50 бели идеи за нокти на изкуството

бял nail art-3

Имате романтична среща? Или ще ходиш на бала или на някое от тези официални събития? Това уникално бели изкуство с голи нокти, подчертано с диаманти и блестящ нокът, е това, от което се нуждаете за цялостно елегантен външен вид.

източник

Класическият

Бели нокти често се считат за скучни. Защо да рисувате ноктите си с цвят, който няма цвят? Някои хора биха помислили, че белият е такъв цвят за старите хора. Няма живот, нито забавление за това. Така че защо да рисуваме ноктите си бели? Има още много други цветове и различни стилове. Защо да изберем бяло?

Бялото може да изглежда безжизнено и скучно и не е забавно. Но когато става дума за ноктите, бялото загатва класиката и елегантността. Тя изглежда чиста и ако искате да завършите ярък и жизнен вид, бялото върви добре с много неща. Белите рокли изглеждат божествени. Дори и бялата коса се превърна в тенденция, тъй като прави някой да изглежда ефирен. Така че това не означава, че когато бялото като цвят е скучно, бялото в модата и красотата е същото.

И в днешно време хората са по-креативни. Ноктите на ноктите са яростта. Така че, дори ако основният цвят на ноктите е бял, има толкова много неща, които могат да се направят, за да изглеждат и изглеждат по-сухи, по-класни и по-стилни. Всеки вид, който искате да постигнете, сега можете да направите ноктите. Бялото е един от най-добрите базови цветове, тъй като позволява на други цветове да изплуват по-жизнено.

Изберете свой собствен дизайн на ноктите

Можете да изберете всеки дизайн, който искате, в зависимост от вашето настроение или вашата личност. Можете дори да промените начина, по който изглежда, в зависимост от това къде отивате или какво правите. Голямото нещо с ноктите е, че можете да правите каквото можете; снимки или модели или форми или всякакви тенденции. Сега можете да го направите.

Не е нужно да се страхувате от старото и скучно бяло. Вече можете да създадете красив шедьовър и живи и по-смели нокти, които да допълнят вашия стил. Имаме куп бели дизайни на ноктите, затова е много вероятно да намерите най-добрия дизайн, който да ви хареса. Ето някои страхотни идеи, които да ви вдъхновяват в следващото ви начинание.

бял nail art-29

Сега сме в приключение. Бялата основа прави цветовете по-живи. Така че в този цвят на неонови цветове, цветовете определено ще изплуват повече.

източник

бял nail art-14

Какво е женско без цветя? В този изтънчен дизайн на ноктите, това е всичко за букети от цветя в различни цветове.

източник

бял nail art-23

Ако сте на едно елегантно парче, диаманти и грациозни модели ще свършат работата. И когато използвате матов бял лак за нокти? Всичко се оказва десет пъти по-добре.

източник

бял nail art-44

Чудесно нещо с бялото е, че можете да създавате снимки в него. В основата си е като празен плат. Можете да създадете деликатни цветя и все пак ще се появи ясно на ноктите ви.

източник

бели нокти

бял nail art-45

Отидете на минималистичния подход и създайте тези красиви форми с помощта на бял лак за нокти и естествения си цвят на ноктите.

бял nail art-46

Черният френски тип вдъхновява изкуството на ноктите и листовите модели на бяла основа за изтънченост. Добавете диаманти за повече акцент.

източник

бял nail art-47

Правенето на този "счупен" стил не е толкова трудно, колкото изглежда. Просто се нуждаете от ивици лента, поставете я върху ноктите, след като сте подготвили ноктите си и работите по дизайна си като нормално. Отстраняването на лентата ще създаде ефекта.

източник

Никога не се страхувайте да използвате блясък. И не се страхувайте да създавате невероятни картини като тази роза. Определено носи живота и личността на дизайна.

бял nail art-49

Конусовидните нокти може да изглеждат опасни, но можете да изглеждате изтънчени, като създавате форми (като не рисувате някои части) и добавяте диаманти и златни мъниста.

източник

бял nail art-50

Играйте с модели и диаманти и можете да се насладите на забавен, но бляскав дизайн.

източник

бял nail art-1

Можете дори да създадете свой собствен дизайн, ако си до DIY ноктите изкуство. Ето един прост дизайн сърца на бяла основа, за да направят цветовете по-ясни.

източник

бял nail art-2

Дори и с простия лак за нокти, можете всъщност да видите колко зашеметяващо ще ви накара да изглеждате. Но можете да подчертаете изкуството на ноктите си с голям шаблон и диамантен камък.

източник

бял nail art-4

Разбира се, можете да смесвате бяло с друг цвят. В този случай, работата с блестящи ще ви даде поглед някъде между мъртво и спонтанно.

източник

бял nail art-5

Ако сте уморени от стария бял френски край, можете да опитате този безцветен лак за нокти с парчета от бели парчета. Това би могло да бъде новата ви атака срещу класическата тенденция.

източник

бял nail art-6

Този прост, но привлекателен дизайн съчетава простота и креативност. Въпреки че дизайнът не е толкова голям, това е уникален дизайн на ноктите. Крещящият оранжев лак за ноктите също така му дава голям тласък.

източник

бял nail art-7

Бели френски съвети с малко нещо ново.

източник

бял nail art-8

Класическият френски съвет? Проверете. Метални златни ленти? Проверете. Флорален дизайн? Проверете. Малки пръскачки? Проверете. Това е идеалният сватбен дизайн на ноктите.

източник

бял nail art-9

Не е нужно да се появяват цветове, за да се направи грандиозен дизайн на ноктите. Отиването на по-безопасни дизайни не е толкова лошо като този дизайн на черно-бели сърца и рингове.

източник

бял nail art-10

Хеврон моделът изглежда много по-добре с бяла основа, тъй като прави модела по-виден.

източник

бял nail art-11

Геометричните дизайни никога няма да се объркат, особено когато ги комбинирате с по-прости дизайни, като обикновени бели нокти или специални петна, оставени немаркирани за дизайна.

бял nail art-12

Ако смятате, че френските съвети са прекалено зрели, можете да го направите малко младежки с красив цветен дизайн.

бял nail art-13

Този стил на лак за нокти + естествен нюанс-цвят за моделите се превръща в тенденция. И не виждам причина защо не. От Chevron до ивици и дори фигури, всички изглеждат изумително красиви.

бял nail art-15

Добавянето на тези сребърни болтове към вашия бял лак за нокти е всъщност достатъчно, за да направите ноктите ви по-добре. Но този черен вихър и бял ансамбъл го правят най-добре.

бял nail art-16

Свържете белия си лак с матирано кафяво за дизайн на полумесец. Очертайте го с черен лак за нокти и вола! Сега имате единствен по рода си дизайн на ноктите!

бял nail art-17

Друг минималистичен дизайн, използващ матиран бял лак за нокти и матирани черни ивици. Отново, използването на ивици лента ще свърши работата. Просто се уверете, че основният цвят е напълно сух, преди да поставите лентите.

източник

бял nail art-18

Определено произведение на изкуството в някога празен плат. Тези красиви червени цветя изглеждат великолепно великолепно в бял фон.

източник

бял nail art-19

Или с чист лак за нокти или бяла основа, диаманти и кристали работят перфектно. Това е повече формален поглед, така че може да искате това за бала или официални партита.

източник

бял nail art-20

Страхувайте се да прекарате дизайн? Е, можете да го имате на един пирон, като например пирон пълен с диаманти или с племенни дизайн. Тогава можете просто да го комбинирате с по-прости нокти, за да го отолите.

източник

бял nail art-21

Стартовият пакет "Зашеметяващ облик": бели и голи нокти с шевронен модел.

бял nail art-22

Отидете смели и силни с аксесоарите си; Отидете женствени и деликатни с ноктите си.

бял nail art-24

Оранжевите цветя веднага ще донесат живот на дизайна. И понякога това просто е достатъчно, за да омагьосва всички.

източник

бял nail art-25

Вместо да рисувате ноктите си изцяло на бял цвят, можете просто да опитате да създадете картини като вихрови листа, подобни на тази картина. След това добавете някои диаманти върху ноктите до него, стил на полумесец.

източник

бял nail art-26

Този абсолютно кралски дизайн е перфектен за всеки, който иска да се чувства царствен.

източник

бял nail art-27

Тези доста розови и сиви цветя на бяла основа никога няма да престанат да ви карат да се чувствате спокойни и незабавно по-женствени. Предполагам, че това обикновено правят цветя за жените.

Възстановете този красив, макар и прост дизайн на ноктите. Вземете матово бяло като основа (малко на разстояние е добро), добавете някои полянки в сребрист блясък и след това добавете друга точка в средата в зелено море. След това добавете златни греди и сте готови.

бял nail art-30

Отидете с нюанси на виолетови и създайте забавен и освежаващ флорален дизайн с фона на polka dot.

бял nail art-31

За да постигнете този дизайн, се нуждаете от тънка четка за нокти. Може да се нуждаете и от някои ленти за този дизайн. В противен случай можете да направите много добре на обикновената бяла със сребърна правоъгълна чиния.

източник

бял nail art-32

Фалшивите нокти винаги могат да ви помогнат, ако имате трудно време да постигнете тази форма. Освен диамантите и белия нокът, дългите нокти могат веднага да ви накарат да изглеждате по-добре.

бял nail art-33

За по-интересен дизайн с голи нокти, можете да опитате да използвате леко замъглен безцветен лак за нокти с малко блясък за основата. След това можете да започнете да правите модели с вашия бял лак за нокти и ленти от лента.

бял nail art-34

Оставете секцията да не е боядисана като в този. Униформеният външен вид ще се справи добре, тъй като дизайнът не е над върха.

бял nail art-35

Можете да видите шаблони от тези вихри за по-синхронизиран външен вид. Тогава можете да добавите точките по-късно. Има повече дизайни, от които всъщност можете да избирате.

бял nail art-36

Племенните дизайни всъщност могат да се справят добре за един вид глем.

бял nail art-37

Дайте повече внимание на дизайна на цветята си и я запазете възможно най-реалистично. След това запазете основата на розово-чист лак за нокти с малко блясък.

бял nail art-38

Върховният кант е друг начин за пресъздаване на френски съвети. След това създайте акцента, като оставяте частта на лунула небоядисана.

бял nail art-39

Има незабавно подобрение с вашия бял дизайн на ноктите, когато използвате матов цвят.

бял nail art-40

Добавете силен акцент (или който и да е цвят по Ваш избор) и добавете малко блясък в тази област. Обикновено и лесно за една сесия за домашен любимец.

бял nail art-41

Най-хубавото е изкуството за нокти. Определено носи изкуството в играта. Тези красиво изработени пера и цветя с цвят, вдъхновен от акварел, е наистина шедьовър и задължително.

Най-доброто нещо за бяла основа е, че можете да я комбинирате с всеки цвят по ваш избор и все пак ще изглежда добре.

бял nail art-43

Това, което наистина е страхотно с тази френска алтернатива, е детайлите на дансинговата част под всеки връх.

Leave A Comment

+ 7 = 15