Съвети за грим за кафяви очи

Кафявите очи, статистически най-малко предпочитаният цвят на очите, може да са по-популярни. Повечето с кафяви очи искат да имат сини очи, а мнозина ще стигнат до промяна на цвета на очите си, като носят цветни контакти. Това, което е странно, е, че кафявите очи могат да изглеждат най-красивите от всички цветове, при условие, че гримът се прилага правилно.

Като пеят върху обществото, кафяви очи са написани в песни, които са били изпълнени от някои от най-известните художници. Тези песни включват Браун очите момиче от Ван Морисън и Ebony Eyes от Рик Джеймс и с участието на Smoky Robinson. Друг забележителен факт, касаещ кафявите очи, е създаването на филм през 1936 г., озаглавен "Big Brown Eyes" с участието на Гари Грант и Джоан Бенет.

чело

Избор на сянка на очите за зелените очи

Цветовете, които изглеждат най-добре с кафяви очи, включват по-тъмни оттенъци; сива, кафява, черна, златна, розова и зелена. Тези цветове могат да се носят в комбинация или сами. Например, с кафяви очи, черно и кафяво двойка добре и злато, роза и зелена двойка добре. Зелените са особено подходящи за кафяви очи, тъй като те подобряват цвета и позволяват на очите да "поп".

Другите цветове, които трябва да имате предвид при нанасяне на грим за очите, са следните: кобалтово синьо, тъмно лилаво (като аметист) или тъмночервени (като червена боровинка).

брато

При избора на грим за очите, ще искате да закупите цветен палет, включващ лек, среден и тъмен цвят. Тези цветове могат да бъдат със същия цвят или различни нюанси. Вие също така ще искате да закупите очна линия и "volumizing" спирала, която ще подобри общото виждане на вашия грим за очи.

Прилагане на сянка на очите към кафяви очи

При нанасяне на грим на кафяви очи, след избиране на цветния палет, се препоръчва първо да покриете клепача с най-лекия си базов цвят. След това, на дъното на клепача си, като започнете от долния ъгъл на окото, нанесете тънка линия, която работи с четката ви. Nest, прилагайте тънка линия от базирания на средата си цвят през гънките на окото. За да омекотите и да олекотете, накрая да нанесете още един слой от най-лекия си цвят върху целия си клепач, за да завършите външния вид.

За по-добро разбиране на цветните палети и къде да поставите всеки цвят, моля вижте изображението по-долу:

bro3

Снимка кредит от weheartit.com

Leave A Comment

− 2 = 1