7 най-добрите шампоани за руса коса

Блондинката коса е ослепителна и прекрасна, за да гледа, но запазването на този светещ ефект е по-трудно, отколкото човек може да мисли! Блондинките имат склонност да изглеждат избледнели и скучни няколко седмици след лечението, а суровите химикали могат да причинят счупване и повреда. Обърнете внимание на вашите ярки блондинки, като използвате един от тези 7 BEST шампоани за руса коса!

1

1. Джон Фрида Sheer Blonde Go Blonder Осветяващ шампоан
Всяка жена с блондинка знае тази история твърде добре: оставяте салона с невероятно ярки блондинки, само за да останете с измити манси на седмица или два цвята. Не е тайна, че цветът на избелващия руса коса избледнява с времето, което ви оставя да кажете: "Гледайте, косата ми е по-ярка!"; и затова John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Шампоан е отличен избор за блондинка. Независимо дали сте коса, е подчертана, боядисана с цвят или естествено блондинка, този шампоан FAB има силата да озарява вашата грива за ярко, естествено покритие, което блести на слънчевата светлина. Плюс това е по-малко от $ 5- какво STEAL!

2

2. Шампоан с бледо бледо лилаво легло
Всяко най-лошо сънуване на момичетата с блондинки коси е да се събуди с грозен, грозен жълт нюанс в нейните наскоро боядисани ключалки; и за съжаление това е ужасно събуждане, което се случва твърде често. Но не се страхувайте - леглото на главата Дъмбел блондинка шампоан за спасяване! Този прекрасен шампоан за руса коса не само възстановява и възстановява хладните тонове за красиво блондински брави, но също така използва лилави тонизиращи пигменти за борба с месинговите тонове, които често се срещат в цветно третираните коси. Красива блестяща блондинка без блясък, статични, летящи и мътни - всичко това само за $ 15!

3

3. Шампоан за блясък Shimmer Professional Clairol
Избелената руса коса е прекрасна гледка, нали? Въпреки това, тъй като направо великолепно и привличащо окото, както е, то определено прави брой на косата. Много измамници завършват с изсъхнали, крехки брави, които са нищо друго освен сладко; и ако това е така, имате нужда от блондински шампоан с формула, обогатена с протеини - точно като тази, която се намира в шампоана Clairol Professional Shimmer Lights! Перфектен за бели, подчертани и светли блондинки, този шампоан поддържа косата свежа и светла, а също и дълбоко подготвящо изсъхналите брави. Меки, безупречни брави само за $ 9!

4

4. Памук Мичъл Forever Blonde шампоан
Момичетата обичат този шампоан и наистина няма съмнение защо - това е едно от многото невероятни продукти на Пол Мичъл, които получават задачата! Шампоанът Paul Mitchell Forever Blonde гарантира, че вашето блондинско грийно ще изглежда ослепително и освежено, а "ексклузивният" KerActive протеин прегръдка косата и поправя всички щети, причинени от белина. С интензивна доза влага и бляскави, освежени ключалки, които блестят и заслепят, не е чудно, че този продукт получава 5 звезди! Само $ 18!

5

5. Шампоан Redken Blonde Idol
Защо да се придържате само към обикновените руса коси, когато можете да направите вашата руса коса IDOL !? Жените обичат шампоана Redken Blonde Idol, тъй като той внимателно измива и омекотява брави, без да отстранява никакъв цвят, което означава, че косата ви ще се чувства копринено гладка и по-ярка от всякога. Със система Kera-Bright и балансирана рН формула, това е страхотен шампоан за блондинки за коса само за $ 15.99.

6

6. Общо резултати Blonde Care шампоан от Matrix
Блондинките имат склонност да изглеждат измити и безжизнени няколко седмици след избелването, така че как да се борим с това ужасно преживяване? Ключова дума тук е: удължаване. Трябва да удължите ярките си, блестящи блондинки и затова шампоаните Total Blonde Care Shampoo от Matrix са толкова добър избор! Този уникален шампоан удължава лъскавите блондинки, докато омекотява и разтваря. Точно така, развъртай се. Така че, ако сте едно от онези момичета, които се борят със заплетени ключалки, определено помислете за този шампоан само за 16 долара!

7

7. Шампоан без виолетов сулфат
Напомпано с високо ниво на виолетово боядисване, Joico Color Endure Виолетов Сулфат-безплатен шампоан има властта да премахне жълтата и всякакви месингови нюанси, оставяйки вашите ключалки да изглеждат лъчезарни! Блещукащите блондински брави се оставят силни, меки и защитени от счупване или всякакви други щети само за $ 15.99.

Момичета с блондинки коси, кои са любимите ти руса шампоани?

Leave A Comment

27 − = 17