10 laulua vanhempien ja lasten välisestä suhteesta

Kun sinulla on lapsi, näyttää siltä, ​​että koko maailma on järkevää. Elämäsi saa merkityksen, ja sinulla on syy elää. Nämä laulut vanhemman ja lapsen välisestä suhteesta ovat kyseinen tunne. Olitpa uusi vanhempi tai sinulla on viisi lasta jalkojenne alla, nämä sanoitukset todella resonoivat kanssasi.

Parhaat Songs Written from a Parent to a Child

1. Isä ja poika Cat Stevens

Alun perin kirjoitti Cat Stevens, tämä laulu julkaistiin 1960-luvun lopulla. Hänellä oli tuberkuloosi ja romahtanut keuhko, joten venäläisen vallankumouksen aikana suunnitelma musiikkikappaleesta päätyi hyllyyn. Sen sijaan hän teki tämän kappaleen, joka on isän ja pojan välinen vuoropuhelu. Stevens laulaa eri kentät pitämään keskustelun molemmat puolet. Siinä puhutaan siitä, miten lapsen on löydettävä oma polku elämässä. Vanhempi, toisaalta, kokee rakkauden ja väärinkäsityksen yhdistelmän.

Paras Lyrics:

"Katso minua,
Olen vanha, mutta olen onnellinen ".

2. Eikö hän ole ihanaa Stevie Wonder

Tämä on yksi parhaista kappaleista vanhempien ja lasten suhteesta. Kirjoittanut Stevie Wonder, se on onnellinen, loistava tunne siihen. Motown halusi sen olevan lyhyt single, mutta Wonder kieltäytyi ja päätti pitää vauvan kuulostavan, jotka ovat osa kappaleen outroa.

Paras Lyrics:

"En koskaan ajatellut rakkauden kautta, että olisimme
Tee yhtä kaunis kuin hän
Mutta ei hän ihastunut rakkaudesta "

3. Kaunis poika John Lennonilta

Tämä laulu on täydellinen, jos sinulla on poika. John Lennonin poikia, Julian ja Sean olivat lauluja useista kappaleista. "Hey Jude" oli alun perin "Hey Jules" ja sen kirjoitti McCartney, joka teki Julianilta paremman vanhempiensa avioeron aikana. Kaunis poika on ainutlaatuinen, koska se on kirjoitettu ainoalle lapselle, jonka Lennon oli Yoko Ono -lailla. Se on kuin psykedeelinen laulukana, jossa on unenomaista, makeaa laatua. Raitaa tukee teräsrummien ääni ja päättyy kuiskauksen ääneen.

Paras Lyrics:

"Elämä on mitä sinulle tapahtuu
Vaikka olet varma tehdä muita suunnitelmia ".

4. Wild Horses by the Rolling Stones

Tämä laulu on kirjoittanut Keith Richards poikansa Marlon Richardsille. Entinen rakastaja, Marianne Faithful, sanoi, että kappaleen pidättäminen oli ensimmäinen asia, jonka Jagger sanoi kun hän tuli huumeiden aiheuttamasta koomasta. Samaan aikaan Jaggerin toinen vaimo uskoi, että se kirjoitettiin hänen ensimmäisestä vaimostaan, mutta todellinen todellinen laulu kirjoitettiin alunperin vuonna 1969. Se oli, että hänen oli lähdettävä poikasta taaksepäin, kun hän meni kiertueelle. Tämä kappale on melko kuuluisa, joten se on suosittu valinta vanhempien ja lasten välisestä suhteesta.

Paras Lyrics:

"Villit hevoset eivät voineet vetää minua pois".

laulut about strained parent-child relationships

5. Radioheadin ajelu kuuhun

Kirjoittaja Thom Yorke, tämä laulu oli hänen pojalleen, Noah Yorke. Kappaleella on mielenkiintoinen sekoitus tunnelmakytkimillä, joilla on tunteellisia, röyhkeitä sanoituksia, mutta se sisältää myös haaveavaa pesua. Laulu on osittain poliittisesta jännitteestä. Kun sinulla on lapsi, pelkäät mitä maailma on tulevaisuudessa. Samalla lapsi uudistaa uskoasi maailmaan. Lapsesi voisi olla seuraava presidentti ja he voivat muuttaa maailmaa. Vaikka tämä raita on pimeä puoli siihen, offbeat lyrics varmasti miellyttää.

Paras Lyrics:

"Ehkä olet presidentti
mutta tietävät aivan vääristä
tai tulvassa
rakentaat arkun
ja purjehtia meille kuuhun ".

6. Jay-Z: n kunniaa

Tämä on yksi uusimmista kappaleista tässä luettelossa. Tämä laulu on kirjoittanut Jay-Z tyttärelleen Blue Ivy Carterille. Kun Blue Ivy syntyi, Jay-Z julkaisi tämän kappaleen vain kahden päivän sisällä. Vaikka se ei tee luetteloa maailman suurimmista kappaleista, se näyttää silti tunteita, joita monet vanhemmat voivat liittyä. Kun lapsi on syntynyt, tunnet tunne-ilon ja ilon tunteen, kun katsot vauvaa. Mielenkiintoista, tämä on luultavasti yksi nuorimmista esityksistä koskaan. Sininen Ivyn syke on ääni, joka avaa oven. Laulun lopussa on hänen huutoja, joita kuulet. Mikä toinen vauva voi sanoa, että he tekivät osuman, kun he olivat vain kaksi päivää vanhoja?

Paras Lyrics:

"Kaikkein kaunein asia tässä maailmassa / Isä on pieni tyttö".

7. Forever Young Bob Dylan

Tämä klassikko on yksi parhaista kappaleista vanhemman ja lapsen suhteesta. Julkaistu vuonna 1974, se tuli käännekohta Dylanin uralla. Hän oli juuri ottanut kahdeksanvuotisen tauon touringista ja kadonnut julkisesta silmästä kauhean onnettomuuden jälkeen. Tässä kappaleessa on jo joitain Dylanin teoksen uskonnollisia ääniä 1970-luvun lopulla. Siinä puhutaan hänen siunauksistaan, tyydytyksestään ja onnellisuudestaan. Poikansa Jakob Dylanin kautta tuntuu, että ikuinen nuorukainen ei ole koskaan liian kaukana. Koska hän on kirjoittanut ja esittänyt laulun, se on hyväksynyt lähes kaikki, joten luultavasti tunnet kappaleen heti.

Paras Lyrics:

"Laula aina laulusi
Voi pysyä ikuisesti nuorena ".

laulut That Beautifully Capture Motherhood

8. Pysy myöhään Talking Headsillä

Tämä laulu on kirjoittanut David Byrne hänen tyttärelleen, Malu Abeni Valentine Byrne. Se oli albumilla Little Creatures, joka oli täydellinen nimi tämän poikan albumille. Siinä kerrotaan, kuinka iloinen ja onnellinen Byrne oli uuden tyttären, mutta hänen taipumuksensa kohdella häntä niin kuin söpö lelu tai leikkikalu. Jos haluat enemmän huoletonta laulua siitä, että olet vanhempi, tämä on loistava vaihtoehto mennä.

Paras Lyrics:

"Katso hänet juomasta pullosta
Katso hänet syömään lautasesta
Söpö kuin nappia "

9. Kooks David Bowie

Tämä kappale on täydellinen, jos olet David Bowie -fani. Sen kirjoitti Bowie hänen poikaansa Duncan Jonesille. Alunperin julkaistiin vuonna 1971, se oli osa albumia, Hunky Dory. Laululla on raikas, viehättävä laatu, joka tuntuu hyvältä. Kuten useimmilla Bowien teoksilla, sillä on omituinen, epätavallinen laatu. Se puhuu vanhempien yhteiselle ongelmalle. Sinulla on suuria odotuksia lapsellesi, mutta et halua asettaa liikaa painostusta niihin. Tässä laulussa Bowie avaa oven, jotta lapsensa kasvaisi niin outoa kuin hän halusi.

Paras Lyrics:

"Pian kasvatat niin ottakaa mahdollisuus
Pari Kooksia
Nauti romancingista ".

10. Havin 'a Baby R Kelly

Tämä on hyvin kirjaimellinen kuvaus siitä, millaista on tulla vanhemmaksi. R Kelly kirjoitti tämän laulun tyttärelleen Jaya Kellylle. Jos olet halunnut vanhempien ja lasten suhteesta kappaleita syntymähetkellä, niin se olisi se. Kappale kuvaa melko graafisesti vaimoa, joka tulee kohtuun ja syntyy. Soitto on tarttuva, ja sanoitukset ovat tuttua kokemusta kaikille, jotka ovat juuri toivoneet uuden lapsen maailmaan.

Paras Lyrics:

"Tämä on minulle siunaus
Jos haluat rakentaa minun siemeneni "

Leave A Comment

− 2 = 4