30 Hyvää syntymäpäivää äiti taivaassa Viestit

Jos se ei olisi äidillämme, emme olisi täällä. Vaikka äitisi olisi läpäissyt, on tärkeää tunnustaa kaikki hänen elämässään tekemäsi eroja ja hänen ympärillään olevien ihmisten elämä. Syntymäpäivällään nämä hyvää syntymäpäivää äiti taivaassa viestit voivat auttaa sinua kunnioittamaan hänen muistoaan. Voit lähettää ne verkossa tai kirjoittaa ne muistokortille, jotta voit laittaa hänet hautaan sivustoon. Näillä viesteillä voit näyttää, kuinka paljon äitisi vielä tarkoittaa sinulle.  Onnellinen Birthday in Heaven Mom Quotes

1. Hyvää syntymäpäivää! Vaikka tiedän, että olet taivaissa nyt, en silti voi auttaa puuttumaan sinuun. Kaipaan loputtoman iloa, jonka annoitte maailmaan ja sydämeni lämpimät tunteet. Aina kun olet juuri nyt, toivotan teille hyvää syntymäpäivää ja haluan sinun tietävän, että rakastan sinua niin paljon.

2. Rakas äiti, vaikka et voi olla kanssamme nyt, haluan vielä kiittää teitä. Olen niin kiitollinen kaikesta ehdottomasta rakkaudesta. Teitte aina pienet asiat elämässä, jotta kaikki ympärilläsi onnistuisivat. Elämäsi on ollut inspiraationa, että olisin positiivinen, rakastan ehdoitta ja osoitan ystävällisyyttä muille. Tänä erityisenä syntymäpäivänä toivotan teille kaiken ilon ja piristymisen mahdolliseksi taivaassa.

3. Hyvä äiti, kaipaan sinua niin kauheasti paljon. Minusta on mahdotonta juhlia syntymäpäivääsi ilman sinua. Pidän yhä mielessään hymynne ja naurun. Toivon, että minulla oli mahdollisuus hymyillä vielä kerran. Vaikka en voi enää olla kanssasi, toivon, että sinulla on tänään onnellinen päivä, missä ikinä olet. Hyvää syntymäpäivää!

4. Äiti, halusin vain sinun tietävän, että ajattelen yhä sinua joka päivä. Ainoa asia, joka saa minut tuntemaan paremmin, on tieto, että olet jo ystävien ja perheen keskellä taivaissa. Et ehkä voi juhlia tätä erikoista päivää kanssani, mutta tiedän, että olet jonnekin katsellut minua. Kaipaan sinua ja odotan päivää, jolloin voin olla kanssasi uudelleen. Eräänä päivänä voimme juhlia syntymäpäivääsi yhdessä taivaassa.

5. Hyvä äiti, päivä, jona jätit tämän maailman, oli elämänni surullisin päivä. Ainoa asia, joka tuo mukanani nyt on tietää, että olet onnellinen. Olet vapaa kaikista taisteluista, kipuista ja ongelmista, joita elämä tuo. Kaipaan sinua enemmän kuin sanat voivat mahdollisesti välittää. Haluan vain, että voisin halata ja suudella sinua erikoispäivänä. Hyvää syntymäpäivää taivaassa, äiti!

6. Olen lukenut niin monta syntymäpäiväkorttia äidille, ja sanat tuovat kyyneleitä silmiin. Kaikki nämä ihmiset voivat ostaa kortin äidille, joka on vielä täällä ja juhlii heidän kanssaan. Olen niin mustasukkainen, että muut ihmiset saavat äitinsä heidän kanssaan vielä. Vaikka et ole enää täällä, minä ajattelen sinua joka päivä, äiti. Hyvää syntymäpäivää, missä olet.

7. Tässä on hämmästyttävä syntymäpäivä maailman parhaan, makeisin äiti. Olen niin kiitollinen, että minulla on ollut äitini. Olet aina uskonut minuun ja kannattanut minua menemään kaikkien unelmieni jälkeen. Minulla on vain valitettavaa, että et voi vielä olla täällä. Kaipaan sinua niin paljon, mutta tiedän, että olet nyt parempi paikka. Hyvää syntymäpäivää äiti!

8. Elämässä olit minun läheisin luottamukseni ja rakas ystäväni. Nyt, kun olet taivaassa, ajattelen sinua edelleen parhaina ystäväni. Kiitos, kun kuuntelitte minua aina kun olin yksinäinen tai alas. Aivan ajatus sinusta ja rakastavasta ohjauksesta tekee kaiken eron. Syntymäpäiväsi kaipaan vielä enemmän.

Onnellinen Birthday Dear Mother In Heaven

9. äiti on hämmästyttävä sana englanninkielellä. Se on ihanin sana, jonka olen koskaan tuntenut, koska se edustaa hämmästyttävää ihmistä maailmassa. Olet paras, hämmästyttävin ja rakas henkilö, jonka olen koskaan tuntenut. Vaikka et voi olla täällä syntymäpäiväsi, sinä todella kaipaa kaikki, jotka tiesivät sinut. Hauskaa syntymäpäivää, äiti!

10. Hyvää syntymäpäivää, äiti! Toivon, että tänään on sinulle erityinen päivä. Vaikka en voi juhlia syntymäpäivääsi tänä vuonna, tiedä, että te kaikki rakastatte meitä. Ajattelemme yhä sinua ja kaipaan sinua joka päivä.

11. Hyvä äiti, olet rikastanut elämääni vain olemalla siinä. Sinun ohjauksesi, huolenpito, rakkaus ja tuki ovat tehneet elämäni mahdolliseksi. Tiedän, että en olisi siellä, missä olen tänään, jos se ei ole sinua varten. Tänä erityisenä päivänä olet todella, syvästi jäänyt kaikki, jotka tuntevat teidät. Kun ajattelen sinua joka päivä, ajatukseni ovat erityisen tärkeitä teidän erikoispäivänä. Hauskaa syntymäpäivää, äiti!

12. Kun me menemme käymään lepäämme tänään, me kaikki olemme hyvin surullisia. Tappion tunne ei koskaan mene pois. Koska olet jättänyt meidät, se on kuin reikä on jäänyt elämäämme, jossa ikuinen rakkaus ja myötätunto kerran asuivat. Elämä ei ole koskaan ollut sama kaikille meille. Ainoa mukavuus meillä on tieto siitä, että jonain päivänä ollaan taas yhdessä. Hyvää syntymäpäivää taivaassa, äiti!

13. Äiti, olet niin monimutkainen osa sydäntäsi. Minua muistutetaan sinusta koko päivän, koska teistä, teistä, teoista ja käyttäytymistänne saatiin paljon. Nyt on helppoa, treasured, rakas äiti. Aikaa maan päällä on saatettu lyhentää, mutta en silti kaipu sinua yhä enemmän päivittäin. Kunnes tapaamme uudelleen, on ihana syntymäpäivä taivaassa!

14. Tänään juhlistamme toinen elämäsi vuosi yhdessä. Vaikka et voi juhlia tätä syntymäpäivää kanssamme, tiedä, että kaipaan sinua kauheasti. Me kaikki ajattelemme teitä tänään ja kaikkia uskomattomia muistoja, joita meillä oli yhdessä. Hyvää syntymäpäivää äiti!

15. Ihailen äitini niin monta asiaa kohtaan. Hän oli armollinen, vahva, epäitsekäs ja rakastava nainen. Uskon todellakin, että maailmassa ei ole ketään, joka voisi elää esimerkin mukaan. Hänen syntymäpäivänään halusin vain sanoa, kuinka kaipaan häntä ja kuinka paljon hän on edelleen mielessäni joka päivä.

Onnellinen Birthday My Angel Mother

16. Hyvä äiti, tänään on sinun erityinen päivä! Halusin kiittää teitä monista asioista, jotka olette tehneet kaikille meille. Olemme niin onnekkaita ja kiitollisia siitä, että olit äiti. Nyt toivomme vain, että ympärillä olevat enkelit juhlivat ja iloitsivat erityisestä päivästäsi. Hyvää syntymäpäivää!

17. Tässä on paras syntymäpäivä, äiti. Sinä olet ensimmäinen ihminen, jonka ajattelin, kun heräsin tänään. Kaipaan sinua niin paljon päivittäin, mutta etenkin syntymäpäiväsi. Sinä olit paras äiti, jonka kenellä voisi olla, ja minä rakastan sinua ääretöntä ja sen jälkeen.

18. Hyvä äiti, syntymäpäiväsi, halusimme vain tietää, kuinka paljon me arvostamme sinua. Olet tehnyt tällaisen eron koko elämässämme, ja kaipaan sinua kauheasti. Hyvää syntymäpäivää taivaassa!

19. Rakastan sinua niin paljon. Muistan kaikkien muistoja syntymäpäivistä, jotka ovat tapahtuneet aiemmin, katson taivaalle ja toivon, että hymyilet meitä vastaan. Hyvää syntymäpäivää!

20. Tänään on täynnä kaikkia onnellisuutta ja iloa monien syntymäpäivien, joita olemme juhlineet maan päällä kanssanne. Kun katselet taivaasta, toivon, että sinulla on mahtava syntymäpäivä tänään. Me rakastamme sinua, äiti!

21. Vaikka et voi olla täällä, toivotan teille erittäin hyvää syntymäpäivää, äiti.

22. Tässä on hämmästyttävä syntymäpäivää makealle äidille, joka on koskaan elänyt. Ei päivä, jota en ajattele sinusta. Elämäni on tuntunut tyhjältä, koska olet kulkenut, enkä voi odottaa sitä päivää, jolloin voin nähdä sinut uudelleen. Hyvää syntymäpäivää äiti.

23. Kun katson tänään taivaissa olevia tähtiä, ajattelen sinua, että katsot minua. Kaikki, jonka voin lähettää lahjaksi tänään, on kaikki rakkauteni ja suutani. Olet todella unohtanut. Hyvää syntymäpäivää, äiti!

24. rakkaalle äidilleni taivaassa, paljon rakkautta syntymäpäivääsi kaikille täällä maan päällä.

25. Äiti, saatat olla poissa, mutta äidin ja tyttären rakkaus kestää ikuisesti. Paras syntymäpäivä aina taivaassa!

Parhaat Birthday Wishes for Mom in Heaven

26. Taivas pitää äitini lähellä hänen erityispäivänsä. Herra, antakaa äitini hyvää piristää ja kauniita kukkia hänen syntymäpäivänään. Kerro hänelle, että rakastan häntä tästä aina ikuisuuteen asti.

27. Kun me keräämme teidän haudanne tänään, halusimme vain, että tiedät kuinka kaipaamme sinua. Hyvää syntymäpäivää äiti.

28. Teidät muokkautettiin Jumalan rakastavilla käsillä ja olivat hänen enkelinsä maan päällä. Nyt olet yksi taivaiden enkeleistä. Kaipaan sinua kauheasti. Hyvää syntymäpäivää - me kaikki ajattelemme sinua.

29. Hyvä äiti, tässä on mahtava syntymäpäivä taivaassa. Pyydä, että teidän juhlat taivaassa ovat niin kirkkaita ja hämmästyttäviä kuin sinä.

30. Maapallolla olit salainen enkeli, joka rakasti, ohjasi ja suojeli meitä aina. Ainoastaan ​​on järkevää, että Jumala haluaisi pitää sinut kaikkien enkeliensa kanssa taivaassa. Vaikka emme voi olla kanssasi nyt, tiedämme, että jonain päivänä näemme sinut uudelleen. Siihen saakka on hyvää syntymäpäivää ja odota meitä.

Leave A Comment

31 − 28 =