Miten tehdä Anime

Miten tehdä Anime

Piirustus anime voi näyttää vaikealta aluksi, mutta eri tekniikoita tekee merkki piirustus helppo ja hauska peli. Sinulla on luonnollisesti oltava perustaitoja, mutta enimmäkseen tämä on tahdon ja käytännön asia ja mielikuvitukselliset hahmosi pian alkavat kehittyä eri anime-prinseseiksi ja sankareiksi.


Miten tehdä Anime

Tarvitset kynän, pyyhekumin ja viivoittajan. Piirtäminen on lopetettava musteella ja värillä. Varmista, että lyijykynän paine on kevyt, kun piirrät, paksunnat ääriviivat myöhemmin.

Miten tehdä Anime

Vaihe 1

Piirrä ensin ympyrä. Lisää sitten pystysuora ja vaakasuora viiva, joka jakaa pään tasaisiin sirpaleihin hallitsijan avulla. Älä paina kynää liian kovaa, koska poistat nämä rivit myöhemmin. Tee horisontaalinen viiva ensimmäisen vaakasuoran viivan yläpuolella, määrittämällä silmien leveys.

Jos haluat ohuempia kasvot, tee alkuperäinen ympyrä soikeammaksi.

Miten tehdä Anime

Vaihe 2

Laajenna ympyrän alaosasta leuan muoto. Pidä lantio kulmikkaasti, jos haluat mieshahmoa ja hieman enemmän pisteviivaa ja pehmeää, jos haluat naisen merkin. Leukapisteen tulee olla kasvojen keskellä - missä pystysuora akseli on. Pohjimmiltaan sen pitäisi muistuttaa suurta kirjainta "V".

Lisää kaulasta ulkoneva niska. Tytöille pitää kaulan ohut, ja pojille voi tehdä hieman paksumpi.

Miten tehdä Anime

Vaihe 3

Piirrä silmät vaakasuoraan viivaan. Varmista, että kulmakarvat kulkevat katkoviivalla. Silmäluomien kulmien tulisi koskettaa luonnollista vaakasuoraa viivapiirrosta luonnospiirissä. Suuret silmät ulottuvat tämän viivan alapuolelle puolivälein, laajennettuun manteliin.

Nenä on allekirjoitettu pienellä pystysuoralla linjalla keskellä tai kahdella pikselillä akselin ympäri. Suukulma olisi vedettävä sen alle.

Korvat voivat mennä korkealle koskettamaan katkoviivaa ja laajuutta alhaalla nokan päähän.

Täydennä silmiä, käytä hienovaraista varjostusta. Tämä voi edellyttää jonkin verran käytäntöä. Varmista, että pimeät osat ovat tummuneet ja valoosat ja kuohuviinien silmät ovat valkoiset.

Kulmojen tulee seurata silmäluomen linjaa. Huuhtele silmäluomi ja tee siitä poikkeuksellisen paksu, jos piirretät naisen luonteen. Varmista, että molemmat silmät ovat suunnilleen samankokoisia.

Perusosa on nyt päättynyt. Voit täydentää sitä varjosttamalla silmien, nenän ja suun ympärillä, mutta tämä tulee hitaasti käytännössä.

Miten tehdä Anime

Vaihe 4

Nyt kun sinulla on kasvot, mene hiuksiin. Kokeile lisätä pitkiä vapoja tai teräviä hiuksia. Tässä voit pelata eniten, koska hiukset eivät seuraa pään linjaa, vaan ylittävät sen eri puolilla ja sen ympärillä. Varjostus tekee hiuksista luonnollisempia ja antaa sille "liikkeen".
Miten tehdä Anime

Vaihe 5

Anime-muotosi on nyt valmis viimeistelyyn. Poista hyödylliset pystysuorat ja vaakasuorat viivat ja tee ääriviivat pysyvinä musteella. Nyt voit piirtää piirustasi haluamallasi tavalla!

Miten tehdä Anime

Vaihe 6

Jos haluat jatkaa ja piirtää koko kehon, varmista, että se on suhteessa päähän. Yhden kappaleen pitäisi olla 6-7 päätä.

Varmista, että miehet ovat kulmikkaita suorempien viivojen kanssa, kun taas naaraat ovat ohuempia, ja niissä on määritelty vyötärö ja käyrät.

Miten tehdä Anime

Kun olet valmis käyttämään riittävän itsevarmuutta piirtää uusia merkkejä ja aiheuttaa, kokeile piirtää profiilia tai puoliprofiilia muotokuva hahmosta.

Kiinnitä huomiota merkkeihin, joita tunnet ja rakastat. Huomaa, kuinka ne kaikki piirretään samoja perusperiaatteita noudattaen. Kun hallitset perusasiat, voit antaa mielikuvituksesi muokata kaikenlaisia ​​anime-piirustuksia, joita olet koskaan halunnut luoda.

Leave A Comment

98 − = 91