Smokey Eye за сините очи

f71f67455b85d3455446284f2ae8c22a

Smokey очите са драматичен и бляскав стил грим, който стана много популярен. Гримът придава на очите си опушен поглед с тежки техники за сянка и смесване. Това е идеално за вечерни облик или специални събития, тъй като може да изглежда малко прекалено тъмно през деня. Обикновено бихте използвали най-малко две различни сенки за цвят, за да добавите дълбочина и димния ефект. Повечето хора използват три. Основен цвят, по-светъл цвят и по-тъмен цвят. Очната линия и спиралата са също от съществено значение за димящото око. Като цяло ще използвате черно, но кафяви, въглища или лилави цветове са други големи възможности.

Инструменти

Нещата, от които се нуждаете

  • Сянка на небцето небцето
  • Четка за сянка на очите
  • Очила за черни очи
  • Черна маскара
  • грунд
  • Въртене на мигли
  • Огледало

Джулиан Хъф-

Избор на допълнителни цветове

Когато избирате цвета, който най-добре допълва цвета на очите ви, погледнете цветното колело. Това е основно кръг с различни цветови раздели, които представляват връзката между цветовете. Вероятно си спомняте да научите за основните цветове, вторичните цветове и висшите цветове в класа на изкуството. Но ако не, тук е курс за катастрофа. Основните цветове са червени, сини и жълти. Вторичните цветове са цветовете, които получавате, когато смесвате основните цветове - виолетови, зелени и оранжеви. Третичните цветове са цветовете между вторичните цветове, като червено-оранжево, жълто-зелено, синьо-виолетово и т.н. Някои цветове се "допълват" помежду си, което всъщност означава, че те са противоположни. Противоположните цветове взаимно се отличават един от друг.

За сините очи, оранжевото би било допълващият цвят. За щастие има много много хубави алтернативи на неонова оранжева сянка на очите, която все още ще ви поражда очите. Сините очи са хладен цвят, така че всяко нещо топло ги допълва много добре. Опитайте бронз, злато, мед, праскови и шампанско за най-доброто сдвояване. Също така, помислете за тонуса на кожата си. По-светлите цветове няма да се появят на по-тъмен тон на кожата, докато тъмните цветове могат да изглеждат твърде груби при лек тон на кожата.

l_04afc740-4841-11e3-b155-5df9ab400021

Подготовка на очите

Първата, и може би най-важната стъпка, за да се създаде опушен поглед, е създаването на перфектно платно. Грундът работи, за да изглади повърхността на кожата и да помогне на сянката ви да се прилепи към капака. Това ще позволи на сянката ви да издържи по-дълго и да държи масло и да блести в залива. Има там всички праймери за лице, както и праймери, формулирани специално за клепачите. В допълнение към грундирането на капака, използвайте коланите, за да покриете тъмните кръгове около очите си.

Очертайте очите

След като създадете базата си, е време да очертаете очите си с очила на горния и долния капак. Опитайте да концентрирате линията на очите към външните ръбове, за да избегнете очите да изглеждат по-малки. Можете да използвате молив за молив или течност, но обърнете специално внимание, за да удържите ръката си за гладка линия.

Маркирайте очите

Изберете цвета си за подчертаване. Цветът за подчертаване е светъл, понякога блестящ цвят, използван за освежаване на очите. Повечето хора избират бяло или светло бежово. Нанесете този цвят върху вътрешните ъгли на очите и точно под космите на челото с малка четка за грим.

Акцентът на очите

След като направите това, е време да приложите сянка на акцента, като богат бронз. Нанесете този цвят с четка за сянка на очите от до маркираните вътрешни ъгли на очите си на около ¾ от пътя през капака. Този цвят ще повлияе върху цялостния външен вид на вашето омекотено око, така че избирате внимателно. Уверете се, че е достатъчно лек, за да контрастира последния тъмен цвят, но също така и достатъчно тъмен, за да контрастира подчертания цвят.

Определете очите

За най-тъмен цвят, изберете черно или много тъмно кафяво, за да отидете с бронзовия акцент. Нанесете я близо до линията на речта и до външните краища на клепача. Смесете този цвят с цвета на акцента си, така че изглежда гладък и няма сурови линии.

Смесете сянката си

Използвайте среден нюанс в гънките на окото си, за да смесите внимателно цвета на акцента с подчертания си цвят. Това създава този зацапан и избледняващ димерен ефект.

Подобрете миглите си

За да завършите външния вид, навийте миглите си и нанесете 1-2 слоя маскара. Това добавя определение и завършва опушеното ви око!

бронзов опушен очи-4

Leave A Comment

− 1 = 4