12 Merkkejä olet moderni päivä Hippi

Joten luulet olevasi nykyaikainen hippi, vai mitä? "Hippi" on varmasti muuttunut paljon 1970-luvulta lähtien eikä enää ole uhri tie-värjäämään t-paitoja ja farkkuja, jotka sytyttivät toisiinsa ensi viikolla. Tästä sanotaan, miten voidaan päättää, ovatko ne todella modernia päivän hippiä? Nämä 12 merkkiä auttavat sinua tekemään päätöksen.

4977124973_35879b34f0_z

 1. Haluat rauhaa

Okei, joten on todennäköisesti hyvin pieni osa ihmisistä, jotka eivät halua rauhaa. mutta moderni päivä hippi, sinun halu ja rauha tarvitsevat enemmän kuin muut. Olet todennäköisesti hyvin sotia vastaan ​​ja sinulla ei ole mitään ongelmia protestoida heitä. Mutta se ei ole vain sota. Olet rauhantekijä perheesi ja ystäviesi keskuudessa ja vihaan kiistelemällä kenenkään kanssa, mikä tarkoittaa, että olet luultavasti melko suloinen ja ystävällinen kaikille, jolle kohtaat yhteyden.

 1. Sinulla on yksinkertainen vaatekaappi

Trendit ja tarrat eivät tarkoita sinulle mitään. Et välitä viimeisimmistä muotimaailmustyyleistä, ja ne voisivat välittää vähemmän, jos paita on peräisin Guessista tai Victoria's Secretista. Nautit yksinkertaisemmista asioista elämässä ja luultavasti löytää itsesi rakastuneeksi suurimman osan vaatteista säästökaupoissa. Rakastat menneisyydestä asioita ja asioita, joilla on merkitystä, ja mieluummin viettää rahaa jotain muuta. Vaatekaappi on luultavasti täynnä kukkakuvioita, ylimitoitettuja tees- ja kypsiä vaatteita!

 1. Rakastat kaikki asiat Vintage

Moderni päivä hippi, vintage on elämä. Kaikki omistat on luultavasti vuosikerta, upeasta pitsivällesi kauniiseen vintage-pukeutumasi makuuhuoneeseesi. Kuten luvussa 2 mainitaan, rakastat menneisyyden asioita ja asioita, joilla on jonain päivänä merkitys jollekin. Tämän lisäksi voit nauttia vintage-tuotteista ja löytää ne visuaalisesti houkuttelevalta.

5429734376_62409c9413_z

 1. Anna hiustenne kasvaa luonnollisiksi

Yksi asia, joka on totta nykypäivän hippeille ja hippeille menneisyydestä: he KAIKKI rakastavat luonnollisia hiuksia! Olipa luonnolliset hiukset hullu tai suora, koska moderni päivä hippi kertoo, että lukko on vapaata ja luonnollista. Luultavasti ei leikata hiuksiasi kovin usein, ja ajatus käyttää kuumaa muotoilutyökalua tai erityisiä stylinggeelejä ja suihkeita inhoaa sinua. Haluat vain antaa oman kehon tehdä mitä se luonnollisesti tarkoittaa, ja se tarkoittaa, että annat ne nuoret pudota kuitenkin haluavat.

 1. Rakastat joogaa ja meditaatiota

Rauhallinen elämä, ruumis, mieli ja sielu alkaa jonkin verran meditaatiosta ja joogasta - kaksi asiaa, joista luultavasti tehdään melko usein. Jos löydät itsesi harjoitellessasi joogaa joko erityisellä joogalaitoksella tai kotona, ja harkitse meditaatiota jokapäiväistä asiaa sinulle ja elämäntavoistasi, saatat olla nykypäivän hippi.

 1. Kaikilla on syvä merkitys sinulle

Hippit välittävät hyvin syvällisesti asioista ja tapahtumista. Se voisi olla vaatetusvaate, jonka isoäiti ommeli sinua kun olit 3-vuotias, ainutlaatuinen artefakti, jonka saat hämmästyttävästä lomasta toiseen maahan perheesi kanssa, tai yksinkertaisesti trinketistä, jonka sinä löysit tai annettiin matkan varrella matkalle elämän kautta . Pidät myös syvästi muista ihmisistä, etenkin ystävistä ja perheenjäseniä, ja luontoa, kuten puita, kukkia, ympäristöä, eläimiä ja kaikkea muuta..

 1. Hyväksyt muut

Vaikka toiset voivat tuomita yksilön tapaan, jolla he pukeutuvat, miten hiukset ovat tai mikä heidän tehtävänsä on, pidättäytyy tuomitsemisesta ja ovat hyvin hyväksyttäviä ja ystävällisiä muiden kanssa. Ei ole väliä mitä he näyttävät tai mitä he tekevät elämässään; yksinkertaisesti rakastat ihmisiä siitä, kuka he ovat, eivätkä tuomitse ketään. Se on kaunis asia, jonka pitäisi todellakin sopeutua, mutta se on selvä merkki olet hippi, jos rakastat ja hyväksyy kaikkien ympärilläsi.

11356711406_8952cdc995_z

 1. Rakastat eläimiä

Jos olet nykyaikainen hippi, rakastat eläimiä. Kolme kissaa, jotka löysit kadun laidalta ja ottivat villieläimet viidakoissa, kalat meressä. Sinä kirjaimellisesti välität jokaisesta eläimestä ja uskovat, että heitä on käsiteltävä mahdollisimman kunnioittavasti ja annettava kaikki rakkaus maailmassa. Saatat joutua vapaaehtoistyöhön eläinten turvakodeilla, ottamalla käyttöön väärennöksiä tai tekemällä lahjoituksia eläinten hyväntekeväisyyteen.

 1. Sinä vapaaehtoistyö

Hippit ovat hyvin huolehtivia ihmisiä ja heillä on syvä rakkaus kaikille ja kaikelle heidän ympärillään. Sanotaan, että nykypäivän hippikot ovat halukkaimpia auttamaan vapaaehtoistyötä. Todennäköisesti löydät itsesi vapaaehtoistyötä keittiön keittiössä tai muissa paikoissa, jotka auttavat asunnottomien ihmisten kanssa tai usein eläinten turvakodeissa tai muissa paikoissa, joiden tarkoituksena on auttaa loukkaamaan tai kärsimään eläimiä. Nykypäivän hippit yrittävät tarjota vapaaehtoisia mahdollisuuksiaan, joten kun yritys pyytää lisäapua yhteisölle, voit epäilemättä tehdä sen - vaikka se olisi jotain yksinkertaista kuin roskakorien poistaminen valtatieltä, joten se näyttää jälleen kauniilta.

 1. Go Organic

Nykyaikaisena hippinä pidät paljon kehostasi sekä ympäristöstä. Haluat antaa kehollesi ehdottoman parhaan mahdollisen ruoan, ruokaa, joka auttaa sinua pysymään terveinä ja jännitteinä koko päivän. Haluat varmistaa, että kehoasi ei ole mitään ikäviä torjunta-aineita, joten valitset aina orgaanisen. Ei ole vain hieno vaihtoehto kehosi äärimmäisen terveellisyyden takaamiseksi, mutta se on myös hyvä valinta myös ympäristölle. Se voi maksaa muutaman lisäkysynnän, mutta modernin hippi, joka ei ole iso juttu; voit mielellään tuoda ylimääräisen dollarin auttamaan itseäsi ja ympäri maailmaa!

 1. Aja energiaa tehokkaasti

Energiatehokkaat autot voivat tarkoittaa vain yhtä asiaa: ne ovat hyviä ympäristölle! Ja kuka rakastaa huolehtia ympäristöstä? Nykypäivän hippi, tietysti! Voit joko löytää itsesi ajamaan energiatehokkaan auton tai valitsemaan luonnollisemman liikennevälineen, kuten polkupyörällä. Itse en tiedä kovin paljon hippejä, jotka eivät pääty pyöräile tai kävele vähintään 50% ajasta, jos heidän määränpää on riittävän lähellä!

5384756951_7a9465de30_z

 1. Rakkaus olla ulkona

Kaikki tämä rakkaus luontoon, ympäristöön ja eläimiin ei ole ihme, miksi modernin päivän hippi rakastaa aikaa viettää aikaa ulkona! Rakastat kävellä puistossa ystäväsi kanssa, ruokkia ankkoja, nauttia ympäröivästä kauneudesta ja mennä pyöräretkelle - mitä tahansa, johon kuuluu saada raitista ilmaa ja olla ulkona NATUREn kanssa, hippi ehdoton suosikki!

Nykyaikainen hippi on samanlainen kuin hippi takaisin päivästä, vain hieman erilainen. He rakastavat ulkona, he rakastavat vapaaehtoistyötä ja eivät tuomitse muita. Heillä on myös silmällä vintage-esineitä ja huolehdittava ruumiistaan, valitsemalla kaikki luonnolliset hiustuotteet ja elintarvikkeet. Kun olet lukenut läpi tämän 12 merkin luettelon, olet nykyaikainen hippi, olisitko itsellesi hippi?

Leave A Comment

8 + 1 =