystäväsi tai kaksi sanomasta: "Emme voi viedä sinut minne tahansa!" Ja kolmannen taistelun jälkeen olette aiheuttaneet sen, että he ovat todennäköisesti oikeassa. Joku äärimmäisen asenneongelmalla on usein taistelussa; ja ne ovat tyypillisesti se, joka aloittaa taistelun ensiksi. Tiedätkö kaverin, joka katkaisi sinut ajon aikana? Kyllä, jokainen pahenee. Mutta sen sijaan, että harjaat sen pois, tunnet tarvetta ajautua tämän kaverin jälkeen ja antaa hänelle keskipitkän ilmeen tai kääntää (ei niin mukavaa) sormea ​​hänen tapaansa. He saivat kahvin tilauksen väärin? Et vain pyydä uutta, heität sopivan ja aiheuta kohtauksen, koska he saivat sen väärin. Tämä on valtava asenneongelma!

8371dbdd745ffa1efcf2d70e83dd669d

  1. Olet sarkastinen ja kyyninen

Ihmiset eivät voi vain puhua sinusta kuin tavallinen yksilö. Olet melkein aina sarkastinen ja kyyninen ja kun koko keskustelu näyttää vain äärimmäisen negatiiviselta ja suorastaan ​​vähäpätöiseltä. Toki, vähän sarkasmia on hienoa täällä; mutta kun teet sen yli laidan, jossa ihmiset eivät voi edes käydä keskustelua kanssasi, se on iso ongelma.

  1. Ihmiset kertovat sinulle, että sinulla on asenne

Onko joku ystäväsi tai perheenjäsenesi maininnut, että sinulla saattaa olla asenneongelma? Jos heillä on, niin he todennäköisesti ovat oikeassa. Loppujen lopuksi nämä ovat ihmisiä, jotka tuntevat sinut parhaiten, ja jos he näkevät käyttäytymisen jollakin, jolla on asenneongelma, he todennäköisesti kertovat sinulle yhden tai toisen. Se on vain elämää!

Joten, hyvät, oletko asenne ongelma? Mitä aiotte tehdä sen suhteen??

Leave A Comment

− 1 = 1