Съвети за грим за очите на леопа

hazel1

Съвети за грим за очите на лешниците:

При нанасяне на грим за очите, в зависимост от тонуса на кожата и цвета на очите, има определени нюанси и приложения, които работят най-добре за всеки цвят на очите. Оранжеви оцветени очи са сред най-често срещаните цветове и се справят добре с нюанси на жълто, зелено и лилаво. Други нюанси, които се съчетават добре с леко оцветени очи включват: злато, оранжево и кафяво.

hazel2

Избор на цвят на сянката на очите за лешниковите очи

Лешниковите очи са по-светли нюанси на кафяво от човешкото око; Въпреки това, при внимателна проверка лешниковите цветни очи имат петна от жълто и зелено. Прилагайки нюанси на жълто и зелено, тя помага да се извлекат тези цветове в очите. Тайната на прилагането на правилния цвят на сянката на очите гарантира, че използвате цветове, които подобряват и освежават очите.

При нанасяне на нюанси от лилави към лешникови очи, те ще изглеждат като "поп". Нюанси от кафяво и лилаво естествено се сдвояват и екструдират мистичен външен вид. Някои нюанси на лилаво да се разгледа; люляк, лавандула, виолетово, слива и патладжан.

Най-очевидните нюанси на цвета за оцветените в оранжеви очи са златисто, оранжево и кафяво. Тези цветове се препоръчват за събития на открито на слънце и или "вечерно излизане на града". Сенки от злато и оранжево са известни с цел да освежат кожата и да създадат блясък. Тъмните цветове, като черно и кафяво, са най-известни за създаване на драматичен външен вид; една външност може да се опита да улови за "вечер на града" или за "нощен ден".

hazel3

Нанасяне на сянка на очите на лешниковите очи

При нанасяне на грим оцветени в оранжево очи, се препоръчва да започнете със светлинен цвят. Светлите цветове помагат да се подобрят оранжевите и зелените очи. След това, започвайки от външния край на окото, прилагайте базиран на средата цвят, като имате предвид предишните оттенъци. И накрая, нанесете тъмно-базиран цвят по външния ръб на окото, който работи навътре в долната част на клепача и завършва с натискане на светлинния цвят на входа на клепача, за да се подсили допълнително.

При нанасяне на грим за очите, се препоръчва да се прилагат определени цветове според цвета на очите. По този начин цветът на очите се отличава, а не цвета на очите на сянката,.

Снимките се кредитират от: weheartit.com

Leave A Comment

− 6 = 4