20 parasta inspiroivaa kirjaa naisille

Kasvoin rakastani kirjoja, kuten Fyodor Dostojevskin Notes From Underground. Valitettavasti Dostojevski ei luo myönteisiä, inspiroivia tarinoita. Jokaisen lukemisen jälkeen jätän surun ja onnettomuuden. Viime vuosina olen muuttanut, miten lähestyn kirjojen lukemista. Sen sijaan, että etsisin dramaattisia, traagisia tarinoita, olen yrittänyt keskittyä myönteisempään näkökulmaan. Seuraavat 20 kirjaa tästä luettelosta valittiin, koska ne tarjoavat onnellisemman näkökulman listalle. Nämä 20 parasta innostavaa kirjaa naisille voidaan lukea missä tahansa järjestyksessä. Jos sinulla on suosikki, jota unohdin sisällyttää, liitä se kommentiksi alareunassa.

munkki

Munkki, joka myi Ferrarinsa Robin Sharmalla

Tämä kirja muistuttaa paljon Paulo Coelhon alkemistia. Se on pohjimmiltaan aikuisen version lapsen satuista. Monkissa, joka myi Ferrarinsa, luemme tarinan asianajajasta, joka alkaa matkan kohti itsensä löytämistä. Kirjoitettu kuten taru, tämä mielenkiintoinen tarina kattaa odysseetin elämän oppitunteja ja matkaa, joka on sekä valaistava ja harjoittaa. Jos haluat löytää syvän tarinan, joka todella kirkastaa päiväsi, Robin Sharman munkki, joka myi Ferrarinsa, on varmasti miellyttävä.

syntynyt

Syntynyt Run: Piilotettu heimo, Superaterien ja suurimman rodun maailma ei ole koskaan nähnyt Christopher McDougall

Olen alun perin kuullut tästä tekijästä Tedin puheen kautta. Jos sinulla ei ole aikaa tai rahaa lukea koko kirjaa, katsomalla hänen Ted puhua on todella hyvä vaihtoehto. Pohjimmiltaan Christopher McDougall meni ja opiskeli Tarahumaran kulttuuria. Meksikossa sijaitseva alkuperäiskulttuuri pysyy edelleen samalla tavalla kuin satoja ja tuhansia vuosia sitten. Tarahumara-ihmiset tunnetaan kaukopuhelua harjoittavista. Heidän keskittyminen juoksuun johti Christopher McDougallin luomaan teorian, että olimme kaikki kerran pitkän matkan juoksijoita. Ihmiskunta on muuttunut miehistönpäivien jälkeen, mutta McDougall uskoo, että olimme kerran nomadisempi juoksijoiden ryhmä. Hän vaalia vaikuttavaa joukkoa todisteita, mielenkiintoisia merkkejä ja ensimmäisen persoonan kertomuksia perustelemaan hänen näkemystään. Sen lisäksi, että tämä teoria on valaistu menneisyydestä, tämä kirja on erinomainen tapa tulla inspiroimaan juosta.

MORRIE

Tiistaisin Morrien kanssa Mitch Albomin kanssa

Kauniisti kirjoitettu, tämä ei-tarina-tarina keskittyy kuolevan miehen kertomukseen. Se välitetään romaani kuoleva mies kertoi sen vanha opiskelija hänen. Tässä muistelmassa on äärimmäisen herkkä katsaus Morrien ajatuksiin ja kuinka hän on katsonut elämää. Kirjan loppuun mennessä sinulla on kysymyksiä siitä, mikä on tärkeää elämässäsi. Lukemisen jälkeen minulla oli uusi näkökulma päivittäisiin ongelmiin ja henkilökohtaisiin tavoitteihini. Todellakin, kun on aika kuolla, monet asiat, joita minulla on tällä hetkellä huolta, eivät enää näytä tärkeältä. Tämä kirja oli erinomainen muistutus siitä, että keskitymme asioihin, jotka ovat tärkeimpiä elämässä sivuongelmien sijaan.

livin

Living History: Hilary Rodham Clinton

Olipa äänestänyt republikaani, demokraatti tai jotain, voit oppia jotain tästä kirjasta. Hilary Rodham Clintonin muistio julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2004. Se tarkkailee hänen varhaista kiinnostustaan ​​politiikassa ja vaikuttavassa oikeuskoulussa. Sen lisäksi, että hänellä on hieno näkemys hänen suhteestaan ​​Bill Clintonin kanssa, se sisältää hänen elämänsä ensimmäisen naisen ja hänen vaikutusvaltaansa kampanjan polulla. Se tarjoaa mielenkiintoisen otteen elämästään, hänen uskomuksistaan ​​ja siitä, miten hän sai nykyisen asemaansa.

alkemisti

Paulo Coelhon Alchemist

Aina kun minulla on huono päivä, vedän kirjan - minkä tahansa kirjan Paulo Coelho pois kirjohyllystäni. Vakavasti. Hänen kirjoistaan ​​ovat olleet kaikkein innoittavimpia ja kiehtovia tarinoita, joita olen koskaan lukenut. Alkemisti oli tarkoitus myydä yhdessä pyhiinvaelluksen kanssa. Vaikka pyhiinvaellus osoitti todellisen elämänkokemuksensa tielle Santiagaan, Alkimisti oli satunnaisen itsemääräämisoikeuden pyhiinvaellus fiktiiviselle luonteelle. Molemmat kirjat ovat lukemisen arvoisia ja antavat sinulle inspiraatiota. Jos olet jo lukenut Alchemistin, suosittelen rohkeasti lukea Coelhosta Portbellon noita. Kaikista hänen kirjoistaan, Portbellon noita on suosikkini.

pelko

Tunne pelko ja tee se joka tapauksessa Susan Jeffers

Vaikka se on ei-fiktiivinen kirja, Feel the Fear and Do It Anyway yhä onnistuu poikkeuksellisen innostavaksi. Parhaaksi myyjänä se on saavuttanut miljoonien ihmisten silmät ja korvat ympäri maailmaa. Pohjimmiltaan se tarjoaa apua menestyksen epäonnistumisen tai pelon pelon voittamiseen. Jos olet yrittänyt saavuttaa tavoitetta, tämä on kirja, jonka pitäisi lukea motivoituneemmaksi.

henki

Deepak Chopran seitsemän henkistä menestystä

Seitsemän menestyksen henkistä lakia aktivoi menestyssuuntautuneiden omatoimisten kirjojen äskettäisen taipumuksen käyttää hengellisiä tekniikoita. Vaikka tämä trendi on nopeasti tulossa väsyttäväksi, Deepak Chopran kirja onnistuu lisäämään jotain hyödyllistä. Tässä kirjassa lukijat löytävät elämää muuttavan näkemyksen menestyksen saavuttamisesta. Se käyttää antiikin Vedic viisautta auttamaan sinua saavuttamaan tyydytyspolku, joka on toiminut tuhansia vuosia. Kaiken kaikkiaan tämä kirja on poikkeuksellisen mielenkiintoinen lukea ja tarjoaa jotain jokaiselle elämänvaiheelle.

poikkeus

Jim Rohnin Art of Exceptional Living

Jos haluat, että asiat muuttuvat elämässäsi, sinun on aloitettava itsestäsi. Tämä lause on avain jokaiseen Jim Rohnin Art of Exceptional Living -työhön. Pohjimmiltaan hän kannattaa lähestymistapaa, jossa tavalliset ihmiset yrittävät tehdä alun perin asioita yhtä hyvin kuin mahdollista. Jokaisella ihmisellä ei ole kykyä tulla seuraavaksi presidentiksi, Picassoksi tai Michael Phelpsiksi. Meillä on kyky tehdä kaikkemme omassa elämässämme täydelliseksi. Tavallisilla asioilla poikkeuksellisen hyvin voimme todella elää poikkeuksellisia elämiä - tekemättä mitään poikkeuksellista.

meanign

Mies etsii merkitystä Viktor Frankl

Kirjoittaja Viktor Frankl, Man's Search for Meaning on hieno kirja kaikille, jotka kamppailevat löytääkseen merkityksen omassa elämässään. Tämä ei-fiktio-kirja todella auttaa sinua asettamaan asioita perspektiiviin. Toisen maailmansodan aikana Viktor Frankl vangittiin kuuluisaan Auschwitzin keskitysleiriin. Siellä hän koki suurta kärsimystä ja kauhua, jota harvat ihmiset ovat kokeneet elämänsä aikana. Näistä vaikeuksista huolimatta hän tuli kokemuksestani hengellisestä eloonjäämisestä ja olemassaolon löytämisestä. Sen lisäksi, että se on merkittävä tarina, hänen kirjansa antaa inspiraatiota, että jokainen meistä voi käyttää jokapäiväisessä elämässämme.

häkissä

Tiedän, miksi Mayan Angelou houkutteli linnun

Yksi suurimmista runoilijoista ja kirjailijoista Yhdysvalloissa on lahjakas Maya Angelou. Sisällöltään hän seuraa kasvua lapsuudesta aikuisuuteen. Tämä omaelämäkerta paljastaa pimeät ajatukset, jotka heijastuvat kaikkien mielessä, mutta silti onnistuu jättämään positiivisen näkökulman lukijan mieleen. Hänen kuolemansa ennen tai sen jälkeen on muutama kirjailija, jotka ovat onnistuneet saamaan tällaisen realistisen, mutta toisinnollisen elämänkatsomuksen. Maya Angelou's I Know Miksi häkkien lintujen laulaminen on luettava kaikille afroamerikkalaisille, kaikille naisille ja kaikille yleensä.

taika-

William Whitecloud: Magician's Way

Jos haluat viettää tauon ei-fiktiivisistä teoksista, Magician's Way on erinomainen tarina. Alchemistin tapaan se käyttää satunnaista lähestymistapaa tarinan kertomiseen. Tämä tekee siitä erittäin helppoa ja nopeaa lukua, jota voi ymmärtää vain kuka tahansa. Tarina seuraa Mark Valen tarinaa. Kuten monet ihmiset, hänellä on vaikeuksia avioliitossaan ja hänen taloutensa kanssa. Kun kirja kehittyy, Mark Vale esitellään modernin alkemistien joukolle. He ohjaavat häntä etsimään kultaisia ​​mahdollisuuksia. Tämän tarinan aikana lukijat kohtaavat kiinnostavan valikoiman paikkoja, merkkejä ja tarinoita, jotka viime kädessä vaikuttavat siihen, miten he kokevat omassa elämässään tapahtuvia tapahtumia.

tao

Benjamin Hoffin Tao of Pooh

Kauan sitten tuon Tao Te Chingin kiinalainen painos itävaltalaiselle ystävälle ja pyysin apua lukemiseen. He kertoivat minulle, että kieli oli liian vaikea ja kaunopuheinen äidinkielen kieltä puhuvalle luettavaksi. Jos keskimääräisen kiinalaisen puhujan on lähes mahdotonta ymmärtää Tao Te Chingä, kuinka hyvä käännös voisi olla? Tästä huolimatta luopuin alkuperäiskappaleesta ja etsin vaihtoehtoa. Pyrkimys ymmärrettävään, nykyaikaan Tao Te Chingin johdatti minut Poohin Taoon. Jos haluat saada modernin ja ymmärrettävän kiinalaisen klassikon, Tao of Pooh on erinomainen tapa aloittaa. Se tarjoaa hyvin kirjoitetun version perinteisestä taolaisuudesta käyttämällä A.A. Milne's Winnie the Pooh. Siinä Winnie the Pooh kattaa taolaisuuden perusperiaatteet. Vaikka tämä saattaa kuulostaa temppeliltä, ​​tulos on erittäin syvällinen, inspiroiva kirja.

istuin

Gary Zukavin Soulin istuin

Olet ehkä kuullut Soul Seat Oprah's Book Clubin kautta. Jos et ole vielä kuullut tästä kirjasta, sinun pitäisi. Pohjimmiltaan tämä kirja tarkastelee keskimääräisen henkilön elämää. Se tutkii, kuinka jokainen voi muuttaa jokapäiväisen elämänsä ainutlaatuiseksi, inspiroivaksi kokemukseksi. Jokaisella meillä on voima olla poikkeuksellinen. Soulin istuimen mukaan tämä poikkeuksellinen ominaisuus voidaan valjastaa ja hyödyntää erilaisella lähestymistavalla. Jos haluat siirtyä näkökulmastasi tai yleisestä inspiraatiosta, Gary Zukavin kirja on melko hyvä lukea.

Siddhartha

Hermann Hessen Siddhartha

Viime vuosikymmeninä Paulo Coelhon Alchemist ja William Whitecloudin taikurit-tie on tullut kaksi suosittua, sadunomaista romaania. Ennen näiden kahden kirjan olemassaoloa Siddhartha oli alkuperäinen aikuisten satu. Kauniilla, suppealla proosella Hermann Hesse kuvaa Buddhan elämää (Siddhartha). Tämä inspiroiva tarina seuraa Siddharthan elämää, kun hän yrittää saavuttaa todellisen valaistumisen. Hän seuraa askeettisia munkkeja, asuu palatseissa ja jättää perheensä yrittäessään havaita elämän todellisen merkityksen. Vaikka tämä koskee matkaa kärsimyksen ja epätoivon kautta, mies, joka tulee esiin ja polku, jota hän ottaa, ovat asioita, joihin me kaikki voimme liittyä. Tämä on kirja, jonka olen lukenut yhä uudelleen. Rakastan tätä kirjaa ja se ei koskaan ylläty, innoittaa ja sitoutuu minuun. Jos et ole vielä lukenut tätä kirjaa, muista laittaa se toivomuslistalle.

soturi

Ei tavanomaisia ​​hetkiä Dan Millman

Ennen kuin Dan Millman kirjoitti Ei Tavallisia hetkiä, hänestä tuli kuuluisa parhaimmista myyjistä rauhallisen soturin tapaan. Tässä uudessa romaanissa hän pohjimmiltaan haarautuu alkuperäisestä työstään. Hän antaa käsityksen siitä, kuinka kukin meistä voi elää rauhallisen soturin elämässä. Sen lisäksi, että se on epätavallisen mielenkiintoinen, tämä tarina on poikkeuksellisen innostava.

hullu

Ranainen, paha ja vaarallinen tietää Ranulph Fiennes

Joillakin kirjoilla on huonoja nimikkeitä, jotka eivät heijasta heidän tarinoitaan. Mad, paha ja vaarallinen tietää on oikein. Ranulph Fiennes kuulostaa joku, joka olisi erittäin vaarallista tietää. Tätä miestä pidetään tällä hetkellä maailman suurimpana eläväksi tutkimusmatkailijaksi. Hän sai alkunsa Britannian armeijassa, jossa hän palveli Omanissa. Tämän varhaisen harjan jälkeen seikkailun jälkeen hän meni naimisiin vaimonsa kanssa ja päätti, että vaellus Etelämantereella tuntui hyvältä.

Tällä hetkellä hän on yksi ainoa kaksi ihmistä (toinen oli hänen kumppaninsa retkellä), joka on koskaan kiertänyt maapalloa pohjoiseen etelään. Hän vaelsi koko Etelämantereen ilman tukea. Matkan aikana hän polttaa yli 8000 kaloria päivässä. Valitettavasti heidän asuntovaununsa oli vain tarpeeksi ruokaa toimittamaan 5000 kaloria päivässä. Viime vuosina hän teki seitsemän seitsemän maanosassa seitsemän maratonia seitsemässä päivässä - vain muutaman päivän kuluttua sydänkohtauksesta. Veren sormien, kuorinta huulet ja gangrene varpaat, hänen tarinansa kertoo ärsyttävä ja inspiroiva tarina hänen seikkailuja. Vaikka en koskaan halua koskaan kokea Ranulph Fiennesin kärsimättömien vaikeuksien tasoa, hänen tarinansa on edelleen jokapäiväisen elämäni inspiraation ja inspiraation lähde. Jos olet varannut rahaa ja sinulla ei ole varaa ostaa tätä kirjaa, siellä on useita puheita, joita kannattaa katsella YouTubessa.

edelleen

Still Me: Christopher Reeve

Monet ihmiset ovat kuulleet tarinan Christopher Reeve, mies, joka soitti Superman. Vaikka me olemme tuttuja hänen elämästään ja traagisesta pudotuksestaan ​​hevosestaan, on aivan erilainen kuulla tätä tarinaa omilla sanoillaan. Kokemus sen jälkeen, kun hän rikkoo kaulansa ja alkaa rakentaa elämänsä, on tarina, josta voimme kaikki tunnistaa - vaikka emme ole olleet omien ominaisuuksiensa kautta. Tämä huomattava mies on kohdannut haasteita sen lisäksi, mitä useimmat ihmiset joutuvat käsittelemään. Näistä vaikeuksista huolimatta hän on edelleen poikkeuksellisen rohkea ja inspiroiva.

Gandhi

Gandhi- A Autobiography by Mahatma Gandhi

Jos rakastat Gandhi, rakastat tätä kirjaa. Länsi-mediassa kuvatun rauhaa rakastavan aktivistin sijaan tämä kirja tarjoaa realistisen katsauksen todellisen ihmisen sankarin taakse. Yksi suosikkikohteistani oli kuva, jossa hän kuvaili nuorekas yrittäessään yrittää lihaa ja palkata huoraa (hän ​​ei voinut tuoda itseään seuraamaan läpi ja hän kutsui häntä nimet). Hänen nuorekas yrittäessään kapinaa hän sai tutkintonsa ja alkoi harjoittaa lakia Etelä-Afrikassa. Vaikka me tuntemme hänet enimmäkseen hänen Intiassa tänään tekemästään työstä, Gandhi oli tosiasiallisesti kuuluisa Etelä-Afrikan asianajaja. Tämä kirja on äärimmäisen ajatteleva ja luettava kaikille niille, jotka haluavat käyttää väkivallatonta vastustusta. Gandhi oli innoituksen Martin Luther King Jr: n siviili tottelemattomuudesta. Jos haluat vastata nykyaikaisten mielenosoittajien ja kansalaisoikeusaktivistien inspiraatioon, lue Gandhin kirja.

profeetta

Kahla Gibranin profeetta

Jos olet lukenut suurimman osan tässä luettelossa olevista kirjoista, niin kuin profeetta Kahlil Gibran on tarkoitettu sinulle. On mahdotonta harkita kotikirjastoa täydellistä, ellei tämä kirja sisälly. Gibranin kirja sisältää kokoelman opetuksia ja proosakeemioita, jotka tarjoavat ainutlaatuisen otteen ihmisen kunnossa. Joka kerta kun luet kirjan, se tarjoaa erilaisen elämää. Paras osa kirjaa on tietenkin Kahlil Gibanin ainutlaatuinen proosaa. Se kerrotaan tarina, mutta runollinen proosaa, joka on ihana silmille ja korville.

rakkaus

Äärimmäistä rakkautta ei ole Mother Teresa

Syntynyt Euroopassa, opetti englantia Irlannissa ja tunnetaan Intian työnsä puolesta, äiti Teresa on sellainen henkilö, jonka kaikkien pitäisi innostaa. Hän työskenteli väsymättä auttaakseen köyhiä ja sairaita Intiassa. Hänen työnsä kautta hänestä tuli yksi 1900-luvun tunnetuimmista uskonnollisista luvuista. Olitpa sitten kristitty, juutalainen tai ateistinen, tämä kirja on äärimmäisen innostava lukeminen. Äiti Teresa käyttää inspiroivia opetuksia, jotka koskettavat jokaisen lukijan sydäntä.

Leave A Comment

− 6 = 4