5 най-добри тъмни коректьори

Борейки се с неравен тон на кожата? Не си сам. Много хора страдат от тъмни петна, независимо дали са причинени от възрастта, акнето или проблемите с пигментацията. За щастие има много възможности, когато става дума за справяне с грозни тъмни петна. Проверете тези 5 най-добри коригиращи тъмни точки на пазара и намерете чудотворния серум, който работи за Вас.

голям

Clinique, дори по-добре--клинично-тъмно петно-коректор-реклама --- --- дом 2-1-11-

1. Clinique още по-добър клиничен точков коректор

Clinique's 'Even Better Clinical Dark Spot Corrector' е несъмнено коригиращото устройство за тъмни точки номер 1 на пазара. Потребителите твърдят, че този продукт е най-ефективният, но с видимо забележимо намаляване на тъмните петна през първите 12 седмици на употреба. Някои потребители дори съобщиха за намаляването на тъмните петна още 4 седмици след началото на употребата. И не се ограничавайте само с използването на този продукт на лицето си. Ако страдате от тъмни петна по ръцете и шията си, този серум от Clinique е доказано, че работи върху тези области на кожата, както и за цялостен красив външен вид.

Този продукт е безопасен, удобен и препоръчва дерматолог. Можете да закупите този висококачествен серум за по-малко от $ 150 - истинска кражба, ако искате да се отървете от тъмните петна от възрастта, акнето или просто от пигментацията за добро. Заслужавате безупречна кожа и можете да я получите в рамките на 3 месеца от началото на използването на този невероятен серум. Определено трябва да има в шкафовете, ако страдате от тъмни петна, които просто няма да напуснат!

_6721523

2. Kiehl's От 1851 "Ясно корективно" тъмно спот решение

Този конкретен серум от Kiehl's е една от най-популярните приложения сред жените, които страдат от тъмни петна. Серумът се развива изключително плавно и незабавно ремонтира кожата, като намалява зрението на тъмните петна и подобрява цялостната равномерност на кожата, оставяйки жената с осветена кожа, която е светла и великолепна. Потребителите твърдят, че "Kiehl's Since 1999 Clearly Corrective Dark Spot Solution" работи за предотвратяване на бъдещи тъмни петна от формиране, като същевременно помага да се намали видимостта на оригиналните тъмни петна. Този невероятен серум се предлага за по-малко от $ 50, когато купувате онлайн.

_6686791

3. Clarins Bright Plus HP интензивно изсветляващ изглаждащ серум

Clarins Bright Plus HP Intensive Brightening Smoothing Serum се нарежда високо сред потребителите за простия факт, че той работи. Потребителите твърдят, че виждат някои невероятни резултати само за 4 седмици - побеждават серумните серуми за коригиране на тъмните петна на състезателя. Този конкретен серум се освобождава от пакта, тъй като е лек серум, който продължава изключително гладко, създавайки копринено и равномерно тонизирано лице, което е просто излъчващо. Жена по целия свят е купила този серум и не е имала нищо друго освен безупречни резултати и благодарение на уникалните съставки на серума, жената вече не трябва да се притеснява за потенциално повече тъмни петна, благодарение на естествените растителни екстракти, които унищожават меланина незабавно. Този серум е на разположение за по-малко от $ 100 и е добре струва цената, ако искате да изглеждате по-добре незабавно и да се отървете от появата на тъмни петна за добро.

Мурад-възрастта място --- пигмент за избелване-гел

4. Murad Age Spot и Pigment Lightening Gel

Мурад отдавна е една от най-популярните компании, когато става дума за грижа за кожата, така че наистина няма съмнение защо "Murad Age Spot and Pigment Lightening Gel" е нещо като "отиване", когато става въпрос за отблъскване на тъмни петна. Уникалните съставки на тази формула работят за равномерно изглаждане на тонуса на кожата, като същевременно намаляват възпалението и зачервяването, за да осигурят цялостно гладко и славно виждане. Серумът не само работи чудесно за премахването на тъмните петна поради възрастта, но също така работи и върху хиперпигментацията и луничките. Серумът също така позволява на кожата ви да абсорбира по-добре важните хранителни вещества, което е очевидна победа, когато става дума за грижа за кожата. Този серум е достъпен за по-малко от $ 50 и се отбелязва от стотици потребители, че е един от най-добрите коригиращи тампулси на пазара.

300

5. Неутрогена без възрастни интензивни ежедневни овлажнители, корекция на тонове

Ако имате недостиг на пари, но все пак искате да се отървете от тъмните си петна, може да искате да проверите "Neutrogena Ageless Intensives Daily Moisturizer, Tone Correcting", който е на разположение както в не-оцветени, така и в цвят, които отговарят на вашите специфични нужди. Много потребители твърдят, че този ежедневен овлажнител работи незабавно, като вечер издава тона на кожата и осигурява безупречен външен вид, който излъчва. Инфузията на овлажнителя и SPF 30 не само ви дава по-ярък вид, но и отблъсква вредните лъчи от слънцето, което в крайна сметка може да доведе до още повече пигментни проблеми. И какво най-много се радва на жената за този велик овлажнител? Тя струва по-малко от $ 20 и е гарантирано, че ще ви даде по-равномерна външност веднага след кандидатстване. Наистина няма извинение да се справяте с тъмни петна, когато можете да получите коректор на такава страхотна цена!

Кредит на изображението: Урбайн Ууман

Leave A Comment

78 + = 79