Най-добър парфюм за кокосови миризми

Ах, освежаващият и възхитителен аромат на кокос. Това ни напомня за екзотичен остров, където релаксацията и отмора е ключът. Отдръпнете се и се насладете на тези вкусни 7 най-добри кокосови миризливи парфюми, от светлина и освежаващи до смели и сухи.

1

1. Ив Рочер Малайзийска кокосова тоалетна вода

Ив Рошър го измъкна от парка с вкусната малайзийска кокосова тоалетна вода. Със своите върхове от кокосовите орехи специално от Малайзия, този възхитителен аромат доставя екзотични и блестящи нотки на кокосов орех, толкова божествен, че ще ви остави да се разпали.

2

2. Laura Mercier "Бадемово кокосово орео" Eau Gourmande

Няма нищо подобно на сложната комбинация от бадеми и кокосови орехи, и това е, което получавате с този вкусен аромат от Лора Мерсие. "Almond Coconut" Eay Gourmande е опияняващ, но деликатен аромат, който има намеци за жасмин и розово дърво, меки и луксозни нюанси, които наистина възпламенят общите аромати на бадеми и кокосови орехи. Това е наистина възхитителна миризма, която възпламенява сетивата.

3

3. Любов и тост Меден кокосов парфюм

Ако предпочитате по-сладък аромат, това със сигурност е за вас. Любов и тост Мед Кокос Парфюмът е толкова сладък и вкусен, колкото бонбоните, носещ съвети за утаяване на мед и захаросана ванилия, както и ароматните аромати на виолетово и сандалово дърво. Всичко се съчетава в невероятно привлекателна миризма, която е напълно безвлакна и вегетарианска. Перфектният летен и пролетен парфюм!

4

4. Lavanila Vanilla Coconut Парфюм за коса

Копнеж за кокосов парфюм, който наистина мирише на теб, сякаш просто излязохте от свеж, сочен кокос? Тогава можете да разгледате ванилия кокос на LAVANILA Eau de Parfum. Започвайки с приятна база от ванилия на Мадагаскар, отгоре са натрупани много изискани и чисти кокосови вкусове, оставяйки очарователна комбинация, свежа и екзотична. Този весел кокосов парфюм ще ви изпрати в спокойно и спокойно състояние, представяйки се на остров с чаша чист кокосов мляко в ръка. Като допълнителен бонус всички продукти на LAVANILA са сто процента естествени, само с органични съставки, отлични за кожата ви, тъй като е чудесно да миришат!

5

5. Естейт Лоудър сензорен гол аромат на парфюма

Estee Lauder Sensuous Nude Eau de Parfum Spray е наистина чувствен аромат с вкусна колекция от роза, бергамонт, мед, ванилия и дори мандарина. Комбинацията осигурява луксозно покритие, което не е нищо повече от изискан и красив. Той има идеалното количество кокосов аромат, който не е прекалено обширен, но не прекалено лек, а акцентира отлично с останалите съставки в този спрей за парфюми. Това е отличен избор за нощни дни или други фантастични събития, където искате да миришете абсолютно най-доброто и да имате всеки, който пита какво носите.

6

6. Парфюм Versace Crystal Noir

Въведена през 2004 година, Crystal Noir Perfume се стреми да създаде силно опияняващ и женствен аромат, който може да бъде обожаван от жени и мъже по целия свят. Този съблазнителен и чувствен аромат съчетава екзотичен списък от вкусове, от чувствената гардения и сандалово дърво до приказния оранжев цвят и божур. Крайният резултат е доста елегантна смес, която е елегантна, но убедителна, с леко докосване на кокосов орех, за да я поддържа освежаващо и младо. Versace Crystal Noir Perfume е парфюмът, който ще бъде отличен за вечерни нощи или дълги вечери край плажа.

7

7. Парфюмът на Pacifica Indian Coconut Nectar Spray

Ако търсите чудесен и лек аромат, който е идеален за лятото, помислете за Pacifica Indian Coconut Nectar Spray Perfume. Този ароматен и ароматен аромат съчетава топла ванилия с аромат на кокосов орех и етерични масла за наистина прекрасен парфюм, който ще остави кожата мека и чувствена и ще остави миризма, която не е нищо друго освен привлекателен.

Какъв е вашият любим кокосов парфюм? Кажете ни по-долу!

Leave A Comment

50 − = 49