15 peliä pelaamaan ystävien kanssa

Olipa suunnittelet pelihoitoa ystävillesi tai haluat pelien pelaavan joukko pareja, nämä ideat voivat saada aloituksesi. Viikonloppuna on enemmän tekemistä kuin klubeja tai baareja. Mielenkiintoisen, miellyttävän viikonlopun aikana suunnittelet joitain suosikkipeleistäsi. Varmista vain varastoi välipaloja ensin!

peli time

Joitakin muistoja:

Suunnitella etukäteen. Jotkut näistä peleistä, joita voi pelata ystävien kanssa, tarvitsevat lisää lisävarusteita, joten varmista, että olet valmis etukäteen. Varmista myös, että kuvaat sääntöjä selvästi niin, että jokainen osaa pelata. Jos ei näytä siltä, ​​että ryhmä on innoissasi pelin pelaamisesta, siirry seuraavaan. Päätavoite on pitää hauskaa, niin sekoittaa asioita, muuttaa pelejä ja improvisoida, kun tarvitset!

1. Trivia Pop

Tämä mielenkiintoinen peli ystävien kanssa pelaamisen suhteen on melko helppoa. Jos sinulla on aikaa ja materiaaleja, voit jopa perustaa huoneen, kuten se on tv-pelinäytös. Pohjimmiltaan peli pyörii vastaamalla kysymyksiin kuuluisista, musiikista, televisio-ohjelmista ja elokuvista. Jokaisella joukkueella on mahdollisuus vastata kysymykseen ja saada pisteitä pelin aikana. Voit asettaa sen ajastetuksi kilpailuksi käyttämällä zummeja. Kun isäntä kysyy kysymyksen, ensimmäinen tiimi, joka painaa summeri, saa mahdollisuuden vastata kysymykseen. Voit myös jättää joukkueet kadottamaan pisteitä, jos he vastaisivat virheellisesti estääkseen osallistujia vain kilpailusta painamalla summeri.

uusi

2. Jatkuva romaani

Vaikka se ei ehkä kuulosta kovin paljon, tämä peli on hämmästyttävä saada ihmisiä nauramaan ja käyttämään mielikuvitustaan. Aloittamiseksi tarvitset kannettavan tai kirjoituslevyn ja kynän. Aloita huvittavalla tavalla ja kirjoita ensimmäinen henkilö kuusi riviä tarinaa. Sen jälkeen paperi siirtyy seuraavalle henkilölle, jotta tarinaa jatkettaisiin vielä kuudella rivillä. Kun jokaisella pelaajalla on ollut mahdollisuus työskennellä tarinaa, suuri paljastus on valmis. Lue ääneen tarina ryhmälle - onnea suoran kasvon pitämiseen! Jos voit hallita älä nauraa ääneen lukiessasi, olet vahvempi henkilö kuin minä!

3. Pidä seurata Pat

Tämä peli, joka pelataan ystävien kanssa, on suunniteltu hilpeäksi. Tee kaikki istua lattialla ympyrässä. Pyydä heitä ylittämään käsivartensa niin, että heidän kätensä löystyvät lattialle. Yksi henkilö alkaa ryöstämällä kättä oikealla puolella. Sitten seuraava pelaaja taputtaa seuraavan käden ja niin edelleen. Jokainen pelaaja voi valita kaksoisnapsautuksen, mikä tarkoittaa, että on aika vaihtaa suuntiin. Jos joku taputtaa tai nostaa käsiään, kun se ei ole oikeastaan ​​heidän vuoronsa, heidän on poistettava tämä käsi kilpailusta. Viimeinen kädessä oleva pelaaja voittaa!

pyöräyttää the bottle

4. anna kiipeää

Jokainen on nähnyt tai pelannut peliä pyöräyttämään pulloa. Jotta modernimpi, jännittävä remake, pelata rohkeutta spin. Asetus on kuin perinteinen pyöräytä pullo, jossa yksi henkilö pyöri pulloa, ja seuraava henkilö valitaan suuntaan, joka pullon suuntaan. Jokainen, joka pullon pisteissä on vetää yksi uskalla kulho uskaltaa. Tämä kulho on täynnä uskomuksia (vähintään yksi per henkilö), jotka kaikki ovat kirjoittaneet juhlissa. Kun olet uskaltanut tehdä jotain, sinun on tehtävä se tai olet poissa pelistä. Viimeinen henkilö seisoo voittaa!

5. Mr. Postman

Tämä peli on paljon kuin musikaaliset tuolit, ja on hienoa pelata ystävien kanssa, jotka eivät tunne kaikkia. Määritä pyöreä tuoli yhdellä kullekin henkilölle. Jokainen voi seistä ja liikkua huoneen läpi, kunnes postimies soittaa. Postimies voisi sanoa, "Toimitus! Jokainen, joka pelaa urheilua! ". Jokaisen urheilijan on vaihdettava paikka. Kun he liikkuvat, postimies tarttuu tuoliin, joten joku on jätetty pois. Postimies voi kutsua jotain - jolla on lemmikki, suhde tai joka tutkii tietyn aiheen. Luovaa!

6. A. . . B. . . C. . . Mennä!

Tämä peli on remake klassisesta Scavenger Hunt-pelistä. Jokaiselle joukkueelle on sovitettu samankokoisia pusseja. Pelin isäntä asettaa aikarajan molemmille joukkueille ja antaa heille yhden aakkosten kirjaimista. Tämän jälkeen joukkueiden on löydettävä esine, joka alkaa kyseisellä kirjeellä. Kumpi joukkueista löytää eniten esineitä, jotka alkavat kyseisellä kirjeellä ja sopivat pussiin, voittaa. Esimerkiksi, jos kirjain on "P", ryhmä voisi tarttua kynää, kynää, esikypsennyksiä ja vastaavia esineitä.

sänky sheet ping pong

7. Bed Sheet Ping Pong

Oletko valmis tekemään hauskaa? Tämä on yksi parhaista peleistä, joita voi pelata ystävien kanssa, koska se jättää kaikki kyyneliin - plus, se on erinomainen kilpailukykyisimmille ystävillesi. Jakaa ystäväsi kumppaneihin. Kumpaankin kumppanuuteen annetaan pöydän toinen puoli, ja toiselle pälle annetaan vastakkainen puoli. Ping pong -pallo putoaa keskelle. Molemmat joukkueet liikuttavat pingispalloa nostamalla tai laskemalla aluslevyä. Pelin tavoitteena on saada pingispallo pudota toisen joukkueen puolelta. Jos sinulla on useita ystäviä, voit aina asettaa sen turnaukseksi!

8. rehellinen tai ei

Tässä suuressa jäänmurtajassa voit oppia lisää ystävistäsi kuin koskaan tiesit! Kolme korttia asetetaan soittimen eteen. Kaksi sanoa rehellistä, yksi ei sano. Pelaajalle kysytään kysymys, ja he vastaavat sen mukaan, mitä kortti sanoo. Jokaisen ryhmän täytyy päättää, onko kyseinen henkilö kertovan totuudesta. Jos henkilö jää kiinni epärehellisyyksistä, heidän on suoritettava uskollisuus. Jos heitä ei saada kiinni valheesta, pelaaja voi valita jonkun toisen tekemään uskonnon.

9. Kumppanit Penissa

Tartu satunnaisiin esineisiin, kynään ja paperiin. Yhteistyökumppaneissa yhdelle kumppanille annetaan paperi ja kynä. Anna toinen kumppani satunnaisia ​​esineitä pussiin. Satunnaisten objektien henkilöllä on kuvailtava heitä sanomatta mitä se on, kun taas toisen kumppanin on tehtävä se.

10. Missä on matkapuhelin?

Kun se pimenee, on yksi henkilö, jolla on matkapuhelin piilossa talossa. Kaikki muut löytävät ne. Ryhmälle annetaan yksi puhelin. Ajoittain (voit päättää, kuinka usein ryhmäksi), hider on kutsuttava ja antaa loput ryhmästä. He voivat vaihtaa piilopaikan, mutta heidän on edelleen annettava vihjeitä siitä, missä he ovat.

vinkki murder

11.Wink-murha

Hanki muistikortti jokaiselle pelaajalle. Yksi kortti kertoo "murhasta", toinen sanoo "etsivä" ja loput sanovat "uhreiksi". Jokainen piirtää kortin. Ryhmän "murhaaja" tappaa uhreja kauhistellen heitä, ja ainoa henkilö, jota he eivät voi tappaa, on etsivä. Kahden onnistuneen murhenäytelmän jälkeen etsivän on selvitettävä kuka tappaja on. Detective voittaa, jos hän on oikeassa, ja murhaaja voittaa, jos etsivä on väärä.

12. Speed ​​Racer

Pöydälle sijoitetaan kilpajuoksuihin, joissa on kaksipuolinen tahmea nauha. Jälkeen, laita ping pong pallo radalle ja näe kuka voi liikkua pallon pitkin radan loppuun ensin. Vain olkea voidaan käyttää puhaltamaan palloa pitkin, joten tämä voi olla hyvin rasittava peli!

13. Frozen Chocolate Race

Kerää veitsi, haarukka, jäädytetty suklaapatukka, kaksi noppaa ja nopan ravistaja. Haluat myös joitain pukuja, kuten viitta tai naamio. Jokainen pelaaja rullaa kaksi noppaa. Joka kerta kaksinkertainen määrä samaa numeroa yrittää syödä pakastettua suklaata haarukalla ja veitsellä, kun hänellä on epätavallisia lisävarusteita. Jokainen, joka syö eniten kitaroita ajoitetun prosessin aikana, on äärimmäinen voittaja. Peli jatkuu kunnes suklaapatukka on täysin poissa.

14. Saalis Catch Phrase

Kaikki pelaajat sijoitetaan kahteen ryhmään. Joukkueessa pelaajat kirjoittavat teeman, joka liittyy paperiarkkiin. Kun hakulauseke on piirretty, se on tehtävä suurella paperilla, jotta toinen joukkue voisi arvata. Kiirehdi kuitenkin, koska sinut ajastetaan!

kaapata the flag

15. Ota lippu

Se voi olla vanha koulupeli, mutta lipun sieppaus ei koskaan mene tyyliltään. Ihannetapauksessa pelata tätä peliä ulkona huoneen enimmäismäärän mukaan. Jakaa ystäväsi kahteen ryhmään. Jokaisella ryhmällä on oma alue, jossa he piilottavat lippua (ainakin yksi tuumainen lippu on vielä näkyvissä). Molemmat joukkueet yrittävät löytää lipun toisella puolella, mutta jos olet merkitty vihollisalueelle, sinä menet vankilaan. Joku joukkueesi voi ylittää vihollisalueeseen merkitsemään sinut ja pelastamaan sinut, mutta molempien on tehtävä se takaisin puolestasi, jotta se olisi jälleen vapaa. Kumpi joukkue saa lippunsa ja tuo sen takaisin onnistuneesti, voittaa!

Leave A Comment

9 + 1 =