50 Hello Kitty нокти дизайн

Здравейте kitty nail-48

Сладък Hello Kitty вдъхнови дизайна на ноктите в горещи розови и бели нюанси. Върнете се в началото Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Иконките розови лъкове на Hello Kitty също се добавят и изглеждат очарователни.

Докоснете във вътрешната си котка с модата на Hello Kitty Nail Art!

Здравейте Кити е несъмнено една от най-популярните готини котки по света. В продължение на десетилетия това малко коте е излязло от телевизията, играчките, стоките, социалните медии и модата. Ако сте един от многото ентусиасти на Hello Kitty, ще се радвате да знаете, че има много начини, по които можете да изразявате любовта си към тази страхотна котка.

От дрехи, Hello Kitty се засили в света на модата на ноктите изкуство! В днешно време е лесно да забележите Hello Kitty арт уроци, които можете да направите сами. Можете да вземете своя избор от многото сладки и прохладни дизайни на gurus нокти мода, които са публикувани онлайн. Най-доброто е, че тези уроци могат да се намерят онлайн и да се научат безплатно. Всичко, което е необходимо, е малко търпение и око за детайлност. Вие ще разберете, че за нула време ще си обличате собствения си набор от невероятни Hello Kitty нокти сами.

Кой може да изпробва дизайни за изкуство за нокти Hello Kitty?

  • 1. Разбира се, дизайнът на Hello Kitty не само е ограничен само за феновете. Всеки, който има склонност към красота и добре поддържани ръце, е добре дошъл да го изпробва. В днешната модна индустрия не са само дрехите, които могат да направят изявление. Все повече и повече дами правят това, че имат и ноктите си украсени.
  • 2. Здравейте Кити не е само за деца; тийнейджъри също я обичат, както и възрастни жени, които биха искали да разкарат романтичната котка в различни модни изявления. Независимо дали искате да изглеждате сладко, готино, готи, реколта и т.н., няма никакви ограничения. Това е доста лесно, когато се съчетава с достатъчно художествени способности. Имаше много невероятни дизайни Hello Kitty за ноктите, които харесаха социалните медийни страници.
  • 3. Ако ви харесва изкуството и бихте искали да експериментирате чрез ноктите, дизайнът на Hello Kitty ноктите на изкуството е идеалното място за изпробване на вашите произведения на изкуството. Можете да комбинирате дизайна и да добавите малко свой собствен аромат. Това прави модата на ноктите изкуство, забавно, интересно и чудесен начин да се научат нови техники.

По-долу са намерени 50 интересни дизайни на Hello Kitty за ноктите, които биха могли да ви подскажат интерес. Можете да ги превъртите и да разгледате опциите, от които можете да избирате. Поглезете се с този изблик на доброто на Hello Kitty и вземете своя избор за това кое забавно и вълнуващо дизайн на ноктите ще бъде ваш собствен подпис Hello Kitty nail do!

Здравейте kitty nail-43

Класическа бяла, синя и червена ноктите. Използвайки оригиналната комбинация от цветове на Hello Kitty, този дизайн на ноктите е идеален за любимия котенце. Гъвкавите хоризонтални сини форми и червените лъкове го правят чудесно изглеждащо Hello Kitty ноктите дори от далеч.

Здравейте kitty nail-19

Сладък и прост. Белите и червени нюанси, покрити с полтови точки и сладкото лице на Хельо Кити, са очарователни. Много творчески и може да бъде направено от всеки, който има само малка практика и много любов към Hello Kitty.

Здравейте kitty nail-15

Направете път за синьото Hello Kitty! Този домашен дизайн изглежда ноктите играе с матов син цвят и подписване Hello Kitty модел на палеца ноктите. Добре направено и не изисква много проектиране на ноктите, което ви улеснява да го изпробвате на собствените си нокти.

Здравейте kitty nail-6

Колоритен и див! Леопард място вдъхновено в комбинация с Hello Kitty и вие получавате тези опасно невероятна мода изкуство ноктите! Френски наклонени с лица на Hello Kitty, плисъкът на различни неонови цветове също изглежда добре на всеки нокът.

Здравейте kitty nail-21

Не обичате ли просто този прост и ясен дизайн Hello Kitty? Здравейте Кити и нейната подложка са подчертани върху два пирона върху бял матиран лак за нокти по този дизайн. Останалата част от ноктите използва ясен лак с блясък от розови искри, които просто изскачат.

Здравейте kitty nail-1

Погледни един бум, виждам червена панделка, кой е? Това е Hello Kitty! Много сладък и скромен дизайн на ноктите, включващ червени и бели нюанси. Червеният нокът е подчертан с очарователни точки от бяло.

Здравейте kitty nail-44

Бъдете издухани в розово с този прекалено сладък и женствен Hello Kitty дизайн на ноктите. Външният вид е с обикновен розов фон, обожаван с розови лъкове във всички размери. Разбира се, за да го върна нагоре, са сладките лица на Хельо Кити, боядисани откровено по ноктите.

Здравейте kitty nail-13

Ако търсите просто френски върха, този дизайн на Hello Kitty е идеален за вас. Ноктите са наклонени на бял цвят, с понякога лицето на Hello Kitty и розовия лък. Завършена с ясен лак за нокти, това изкуство за нокти е чудесно за момичета, които винаги са в движение.

Здравейте kitty nail-14

Можете да почувствате, че котето, вихруващо с този леопард, вдъхновява дизайна на ноктите Hello Kitty. Наситен в златен прах с розови и черни петна, това е наистина очарователен модел. Върхът на Hello Kitty и сребърен лък също успяват да се откроят от останалите пирони.

Здравейте kitty nail-17

Тези забавни нокти изглеждат много креативни, но използват ярки ярки цветове. Той играе наоколо с различни форми и ъгли на Hello Kitty, рисувани на всеки нокът по различен начин. Те изглеждат наистина модерни и могат да вървят с почти всякакви дрехи, които може да имате.

Здравейте kitty nail-18

Зебра тематичен върха над ясен лак плюс Hello Kitty отстрани прави перфектно ноктите combo! Този очарователен и сладък дизайн на Hello Kitty Nail Art носи фънки и сладки всички заедно. Много уникално и леко усещане за племенни чувства, това е дизайн на ноктите, който не бихте искали да изпробвате.

Здравейте kitty nail-20

Hello Kitty Френски съвети за всички! Когато искате да направите сравнително проста, но все пак застанете задните Hello Kitty nails, не се колебайте да опитате този невероятен дизайн! Еднообразните лица на Hello Kitty оказват почти без усилия влияние върху френските съвети.

Здравейте kitty nail-22

Говорете за хип и шикозни нокти! Розовото със сигурност е светещо за този дизайн на ноктите Hello Kitty и от всеки ъгъл, който го гледате; това е истинска търсачка! Украсени с розови и бели нюанси, които образуват лица и лъкове на Hello Kitty, цялостният външен вид е съвсем сладък. Класически ефект се добавя и с черната типография на Hello Kitty.

Здравейте kitty nail-23

Кой казва, че Hello Kitty няма да изглежда толкова шик и секси на тези, които не носят? Това Hello Kitty Nail Art Design го доказва иначе. Ноктите са изпълнени с смели цветове на черно, червено и бяло, това е един гвоздей, който трябва да направите, когато искате да изглеждате свежи и хип! Дизайнът играе наоколо с ивици, лъкове и полка, като допълнително подчертава почти силуета Hello Kitty в бяло и червено удари.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Покрийте ноктите си с доста розови персонажи и наклон на Hello Kitty и поза с любимите си стоки Hello Kitty. Не обичате ли просто как ноктите да добавите малко личност, като напишете сърцето Hello Kitty на върха на розовия и белия градиент на лак.

Здравейте kitty nail-25

Проверете този невероятен Коледа Hello Kitty вдъхновени нокти. Покрит с яркочервен лак за нокти, можете да видите лицето на Hello Kitty, което вика от дъното на ноктите. Съветите са боядисани с бели полка точки върху основата на червен лак с ивици, представляващи сладки бонбони.

Здравейте kitty nail-26

Съвет ноктите си с Hello Kitty и леопард разпечатки! Това изкуство за ноктите е толкова сладко и очарователно, тъй като Hello Kitty се появява на върха на ноктите с розовия си розов лък и мустаци на върха. Проста, лесна за създаване и по-важното, изглеждаща страхотна.

Здравейте kitty nail-27

Покрийте ноктите си в дълбок розов и ясен лак с бели полка точки и очарователно лице на Hello Kitty. Облицована с черен акрил и покрита с розов лък на Hello Kitty, това е просто нещо, което трябва да направите за Hello Kitty ентусиасти.

Здравейте kitty nail-29

Работете по ноктите си с тази вдъхновяваща творба. Играйте наоколо с бял, сребърен и прозрачен лак, за да придадете на ноктите си чист и опростен моден външен вид на Hello Kitty. Добавените розови цветя го правят още по-сладко, докато един гвоздея понася лицето на любимата си котка, обожавана с розовия си лък.

Здравейте kitty nail-30

Tribal Hello Kitty ноктите, които ще ви разкарат! Погледнете тези невероятни цветове, смели форми и Hello Kitty, които гледат тук и там навсякъде из ноктите. Изкуствена комбинация от дантели, петна, типография и блясък. Сребърни мъниста, покриващи лак, които просто изглеждат елегантни.

Здравейте kitty nail-31

Много сладък и прост дизайн на ноктите Hello Kitty за квадратни нокти. Ноктите са френски наклонени в бяло и облицовани със сребърни мъниста. Те са допълнително покрити с ясен лак и са добавени с Hello Kitty детайли като лицето и лентата на Hello Kitty, допълнително заглушаване с повече сребърни мъниста, за да завърши външния вид.

Здравейте kitty nail-32

Уплътнени в розово блестящ лак и облицовани с черен акрил, ноктите също така придават очарователно лице на Hello Kitty и са покрити с ясен лак. Страхотно е да отидете на партита с приятели или на открито и искате да се зарадвате колко сладки са ноктите ви.

Здравейте kitty nail-33

Един очарователен дизайн на Hello Kitty Nail Art за момичета с по-къси нокти. Покрити в червени и бели нюанси, ноктите също са боядисани със златни акценти, облицоващи червения лак, отделно от прозрачното покритие. Изглежда елегантно и изтънчено цялостно.

Здравейте kitty nail-34

Бял Polka точки нокти с бели покритие френски върха, украсени с очарователен Hello Kitty. След това дизайна на полика е покрит с ясен лак за нокти, за да добавите само прав блясък и гладко усещане за ноктите. Идеално за летни излети и разходки по плажа.

Здравейте kitty nail-35

Подкарайте ноктите си с тази матова розова Hello Kitty Nail Art, която е просто невероятна! Сладък колаж на Hello Kitties на две нокти е доста уникален и много изкусен. За да предпазят боята от разрушаване, те са покрити отгоре с ясен лак за нокти.

Здравейте kitty nail-36

Cute Periwinkle Леопард нокти, които са френски наклонени и покрити със сърца, лъкове и много очарователен Hello Kitty. След това върхът е облицован със сребърен прах и покрит с ясен лак за нокти, за да допринесе допълнително за гладкостта на ноктите.

Здравейте kitty nail-37

Модни гвоздеи с лека сьомга, облицовани с бял акрил, които се вратовръзка в лък и покрити със сребърни мъниста. Лице на Hello Kitty също е боядисано с емблематичната си леко сьомга и сребърната топка. Светлината и блясъкът на ноктите се дължат благодарение на лекото покритие на прозрачния лак върху дизайна.

Здравейте kitty nail-38

Моделна мода за костюми с квадратни нокти с намек за Hello Kitty. Невероятно изглеждащите нокти в бял френски връх, облицовани с черни лак и магента сърца. Едно докосване на Hello Kitty, типография и блестящи розови гвоздеи на ноктите правят това прекрасно ноктите, когато излизате, за да виси с приятелите си.

Здравейте kitty nail-39

Сладък и сладък! Перфектни Hello Kitty нокти за по-къси от обичайните пирони. Не обичате ли ярките и цветни нюанси, които играят около различните дизайни на всеки нокът? От розов и бял кифлин с многоцветни поръсени до цветни нокти, навити нокти на върха и накрая самата Хелло Кити.

Здравейте kitty nail-40

Погледнете рад с тази страхотна комбинация от бял и сребърен прахов лак и, разбира се, с малко Hello Kitty отстрани, никога не може да се обърка! Облицована с чист лак отгоре, бялата нюанс се завива диагонално върху сребърните блясъци, формиращи френски връх. На върха е Hello Kitty в розовата си рокля.

Здравейте kitty nail-41

Очарователни бели френски върхове, покрити с червени лъкове на Hello Kitty и лице за Hello Kitty за ноктите на палеца. След това ноктите се покриват с ясен лак, за да подчертаят блясъка и гладкостта на ноктите. Много просто, но вниманието към детайлите от използването на забележителните цветове и аксесоари на Hello Kitty е просто гений.

Здравейте kitty nail-42

Извикайте рев с тези зебра нокти плюс Hello Kitty. Черните и сиви нюанси на лак за нокти се събират, за да формират зелени ивици по ноктите. Тогава се наклонява със светъл розов нюанс и покрит със сребърни и бели мъниста, за да завърши бляскавия външен вид.

Здравейте kitty nail-45

Изпълнявате идеи за дългите си квадратни нокти? Този розов фланг с френски фланец и дизайнът на ноктите Hello Kitty може да бъде точно това, което търсите. Здравейте Кити и розовият му лък се използват за подреждане на френските върхове, покрити с ясен лак за нокти, за да дадат блясъка, от който се нуждаят. За по-нататъшен ефект можете да добавите и сребърни детайли върху пръстите си, като малки сърца и звезди.

Здравейте kitty nail-46

Излезте навън с червени и бели прашки от полика! Перфектен за вашите страхотни нокти със стилети, е коктейлът Hello Kitty в бяло матово боядисано с лицето на Hello Kitty и покритие с червената си полярна лента. Големи нокти, ако искате да направите изявление.

Здравейте kitty nail-47

Насладете се на това свежо изглеждащо Здравейте Кити бели и ясни френски съвети, които са много сладки и очарователни. Идеално за ежедневието. Всеки гвоздей е покрит с ясен лак, за да не се унищожи дизайнът. Малки акценти на легла и лъкове също се добавят за по-добър ефект.

Здравейте kitty nail-49

Добавете по-голямо отношение към ноктите си с тези френски съвети за Hello Kitty и ноктите, вдъхновени от леопард! Те са боядисани в бяло и облицовани с черен акрил, ноктите са боядисани с черни леопардни отпечатъци и покрити с ясен лак, за да запазят детайлите.

Здравейте kitty nail-50

Осветете ноктите си с този красив розов анкел на Hello Kitty! Матирани в бяло и розово, се добавят специални подробности за Hello Kitty като розовите лъкове на Hello Kitty и сладкото лице. Бялата полянова точка също е боядисана, за да се отклони от обикновените цветове на другите нокти.

Здравейте kitty nail-51

Американската Hello Kitty, украсена със звезди и ивици, това американско знаме, вдъхновено от Hello Kitty ноктите, изглежда абсолютно зашеметяващо. Цветовете са ярки и смели и лесно се откриват отдалеч. Hello Kitty също е оцветен с цвят, за да прилича на американското знаме.

Здравейте kitty nail-52

Котки и точки. Тази проста, но очарователна мода за ноктите е всичко за черно и бяло. Покрити в обикновен бял фон, ноктите са боядисани с черни полка точки и сладки лица на котка, за да се създаде абсолютно котешко изявление.

Здравейте kitty nail-53

Повече Hello Kitty Френски съвети за да се насладите! Ноктите са покрити с бял френски дизайн с върховете на Hello Kitty. След това те са покрити с розови Hello Kitty лъкове, за да завършат очарователния вид на котката!

черно & White Hello Kitty-46

Сложете си костюм с този зашеметяващ черно-бял нокти на Hello Kitty! Подплатени с черни и бели ивици и покрити с сладки лица Hello Kitty и polka dot лъкове. Ако искате да се откроите и направите изявление тогава това е изкуството за ноктите, което трябва да вървите!

черно & White Hello Kitty-47

Сладки Hello Kitty лица и леопард разпечатки! Именно това е това изкуство за нокти. Бели френски съвети, облицовани с розови леопардни отпечатъци, покрити с лица на Hello Kitty и розови лъкове и всичко това е направено. Дизайнът е покрит с ясен лак, за да предпази дизайна и да даде на ноктите блестящ външен вид.

сладък hello kitty nails-2

Забавлявайте се с този минималистичен вдъхновен Hello Kitty нокти. Ноктите са боядисани в матов тъмно розов цвят и се добавя самотен френски съвет Hello Kitty. Зеленият лък се поставя на върха, за да привлече вниманието и да направи шума далеч от точния дизайн на ноктите.

Здравейте kitty nail-3

Ако имате квадратни нокти, защо не смятате да имате този прост, но елегантен дизайн на ноктите? Обикновени бели френски съвети с случайно лице на Hello Kitty, покрито с очарователен зелен лък. За довършителните работи ноктите са покрити с ясен лак за нокти, за да издържат палтите по-дълго.

Здравейте kitty nail-4

Творчески и сладък! Тези червени и бели тематични нокти плюс самата Хельо Кити изглежда абсолютно красива. Модерните гвоздеи на Hello Kitty са боядисани в блестящи червени и бели френски върхове, покрити с лица на Hello Kitty за бял връх и полка за блестящия червен връх. За по-класически ефект червени лъкове се поставят отгоре, закрепени с топчета и покрити с ясен блясък.

Здравейте kitty nail-5

Това е завой от обичайните розови и бели френски съвети, тъй като тези гвоздеи скачат черните върхове. С върховете на сьомга и бели полка точки с случайни бели френски върха Hello Kitty, те изглеждат зашеметяващи. След това ноктите се покриват с ясен лак, за да запазят дизайна си за по-дълго време.

Здравейте kitty nail-7

Чували ли сте за леопардните съвети? Ако не, тогава това е, което ви липсва. Моделни нокти, които имат черни и розови леопардни щампи с Hello Kitty отстрани. Обикновено, но изглежда невероятно. Перфектен за всекидневния ви вид и екипировка.

Здравейте kitty nail-8

Друга версия на черна френска мода за ноктите на ноктите, единственият бял накрайник на Hello Kitty, покрит с розовия си лък, с останалите върхове, покрити с бели и розови полка точки. Тя изглежда много женствена въпреки тъмните цветове, които са били използвани.

Здравейте kitty nail-9

Отидете по целия път с леопард отпечатъци върху този леопард ноктите изкуство с участието на Hello Kitty! Ноктите са боядисани в бял фон и украсени с черни и розови игриви леопардни петна навсякъде! Характерът на Hello Kitty, нарисуван върху него, го прави още по-добър и по-привлекателен.

Здравейте kitty nail-10

Червеникаво, бяло и черно! Не обичате ли колко смели и силни са цветовете и формите на този дизайн на ноктите Hello Kitty? Боядисани в обикновен червен и черен акрил, ноктите са украсени с черни и червени мъниста, както и черни форми на сърце, а след това черни и червени прашки. Здраво прилепващо лице на Hello Kitty също е боядисано в бял и черен цвят, контрастиращ на фона.

Здравейте kitty nail-11

Бъдете ослепителни в розово и бяло! Облицовани в бяло и розово, ноктите са подробно описани с линии, розови лъкове, малко черно сърце и лица на Hello Kitty и розови лъкове. Сладък и много очарователен, също така има и случайно подскачане на розови блестящи нокти, така че да изглежда завършен.

Здравейте kitty nail-12

Ако харесвате автентично изглеждащи Hello Kitty отпечатъци на вашите нокти, то това е просто перфектно! Художественият стил на ноктите е просто очарователен, тъй като той играе с обикновен обикновен фон на бяло, розово и черно, а след това е покрит с различни Hello Kitty пози, както и розови и черни полка точки. Изключително хубав изглежда перфектен за вас много изкусен.

Leave A Comment

44 − 36 =