15 tyttöpäivästä ideoita

Päivää tyttöjen kanssa? Mikä voisi olla parempi! Koko päivän tai yön viettäminen lempiharrastajien kanssa, naurua ja nauraa kirjaimellisesti kaikesta ja elämäsi ajasta, kun kaikki stressit sulavat pois - se on melko taivas maan päällä. Jos etsit uusia ja hauskoja ideoita, jotta voit pitää sinut kiireisenä seuraavana päivänä, olemme saaneet sinut peittämään näiden täysin mahtavien 15 tyttöjen ideoita!

b67dd42a6ea55026225ab186d1dd9010

1. Road Trip!
Vakavasti, kuka ei rakasta hyvää matkaa? Ei ole mitään aivan kuin ikkunat kääntyä alas (tai laittaa ylhäältä takaisin, jos jollakulla tytöistäsi on vaihtovelkakirja!) Ja räjäyttää suosikkikappaleitasi samalla kun kävelee koskematonta ja näkymätöntä aluetta. Tapaa tien ystäväsi kanssa ja räjähdys näkee uusia nähtävyyksiä ja kertoo hauskoja vitsejä ja tarinoita matkan varrella hiustenne tuulessa tuulessa. Et edes tarvitse lopullista määränpäätä; ainoa kohde on FUN.

2. Päivä rannalla
Itty bitty keltainen polka dot bikinit, parkitus lotion ja varpaat hiekka; rehellisesti, onko mitään maan päällä rentouttavampaa ja miellyttävämpää kuin tämä? Puhumattakaan sinusta ja kavereistasi tulee räjähdys tarkkailemaan kaikki silmäkarkot rannalla. Se on win-win-tilanne kaikille ja jokainen tyttö rakastaa viettää päivän rannalla. Älä unohda tuoda mukanaan maukkaita herkkuja myöhäisillan uimarannalle ennen kuin kaikki pääset ulos!

3. Kylpyläpäivä
Työssä, koulussa ja runsaasti poikadon draamassa voi varmasti tuntua, että olet hieman väsynyt. Ja siksi spa-päivä tyttöystäviesi kanssa on yksi ehdottomista tyttöjen parhaan mahdollisen päivän valinnoista. Suorita suosikki spa-tilaan ja saat työtä - syvä kudoshieronta, suihkutusmassa ja kasvohoito - tai yksinkertaisesti saada super deluxe pedikyyri, jossa on jalkahieronta ja hieno kynsilakka, jotta sinusta tuntuu hämmästyttävältä. Jos olet tiukka rahaa, voit jopa koota pienen mini-kylpylän suoraan olohuoneesta.

4. Ratsastusta
Olipa kyseessä ensimmäistä kertaa ratsastustasi tai olet ratsastuskoulun ammattilainen, ratsastus hevosella on upea tapa rentoutua luontoon ja nauttia syvistä keskusteluista rakastetun tyttöjen kanssa.

5dd077ea16318067805a08e3dba366e3

5. Ostokset
Mikä tyttö ei rakasta ostoksia? Tee koko päivä pois. Suunnittele suurin kauppakeskukseen, voit viettää tuntikausia ostoksilla täydellisillä saappailla sopivilla neulepuseroilla, äläkä unohda viettää sitä herkullista ruokaa, jota syöt vain kolmesti vuodessa. Älä ole huolissasi kaloreista, älä huolestu pukuista - vain rentoudu, nauti hämmästyttävää ruokaa ja lopeta se iso kurpitsa!

6. Paina teatteria
Kun olet kamppaillut löytämään jotain tekemistä, mutta olet kuollut, joka on asetettu ripustettavaksi tyttöystävien kanssa, on aina elokuvateatteri! Lataa ylös voin popcornilla ja tartu suosikkielokuvateoksisiisi ja valmistaudu rentoutumaan ja nauttimaan näyttelystä..

7. Live Entertainment
Tuntuu viihdyttämällä, mutta elokuvateatterissa ei ole mitään, mikä mielestäsi kiinnostaa sinua? Miksi et halua valita jotain live-viihdettä? Tämä voi kestää hieman enemmän suunnittelua kuin pelkkä elokuvateattereihin pääseminen, mutta se on sen arvoista. Ehkä siellä on upea leikki keskellä, tai suosikki bändi tulee kaupunkiin. Ehkä sinä ja tytöt ovat urheilua fanaattoreita, ja et halua miettiä iltapäivällä katsomassa joitakin söpöjä pelaamaan koripalloa. On niin paljon live-viihdettä vaihtoehtoja - katso mitä alueellasi tapahtuu!

f190557910cc8d3b80b17949487051d7

8. Viininmaistelu
On jotain niin naisellista, että pukeutuu suosikkihenkiseen, hienostuneeseen pukeutumistasi, heittämällä punaiset korkokengät ja saamalla kaikki kauniit jalokivet ja kauniin huulipunan ulos menemään viininmaisteluista kavereidesi kanssa. Se on dekadentti, hieno tilaisuus, joka jättää sinut ja tytöt puhuvat viikkoja. Saatat jopa saada nauttia rauhoittavasta jazzmusiikista ja ihastuttavista juustoista ja kekseistä, jotka todella täydentävät päivää.

9. Harjoitusluokka
Tiedän tiedän. Ajattelet "harjoitusluokkaa? Vitsailetko? Et voi olla vakava! "Ei tietenkään ole perinteisiä tyttöjen päivävaihtoehtoa, mutta kuuntele minua: se on VÄITÖS hyvä aika, ja sinä ja ystäväsi nauravat aikojen. En sano, että sinun on ilmoittauduttava karkeimpaan ja vaikeimpaan 30 kilometrin pyöräilyluokkaan. Ajattele enemmän aerobic, zumba tai jopa jooga, jos olet mielialaa erittäin rentouttava ja rentouttava iltapäivä.

10. Siirry keilailu
Joo, luultavasti kävelit tyttöystäväsi kahdeksannen syntymäpäiväjuhlallisuutesi kanssa - mutta hei, et koskaan voi ylittää keilailua! Keilailu on vakavasti niin hauskaa, ja sinä ja ystäväsi löytävät sen hilpeältä, kuinka huonosti sinä olet (tai ehkä järkyttynyt Beckystä, joka näyttää löytävänsä joka kerta!). Jos olet tarpeeksi vanha, hanki olutta keilailu-iltapäivällä ja sinulla on hauska, typerä, humalainen aika.

11. Huvipuisto
Joten sinä ja ystäväsi mieluummin nautit, vai mitä? Jos näin on, huvipuisto on erinomainen valinta. Voit viettää koko päivän viihdekeskuksessa, huutaa päätasi ja nauti joitakin maukkaimmista ja hulluimmista herkkuista, joita ihminen tietää.

f4bc8b537ed44e2c85842793318450e0

12. Piknikpäivämäärä
Piknikit on varattava kahdelle lovebirds ja heidän picnic korit täynnä suklaa kattaa mansikoita ja Chardonnay? Mieti uudelleen! Sinä ja tytöt voivat olla yhtä hauskoja herkullisen piknik-koriin ja jakamaan tarinoita, salaisuuksia ja naurua.

13. Downtown Drinks
Yli 21 tyttöäni siellä, jotka haluavat juoda täällä sinne ja täältä, tiedät kuinka uskomattoman hauskaa on saada karkkia parhaan ystäväsi keskustaan. Ei todellakaan kerro, mitä hulluja vitsejä sinä pääset ja hyvät ajat eivät koskaan lopu. Varmista vain, että olet kaikki katselemassa toisiaan ja kukaan ei juo liikaa - joka pilaa hyvää yötä melko nopeasti. Ole vastuullinen ja sinulla on BLAST - se on helppo tehdä!

14. Tee joitain käsityötaitoja
Ei, et ole viisi vuotta vanha. Mutta vakavasti, ei ole mitään hauskempaa kuin katselemaan söpöä veneet tekemään Pinteresta ja tekemällä veneesi osoittautua hilpeäksi "Pinterest fail". Tee joitain ihastuttavia käsityöt kauden tai yrittää leipoa jotain herkullista tyttöjen kanssa. Kuka tietää, miten lopputuote tulee ulos!

15. Kokeile jotain uutta!
Väsynyt samasta Ole, sama Ole? Sitten puhu tyttöystäväsi tekemään jotain, jota et ole koskaan tehnyt ennen. Se voisi olla yhtä helppoa kuin maistelemaan sushia ensimmäistä kertaa tekemään jotain törkeää kuin kiipeilyä vuorelle. Olen varma, että sinulla on paljon asioita, joita et ole vielä yrittänyt elämässä - miksi et kokeilisi ensimmäistä kertaa joidenkin suosikki tyttöjen kanssa? Kokeile jotain uutta teidän seuraavan tyttöjen päivä ulos!

Mikä on sinun suosikki tekemistä ystäviesi kanssa, kun sinulla on tyttöjen päivä? Oletko tehnyt jotain näistä toimista? Kerro meille alla!

Leave A Comment

81 + = 87