Как да направя кафяв очи поп

Това не е тайна: кафяви очи са тъмни, мистериозни и съблазнителни. Въпреки това, ако не носите правилния грим и цветовете за цвета на очите си, кафявите очи могат да се измият и да изглеждат слаби и изчерпани. Избягвайте този избледнял кошмарен кошмар, като се уверите, че правите тези очарователни кафяви очи POP с тези прости 9 съвета и трикове, за да накарате онези красавици да оживяват.

87bb8515007678580099d4f038b2844c

1. Метални цветове - златисти, бронзови светлокафяви, розови

Залепването с твърди цветове е определено не-не; това е сигурен начин да се създаде износен външен вид, който е скучен и неприятен за окото. Вместо това, изберете сенки за очи с метална светлина. Метални златисти, бронзови, светло кафяви и розови цветове работят най-добре, всички с малко блестящ блясък, което наистина ще донесе цвета на очите ви.

85aa2743e0c0affe9236be288ae32914

2. Бели очна линия

Бялото очна линия е мода НЕ, нали? Може би преди десет години, но определено не вече!

Бялото очна линия може със сигурност да е огромна грешка, когато се занимавате с по-светли оцветени очи като зелено или синьо (ако не знаете какво правите, това е!), Но бялата оттенък срещу тъмния цвят на очите е нищо без опиянение. Той създава дефиниран стил "мечта", който не може да бъде пренебрегнат. Нанесете малко бяло очна линия върху вътрешните или външните гънки, за да добавите малкото стръскване с красива дълбочина и размери. Или се прилагайте към цялото око за невероятно смел и красив външен вид!

b8bc901a6085e4e9a5872f15e0071c6c

3. Plum, флот или зелено очна линия

Когато става въпрос за очна линия, вие искате да избегнете черни или тъмни кафяви цветове, освен ако не създавате много тънка линия. Мислете, че черно / тъмно кафяво очна линия наистина може да скрие цвета на очите ви и да направи нещата мръсни и запустени. Вместо това изберете цвят на очната линия, който ще предизвика великолепни, блестящи очи, които наистина поемат стаята. Някои от любимите ни са сливи, тъмносини и тъмнозелени очна линия. Отново, не е предназначена за онези с цветни очи, но абсолютно ПЕРФЕКТНА за всички нюанси на кафяво!

e98a7fe91b01704b88aa0e3140bf8fa0

4. Black Mascara е OKAY

След като прочетете съвети 2 и 3, може да сте под впечатлението, което трябва да влезете в банята си и да изхвърлите всичките си любими черни маскари. Но не! Черната маскара е A-OKAY! Всъщност, черна маскара, комбинирана с очната линия и сенките за очи, изброени по-горе, наистина ще накара вашите кафяви очи да се активират. Въпреки това, не се страхувайте да опитате и на други цветове, като патладжан или смарагдово зелено!

246e8c7137955c490f380e188c973549

5. Смесете цветовете

Искате да знаете супер готино нещо за кафяви очи ?! Можете лесно да смесвате мачовете със сенки за очи и очна линия.

Докато зеленооката или синиоковата гала може да изглежда смешна с комбинация от розови и прасковени цветове в очите й, можете да се свържете с почти всичко. Не се страхувайте да принесете различни цветове на клепачите си. Например, помислете за слънцезащитен крем за очи със сянка на праскова или за смарагдово зелено очна линия със сливи. Има толкова много опции и ще харесате резултатите!

e0648c9f36a75a5db5557d235a11f15b

6. Под Eye Concealer

Добре, дами: никой не изглежда добре с тъмни кръгове под очите им. Това е просто прост факт от живота! За да сте сигурни, че намалявате количеството тъмнина под очите си, не забравяйте козетока си под очите. Това е особено важно, когато се занимавате с тъмни очи, тъй като тъмните кръгове наистина могат да предизвикат мрачен и мрачен цялостен вид. Под очната козметика ще направите кожата си блестяща и красива, като по този начин ще направите вашите кафяви очи POP!

56b635c074c975cc66566b352f3183e7

7. Избягвайте прекалено тъмни цветове

Да, предположихте: супер тъмни цветове със супер тъмни очи са рецепта за мрачно бедствие.
Тъмните цветове ще скрият очите ви и ще ги накарат да изглеждат по-малки, отколкото са в действителност, и дори да им придадат тъп поглед; и това е точно това, което се опитваме да избегнем тук! Това е казано, стойте далеч от черните очна линия и очи. Ако отивате за кафява очна сянка, уверете се, че е в по-леката страна и има някаква блясък или блясък построен вътре. Черната спирала е добре, но го пазете.

9ff7dd9f07d91b39277bbd74ff6e094c

8. Носете допълващи цветове

Осъществяването на очите ви не е просто работа за вашия грим; вашият гардероб ще има и голям ефект! Така че следващия път, когато подредите вашето облекло за утре сутринта, уверете се, че имате най-малко един от тези цветове в залата си: син, кафяв, патладжан, сепия, тен, смарагд, виолетов, флот или сив същите цветове, които ТРЯБВА да използвате за очите си). Ще искате да избегнете светло розово, бебешко синьо, жълто, светло зелено - основно нещо светло и светло - на всяка цена. Ярките цветове отвън ще привличат вниманието незабавно от очите ви.

94bd19765867bcd0a24682075aa04e43

9. Носете златна бижутерия

Така че сте подредили правилните продукти за грим и вашият гардероб е облицован отпред докрай с всички успешни цветове; но какво да кажем за аксесоари?!

Когато става дума за бижута, има само един начин да отида: GOLD! Златото изглежда толкова зашеметяващо, съчетано с кафяви очи, добавящо малко блясък и блясък, което не е нищо друго освен страхотно. Сериозно, ако има едно бижу в бижутата си, нека да бъде чифт златни обеци или златно колие!

Как да направите вашите кафяви очи POP?

Leave A Comment

+ 36 = 41