Как да се обличам дебела коса

Дебелата коса е понякога благословение и проклятие.

Докато дебелата грива е несъмнено една от най-завистливите черти, които жената може да притежава, все още идва със собствен набор от проблеми - особено когато става дума за опитване да се огънат тези дебели ключалки.

Ако сте уморени да се опитвате да къдри косата си без късмет, вие трябва да изпробвате тези 7 съвети трябва да знаете, за да направите гъста коса да държи къдриците си.

Как да се обличам дебела коса

Нека косата ви се замърси

Не ми пука какво казват никого или какво се опитва някой да ви каже: мръсната коса има къдрене по-добре от чистата коса! Това е просто правило или нещо такова. Не казвам да не измивате косата си за една седмица, преди да се опитате да я навиете, но сериозно - не я измивайте в същия ден, в който искате да я навиете. Трябва да има поне 24-часов период от време, преди да опитате да навиете косата си. Ако се опитате да го направите скоро след измиване на косата, най-вероятно ще откриете, че косата ви ще загуби къдрите в рамките на няколко часа след къдренето - и това е истинска катастрофа!

Използвайте правилните продукти

Правилният продукт е абсолютно необходим, когато се опитвате да направите гъстата си коса да се държи на къдрици. Това може да отнеме малко опит и грешка, преди да намерите вашия перфектен продукт, но това ще направи ВСИЧКИ разлика.

Продуктът, специално разработен, за да ви помогне да държите в къдрици, прави точно това, като отивате на допълнително разстояние с подходящите съставки, за да сте сигурни, че тези къдрици са там, за да издържат, независимо от това, КАКВО може да дойде през онази нощ!

Сериозно, излез и опитайте някои къдрици и вижте невероятните резултати.

Как да се обличам дебела коса

лак за коса!

И, като правилно преди продуктът е необходим, правото след продуктът е задължително също. Трябва да използвате лак за коса, когато сте готови с навиване на ключалките. Но не отивайте за този лепкав лак за коса, който ще накара косата ви да се чувства като статичен кошмар и дори не се движи леко. Трябва да намерите лек лак за коса, който ще се държи, без да причинява неприятни, грозни странични ефекти.

Те са там, повярвай ми. Намерете лек и неслепващ лак за коса, за да заключите вашите къдрици и все още имате това великолепно движение и да скачате с всяка стъпка.

Правилните инструменти

Следващата стъпка за перфектни къдрици е намирането на перфектния инструмент за навиване! За някои жени, кърлинг желязо, което продължава до 400 градуса, ще направи този трик всеки път, докато други нямат абсолютно никакъв вид с този конкретен горещ инструмент. Ако не можете да работите с кърлинг, за да спасите живота си (със сигурност не мога), може да се наложи да опитате нещо друго.

Една чудесна възможност да опитате е къдрава пръчка. Те си позволяват малко да свикнат, но имах невероятни резултати с помощта на навита пръчка. Това е много по-различно от кърлинг - трябва да обвиете косата около себе си. Но докато тя е малко по-различна, тя е толкова проста и никога не съм имал проблем с лоши къдрици.

Друг невероятен начин да направите вашата гъста коса къдрене е да използвате вашия изправяне! Всички сме чували за това ново явление и ако все още не сте го изпробвали, трябва да го направите! След като откриете, че можете да постигнете такива прекрасни, обемни къдрици с изпражненията си, ще можете да постигнете всичките си мечти за коса само с един инструмент. Ако имате нужда от помощ, има тонове уроци по YouTube, които да ви помогнат да направите къдрици от изправителя.

Как да се обличам дебела коса

Включете го

Нуждаете се от боби за закрепване на косата си; не е сериозно, имате нужда от тях. И като жена, вероятно вече имате тон. Ами те могат да бъдат огромна помощ, когато се опитвате да накарате дебелата си коса да се огъне. Когато приключите с навиването на парче коса, свалете кърпичката или пръчката или каквото и да е друго горещо средство, което използвате, и го завийте, докато се охлади. Като привързвате косата си, докато тя все още е навита и гореща, тя се "заключи". След като сте се охладили, извадете бомбата и ще забележите сериозно пълна и подскачаща къдрене, която не върви навсякъде скоро скоро.

Такъв прост трик, но ви обещавам - помага на ТОН.

Как да се обличам дебела коса

Опитайте с естествените начини

Има много начини да се извиете, без да използвате горещ инструмент. Един от начините да получите някои красиви къдрици е да плетете косата си, докато е мокра. Разбира се, може да останете с поглед, който е малко по-вълнообразен от къдрава, но всичко зависи от размера на изработените платове.

Вариант номер е да хвърля косата си нагоре в чорап, докато е мокър. Събудете се, събудете се и извадете кошарата и имате красиви къдрици, които ще продължат цял ​​ден с почти никакви усилия от ваша страна. Колко готино е това!

Уверете се, че косата е здрава

Не на последно място, уверете се, че косата ви е здрава, преди да се опитате да направите къдрици. Искам да кажа, опитали ли сте някога да къдрите косата, която е изсъхнала и хрупкава? Тя не преминава толкова добре и ако го направи, не изглежда толкова добре. Уверете се, че косата ви е хубава и здрава, ще ви помогне да изкарате тон, когато дойде време да се отдадете на някои красиви къдрици.

Това означава, че отделете време да се подготвите, овлажнявате и просто да се грижите за всеки един от тях!

Как да получите гъстата си коса, за да поддържате къдрене?

Leave A Comment

+ 80 = 89