100 Kysymyksiä ihmisten ympärille

Haluatko tutustua päivämäärään paremmin tai vain tutustua ystäväsi näihin kysymyksiin auttaa sinua löytämään vastaukset. Näiden kyselyiden lisäksi on kysyttävä "kyllä" ja "ei", ja ne on suunniteltu kaivaamaan syvemmälle kuka joku on. Voit käyttää näitä keskustelupalstajana ja rikkoa jään. Kysymys on ensimmäinen askel kohti hyvää keskustelua. Seuraava askel on todella kuunnella vastausta. Varmista, että käytät aikaa miettimättä kuuntelemaan, mitä ystäväsi on sanonut - vastaukset saattavat yllättää sinut.

kysymykset

1.) Kysymys: Mikä opettaja teki eron elämässäsi? Kenellä oli suurin vaikutus siihen, kuka olet tänään?

Miksi se toimii: Opettajalla on keskeinen rooli muodostamassa kuka olemme. Ne voivat auttaa meitä löytämään intohimon ja kehittää taitojamme. Usein tietyllä opettajalla on rooli siitä, mitä haluamme tehdä myöhemmin. Vastaus tähän kyselyyn paljastaa, miten he saivat nykyiseen paikkaansa elämässä.

2.) Kysymys: Jos voitit arpajaiset, mitä teet rahalla?

Miksi se toimii: Tämä on hauska kysymys keskustelun avaamiseksi. Koko keskustelun aikana saat lisää tietoa tavoitteista, näkemyksistä rahoille. Ovatko he lähteneet urastaan? Matkustaa? Asettua aloilleen? Rajattomien varojen avulla valinnat, jotka joku tekee, ovat syvästi paljastavia.

3.) Kysymys: Mikä on suosikki lapsuuden muisti?

Miksi se toimii: Joku lapsuus on äärimmäisen paljastava siitä, ketkä ovat heitä. Vastaus voi olla humoristinen tai paljastaa syvästi toivottua toivoa tai unta. Tietäminen siitä, miten joku on kasvanut, osoittaa paljon siitä, ketkä ovat heitä.

4.) Kysymys: Mitä haluaisit hautakiviä sanomaan?

Miksi se toimii: On selvää, että sinun on kehitettävä vähän suhdetta, ennen kuin kysyt tätä tai se tuntuu äärimmäisen outolta. Tämä kysely paljastaa, mitä joku odottaa ja haluaa elämästä. Henkilö, joka haluaa hautakiven sanovan "Hyvä vaimo ja äiti", on erilainen kuin joku, joka haluaa hautakiviä sanoa: "Noble-palkinnon voittaja".

5.) Kysymys: Jos voisit tehdä uudelleen yhden asian elämässäsi, mitä tekisit eri tavoin?

Miksi se toimii: Jossakin vaiheessa jokainen on ainakin yksi pahoillani. Vastaus tähän kysymykseen ilmaisee, mitä he halusivat tehdä paremmin ja heikkouksiensa. Kysymyksistä, jotka pyydät ihmisiä tässä luettelossa, tämä on yksi niistä kysymyksistä, joita sinun pitäisi odottaa myöhemmin suhteessa kysymään. Se voi olla äärimmäisen henkilökohtainen, joten ei ole kysymys siitä, että joku lähtee välittömästi.

6.) Kysymys: Mitkä ovat kaikkein ylpein??

Miksi se toimii: Jokin suurin saavutus ei ole aina niitä, mistä he ylpeilevät. Joskus ihmiset tuntevat itsensä vahvemmaksi päättäessä aloittaa perhe tai saavuttaa tavoite kuin palkinnolla.

7.) Kysymys: Mitä teet vapaa-ajallasi??

Miksi se toimii: Jokaisen on tehtävä työtä, ja suurin osa työajoista on pomo. Jos haluat todella nähdä, mitä joku haluaa, sinun on tiedettävä, kuinka he viettävät vapaa-aikaa. Tämä osa päivä on, kun he todella saavat mahdollisuuden olla vain itse.

8.) Kysymys: Mikä pelottaa sinua eniten?

Miksi se toimii: Vastaus tähän voi olla erittäin valaiseva. Pelimme perustuvat lapsuuden kokemuksiin, haavoittuvuuteen ja henkilökohtaisiin intohimoihimme. Jos he pelkäävät rakastetun häviämisen, se osoittaa vahvan suhteen historiaa. Koska tämä on vakava kysymys, sinun pitäisi reagoida myötätuntoisesti ja kuunnella heidän vastauksensa.

9.) Kysymys: Miten tapasit?

Miksi se toimii: Jos puhut pari, tämä on hieno tapa aloittaa keskustelu. Hyvät parit rakastavat puhua siitä, miten he tulivat yhdessä. Sen lisäksi, että oppii heidän menneisyydestään, sen avulla voit saada keskustelun virtaamaan.

10.) Kysymys: Kuinka ystäväsi kuvaavat sinua?

Miksi se toimii: Tämä antaa puhujalle mahdollisuuden pohtia, miten he katsotaan ulkopuolelta. Se osoittaa myös henkilökohtaisen itsetietoisuuden.

11.) Kysymys: Mikä on suosikki musiikkityyli?

Miksi se toimii: Vaikka tämä kysymys ei ehkä ole erityisen paljastava, se on hieno keskustelu käynnistin. Jos heillä on äärimmäisen outo musiikkivalinta, yritä kysyä heiltä siitä, mikä aiheutti heidän rakkautensa lajityypille. Usein läheinen perheenjäsen tai ystävä on henkilö, joka sai heidät kiinnostumaan tietystä musiikista.

12.) Kysymys: Haluatteko mieluummin vierailla Euroopassa tai Meksikossa??

Miksi se toimii: Se, mitä todella kysyt, on, jos he ovat juhlava, hauska rakastava tyyppi tai klassinen seikkailija.

13.) Kysymys: Jos voisit matkustaa mihin tahansa maahan tai valtioon, mihin menisit?

Miksi se toimii: Tämä kysymys on erinomainen tapa selvittää kuka he ovat. Voit myös käyttää tätä lähtökohtana molemmille, jotta voit jakaa matkakokemuksesi ja tarinat.

14.) Kysymys: Mikä hetki on määritellyt elämäsi?

Miksi se toimii: Nuorille tämä voi olla akateeminen kilpailu, urheilutapahtuma tai perheenjäsen. Vanhemmilla yksilöillä voi olla syvempi ja haavoittuvampi määritellä hetkiä. Usein avioero, kuolema tai maastojuoksu määräytyy sen mukaan, kuka meistä tulee.

15.) Kysymys: Mikä on pelottavin asia, jonka olette koskaan tehneet?

Miksi se toimii: Sen lisäksi, että paljastetaan mahdollinen kauhutarina, tämä kysymys ilmoittaa myös, jos he ovat sellainen henkilö, joka haluaa ottaa riskin.

16.) Kysymys: Jos voisit vain pitää viisi omistustasi, mikä olisi?

Miksi se toimii: Vaikka useimmat ihmiset pitävät tätä pinnallisena kysymyksenä, se on todella uskomattoman paljastava. Viisi omistusta, joita he pitävät, osoittavat, mitä he arvostavat ja mitä todella merkitsee heidän elämäänsä.

17.) Kysymys: Jos kirjoitit kirjan, mikä se olisi?

Miksi se toimii: Lähes jokaisella on uusi tai ei-fiktiivinen kirja-idea. Mitä he haluavat kirjoittaa osoittaa, ketkä he ovat ja minkälaista kirjaa he haluavat lukea. Riippuen uudesta ideasta, se voi herättää erittäin mielenkiintoisen keskustelun.

18.) Kysymys: Mikä on nykyinen ammatti?

Miksi se toimii: Jos he työskentelevät tällä hetkellä McDonald'ssa, älä anna periksi. Vaikka he eivät ehkä ole valitsemaansa ammattiaan, he voivat olla opiskelemassa tai työskentelemässä kohti uutta tavoitetta.

19.) Kysymys: Mikä teki sinusta työsi?

Miksi se toimii: Jos he ovat jo valitsemassaan urallaan, kysyvät voivansa todella vetää heidät kuorestaan. Valittu ammatti osoittaa, mitä joku haluaa, niiden motiivit ja tavoitteet. Koska useimmat meistä viettävät työtä 30-50 tuntia viikossa, tämä kysymys osoittaa paljon arvoihimme.

20.) Kysymys: Kuka ihailla eniten elämässäsi??

Miksi se toimii: Usein ihmiset yrittävät mallintaa elämäänsä roolimallin jälkeen. Kun tiedät kuka he ihailevat, voit ymmärtää, missä ystäväsi haluaa mennä elämäänsä. Tämä kysymys paljastaa paljon heidän todellisen luonteensa suhteen.

21.) Kysymys: Mikä on suurin voima?

Miksi se toimii: Tämä paljastaa kaksi asiaa: kuinka tarkka heidän itsetietoisuus on ja mitä he arvostavat. Joku pyrkii vahvistamaan omia arvojaan. Ovatko he saavuttaneet tämän vai ei, he ovat yksilön kannalta.

22.) Kysymys: Mikä on suurin heikkoutenne?

Miksi se toimii: Vaikka se saattaa kuulostaa työhaastattelukysymykseltä, tämä on toinen paljastava asia kysyä. Voit myös kysyä heiltä, ​​miksi he näkevät jotain heikkoutena tai mitä he tekevät sen muuttamiseksi.

23.) Kysymys: Mitkä ovat suosituimmat kolme suosikkikirjasi? Miksi?

Miksi se toimii: Jos haluat löytää yhteisiä asioita, tämä on erinomainen kysymys. Näin voit oppia toiselta henkilöltä. Se voi myös antaa sinulle mahdollisuuden oppia jotain uutta tai saada eri näkökulma asioihin.

24.) Kysymys: Oletko ollut auto-onnettomuudessa? Mitä tapahtui?

Miksi se toimii: Kuolema, verot ja auto-onnettomuudet ovat ainoita asioita, joita useimmilla on yhteinen. Jossain vaiheessa lähes kaikki joutuvat auto-onnettomuuksiin. Aseettomien tarinoiden jakaminen tai kauhutarinoiden jakaminen voivat erinomaisen tavan antaa sinulle kaksi sidosta.

25.) Kysymys: Mitä juhlia juhlia?

Miksi se toimii: Monet ihmiset juhlivat samaa lomaa. Etnisten, uskonnollisten ja kulttuuritaustemme mukaan tapa, jolla juhlimme voi olla erilainen. Heillä voi olla vanha loma-perinne, josta voi olla mielenkiintoista kuulla.

Kysymys: Luuletko itsellesi olevan uskonnollinen henkilö?

Miksi se toimii: Tätä kysymystä olisi käsiteltävä erittäin herkästi. Jos olet ahdistunut ateisti, kertoo julistetulle kristilliselle, ettei Jumala ole olemassa, ei ansaitse sinua kavereita.

27.) Kysymys: Mikä on sinun suosikki asia persoonallisuuttasi?

Miksi se toimii: Jotkut ihmiset tuntevat olonsa epämukavalta vastaamaan tähän kysymykseen. Jos he voivat saada vaatimattomuutensa pois, tämä kysymys osoittaa, mitä he arvostavat itsestään. Se voi myös osoittaa itseluottamustasot. Jos omissa persoonallisuuksissaan ei ole mitään, he todennäköisesti kärsivät alhaisesta itsetunnosta.

28.) Kysymys: Haluatko lukea Kindleissä vai paperbackissa??

Miksi se toimii: Se ei ehkä ole jännittävin kysymys, mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka vahvasti jotkut tuntevat. Perinteisinsä uskovat, että paperback-kirja on ainoa tapa, kun digitaaliset valinnat houkuttelevat teknologia-ystäville. Tästä kysymyksestä voit aloittaa lisää keskusteluja suosikki kirjailijoista, kirjoista ja tyylilajista.

29.) Kysymys: Jos voisitte palata ajassa tai tulevaisuudessa todistamaan minkä tahansa tapahtuman, mitä se olisi?

Miksi se toimii: Sen lisäksi, että olet erittäin hauska kysymys, tämä kysymys on myös hyvä tapa aloittaa mielenkiintoinen keskustelu.

30.) Kysymys: Mikä on paras kohteliaisuus, jonka olet koskaan saanut?

Miksi se toimii: Se ei ehkä ole jännittävin kysymys, mutta se voi paljastaa, mitä he arvostavat. Jokainen, joka arvostaa älykkyyttä perustellun kohteliaisuuden, on luonnostaan ​​erilainen kuin joku, joka piti kohteliaisuudesta siitä, miten he näyttävät.

31.) Kysymys: Oletko aiemmin tanssinut sateessa?

Miksi se toimii: Tämä kysymys on hauska kysyä ja osoittaa, jos he ovat huolettoman henkilön. Se voi myös osoittaa salaisen rakkauden klassikoista, kuten "Singin" Rainissa ".

32.) Kysymys: Jos olisit Yhdysvaltain presidentti, mikä on ensimmäinen asia, jonka haluaisit tehdä?

Miksi se toimii: Yhteyden alkamisen aikana poliittisten kysymysten esittäminen on aina tehtävä huolellisesti. Tämä kysely näyttää joitain poliittisia arvoja ilman, että heidän on kysyttävä äänestystulostaan. Sinun on kuitenkin aina noudatettava varovaisuutta. Jos reagoisit naurun tai arvostelun kanssa, heitä loukataan.

33.) Kysymys: Mikä on numero yksi asia, jota olet aina halunnut?

Miksi se toimii: Vastaus voi olla tavoite, kunnianhimo tai kuuluminen. Kun olet kysynyt ensimmäistä kysymystä, sinun on seurattava, "Saitko sen?". Jos he ovat päämäärätietoinen henkilö, he saattavat jo saada sydämensä syvimmän halun.

34.) Kysymys: Mitkä toimet tai sanat tuntuvat rakastavan sinua?

Miksi se toimii: Jokaisella on erilaiset suhdetilastot ja henkilökohtainen rakkauskirja. Nämä sanat ja käyttäytymiset muodostavat kuinka kukin yksilö ilmaisee rakkautensa. Tämä kysely on ihanteellinen mahdolliselle poikaystävälle, puolisolle tai romanttiselle kumppanille.

35.) Kysymys: Pidätkö matkustamisesta??

Miksi se toimii: Joku, joka haluaa matkustaa, yleensä pitää jakaa tarinoitaan. Aloittaessasi keskustelun tästä voit myös kertoa, ovatko ne homebody tai travel nut.

36.) Kysymys: Haluatko mieluummin lomaa Alaskassa tai Havaijilla??

Miksi se toimii: Tämä voi paljastaa useita asioita. Vaikka Hawaii on perinteinen, suosittu, aurinkoinen sijainti, Alaska on yhteinen valinta kylmää rakastava seikkailija. Sinun on lisättävä kysymyksiä ja määriteltävä, mitä ominaisuuksia ystäväsi on.

37.) Kysymys: Mitä ikää tunnet tällä hetkellä? Miksi?

Miksi se toimii: Vanhemmasta sukupolvesta vastaus tähän kysymykseen voi olla paljastava. Useimmat yli 50-vuotiaat ihmiset eivät tunne, että he ovat itse asiassa vanhoja. Vastaus on valaiseva, koska se osoittaa, kuinka joku tuntuu sisäpuolelta, vaikka ne näyttäisivätkin ulkopuolelta.

38.) Kysymys: Kuka on sinun suosikki kirjoittaja?

Miksi se toimii: Tämä on tilaisuus sitoa yhteiset tekijät ja kokemukset. Se on myös tilaisuus oppia uudesta tekijästä tai tyylilajista.

39.) Kysymys: Mikä on yksi taito, jota kiinnostaa oppiminen?

Miksi se toimii: Monet ihmiset odottavat aikaa itsensä kehittämiseen. Muut ihmiset haluavat oppia uusia taitoja, koska he nauttivat siitä. Vastaus tähän osoittaa, mitä joku haluaa tehdä. Seuraa sitä kyselemällä, ovatko he koskaan oppineet taitoa. Elämän tapahtumat tai esteet, jotka estävät jonkun pääsemästä tavoitteesta, voivat olla yhtä paljastavia kuin tavoite itsessään.

40.) Kysymys: Haluatko mieluummin majoittua hostellissa, hotellissa tai ystäväsi kanssa??

Miksi se toimii: Kysymysten osalta tämä ei ole jännittävin näistä kysymyksistä ihmisille. Käytä tätä keinona saada keskustelu uudelleen. Pyydä ystävääsi myös miksi he valitsivat tietyn vaihtoehdon. Pidätkö he yksinään? Tai mieluummin tavata ihmisiä hostellissa?

41.) Kysymys: Mitä pidät kaikkein kiusallisimpana hetkenä??

Miksi se toimii: Voimme yrittää yhdistää yhteisiä etuja, mutta naurua on yleensä parempi tapa liittyä. Jos he jakavat teidän syvimmän ja pimeimman salaisuutensa, varmista, että tekisit samoin. Hauska tarina antaa sinulle mahdollisuuden nauraa jotain. Jos hämmentävä tarina on erityisen tuskallinen, sinun pitäisi ilmaista empatiaa heidän käydessään läpi.

42.) Kysymys: Oletko koskaan harkinnut hyväksymistä?

Miksi se toimii: Ihmiset hyväksyvät monista syistä. Muut kuin kyvyttömyys saada lapsia, yksi yleisimmistä syistä on, koska he todella välittävät. Joku, joka haluaa ottaa toisen tai kolmannen lapsen, on yleensä erittäin myötätuntoinen, empaattinen henkilö.

43.) Kysymys: Mikä näyttää sinun täydellinen päiväsi??

Miksi se toimii: Tämä voi olla täydellinen päivä, jonka heillä on ollut tai jotain, mitä he toivovat. Keskustelun käynnistämisen lisäksi tämä kysymys auttaa myös lisäämään ystäväsi tunnelmaa. Hauska päivä tai muistamisen hyvä tapahtuma on aina onnellinen kokemus.

44.) Kysymys: Haluatteko mieluummin elokuva-, leikki- tai musiikilliset?

Miksi se toimii: Kysymys osoittaa, kuinka yksilön kulttuuri on. Ehkä he osallistuivat teatteriin lukiossa tai katselivat Moulin Rougea liian monta kertaa. Riippumatta siitä, mikä vastaus, se näyttää jotain uutta kaverillesi.

45.) Kysymys: Mikä oli viimeinen kuva, jonka otit puhelimellasi?

Miksi se toimii: Vastaus tähän on tärkeä tapa saada keskustelu käyntiin. He ovat saaneet ottaa kuvan hiljattain tehdystä vaelluksesta tai tyttären ensimmäisistä askeleista. Riippumatta siitä, mikä on hetki, se oli todennäköisesti heidän elämästään viimeinen puoliväli. Sellaisena se on hieno tapa aloittaa keskustelu.

46.) Kysymys: Tiedätkö perintönne?

Miksi se toimii: Perhehistoria ja perinteet ovat aina mielenkiintoisia. Kasvaessaan yksi opettajistani keräsi perheensä vuosittain makkaraa varten. Tavallisesta epätavalliseen, nämä tarinat voivat olla erittäin valaisevia.

47.) Kysymys: Pidätkö juorutusta??

Miksi se toimii: Naisten keskuudessa yleisin vastaus on kyllä. Useimmat naiset eivät tunnusta sitä, mutta on jotain nautittavaa jakaa salaisuuksia työtovereiden ja ystävien kanssa.

48.) Kysymys: Mikä oli viimeinen kerta, kun valehtelit?

Miksi se toimii: On tosiasiassa ihmisiä maailmassa, jotka eivät ole koskaan valehdelleet. Ystäväsi voisi olla yksi näistä henkilöistä, tai hänellä voisi olla kiehtova tarina kertoa viimeisestä valheestaan. Aikuisten keskuudessa yleisimpiä valehdella on sairaus. Sairaan kutsuminen työhön on niin yleistä, että se on suosittu teema sarjakuva-arkissa.

49.) Kysymys: Mitkä ovat suosikkielokuvasi??

Miksi se toimii: Tämä kysymys ei ehkä ole jännittävä, mutta se tarjoaa mahdollisuuden sitoa yhteisiä etuja.

50.) Kysymys: Mikä on veriryhmäsi??

Miksi se toimii: Yhdysvalloissa on monia ihmisiä, jotka eivät oikeastaan ​​tunne veriryhmäänsä. Japanin joukosta jonkun verilajin uskotaan osoittavan persoonallisuutensa.

Kysymys: Oletko koskaan juossut maratonia? Mitkä ovat joitakin kuntoasi tavoitteita?

Miksi se toimii: Yllättävän ihmisjoukon maraton on listattu heidän ämpäriinsa. Jos jaat samat harjoituksen tavoitteet, sinulla voi olla jopa uusi harjoittelukaverisi.

52.) Kysymys: Mikä on sinun suosikki olutlaji?

Miksi se toimii: Ovatko ne hipsterit, jotka pitävät mikrobereistä tai frat poikasta, joka menee luonnolliselle jäälle? Tämä kysymys voi paljastaa niin monilla tasoilla. Jos et ole varma, miten luonnehdit drinkin etusija, voit aina kysyä paikalliselta tarjoukseltasi stereotypista.

53.) Kysymys: Mikä sai sinut pääsemään nykyiseen ura-alueeseesi??

Miksi se toimii: Jotkut ihmiset vain joutuvat uraan. Useimmille työntekijöille ura oli tietoisesti valittu roolimallin, aiemman kokemuksen tai ainutkertaisen mahdollisuuden perusteella.

54.) Kysymys: Oletko koskaan polttanut sinua?

Miksi se toimii: Kuten auto-onnettomuuskysymyksen tavoin, useimmat ihmiset ovat todennäköisesti vetäytyneet jossain vaiheessa. Kerro tarinoita viimeisestä ajankohdasta, jonka olit vetänyt.

55.) Kysymys: Mitä teet hauskaksi?

Miksi se toimii: Vaikka olet jo kysynyt heidän harrastuksistaan, tämä kysymys voisi silti saada toisenlaisen vastauksen. Joku voisi nauttia harrastuksestaan, mutta heidän ajatuksensa hauskasta toiminnasta voisi olla täysin erilainen.

56.) Kysymys: Oletko naimisissa?

Miksi se toimii: Jos tämä on päivämäärä, sinun pitäisi jo tietää, ovatko ne naimisissa. Uuden ystävän kanssa tämä on hyvä kysymys. Voit kysyä puolisolta tai jakaa tarinoita omasta suhteestasi. He voivat myös halutessaan jakaa tarinan siitä, miten he tapasivat puolisonsa.

57.) Kysymys: Mikä on yksi asia, jonka olet oppinut elämässä?

Miksi se toimii: Vastaus tähän voi osoittaa, jos ne katsovat lasia puoliksi tyhjiksi tai täyteen.

58.) Kysymys: Onko sinulla lapsia?

Miksi se toimii: Tämä on kiistaton kysymys mille tahansa päivämäärälle. Olipa rakastat tai vihaat lapsia, sinun tulisi varoittaa lapsista, joilla on päivämääräsi. Sinun täytyy tietää, jos olet surrogato äiti ennen kuin asiat alkavat vakavasti.

59.) Kysymys: Haluatko suositella urasi jollekin toiselle??

Miksi se toimii: Joku voi valita uraa, jota he ovat intohimoisia ja tulevat palamaan myöhemmin. Voit pyytää tätä selvittämään, ovatko he tyytyväisiä uran valintaan ja miten he tuntevat parhaillaan työtä.

60.) Kysymys: Mitä haluat olla, kun olit lapsi?

Miksi se toimii: Edellisen kysymyksen jälkeen tämä voi olla suuri seuranta-kysely. Kun opimme lisää elämästä ja kaventamme painopistettä, lapsuuden ura-unelma voi kadota. Nämä kysymykset paljastavat, keitä he ovat, ja miten se vertaa kuka heistä on tullut.

61.) Kysymys: Mikä kulttuuri on sinulle mielenkiintoisin?

Miksi se toimii: Muuten kuin mahdollisen matkustustavoitteen paljastaminen, tämä kysymys osoittaa nykyiset edut. Sinun pitäisi myös kysyä, miten he kehittivät kyseisen edun. He ovat saaneet ottaa luokkansa kouluun tai heillä oli ystävä kyseisestä kulttuurista.

62.) Kysymys: Kuka haluaisit tavata?

Miksi se toimii: Kaikki eivät voi tavata suosikkijulkkisi, mutta on aina mielenkiintoista selvittää, kenen kanssa joku haluaa olla vuorovaikutuksessa.

63.) Kysymys: Mikä on sinun kummallinen tapasi?

Miksi se toimii: Ehkä ystäväsi on OCD ja koskettaa oven kahvaa kolme kertaa. Niissä voi olla erityisiä pyyheliinan taittumisvaatimuksia, epätavallinen pre-bed-perinne tai outoa viiriä. Tämä kysymys auttaa humanistisoimaan heidät ja voit liittyä ystävällesi henkilökohtaisemman tason kanssa.

Kysymys: Oletteko mieluummin ruma ja elät ikuisuuden vai kuolet kauniisti vuoden sisällä?

Miksi se toimii: Hauskaa kysyä, tämä kysymys osoittaa niiden narsistisia suuntauksia. Tämän kysymyksen muuttaminen olisi kysyä: "Haluatteko mieluummin elää 90: llä täydellisillä mielenterveydellisillä kyvyillä ja vanhalla keholla tai henkisellä toiminnalla ja 50-vuotiaan keholla?"

65.) Kysymys: Mitkä ovat asioita, jotka tekevät sinusta onnelliseksi?

Miksi se toimii: Sinun tulisi tietää, miten ystävä, päivämäärä tai kumppani on onnellinen. Kun joku on huono päivä, voit parantaa sitä, jos tiedät vastauksen tähän kysymykseen. Suosikki cupcake, yllätys kalliokiipeilymatka tai muu rakkauden merkki on kaikki, mitä tarvitaan kääntyä jonkun päivän ympäri.

66.) Kysymys: Oletko koskaan uskaltanut kutsua joku? Mitä sanoit?

Miksi se toimii: Lähes kaikki huijaavat kutsutaan teini-ikäiseksi tai lapseksi. Jotkut paremmista syistä ovat hyvin arvokkaita.

67.) Kysymys: Kuka luota elämään? Luotatko kenellekään?

Miksi se toimii: Jopa miellyttävimmistä ihmisistä voisi olla luotettavia asioita. Epäonnistuminen luottamukseen ei tarkoita sitä, että et voi olla kaverin kanssa. Se tarkoittaa vain sitä, että sinun täytyy työskennellä hieman vaikeammin luottamuksen saamiseksi.

68.) Kysymys: Onko ketään, jonka haluat kuolla?

Miksi se toimii: Tämä on erittäin vakava kysymys. Heidän ei ehkä tarvitse koskaan vastata oikein, mutta sinun ei pidä ottaa vastausta kevyesti. Kuka ystäväsi kuolee osoittaa, mistä ihmiset välittävät.

69.) Kysymys: Tuletko yhdessä perheesi kanssa??

Miksi se toimii: Jokainen sanoo, että heillä on hullu perhe, mutta jotkut ihmiset todella tekevät. Kun olet oppinut tuntemaan jonkun melko hyvin, voit kysyä tämän kysymyksen selville, kuinka vahvat perhesiteet ovat.

70.) Kysymys: Onko olemassa tilanne, jossa kidutat jonkun? Kuka se olisi ja miksi?

Miksi se toimii: Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että keskimääräinen henkilö voi ja aikoo kiduttaa, jos se otetaan tiettyyn tilanteeseen. Jopa ilman huonoa tilannetta, on olemassa tapauksia, joissa normaali, huolehtiva henkilö voisi tehdä sanomattomia asioita. Yhteisiin vastauksiin kuuluu kidutusta perheenjäsenelle tai suuren joukon ihmisiä. Ole varovainen tämän kysymyksen suhteen, koska se voi käydä kiihkeässä keskustelussa.

71.) Kysymys: Sinä huomaat, että lapsi sekoittui synnytykseen tekemällä sairaalahäiriöön. Haluatko, että biologinen lapsi tai se, jonka olette kasvaneet rakastamaan?

Miksi se toimii: Jos sinulla on ongelmia keskustelujen tekemisessä, puhuminen ainutlaatuisista outoista tällaisista tilanteista voi auttaa kiinnostavan keskustelun edistämisessä.

72.) Kysymys: Olisitteko valmis syömään kulhoon sirkuksia 5000 dollaria? Miljoona dollaria?

Miksi se toimii: Jälleen tämä on toinen kysymys, joka on vain tarkoitettu hauskanpitoon.

73.) Kysymys: Oletteko valehtele tuomioistuimessa pelastaakseen ystävänsä vankilasta?

Miksi se toimii: Tämä kysymys paljastaa, kuinka vahvasti he arvostavat sääntöjä ja ovat rehellisiä. Se osoittaa myös heidän henkilökohtaisten suhteidensa laadun. Haluatko makaamaan tuomioistuimessa ja vaarantaa rangaistusloukkauksen kustannukset ystävän pelastamiseksi?

Kysymys: Mikä on ensimmäinen asia, kun ajattelet, kun heräät? Mikä aamu rituaali on??

Miksi se toimii: Onko ystäväsi aamu-henkilö? Kirjoittaako romaani ennen kuin he menevät töihin? Tai ovatko ne tyyppiä, joka rullailee sängystä ennen kuin ne viipyvät ulos ovesta?

75.) Kysymys: Jos sinulla olisi jotain supervoima, mikä se olisi?

Miksi se toimii: Unian analyytikoiden mukaan unelmamme yöllä osoittavat, miten tunnemme. Ihmiset, jotka haluavat lentää, etsivät vapautta tai paeta. Yksilöt, jotka haluavat supervoimaa, tuntevat, että heillä ei ole empowermentta normaalissa elämässään. Vielä tärkeämpää on, että kysyt mitä he tekisivät, jos heillä olisi oma unelmansa.

76.) Kysymys: Jos voisitte tehdä mitään nyt, mitä se olisi?

Miksi se toimii: Jos olet päivällä, vastaus toivottavasti on, että hän haluaa olla oikeassa sinussa. Muut kuin tämä hullu, romanttinen vastaus, muut vastaukset saattavat valaista joku tavoitteita tai heidän suosikki-harrastuksensa.

77.) Kysymys: Luuletko, että lapset pitäisi suojata surusta?

Miksi se toimii: Vastaus tähän kysymykseen on melko kovaa. Vaikka lapsia on suojeltava tragedialta ja väärinkäytöltä, se ei aina ole mahdollista. Lisäksi heidän on opittava tuntemaan tunteita negatiivisilla tunteilla jonain päivänä. Päättäessä, milloin tuo päivä saapuu, voi olla vaikeaa jopa parhaan vanhempien.

78.) Kysymys: Mikä on kysymys, jota todella vihaat vastata?

Miksi se toimii?: Hyviä uutisia: Kysymällä tästä kysymyksestä estät itsesi pyytämästä sitä, jota he todella vihastavat vastaamaan. Sivuhyötynä he todennäköisesti vastaavat vihaavaan kysymykseen joka tapauksessa.

79.) Kysymys: Jos voisit herätä jonkun toisen kehossa, kuka keho valitsisit?

Miksi se toimii: Meitä jatkuvasti pommitetaan mediakuviin, jotka kertovat meille, mitä meidän pitäisi näyttää ja mitä meidän pitäisi tehdä houkuttelevammaksi. Jos aiomme viettää paljon elämäämme huolta ulkonäöstä, voimme myös pitää hauskaa sen kanssa käyttämällä sellaisia ​​kysymyksiä.

80.) Kysymys: Jos olisit autiolla saarella, kenen haluat tuoda mukanasi?

Miksi se toimii: Tämä voi olla vaikea vastaus. Haluat jonkun nautinnollisen ja mielenkiintoisen, mutta tarpeeksi rentouttavan olevan noin 24/7.

81.) Kysymys: Mikä on ollut suurin haaste?

Miksi se toimii: Jälleen tämä on erinomainen tapa löytää tavoitteita.

82.) Kysymys: Jos sinun täytyi syödä samaa ateriaa koko elämäsi ajan, niin mikä se olisi?

Miksi se toimii: Kun olet jumissa jotain sanoa, tällaiset kysymykset ovat hauskoja.

83.) Kysymys: Jos sinulla olisi kaikki rahat maailmassa, kuinka käytät aikaa?

Miksi se toimii: Jos he viettävät jo aikaa, miten he haluavat, olet tavannut erittäin tasapainoisen henkilön.

84.) Kysymys: Luuletko, että korkeakoulu tai elämänkokemus valmistaa sinua paremmin työhön?

Miksi se toimii: Akateemikot voivat väittää, mutta joitakin kohtia on tehtävä elämänkokemuksen hyväksi.

85.) Kysymys: Mikä on suosikki muistiasi?

Miksi se toimii: Lempimusiikien jakaminen on erinomainen tapa saada lisää tietoa niistä.

86.) Kysymys: Mikä oli sinun suosikki tekemäsi kuntosalilla?

Miksi se toimii: Jos olet päivällä, tämä kysymys voisi olla loistava idea tulevasta päivämäärästä. Kalliokiipeily, kuka tahansa?

87.) Kysymys: Jos olisit taiteilija, mikä olisi teidän välineenne?

Miksi se toimii: Ovatko ne enemmän öljymaalaustyyppejä tai veistoksia? Tai tietysti on taiteilija, joka teki Neitsyt Marian norsun lannasta ...

88.) Kysymys: Mikä on yksi asia, jonka luulet opetettavan koulussa??

Miksi se toimii: Tämä vastaus voitaisiin kehittää heidän elämänkokemuksestaan ​​tai oppilaitoksistaan. Nykyaikainen koulutusjärjestelmä on uudistettava, joten käytettävissä on runsaasti vastauksia.

89.) Kysymys: Pelaatko instrumenttia?

Miksi se toimii: Monet ihmiset soittivat instrumenttia lapsena tai olivat yhtyeessä. Kerrosten jakaminen ja pelaaminen yhdessä voi olla hauskaa molemmille teistä.

90.) Kysymys: Mitä nykyinen elämäsi sanoo siitä, kuka olet?

Miksi se toimii: Päätöksemme, väistämättöminä tapahtumina ja rakkaissa on vahva rooli siinä, kuka me olemme. Näistä tekijöistä se on mielenkiintoisin päätöksemme.

91.) Kysymys: Mitä pisin hän on, että olet nukkunut? Miksi?

Miksi se toimii: Suurin osa ihmisistä rakastaa unta ja ei koskaan päättäisi lopettaa nukkumista. Oppiminen, miksi he pysyivät niin myöhään, on yhtä tärkeä kuin se, että he tekivät.

92.) Kysymys: Jos joku antoi sinulle aivopesukoneet, kenen haluat käyttää sitä? Miksi?

Miksi se toimii: Vuosien varrella heillä on ollut kiusallinen hetki, paha hajoaminen tai tragedia, jonka he haluavat poistaa mieltään. Hämmentävää hetkeä varten he haluavat poistaa sen myös jonkun toisen mieleen.

93.) Kysymys: Mikä on kummallinen asia, jonka olet koskaan syönyt?

Miksi se toimii: Tämä kysymys voitaisiin jakaa epätavallisimmiksi elintarvikkeiksi lapsuudesta ja aikuiselta. Lapset syövät usein vikoja tai vastaavia kohteita, mutta aikuiset valitsevat, mitä he syövät. Laukaus käärmeen myrkyltä tai kalmarin purenta aiheuttaa todennäköisesti epätavallisen tarinan.

94.) Kysymys: Mikä piristää sinua, kun olet surullinen?

Miksi se toimii: Sen lisäksi, että oppii, mitä he pitävät, tämä vastaus osoittaa, kuinka voit piristää heidät huonoina päivinä.

95.) Kysymys: Mikä on yksi asia, jonka olet aina menettämässä.

Miksi se toimii: Tämä luettelo on todennäköisesti avainten ja matkapuhelinten päällä.

96.) Kysymys: Kerro minulle jotain, joka teille tapahtui, että sinulla ei ole selitystä.

Miksi se toimii: Et ehkä usko aaveihin, mutta aina on pelottavia asioita, joita esiintyy ilman havaittavissa olevaa syytä. Kerää nuotion ympärille ja valmistaudu innostamaan.

97) Kysymys: Mikä on sinun suosikki sana?

Miksi se toimii: Bibliophiles ja grammarians rakastaa tällaisia ​​kysymyksiä.

98.) Kysymys: Onko ketään, joka kulkee sinulle neuvonantajana?

Miksi se toimii: Jos sinulla on loppu asioita kysyä, tämä voisi olla kunnollinen kysymys.

99.) Kysymys: Mitä teit viimeisen syntymäpäivänne?

Miksi se toimii: Syntymäpäivä on yksi harvoista päivistä, jolloin lähes kaikki voivat päästä pois työstä ja viettää haluamansa. Mitä joku haluaa tehdä heidän syntymäpäivänsä osoittaa, mitä he välittävät. Kuka he viettävät syntymäpäivänsä näyttelijöille, joita he välittävät.

100.) Kysymys: Onko mitään, mitä minun pitäisi tietää?

Miksi se toimii: Tämä on hyvä hetki jakaa lapsia, vaarallisia sairauksia ja rikollista historiaa. Se tarkoittaa myös, että voit muistuttaa heitä tulevaisuudessa, että sinä kysyt heidän menneisyydestään. Uusi tuttavuus, tämä kysymys on mahdollisuus heille kertoa sinulle jotain, jota et koskaan ajatellut kysyä.

Nämä kysymykset, jotka pyytävät ihmisiä ympärilläsi, on suunniteltu saamaan keskustelun. Näistä kysymyksistä on hauska ja vakavia aiheita, jotka auttavat sinua saamaan lisää tietoa ympärillänne olevista ihmisistä. Jos sinulla on suosikki tai ajatus kysymyksestä, jota unohdimme luetella, lähetä se alla olevaan kommenttiosaan!

Leave A Comment

88 − = 78