50 parasta ystävää

Jos luulet tuntevan parhaan ystävänne niin hyvin, että hänellä ei ole mitään uutta oppia, saatat olla väärä. Meillä kaikilla on odottamattomia puolia persoonallisuuksillemme, ja jopa parhaat ystävät eivät aina tiedä tiettyjä asioita meistä. Jotkut asiat makuista ja muistoistasi saattavat tuntua sinulle niin ilmeiseltä, että olette myös tavoittaneet paras ystäväsi. Saatat yllättyä huomaamaan, että teistä on vielä joitain tuntemattomia tosiasioita, tykkää ja tyytymättömiä. Nämä tunnistekysymykset sekä syyt pyytää heitä auttavat sinua tuntemaan parhaan ystäväsi entistä paremmin ja varmista, että olet todella BFF: n!

bff3

 1. Kuvaile minua kolmella sanalla.
  Syy: se on hyvä tilaisuus oppia jotain uutta sekä itsestäsi että ystävistasi. Saatat luulla itsesi tietyillä ominaisuuksilla ja ystäväsi saattaa laittaa ne uuteen näkökulmaan. Oletko aina pitänyt itsesi kovaa tyttöä? Saatat yllättyä kun ystäväsi kutsuu sinut romanttiseksi. Kuka tietää…
 2. Mikä on suosikki muisti ystävyydestämme?
  Syy: saatat yllättyä, mutta te kaksi jakaa eri suosikki muistoja. Tämä kysymys tuo mukanaan viileitä muistoja.
 3. Milloin ja miten tapasimme?
  Syy: usein emme todellakaan muista ystävyksiemme alkua, olemme vain tietoisia siitä, että pidimme roikkuessamme yhdessä ja yhtäkkiä olimme puhelimessa toistensa kanssa koko ajan. Tämä kysymys varmasti täyttää joitain aukkoja muistissa.
 4. Milloin ja miten meistä tuli parhaita ystäviä?
  Syy: sama kuin yllä., Herättämään tarinaa ystävyydestänne. Arvaa mitä, ei vain romanttisia suhteita tarinoita! Joskus se voi muistuttaa, että rakkauden ja vihamielisyyden välillä on vain yksi askel, ja vaikka et olisikaan todella tyytyväisiä toisiinsa alussa, voit nauttia aidosta ystävyydestä, joka voi selviytyä kaikesta.
 5. Kuinka kauan olemme olleet ystäviä?
  Syy: tämä kysymys herättää ystävyytesi ja korostaa, että olet todella parhailta ystäviä (jos olet tuntenut toisiaan vuosia) tai sillä ei ole väliä, kun on kyse ystävyydestä (jos olet juuri tavannut pari kuukautta sitten ja tunsin heti yhteyden).
 6. Jos voisit olla missä tahansa maassa nyt, missä se olisi? bffs5
  Syy: antaa sinulle käsityksen siitä, mitä ystäväsi todella tykkää ja miksi. Onko se sama paikka, jonka valitsisit? Muista, että ystävyys ei ole siitä, kuinka samanlainen olet, vaan kuinka voit silti olla ystäviä huolimatta kaikista eroista.
 7. Mitkä ovat kolme asiaa, joita et voi elää ilman ja vievät autiomaahan?
  Syy: voitko nimetä nämä asiat itse? Se kertoisi, kuinka hyvin tiedät BFF: n.
 8. Mitä kolme asiaa paras ystäväsi ei voi elää ilman?
  Syy: nyt se saa mielenkiintoisen. Tämän kysymyksen avulla voit tietää, kuinka hyvin ystäväsi tuntee sinut. Onko se iPhone? Tai ehkä päiväkirjaasi?
 9. Mikä on sinun suosikki sisällä vitsi?
  Syy: ei mitään syytä. Vain toinen tekosyy hyvä nauraa.
 10. Jos voisit matkustaa maailmaan yhdessä, mihin menisit?
  Syy: kuka tietää, ehkä jonakin päivänä matkustat maailmaan yhdessä, joten miksi ei aloiteta suunnittelua?
 11. Mikä on jotain outoa, että pidät?
  Syy: oletko varma, että tunnet ystäväsi? Odota, kunnes hänen kauhean kauhean outo salaisuus tulee ulos! Se saattaa osoittautua, ettet ole hullu täällä!
 12. Mikä on lempiruokasi? bffs1Syy: jos olet tilannut pizzan, koska olet tuntenut toisensa ja ystäväsi on ollut liian mukava ja kohtelias kertoa hänelle, että hän haluaa hampurilaisia, tämä kysymys voi lopulta antaa hänelle mahdollisuuden jakaa hänen makunsa ja mieltymyksensä kanssasi. Jos hän todella pitää pizzasta, niin vielä parempi sinulle!
 13. Mikä on suosikkielokuvasi?
  Syy: Katsotaanpa taas, kun olemme tehneet tämän pelin. Se voi olla suosikki elokuvasi.
 14. Mikä on vihainen väri?
  Syy: Ja aivan kuten aiot ostaa hänestä mukavan vihreä T-paita, olisi todella hyvä tietää, että hän vihaa vihreää väriä.
 15. Onko sinulla suosikki tarjous? Mikä se on?
  Syy: lainaukset eivät ole vain inspiroivia ja motivoivia, vaan ne voivat myös kertoa paljon persoonallisuudesta. Onko suosikki lainaus rakkaudesta tai urakehityksestä tai ehkä lukemisen tärkeydestä? Voit oppia paljon ihmisestä vain tietäen, mikä innostaa häntä.
 16. Kolme elokuvaa ystäväsi pidät eniten?
  Syy: nyt saamme tietää, kuinka hyvin ystäväsi tuntee sinut! Ja tietenkin, on aika, että katselet näitä elokuvia uudelleen.
 17. Mikä on ystäväsi suosikki väri?
  Syy: Nyt on mahdollista, että bff näyttää sinulle, kuinka hyvin hän tietää sinun tykkääsi ja tyytymättömiäsi. Myös ehkä se innostaa häntä heittämään sinulle yllätyksen syntymäpäiväjuhlat suosikkiasi.
 18. Mitä kolmea asiaa ystäväsi ei tiedä sinusta?
  Syy: syökäämme syvälle ja tiedämme, mikä paras ystäväsi on piiloutunut sinusta koko tämän ajan. Mwahahaha!
 19. Voitko nimetä bff: n murskata?
  Syy: Toivottavasti se ei ole sama kuin bff: n murskaus. Vai onko se? Sitten saattaa tehdä elämästä vieläkin mielenkiintoisempaa, koska sinulla on samanlaiset maun kaverit, mikä ei välttämättä ole huono asia. Ehkä yksi pystyt menestämään toisen tuella.
 20. Mikä on sinun ja ystäväsi suosikki TV-ohjelma?
  Syy: miksi ei varastossa pelimerkkejä ja popcornia ja viikonloppu-tv-maratoni katsella kaikkia suosikkiesitystesi jaksoja? Se tulee olemaan hauskaa!
 21. Housut tai leningit?
  Syy: ei mitään syytä. Vain hyvin utelias. Ja olisi hauskaa pukea joitakin sopivia mekkoja / housuja jonakin päivänä.
 22. Korkokengät tai asunnot?
  Syy: katso yllä olevat housut tai leningit.
 23. Minkä eläimen haluat olla?
  Perustelu: vastaus tähän kysymykseen antaa meille paljon tietoa parhaasta ystäväsi persoonallisuudesta. Se on eräänlaista viileää näinä päivinä, että halutaan muistuttaa eräitä villi-leijonia tai pantheria, mutta näemme, onko ystäväsi siihen.
 24. Pidätkö ostoksista yhdessä? bffs6
  Syy: jos olet viettänyt tuntikausia yhdessä, mutta se ei ole jotain, jota ystäväsi todella pitää, tämä kysymys on hyvä tilaisuus antaa hänet vihdoin kertoa teille, että ette aiheuta järkytystä. Arvaa mitä, sinun ei tarvitse pitää ostoksilla yhdessä olla hyviä ystäviä! Jos hän haluaa pitää ostoksia yhdessä, niin ehkä on aika suunnitella seuraava ostosmatkasi.
 25. Onko mitään, mitä et halua tehdä yhdessä ystäväsi kanssa?
  Syy: sama kuin ostoksilla yllä. Pidä aina mielessä, että sinun ei tarvitse kuluttaa joka minuutti yhteen, jotta he tuntisivat toisiamme. Se ei välttämättä ole meidän yhtäläisyyksiemme, jotka tekevät meistä ystäviä.
 26. Jos voisit olla illallinen kenenkään kanssa maailmassa, kuka se olisi?
  Syy: On aina mielenkiintoista tietää, kuka inspiroi ystävääsi ja jonka tuuletin hän on. Onko se sama henkilö kuin inspiraatiosi? Otetaan selvää!
 27. Mitä eniten ihailette ja kunnioita parasta ystävääsi?
  Syy: joskus tarvitset vain ylimääräistä syytä sanoa jotain kivaa toistensa suhteen. Anna tämän pelin olla yksi!
 28. Kuinka ihanteellinen kumppani näyttäisi ja olisi sellainen?
  Syy: aw, tämä on mukava! Ystäväsi syvien salaisuuksien ja unelmien tunteminen on aina suuri merkki luottamuksesta.
 29. Nimeä kaksi asiaa, jotka ärsyttävät sinua parhaiten parhaassa ystävässäsi.
  Syy: hieman rehellisyys sen jälkeen, kun bff on sanonut mukavia asioita sinusta, olisi arvokasta. Meidän ei tarvitse pitää kaikesta toisistaan, itse asiassa on monia piirteitä, joita monet eivät pidä itsestämme, joten älä odota muiden tuntevan näitä piirteitä. Ehkä et ehkä ole tietoisia niistä ärsyttävistä tottumuksista, kuten äärimmäisen kovaa pureskelemista tai huminaa ärsyttävää viritystä ajon aikana. On parempi kuulla BFF: nne kuin muukalaisista.
 30. Nimeä kolme asiaa, joita vihaat itsestäsi.
  Syy: nyt on aika, että bffsi tulee ulos, mitä hän ei pidä itsestään. Olisi mielenkiintoista!
 31. Pusero tai t-paita?
  Syy: sama syy kuin mekon, housut, kantapään ja asuntojen kanssa. Uteliaisuus. Ja ehkä vaatteiden vaihto.
 32. Mikä on unelmatyösi?
  Perustelu: voitteko aloittaa työskentelyäsi niin, että unelmasi voi tulla totta? Ehkä voit työskennellä yhdessä? Pystytkö motivoimaan ystäväsi tekemään mitä tarvitaan lähentämään unelmiesi työtä?
 33. Jos tapasitte jenin ja sait kolme toivomusta, mitkä niistä olisivat?
  Syy: on todella mielenkiintoista ja jännittävää tietää ystäväsi salaisista toiveista. Perustuu myös siihen, mitä hänen toiveensa ovat, voit selvittää minkälaista henkilöä hän on (jos et vieläkään tiedä sitä) - itsekäs tai antelias.
 34. Kavenna se vain yhteen toiveeseen.
  Syy: tämä on kaikkien kolmen tärkein toive ja tähän on syy. Mitä luulet sen olevan? Miksi hän valitsi yhden toiveen?
 35. Kuka on sankarisi? Kissanainen, Anne Hathaway, cat woman
  Syy: sankarimme voivat kertoa paljon siitä, kuka me olemme. Onko se lapsellisempi sarjakuvahahmo vai onko se Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri? Näet, että näiden kahden välillä on valtava ero.
 36. Mikä on suurin pelkosi?
  Syy: monet pelkostemme tulevat lapsuudesta ja niitä on käsiteltävä, kun se on mahdollista, joten puhuminen niistä on suuri askel kohti niiden täydellistä poistamista. Monet pelot saattavat olla myös irrationaalisia ja paras ystäväsi saattaa ymmärtää, että hän puhuu siitä.
 37. Mikä antaa sinulle suurimman ilon? bffs4
  Syy: nyt on aika selvittää, mikä tekee ystäväsi onnelliseksi. Onko hiljainen perhe-illallinen, ostospaikka hänen bffinsa kanssa tai viikonlopun pakopaikka? Joka tapauksessa on aina mukavaa puhua omasta positiivisesta kokemuksesta.
 38. Kuinka ihanteellinen syntymäpäiväjuhlat näyttävät?
  Syynä: ehkä olet tehnyt kaiken väärin, joten on aika selvittää.
 39. Kuka vie kauemmin valmistautua aamulla?
  Syy: vain hauskaa!
 40. Paras tapa tehdä yhdessä?
  Syy: onko se sopusoinnussa suosikkiasi kanssa tekemään yhdessä? Jos ei, ehkä on aika, että arvioit suosikkiaktiviteettisi uudelleen.
 41. Mikä on paras ystävänne keskimmäinen nimi?
  Syy: Kuinka hyvin ystäväni tuntee sinut? Koska keskinäiset nimet ovat vain perheelle!
 42. Onko sinulla toistenne lempinimiä? Mitä nuo ovat?
  Syy: jos kyllä, olisi hauskaa puhua niistä uudelleen, jos ei - miksi ei? Miksi et pääse muutamiin söpöihin lempinimiin juuri silloin?
 43. Kuka on sinun suosikki julkkis?
  Syy: mene seuraavaan konserttisi yhteen.
 44. Kuka on kaikkein ärsyttävä julkkis?
  Perustelu: Toivottavasti se ei ole sama kuin suosikki julkkisi, olisi hankalaa!
 45. Ihanteellinen lomapaikka.
  Syy: Tiedätkö sen paikan? Miksi ei järjestä mukavaa BFF: n lomaa?
 46. Sinun ihanteellinen loma.
  Syy: Ehkä se ei ole vain ranta ja parkitus loppujen lopuksi, et koskaan tiedä.
 47. Mikä on lempivuodenaikasi? bffs3
  Syy: kesä hauskaa tai talvilomaa? Mitä ystäväsi pidät kaikkein eniten? Onko hän enemmän aavistetun auringonpaisteen tai heijastavan syksyn henkeä?
 48. Mitkä ovat kolme kohdetta, joita sinulla on aina, riippumatta siitä, minne mennä?
  Syy: Muista, olet jo kysynyt ystäväsi asioista, joita et voi elää ilman. Nyt on hänen vuoronsa jakaa hänelle riippuvuudet.
 49. Kaikki suosikki bändi.
  Syy: miksi et saa lippuja nähdäksesi sen yhdessä? Tai miten järjestää vähän tätä bändi-aiheista puoluetta ja hulluksi?!
 50. Mikä on sinun suosikki vaatteet?
  Syy: Ehkä ystäväsi on epätoivoisesti tarvetta saada uusia suosikki vaatteita, kun he ovat käyttäneet näitä farkkuja yli vuoden ajan? Tämä kysymys auttaa häntä ymmärtämään sen.

Nämä BFF-tunnistekysymykset varmistavat, että sinulla on paljon hauskaa oppimalla uusia asioita ystäväsi. Ihmisen sielu on täynnä salaisuuksia, joten ehkä saatat kaivaa muutaman lisää tällä kyselylomakkeella. Tai ehkä tiedät jo kaikki vastaukset näihin kysymyksiin ja tämä peli todistaa jälleen, että olet todellakin paras ystävä ikuisesti. Joka tapauksessa muista, että kaikki on hauskaa ja älä ota näitä asioita liian vakavasti.

Leave A Comment

+ 76 = 80