Как да накарате гърдите ви да растат

Много жени имат проблеми с телата си и твърде често се появяват под формата на гърдите им - а именно, че те са твърде малки, или така изглежда, че всички мислят. Ежедневните безброй жени, които гледат в огледалото, стигат до извода, че гърдите им са твърде малки и че, при желание, ще ги направят по-големи. За много от нас козметичната хирургия просто не е опция, което означава, че можем или да я изсмучем и да живеем с намалените гърди, или можем да намерим начин да се реши проблема по естествен път. Да, естествено казах! вярвайте или не съществуват начини да накарате гърдите ви да растат естествено, като ги накарате да ви направим по-щастливи за него. Преди да се впуснем в тези методи, бих искал да изтъкна, че ако все още сте в пубертета, нямате причина да се чувствате по гърдите си. Вероятно те все още растат и времето им ще бъде всичко, за което се надявате. За тези от вас, които не се прилагат, ето петнадесет начина да накарате гърдите ви да растат ...

1. Билки за подобряване на гърдите

eccdb1a31f80c2518c583a42ef064b72

Да, съществуват билки за подобряване на гърдите и те ви чакат в местния здравен магазин. Има много различни смеси от билки, които са насочени специално към женските, насочени към здравето, храненето и растежа или области като гърдите ви. След няколко месеца на приемане на такива билки трябва да видите определена промяна в гърдите си и най-вероятно ще се почувствате по-здравословни навсякъде, поради всички естествени минерали, които системата ви поема. Ако не сте сигурни какво би трябвало да купите, винаги трябва да се консултирате с асистент в магазин, химик или лекар, тъй като те ще могат да ви посъветват какво ще ви помогне и за всичко, което може да ви навреди.

2. Естествени кремове за кърма

f9200d5736ab7d1a593a5e6fdea2bc3f

Можете да си купите много различни кремове, които твърдят, че правят гърдите ви растящи, като ви дават фантастични резултати. Звучи добре, нали? Ами аз направих някои изследвания за ефективността на такива кремове и аз се страхувам, че трябва да ви кажа, че не всички от тях правят това, което казват на кутията. Въпреки това, докато тези кремове може да не могат да увеличат размера на чашата, установих, че те са чудесни за стягане, стягане и повдигане на гърдите ви, така че да изглеждат и да се чувстват по-пълни, без всъщност да са се разраснали. Може да не е точно това, което поискахте, но това за мен е доста чист трик, който си струва да опитам.

3. Масажирайте ги!

b62050b5da6ff00af495db49d3ee50a9

Говори се, че ако масажирате гърдите си ежедневно, това може да стимулира растежа на тъканите, което ще доведе до увеличаване на гърдите ви. Това просто отнема една бърза минута, докато сте в банята, в леглото или навсякъде другаде по този въпрос. Не се притеснявайте и за това, те са гърдите ви с това, което искате!

4. Упражнение

5eca90a2734aa6ef23d94bb84725d611

Не всички упражнения са длъжни да ви накарат да отслабнете и да изчистите гърдите си, всъщност има много упражнения, които са специално предназначени за пълнене на вашите зъби. По-голямата част от тях са упражнения за носене на тежести, така че гърдите ви ще се превърнат в пълна шепа мускули и ще ги запълнят. Преси и гърчове за гръдния кош са особено полезни за постигането на тези резултати. Ако не сте сигурни какви други упражнения ще помогнат на вашата кауза, опитайте се да направите малко изследвания по този въпрос или винаги можете да посетите личен треньор, може дори да получите някои други полезни съвети, докато правите това.

5. Яжте правилно

4b392fd0d4a20ed78f05f61e53028a04

Докато трябва да се храните добре закръглена диета така или иначе, бъдете сигурни, че получавате много протеини, тъй като това ще ви помогне да изградите мускулите чрез упражнения. Храненето на много постно месо, риба, фъстъчено масло и зеленчуци ще запази тялото ви в най-високо състояние, като ви помага да отслабнете, да оформите и да определите женските си криви. За да запазите тялото си блестящо и растящо там, където трябва, опитайте да изрежете неща като преработена или бърза храна и сода, вместо това да ги замените с вкусни домашно приготвени ястия и ледена студена вода.

6. Използвайте снежинка

b9f1bfdbc13835246862b0c78d5705b4

Снегчикът идва в много форми и форми и, макар че обикновено се използва за готвене, се случва да помогне за растежа на гърдите, когато се втрие в тъканта. Използва се за дълъг период от време и в комбинация с няколко други идеи от този списък вероятно ще видите резултатите от използването на сминдух в рамките на няколко месеца.

7. Да се ​​отдадете на себе си

f8ec84406d344ba4a80deef84a86d67d Един от най-бързите начини да увеличите гърдите си е да спечелите малко тегло, така че защо не се отдадете на допълнителен парченце пица, пикантен шоколадов бар или пържена закуска отново и отново? Просто се уверете, че не го правите твърде често или рискувате да навредите на цялостното здраве. Не можете да предскажете или да решите точно къде ще се стигне до това допълнително тегло, но диета с по-високи калории, смесена с упражнения, означава, че ще можете да останете във форма, като увеличите размера на чашата.

8. Папая и мляко

90053dbeaba364fb6fdf52a07f03a5cc

Смесването заедно сок от папая и мляко и пиене на странно вкусно подправки ежедневно е доказано, че ви помага да увеличите и изплюете гърдите си. В тези две напитки има много хранителни вещества и витамини, които, когато се смесят, имат прекрасни ефекти върху гърдите ви. Ако не сте се забъркали към тази странна, но прекрасна гладкост, винаги можете да опитате да ядете папая на ден за подобен резултат.

9. Хапчета за контрол на раждаемостта

5415a1839f26c2c51289f67d20841b55

Когато за пръв път започнах да хапвам, тялото ми се счупи. Хапчетата за контрол на раждаемостта са опаковани с естроген и този женски хормон често отива направо на гърдите на потребителите. Ще трябва да се консултирате с Вашия лекар преди да започнете хапче за контрол на раждаемостта и те ще могат да преминат върху вашите възможности с вас. Има много различни видове хапчета за контрол на раждаемостта, така че ако кажете на Вашия лекар, че се надявате да увеличите размера на гърдите, те вероятно ще могат да Ви препоръчат хапче, подходящо за Вас.

10. Вземете корен от маршмалоу

09635704ddff104731adca0985d4271d

Коренът на жълта трева е билка, която идва под формата на хапчета и е доказано, че добавя малко допълнително тегло към гърдите ви, като по този начин ги напълва. Ако мислите да опитате този метод, ви препоръчвам предварително да се консултирате с Вашия лекар или с регистрирана козметика, тъй като често може да се намесва с каквото и да е друго лекарство, което може да приемате.

11. Яжте естрогенно пълнените храни

1b74fb444a99b77ff219d10f9baae387

Хранене на храни, съдържащи естроген като млечни продукти, лимонов боб, ябълки, сливи, моркови, ечемик и пшеница, може да има същите ефекти върху гърдите ви като вземането на различни хапчета за контрол на раждаемостта, така че ви предлагам да ударите местния супермаркет!

12. Ленена семена

8143060f0f83ad25e4eb85b9387e3faa

Лен семена е друго естествено средство за подпомагане на растежа на гърдите. Още веднъж ви съветвам да говорите с Вашия лекар или регистриран химик, преди да започнете да го използвате, само че да сте сигурни, че е подходящо за вас и няма да навреди на тялото ви.

13. Отиди на Браус

7226ea3363c22a9388449119a5804622 Не носенето на сутиен често прави гърдите ви да изглеждат по-големи. Едно научно изследване дори твърди, че помага да се увеличи еластичността на гърдите ви и ги кара да изглеждат по-скъпи!

14. Бъдете пациент!

237c78df5dd94d54108c1803a6260c99

Както и при всичко друго, гърдите ви не само ще растат за една нощ, но за съжаление няма да имате вълна с добавена чаша. Разрастването на гърдите ви отнема време и усилия, така че не очаквайте резултати, ако не инвестирате в тях. Не се отказвайте само защото не виждате промяна в рамките на няколко дни или дори няколко седмици, ако искате по-големи гърди, тогава трябва да се занимавате с това и да не сте обезсърчени на всяка крачка от пътя. Работете за това, момиче, можете да го направите! Помислете за това, с какво се стремите и защо да сте в крак.

15. Измама!

a66f250956f7a7bf41aa32f262b14a31

Когато всичко останало се провали или докато работите за целта си, тогава защо да не изневерите? Всеки брой магазин за дрехи ще може да ви продаде фантастични сутиени, които могат да подобрят гърдите Ви по произволен брой размери. Ще бъдете изумени от действителността на тези сутиени, за да изглеждат гърдите ви - сериозно, никой никога няма да разбере, че имате допълнителна помощ. Можете да ги носите само за специална вечер или ако сте наистина недоволни от размера на гърдите си, можете да ги носите ежедневно, така че да надуете вида си. Честно казано, не виждам никакво намаляване на този прост план, дори ако това е измама!

Няма срам да признаете, че искате по-големи цици, така че не се страхувайте да опитате някой или всички от описаните по-горе методи. Те със сигурност са много, много по-безопасен вариант, че хирургията и да не говорим, че товарите са по-малко скъпи! Само не забравяйте да бъдете търпеливи, докато сте на вашата мисия. Може да си струва да се запитате защо искате по-големи гърди. Сигурен съм, че изглеждате прекрасно, както и вие, често сте само вие, които забелязват размера на вашите цици, мнозинството от приятелите и непознатите дори няма да вземат подъл първите си погледи, без значение за секундата и със сигурност ще спечелят " Т да ви избягва, ако вашите цици се считат за малки. Обичай себе си за това кой си и какво имаш, а не какво искаш.

Leave A Comment

− 1 = 5