20 parasta omatoimistokirjaa naisille

Self Help -osiossa on niin paljon kirjoja, että voi tuntua lähes mahdottomalta valita vain yksi. Jos sinulla on ongelma, kun poistut yhdestä kirjasta tai käytät tuntikausia selaamalla jokaisen hyllyn kirjakaupassa, tämä luettelo luotiin mielessäsi. Seuraavat 20 parasta itseoppimatonta kirjaa naisille ovat osa markkinoiden parhaita kirjoja. Heidät valitaan, koska he auttavat todellisissa ongelmissa ja ovat usein kirjoitettuja naisnäkökulmasta. Jos olet sitoutunut omaan kehittymiseen, tutustu seuraavaan 20 itsenäiseen oppikirjaan.

Stöö

Miten lopettaa huolenpito ja elää Dale Carnegien elämästä

Jopa tämän kirjan nimi on täydellinen. Kuinka monta naista viettää enemmän aikansa huolissaan elämästä kuin nauttia elämästä? Dale Carnegien kirja on hieno katsaus siihen, miten lopettaa ahdistuneisuutesi kuluttaman ajan kuluminen. Jos hänen nimensä tuntuu tutulta, se johtuu siitä, että Dale Carnegie kirjoitti myös kuuluisan kirjan, "Miten voittaa ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin". Hän asui suuressa masennuksessa, joten hänellä on henkilökohtainen kokemus, joka käsittelee kaikkein traagisia ja huolestuttavia olosuhteita. Hänen ottamansa ahdistuksen yleinen ongelma on äärimmäisen tarkka, vaikka hän haluaa piipata kirjojaan vanhoilla aikakirjoilla ja sanoilla.

palata

Paluu rakkauteen Marianne Williamson

Olitpa sitten uskonnollinen tai kuoleva ateisti, tässä kirjassa on jotain tarjottavaa. Jos olet viettänyt vuosia etsimään rakkautta kaikissa väärissä paikoissa, Williamsonin kirja auttaa sinua aloittamaan itsesi rakastamisen. Ennen kuin voit tavoittaa ja olla toisen henkilön kanssa, sinun on pystyttävä todella rakastamaan kuka olet. Näin tekemällä voit saada paremman rauhan. Varoitetaan kuitenkin, että Marianne Williamson on uskonnollinen. Kirjassa on joitain Jumalan ja Pyhän Hengen mainintoja, joten valmistaudu siihen, jos et ole erityisen uskonnollinen.

hajota

Herbert Bensonin ja William Proctorin Breakout-periaate

Jopa etsimättömällä ongelmallakin, voit löytää ratkaisun luovuuteen. Sinun tarvitsee vain antaa periksi. Vakavasti. Kirjoittaja Harvardin lääketieteellisen lääkärin lääkäriltä ja koautorilta (oletan, että koautori auttoi nerokasta muokkaustyötä), tässä kirjassa esitellään todellista tutkimusta huipputason parantamisesta. Sen sijaan, että asut konflikteissa, sekaannuksessa ja hätänä, voit aktivoida biologisen laukaisun ja laittaa itsesi "vyöhykkeeksi". Tämä vyöhykkeellä tunnettu henkivirtauspaikka on paikka, jossa huippu-urheilijat ja taiteilijat menevät, kun he työskentelevät jotain. Sen lisäksi, että ajetat joitain historian suurimmista luovuudesta, vyöhyke on myös tapa saavuttaa onnellisempi olotila. Älä usko minuun? Lue kirja.

salaisuus

Rhonda Byrnen salaisuus

Salaisuus on ehkä pahin salaisuus koskaan. Jos et ole vielä kuullut tästä kirjasta, olet joko täysin tietoinen tai asut laatikossa. Se on esitelty Oprahissa, ja sitä on jopa myyty supermarket-kirjahyllyissä. Pohjimmiltaan tämä kirja kattaa fragmentit, mitä kutsuu, "salaisuus". Byrnen mukaan salaisuuksien osat on kirjoitettu noin vuosituhannelle. Kirjassa käsitellään kuinka käyttää tätä salaisuutta jokapäiväisessä elämässäsi. Salaisuuden kautta voit väitetysti saada vaurautta, parempaa terveyttä ja onnellisempia suhteita. Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tämä kirja oli oikeastaan ​​varsin mielenkiintoista lukea.

rohkeus

Rohkeus olla loistava: Kuinka viisi tekoa parannuspäivänä tekee sinusta paistaa Marta Monahan ja Jeff Anrdrus

Olitpa pelkää epäonnistumista, varovaisia ​​tai huolestuneita kyvyistasi, jotain pitää sinut takaisin (hyvin, todennäköisesti joka tapauksessa) olemasta paras henkilö, joka voi olla. Monahanin kirjassa opettaa, kuinka palata loisteeseen. Sinun tarvitsee vain tehdä viisi vaihetta päivittäin valaisemaan poluksi menestykseen. Kuten useimmat omatoimiset kirjat, tämä työ tarjoaa liian hyvän olevan todellinen lopputulos. Tästä "taivas raja" -standardista huolimatta sillä on joitain äärimmäisen hyödyllisiä neuvoja elämäsi parantamiseksi.

Byron

Inner Awakening by Byron Katie

Vanha sanonta on, että raha ei osta onnellisuutta. Tämä kirja käy läpi syyt, joiden vuoksi tämä sanonta on totta. Riippumatta siitä, kuinka paljon vaurautta, kuinka monta työpaikkahakujaa tai kuinka suuri menestys olet, on olemassa vahva mahdollisuus, ettet ole todella onnellisia. Jokainen ihminen haluaa kokea todellista iloa ja vapautta elämässään. Valitettavasti monet ihmiset päätyvät kaipaamaan masennuksen syvyyksiä, kun he pyrkivät "onnistuneeseen" elämäntapaan. Byron Katsen tässä työssä lukijat ovat ottaneet läpi neljä peruskysymystä, jotka auttavat muuttamaan heidän päivittäisen elämänsä elämää. Sen sijaan, että otettaisiin huomioon kipu, Katie opettaa lukijoita tutkimaan sitä ja löytämään todellisen rauhan. Kaiken kaikkiaan tämä kirja haastaa sen, miten näet jo maailman. Jos olet ajanut ajan, on melko helppo löytää lyhyt yhteenveto neljästä kysymyksestä ja niiden vastauksista. Jotta kirja todella auttaisi sinua ulos, sinun pitäisi luultavasti lukea teksti kokonaisuudessaan.

miehet

Miksi miehet rakastavat narttuja: From Doormat on Dreamgirl Sherry Argov

Minun pitäisi aloittaa tämä sanomalla, että olen täysin samaa mieltä otsikosta. Ensinnäkin, on varmasti vaihtoehtoja välillä portti ja unelma tyttö. Myös onnellisina naimisissa naisena, en usko, että KAIKKI miehet sopisivat tähän stereotyyppiin. Tällä varoituksella voimme palata kirjaan.

Kirjoittaja Sherry Argov, tämä kirja pohjimmiltaan vähentää tätä ristiriitainen otsikko luottamusta. Miehet eivät rakasta narttuja - he rakastavat luottamusta. Kun luet kirjan, alkaa ymmärtää, että itsevarmuus ja itsetunto ovat parhaita tapoja saada päivämäärä. Se saattaa kuulostaa järkevältä, mutta se on silti hyödyllinen kirja lukemaan, jos olet jumissa jaksossa.

seitsemän

Stephen R. Coveyn seitsemän tottua erittäin tehokkaasta ihmisestä

Ennen kuin Orpah todella tuli kuuluisaksi ja "virus" oli sana, seitsemän tottumaa erittäin tehokkaasta ihmisestä tuli virusperäinen omaversio. Se osui parhaiden myymälöiden luetteloihin, koska se älykkäästi katsoi, kuinka menestyneet ihmiset elävät heidän jokapäiväistä elämää. Tämän kirjan tarkoituksena oli aluksi kertoa liikemiehille, kuinka tulla toimitusjohtajiksi ja yritysjohtajiksi, mutta hänen sanomansa on edelleen poikkeuksellisen merkityksellinen keskivertokuluttajalle. Jos yrität selvittää, miten voit saada elämäsi menestykseksi tai saavuttaa henkilökohtaisen tavoitteen, tämä kirja on erinomainen katsaus vaiheisiin, jotka sinun on tehtävä.

nojata

Lean-In by Sheryl Sandberg

Tämä kirja on oletettavasti ristiriitainen sen ottamiseksi naisille yrityksissä, naisten näkökulmista ja elämästä. Älkäämme nyt jättää huomiotta kaikki kiistat ja katsokaa kirjaa. Sheryl Sandberg aloittaa tarinan tarkastelemalla naisten muuttuvan roolia työpaikoilla. Tämä tuntuu 1990-luvun takaiskuilta, mutta Sandberg myös sattuu olemaan Facebookin toimitusjohtaja. Hän keskustelee siitä, miksi ja miten naisten johtajuusroolit ovat pysähtyneet ja miten naiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa. Koko kirjan kautta hän käyttää todellisia tietoja samoin kuin omaa elämäänsä tarinoita maalaamaan kuvan elämästä naispuolisena johtajana. Haastavia haasteita tavoitteiden saavuttamiseksi Sheryl Sandberg tarjoaa todellista ja hyödyllistä apua tuleville naisten johtajille.

nolla

Joe Vitale nollarajat

Kuten monet omatoimintokirjat, Zero Limits on peppered niin sanotuilla "salaisuuksilla". Vaikka tämä yleinen tekniikka tulee ajan mittaan tylsäksi, Zero Limitsillä on edelleen hyötyä. Se antaa lukijoille neljä lauseita, joilla on valta muuttaa elämänsä koko elantonsa. Jotkut Amazon-sivujen arvostelut kertovat, että tämä kirja lopettaa sodan ja lopettaa köyhyyden. Olen hyvin epäilevä. Realistisesti tämä kirja auttaa sinua rakastamaan itseäsi ja muita paremmin. Se on se, mutta se on varmasti sen arvoista vain siitä. Tulet pois paremmasta kiitollisuudesta ja psykologisista periaatteista. Jälleen, se ei ole maanpurkaava lukea, mutta se on mielenkiintoista.

epävarma

Jonathan Fieldsin epävarmuus

New York Timesin bestsellerin myötä tämä kirja on jo melko tunnettu. Sen on kirjoittanut entinen asianajaja nimeltä Jonathan Fields. Vuosia sitten hän otti riskin ja lopetti harjoituksen. Hän perusti myymälän Tribecaan ja aloitti joogatutkimuksen (menestyksekkäästi!) Siellä, ennen kuin jooga oli saavuttanut nykyisen suosionsa Yhdysvalloissa. Tässä kirjassa hän käyttää laajaa tutkimusta väittäen, että sinun pitäisi omaksua tuntematon. Fields uskoo, että sinun pitäisi käydä headfirstin kustakin uudesta tapahtumasta sen sijaan, että voitte käydä ongelmista tai pelätä epävarmuutta. Se on ehdottomasti syytä lukea ja Fieldsin henkilökohtainen tarina on myös mielenkiintoinen tarina.

nyt

Ekhart Tollen teho nyt

Sen lisäksi, että se on ylhäältä haastava vuosisadan kaikkein valitettavimmista nimistä, Ekhart Tolle on myös yksi parhaista omatoimisista kirjailijoista koskaan. Syntynyt Saksassa, hän kirjoitti tämän kirjan keinona käsitellä onnellisuuden mahdollisuutta. Hän kattaa perusteellisesti erilaiset asiat, joita voimme muuttaa elämässämme ja miten voimme varmistaa, että tunnemme todellisen ilon. Se oli helppo lukea, joten luultavasti voisit saada argumenttinsa yleisestä asiasta vain iltapäivällä.

mieli

Alitajuisen mielen voima, jonka Joseph Murphy

Alitajuisen mielen voimalla löydät kaikki työkalut, joiden on oltava paras mahdollinen henkilö. Voit lisätä taloudellista asemaa, parantaa terveyttäsi ja parantaa suhteita oppimalla hallitsemaan alitajuntaasi. Joseph Murphyin mukaan tämä on ainoa asia, jonka sinun on tehtävä, jos haluat saavuttaa tavoitteet ja voittaa kaikki vaikeudet. Pohjimmiltaan hänen kirja opettaa, kuinka ohjelmoit alitajuntaasi - ja se toimii. Käyttämällä hänen tekniikoitaan voit todella tehdä eron päivittäisessä elämässäsi.

tie

Maantie vähemmän matkustanut M. Scott Peck

Robert Frostin suosituimmista runoistani nimeltään Road Less Traveled on työ, joka auttaa sinua oppimaan opettamaan lapsesi arvoja. Se on ollut jo vuosikymmeniä, mutta silti on ajanhukainen ymmärrys suhteista. Kirjassa tarkastellaan miten erottaa toisistaan ​​riippuvuus rakkaudesta ja miten olla parempi vanhempi. Kun opit itseäsi itsellesi, opit myös tapoja jakaa maailmasi ymmärryksessä lastesi kanssa. Toisin kuin useimmat itsetuntemuskirjat, Road Less Traveled on epämiellyttäviä hetkiä, jolloin huomaat, että sinä voisi olla ongelma.

tapa

Charles Duhiggin vallankumousta

Tämä kirja tarjoaa virkistävää ja paljastavaa tietoa ympäröivästä maailmasta. Vaikka se ei ole erityisen maanjäristys, Duhigg on tuonut mukanaan mielenkiintoisia tarinoita ja todisteita, jotka pitävät sinua lukemassa päiviä. Yksi niistä mielenkiintoisista tosiseikoista, jotka opin, on peräisin mega-ketjun myymälöistä. Ilmeisesti ketjukauppa voi kertoa, onko nainen raskaana ennen kuin hän tietää vain hänen ostotottumustensa muutoksilla. Jos vain ostotottumuksemme voivat olla paljastavia, kuvittele, mitä muut elämänosamme ovat?

Hänen työstään sota-kirjeenvaihtajana ja New York Timesin henkilökunnan kirjailijana Charles Duhigg onnistuu mielenkiinnolla näkemään ympärillämme olevasta maailmasta. Henkilökohtaisesti nautin tästä kirjasta, koska hän käytti todellista näyttöä ja tilastoja. Yksi suurimmista ongelmista itsesäännöllisten kirjoiden kanssa on niiden taipumus antaa suuria neuvoja ilman mitään varmuuskopiointia. Habit-vallassa kuulemme tarinoita ja tilastoja NFL: stä yritysten hallitustiloihin.

voittaa

Miten voittaa ystävät ja vaikutteet ihmiset Dale Carnegie

Kuten ehkä viimeisen sadan vuoden suurin itsesäätäjä kirjailija, Dale Carnegie on sisällytetty tähän kirjaan kahdesti. Kuinka voittaa ystäviä ja vaikutteita Ihmiset tunnetaan hänen tunnetuimmaksi itsenäiseksi oppikirjaksi. Tässä lyhyt kappaleessa hän käsittelee kuinka käyttää kehonkieltä, intonaatiota, sanoja, lähestymistapoja ja käyttäytymistä saadaksesi ihmisiä yli puolesi. Haluatko suunnata senaattoriin vai vain haluavat laajemman sosiaalisen ympyrän, löydät tämän kirjan olevan erittäin mielenkiintoinen.

toimia

Act Like Lady, ajattele kuin mies Steve Harvey

Ensimmäinen asia, joka tarttuu silmiin tämän kirjan kanssa, on otsikko. Kun olet hakenut sen, löydät sen tarpeesta enemmän kuin haluat kiinnostuksesi säilyttämiseksi. Harvey käsittelee miesten ja naisten välisiä peruseroja. Hänen kolme avioliittoa voidaan pitää todisteena siitä, että hän tuntee päinvastaisen sukupuolen erittäin hyvin ... tai merkki siitä, että sinun pitäisi toimia toisella tavalla välittömästi. Ellet lue sitä, et tiedä varmasti mitä vaihtoehtoa valita.

muistio

Huomautus: helpoin tapa parannella muistisi Oddyorn By

Useimmat omatoimiset kirjat markkinoilla tänään näyttävät parantavan tietoisuutta, saavuttaen onnellisuuden tai menestyvät. Verrattuna teidän run-of-the-mill itsehoito kirja, muistio: Helpoin tapa parantaa sinun muisti oli pirteästi uusi ottaa itsensä apu-markkinoilla. Vielä parempi, se tarjoaa neuvoja, joita me kaikki tarvitsemme. Tässä oppaassa opit parhaat keinot parantaa muistia. Ilmeisesti muisti ei ole johdonmukainen lahjakkuus tai jotain, joka on myönnetty vain neroille. Kansainvälisessä muistikilpailussa voittajat ovat usein keskimääräisiä älykkyyttä, täysin normaaleja ihmisiä. He voivat tallentaa huomattavia numeroita, kortteja ja yksityiskohtia niiden tekniikoiden takia. Lukemalla muistio: Helpoin tapa parantaa muistisi, voit oppia näitä tekniikoita ja nauttia paremmasta muistista.

emot

Emotional Intelligence Daniel Coleman

Daniel Coleman on psykologi ja reportteri New York Timesille, joka kirjoitti tämän kirjan 1990-luvulla. Vaikka tämä kirja voi olla vanhentunut muutaman vuosikymmenen ajan, se on edelleen äärimmäisen hyödyllinen päivittäisessä elämässä. Siinä Coleman väittää tunnetilavuuden hyödyllisyydestä. Sen sijaan, että keskitymme vain älykkyyteen, ihmiskunnan tulisi yrittää tuntea älykkyyttä. Jos haluat välttää perhetaistelun kiitospäivän aikana tai kanavoida tunteitasi, tämä on kirja, jonka pitäisi lukea.

päällä

Kirjoitettaessa hyvin: klassinen opas kirjoittaa ei-fiktio William Zinsser

Vaikka kuulostaa siltä, ​​että se olisi listattava jonnekin muualle, Zinsserin kirja on jotain, jonka täytyy, täytyy, täytyy lukea. Jos etsit itseopiskelukirjoja, mahdollisuudet ovat korkeat, että haluat olla menestyksekäs, onnellinen tai näiden kahden sekoitus. Pystyt kirjoittamaan hyvin on erinomainen tapa saavuttaa menestys. Tutkimukset ovat osoittaneet yhä uudestaan ​​ja uudestaan, että ihmiset, jotka kirjoittavat ja puhuvat hyvin, todennäköisemmin edistetään työssä. Korostettu sanasto ja oikea kielioppi ovat kaksi asiaa, joita voit tehdä tänään huomisen menekinedistämisen varmistamiseksi.

Tässä mielessä luettelon viimeinen kirja on kirjoitusohje hyvin. Kirjoittaessasi hyvin: Klassinen opas kirjoitukselle ei-fiktiota luo eräitä tavallisimpia myyttejä kirjallisesti. Se auttaa hetkessä luonnollisen kirjoituskyvyn hiomiseen samalla kun opettaa sinulle, mitä sääntöjä voidaan turvallisesti ohittaa.

Leave A Comment

+ 44 = 53