50 татуировки за двойки и кралици

Татуировките на двойките са в тенденция. Сега те са по-популярни от всякога и много двойки избират да получат татуировки, за да изобразят вечната любов на своя дял за по-голямата си половинка. Разнообразието от налични модели е безкрайно, въпреки че трябва да мислите много внимателно, преди да получите такъв, тъй като татуировката е постоянна. Изберете дизайн, който най-добре съответства на вашата индивидуалност и се установете върху татуировка, която отлично описва връзката, която споделяте с този, който обичате най-много в този живот. Тук са 50 идеи за татуировка на кралица и кралица за вас и вашата любима. Проверете ги и се вдъхновете.

1.K & Q с татуировки на короната 

цар-и-дама-татуировки-01

чрез Pinterest / стил и дизайн

Вземете вдъхновение от редовната палуба на картите за игра, изберете за него Краля на пиките и Кралицата на сърцата за нея. Персонализирайте идеята според начина, по който смятате за подходящ, и добавете докосване за оригиналност като поставите корони за царете и кралиците над всеки знак. Що се отнася до това място, в горната картинка можем да видим, че китката изглежда красива, когато татуира по този начин.

2. Малка кралица и крал на сърцата

цар-и-дама-татуировки-02

чрез Pinterest / leon maclean

Понякога най-малките татуировки могат да имат най-голямо въздействие. Разгледайте тази невероятна идея с кралицата и царя на сърцата. Придържайте се към началните букви и сърдечен знак от палубата на картичките и винаги помнете близката си, когато я разгледате. Това е елегантен и стилен, идеален за двойки, които наистина са влюбени.

3. Кралете и кралицата калиграфия писане и корони

цар-и-дама-татуировки-03

чрез Pinterest / elteda

Ако наистина вярвате, че той е ЕДИН, бъдете смели и вземете татуировка за татуировка на китката с кралица и крал. Нека светът да види, че сте "взети" и че този, който седи до вас, е любовта на живота ви. Бъдете оригинални, като добавите красива, персонализирана татуировка на короната към микса.

4. Малко K & Q татуировка на крака 

цар-и-дама-татуировки-04

чрез Pinterest / stayglam

Споменахме това преди, но не можем да го кажем достатъчно - малките татуировки са секси и вдъхновяващи. Обичаме идеята за крал и кралица на сърцата, татуирани на глезена. Придържайте се към класическия дизайн и ще забележите навсякъде, където отивате; особено през лятото, когато и вие, и вашият любим, ще носите шорти и поли.

5. Декларация за красота и кралица татуировка на гърба 

цар-и-дама-татуировки-05

чрез Pinterest / Мастило направено правилно

Търсите най-яката идея за татуировка на царя и кралицата? Проверете това изявление за него и нея. Ако не можете да се справите с болката като съпруга или гаджето си, изберете по-малък размер. Нека той да бъде твоят герой с татуировка, която покрива целия му гръб.

6. Короните на талията за него и нея 

цар-и-дама-татуировки-06

чрез Pinterest / оживено

Идеята за татуировка на короната за него и нея е най-доброто доказателство за любовта. Изберете дизайн, който ви вдъхновява и ако сте сигурни, че вашият обичан е ЕДИН, се осмелете да татуирате инициалите (или напълно име) върху кожата си. Ще ви напомняме, че сте на точното лице; някой, който ще бъде там за вас, без значение какво се случва в живота.

7.Side Palm татуировка 

цар-и-дама-татуировки-07

чрез Pinterest / weheartit

Страничната татуировка на дланта е най-добрата, когато се опитвате да се откроите. Кралят и кралицата може да изглеждат най-дискретно, но когато го татуирате на дланта си, тя става невероятно видима. Двойките, които изглеждат слепени заедно, не се страхуват да поемат такъв риск.

8. Романтично K & Q първоначално татуировка 

цар-и-дама-татуировки-08

чрез Pinterest / stayglam

Това може да е само писмо, татуирано върху китката ви, но има най-голямо въздействие. Някои хора избират да се оженят, други избират да намерят съответстващи татуировки, за да обвържат възела и да обявят вечна любов.

9. Корона татуировка на пръста на индекса

цар-и-дама-татуировки-09

чрез Pinterest / tattooschool-art.com

Не е нужно да казвате, че имате цар; някой, който ще те обича завинаги, без значение какво. Но ако се чувствате като една татуировка, короната дизайн за него и нея може да изглежда като най-добрата идея. Вземете ги на показалеца и направете връзката си официална.

10. Шах-вдъхновен крал и кралица татуировка 

цар-и-дама-татуировки-10

чрез Pinterest / Maribel Barr

Няма победител или губещ, когато играе шах с любим човек. В отношенията си сте равни и игра на шах винаги завършва с равенство. Вземи съответстващи татуировки на ръката си и изберете най-готиния дизайн, вдъхновен от шахматните фигури.

11. Съответстващи татуировки на глезена 

цар-и-дама-татуировки-11

чрез Pinterest / fancytattooideas

Дискретните татуировки на глезените могат да изминат много дълъг път. Целта не е да се хвалите, че сте намерили любовта на живота си, а по-скоро да си спомните колко се грижите за човека до вас всеки път, когато го видите бос.

12. Минималистични татуировки на короната за него и нея 

цар-и-дама-татуировки-12

чрез Pinterest / buzz16

Вземете най-яките татуировки на короната и изберете дизайн, който наистина ви говори. Сложете творчеството си за добро използване и създайте свой собствен дизайн. Направете го възможно най-уникален и запечатайте сделката. Направете вашата връзка официална и се насладете на любовта всеки ден от живота си.

13. Татуировки с фънки корони 

цар-и-дама-татуировки-13

чрез Pinterest / stayglam

Някои двойки обичат да играят наоколо, да са странни и различни от останалата част от света. В този случай татуировката на короната, вдъхновена от карикатура, с най-фънкият дизайн може да работи прекрасно.

14. Горна абсурдна корона съвпадение татуировки

цар-и-дама-татуировки-14

чрез tattoomagz

Съвпадащи татуировки идват с голяма отговорност. Искате да изглеждат хладно, но в същото време носят значение. Голяма част от тялото, за да получите кралица и крал tat е в горната част на корема. Това е такава лична област, че и вие, и вашият любим човек се грижите и оценявате.

15. Художествена корона и вечност символ

цар-и-дама-татуировки-15

чрез Пинтерест / Нилеш Пател

Любовта дизайн коронка за тези две съвпадение татуировка. Уверете се, че изпъквате със символи за вечността, татуирани под короната, и запечатайте дизайна с инициалите на близкия човек.

16. Татуировки с размери на ръцете

цар-и-дама-татуировки-16

чрез Instagram / anisiasrisia

Ако сериозно се ангажираш с любимия си човек, не можеш да се забъркваш. Обикновено колкото по-голяма е татуировката, толкова по-голяма е любовта. Но не забравяйте и за отговорностите. Бъдете там един за друг и нека татуировките ви напомнят за обета, който сте направили ежедневно.

17. Красиви инициали + татуировки на короната

цар-и-дама-татуировки-17

чрез Instagram / solovyovatattooer

Изумителна първоначална калиграфия и дизайн на короната. Обикновено, но ефективна, тази идея за татуировка е чудесно за двойки, които наистина се обичат един друг. Поставете я на ръката си и винаги помнете, че те символизират любов, обожание и в крайна сметка уважение към човека, който лежи в леглото до вас всяка нощ.

18. Горни татуирани корони 

цар-и-дама-татуировки-18

чрез weheartit

Не всички татуировки на любовта са на ясна гледка. Понякога просто се нуждаете от вашите, за да сте там; залепени някъде на тялото си, за да запомните любимата ви. Вземи съответстващи корони на горната част на гърба си. Добавете цвят или запазете нещата бели и бели и изберете уникален и интересен дизайн.

19. Thumb Finger King & Queen Initials 

цар-и-дама-татуировки-19

чрез Pinterest / Grit и Leopard Print

Тази кралица на сърцето и царя на пики татуировка е всичко, което трябва да вратовръзка възел в наши дни. Защо да се омъжите, когато можете да получите мастило? Вземи татуировката си върху палеца и помнете любимите си ежедневници, всеки път, когато погледнете ръцете си.

20. Колоритен, изтънчен татуировка на короната

цар-и-дама-татуировки-20

чрез татуировки

Колоритните, графични татуировки са очарователни. Двете, представени по-горе, са доста уникални. Асиметрията ги прави още по-вдъхновяващи и цветът ги отличава от всички други татуировки на короната там. Изберете палитрата, който обичате най-много и покажете колко много обичате за най-важния човек в живота си.

21. Краун татуировки и любовно послание 

цар-и-дама-татуировки-21

чрез Pinterest / kendra

Любовните послания никога не излизат от стил. Всъщност те са живи доказателства за това колко хора могат да се грижат един за друг. Най-отгоре на всяко послание, което говори на вашите сетива с красива кралица и кралица корона, и празнуват връзката, която имате по най-оригиналния начин.

22. Деликатни срещу сложни татуировки на короната

цар-и-дама-татуировки-22

чрез Pinterest / tattooblend

Като цяло мъжете харесват по-големи и по-смели татуировки. Така че, ако искате да сте негова кралица, може да се наложи да се осмелите и да получите едно. Но е добре да имате вашите мастила в по-малък размер. Нека те защити за остатъка от живота ти. Той е кралят!

23. Цар и кралица завинаги на пръстена на пръстена

цар-и-дама-татуировки-23

чрез Instagram / aislas86

Вземете малко, дискретно K & Q на клубовете на пръстена на пръстена, за да отпразнувате любимия си човек и да завържете възела. Някои хора се женят; други получават мастило. Какъв тип сте вие? Моделът е класически, но точно затова го обичаме - защото изобщо не е претенциозен.

24. Червени корони

цар-и-дама-татуировки-24

чрез Pinterest / fashionlady

Червеното е красив цвят, който всички обичаме, защото излъчва кралски обжалване. Двете представени корони са почти идентични, макар че нейното червено сърце е на върха, докато неговата е черна. Дизайнът е доста прост, но в простотата има страхотен стил, който наистина оценяваме.

25. Татуировка за едно живото и едно любовно татуиране + съвпадение на короните

цар-и-дама-татуировки-25

чрез Instagram / premiereextensions

Имаме един живот, за да живеем, така че нека да направим най-доброто от него, като просто се влюбим в любовта, само веднъж. Това красиво съвпадение на татуировката с корони и послание изглежда красиво на китката.

26. Amazing King & Queen Foot Tattoo

цар-и-дама-татуировки-26

чрез Pinterest / tattooblend

Наистина ли искате да се почерпите, но не знаете къде? Какво ще кажеш за горната част на крака ти? Вижте тази татуировка на интересни двойки, направена от крал и кралица? Изглежда невероятно. И двете версии са много добре изработени и са изключително изразителни.

27. Татуировка за лъвче и лъвица

цар-и-дама-татуировки-28

чрез Instagram / godofthe956

Лъвът е цар на гората, а лъвицата е неговата любима кралица. Такова графично татуировка работи най-добре на ръката. Свържете го със страхотно съобщение и направете впечатление. Изберете изпълнител, който знае какво прави, така че крайният резултат да надхвърля очакванията ви.

28. Цветна анимационна крал и кралица

цар-и-дама-татуировки-29

чрез Instagram / clauratattoo

Цветните татуировки са в тенденция, а все повече мъже и жени изрязват черно и бяло за още един цвят. Решете най-доброто комбо, което се вписва в стила ви и се зарежда, за да отбележи истинската любов, която имате към човека, който държи ръката ви.

29. Зашеметяващи ръце татуировки

цар-и-дама-татуировки-30

чрез Instagram / @ QUEEN_KAHLEESI_

Смеете се да получите най-забележителната татуировка за ръце и изберете красив артистичен и кралски дизайн с корона. Обичаме красивото писание. Той е графичен и елегантен, но в същото време романтичен. Направете мастило отстрани на дланта си и оставете целия свят да разбере колко обичате половината си.

30. Вечни черепни татуировки

цар-и-дама-татуировки-31

чрез Instagram / lindybtattoo

Вярвате ли във вечната любов? Съответните татуировки на черепа са чудесни за хора, които вярват, че ще остареят на възраст до по-голямата си половина. Дизайнът е подробен и наистина привлекателен. Детайлите на сърдечното око придават романтика на зашеметяващата привлекателност на татуировките. Това всъщност е доста вдъхновяващо.

31. Цар и кралица на сърцата

цар-и-дама-татуировки-31

чрез Tumblr / mackenziesebastian

Артистичните татуировки са изискани. Има една история зад всеки един, и този крал и кралица на сърцата отговарят татуировка е невероятно. Цветното комбо е перфектно и изглежда наистина хубаво на ръката. Обичаме ключалката, поставена в средата на сърцето. Той ясно заявява, че вашето вече е запазено.

32. Сватбени татуировки

цар-и-дама-татуировки-32

чрез Pinterest / светещи сватби

Спайс нещата с повече цвят за следващата ви татуировка, и отидете червено! Пръстен върху пръстена на пръстена означава много, затова бъдете внимателни и се уверете, че кралицата ви наистина е ЕДНА.

33. Нейният крал и кралицата татуировки на кралицата

цар-и-дама-татуировки-33

чрез Instagram / @ JAMESGTATTOO

Обичаме татуировки със съобщение, а горното ясно заявява, че кралицата е намерила своя крал. Много хубаво калиграфско писане и дизайн на короната.

34. Великолепна кралица / кралица татуировка изкуство

цар-и-дама-татуировки-34

чрез Pinterest / татуировка

Тези две идеи за татуировка не са нещо, което виждате всеки ден. Наистина сложна и много добре изработена, кралицата на сърцата е изправена пред своя крал на клубове. Много интересен дизайн, който може просто да иска да трябва да декларира любовта, която държите за човека, който стои точно пред вас.

35. Очарователни татуировки на Crown 

цар-и-дама-татуировки-35

чрез Pinterest / kelli tyler 

Ние сме влюбени в минималистичните татуировки. Те излъчват свежест и оригиналност, да не говорим, че съобщението "кралица" и "цар" ясно прави изявление. Съответните коронки също изглеждат иновативни. Никога не сме виждали такива интересни дизайни.

36. Удебелен крал и татуировки на кралица

цар-и-дама-татуировки-36

чрез Pinterest / buzz16

Красива кралица и царски шрифтове за тези татуировки. Уникален и смел, трябва да е белег, че любовта ви може да завладее всичко. Изберете най-добрия модел за короната и вземете решение за най-доброто място на вашето тяло.

37. Графични корони

цар-и-дама-татуировки-37

чрез Pinterest / halana kross 

Има нещо за графичните коронки, които обичаме. Те са толкова деликатни и чувствителни, точно като любовта, която споделяте. Тя трябва да бъде подхранвана, за да продължи, така че полагайте грижи за близкия човек за добро или за лошо. Бъдете царят и кралицата на живота си заедно и се качете на едно незабравимо пътешествие.

38. Татуировки за ръце и гърди

цар-и-дама-татуировки-38

чрез Pinterest / katrina johnsen

Позволете му да вземе татуировката на короната на китката и дланта и да накара твоя да се постави върху гърдите, близо до сърцето. По този начин, всеки път, когато се докосваме до вас, това чувство на любов ще стане по-силно и по-силно. Бъдете там един за друг и нека тази татуировка ви напомня, че трябва да сте заедно и да живеете живота си като силна двойка за цяла вечност.

39. Цар и кралица на лопата на горната част на ръката

цар-и-дама-татуировки-39

чрез Pinterest / deidre useo

Татуировките на горната част на ръката се чувстват невероятно лични, особено в деликатната област близо до лакътя. Ако не сте в сърцата си, отидете за знака на пиките. Не прекалявайте с размера на татуировката си и я поддържайте чисти и средни по размер за допълнителна доза елегантност.

40. Сватбени съвпадащи татуировки 

цар-и-дама-татуировки-40

чрез него

Обичаме тази нова тенденция да се омъжим, а след това да получим мастило. Вашият сватбен пръстен ще изглежда още по-добре до вашия годеж пръстен и кралица на сърцето татуировка. Дръжте нещата просто и се придържайте към най-простия дизайн, за да направите впечатление. Нека съпругът ви да вземе сърцето на сърцето и вие сте готови.

41. Подробни татуировки на короната за него и нея 

цар-и-дама-татуировки-41

чрез Пинтерест / Сара Хикс 

Подробните татуировки са най-трудното за мастило. Но те са и най-поразителните. Изберете дизайн, който да ви вдъхновява и да го напомпате върху горната част на ръката си. Това ще бъде постоянно напомняне, че сте намерили този и ще бъдете там, за да обичате и да се подкрепяте през останалата част от живота си.

42. Цветни кралски и кралица татуировки на короната

цар-и-дама-татуировки-42

чрез Pinterest / Tessa Iles

Вие знаете, че сте намерили тази, когато получите татуировка съвпадение вече не изглежда луд. Цветната татуировка на короната на китката е ясен знак за ангажираност; знак, който прави връзката ви още по-силна и нечуплива от никого.

43. Лъвски крал и лъвска кралица 

цар-и-дама-татуировки-43

чрез Instagram / @ dbar_tattoos

Казват, че диамантите са завинаги. Макар че това може да е вярно, татуировките също са завинаги. Вижте тази невероятна комбинация от крал лъв и кралица. Реалистичният дизайн е наистина впечатляващ.

44. Кралят на скелета и кралицата 

цар-и-дама-татуировки-44

чрез Pinterest / eyecatchingtattoos

След като получите татуировка, която е сложна, не можете да я отмените. Преди да се натопи, помислете внимателно. И ако сте 100% сигурни, че той е този, тогава проектирането на скелета отгоре може да е точно от това, от което се нуждаете.

45. Кралят на черепа и кралицата с тюркоазени намеци 

цар-и-дама-татуировки-45

чрез Pinterest / buzz16

Ние не виждаме тюркоазните татуировки ежедневно, което е точно причината, поради която горепосочената съвпадаща кралица и крал тат изглежда толкова невероятно. Обичаме отражението и отразяването. Странно по някакъв начин, но съвсем невероятно цялостно!

46. ​​Обикновено татуировка на ръцете и кралицата на китката

цар-и-дама-татуировки-46

чрез Pinterest / Jaqualine Franks

Почувствайте пулса му всеки път, когато се събуждате сутрин и когато погледнете татуировката му, винаги помнете, че той е ваш крал. Бъдете там един за друг, обичайте се един друг и ако нещата станат трудни, просто усетете пулса му отново. Той е с вас и няма да ходи никъде скоро.

47. Татуировки съвпадащи със Санта Мюерте

цар-и-дама-татуировки-47

чрез Pinterest / Tattoomagz

Смъртта Светият е известно, че има лечебни сили, така че тази идея за татуировка може да бъде само това, което вие и вашата любима нужда да направите вашата любов връзка още по-силни. Обичаме реколтата като примамка на плъховете. Това е вдъхновяващо и наистина добре изработено.

48. Цар и кралица корона с пръски 

цар-и-дама-татуировки-48

чрез Pinterest / sheideas

Нестандартните цветни татуировки са най-добри. Обичаме ефекта на пръскане върху тези две кралица и царски татуировки. Добавеното докосване на цветовете прави тентите уникални и наистина гениални. Красива художествена творба, която винаги ще ви напомня за човека до вас. Що се отнася до дизайна на короната, ние обичаме изобретателността. Моделът изглежда различен от всичко, което сме виждали и трябва да служи като вдъхновение за татуировката на вашите собствени двойки.

49. Татуировки на вечната любовна корона 

цар-и-дама-татуировки-49

чрез Pinterest / buzzle

Задръжте ръцете и никога не пуснете! Тази невероятна татуировка на короната, съответстваща на татуировката, е отлична идея за двойките, които вярват в отношенията си. Красив дизайн и шрифт! Разбира се, винаги можете да адаптирате дизайна и да го пригодите според вкусовете си. Персонализирайте го, добавете съобщение, което наистина говори за вас, укрепване на връзката, която вече имате с наистина готино, уникално татуировка.

50 Пъзел Цар и кралица татуировка 

цар-и-дама-татуировки-50

чрез Pinterest / следващия лукс 

Любовта е озадачаваща, няма съмнение за това. Това обаче е изключително възнаграждаващо. Когато решите да постигнете татуировка с кралицата и сърцето на сърцето, това е голяма работа. Помислете внимателно и бъдете сигурни в решението си. Горният дизайн определено е невероятна идея. Като двойка, се допълвате и трябва да сте един за друг, без значение какво.

Твърде много хора получават татуировки по всички неправилни причини. За щастие не е правилно или лошо, когато става дума за любов. Изберете кралица и цар, които най-добре дефинират вашите отношения. Вземете един, за да отбележите годишнина или сватба и да се подготвите емоционално. Човекът, който стои пред вас, е човекът, който обичате и обичате най-много в този живот, нали? Така че не се колебайте! Представяме Ви 50 невероятни модела. Най-малко трябва да има поне едно, което да съвпадне с характера и личността ви. Размерът няма значение, защото такива татуировки имат емоционално усещане. Независимо дали искате нещо просто или сложно, имате 50 възможности за избор.

Leave A Comment

− 1 = 5